Skip to main content

Καλησπέρα σε όλους.

Παρακάτω θα βρεις κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου στέλνουν κατά καιρούς τα μέλη της λίστας. Αν δεν βρήκες απάντηση σε κάποια απορία, μπορείς να μου στείλεις email. Μπορείς αν θέλεις να παρακολουθήσεις και το παρακάτω video στο οποίο απαντάω στις συχνές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Τι γίνεται στην περίπτωση που ο/η πρώην μου έχει αρχίσει να βγαίνει με κάποιον άλλον?

Απάντηση:  Μην ανησυχείς. Μπορείς και πάλι να τα καταφέρεις να τον/την κερδίσεις πίσω. Θα χρειαστεί σίγουρα παραπάνω προσπάθεια, αλλά με τα μυστικά τις επανασύνδεσης μπορείς να τα καταφέρεις. Πρέπει όμως να βιαστείς πολύ, μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει. Δες τα βιβλία εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Ερώτηση: Έχω πολύ καιρό που έχω χωρίσει, μπορώ ακόμα να τα καταφέρω?

Απάντηση:  Δεν θα σου πω ψέματα. Ο χρόνος είναι εχθρός σου Και όσο παραπάνω καιρό έχεις που χώρισες, τόση παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Όμως σου το λέω με κάθε ειλικρίνεια, ναι, μπορείς να τα καταφέρεις αν ακολουθήσεις από σήμερα την σωστή στρατηγική! Η τελευταία ιστορία επιτυχίας που έλαβα ήταν από άνδρα ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο πριν από 3 χρόνια. Μετά από 1,5 μήνα εφαρμογής της μεθόδου , αυτή την στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή. Η μέθοδος δουλεύει!

Ερώτηση: Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα με την μέθοδο που αναλύεις στα βιβλία σας;

Απάντηση:  Η μέθοδος είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε μέσα σε ένα μήνα να έχεις καταφέρει να τον/την κάνεις να γυρίσει πίσω ξανά. Πολλοί/ες έχουν αναφέρει αποτελέσματα στις πρώτες 15 μέρες.

Ερώτηση: Δουλεύει όλο αυτό; Θα τα καταφέρω;

Απάντηση: Στο λέω με απόλυτη σιγουριά, ναι δουλεύει. Δουλεύει γιατί σε απομακρύνει από τις λάθος ενέργειες που τώρα κάνεις και κρατώντας σε από το χέρι σου δείχνει βήμα-βήμα ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να επιχειρήσεις την επανασύνδεση. Τα βιβλία σου προσφέρουν τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Αν θες να κάνεις μια σοβαρή προσπάθεια, πρέπει να τα διαβάσεις σήμερα!

Ερώτηση: Μου είπε ότι δεν με θέλει πια. Δεν είναι ερωτευμένος/η. Αυτό πως θα αλλάξει

Απάντηση: Αυτό είναι το εύκολο σημείο της μεθόδου. Κάποτε ήταν ερωτευμένος/η μαζί σου σωστά; Κάτι άλλαξε όμως και ξαφνικά  χάθηκε η έλξη, χάθηκε  έρωτας και στην θέση τους ήρθε η ρουτίνα. Το λάθος στην υπόθεση είναι ότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ αλλάξει ξανά! Αλλάζει και μάλιστα πολύ εύκολα. Μπορείς με μεθόδους βασισμένες στην ψυχολογία να τον/την κάνεις να σε θέλει όπως την πρώτη ημέρα!

Ερώτηση: Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Κύριο Ανδρέου;

Απάντηση: Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής ή μέσω skype συνομιλίας διάρκειας 1 ώρας για όσους προμηθευτούν το μεγάλο πακέτο. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η δυνατότητα καθοδήγησης μέσω mail. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μόνο τηλεφωνικής συνεδρίας. Πάτα το παρακάτω κουμπί και δες αναλυτικά όλα τα πακέτα:

Ερώτηση: Η μέθοδος φέρνει αποτέλεσμα και σε περιπτώσεις διαζυγίου;

Απάντηση: Ναι. Περίπου το 30% των περιπτώσεων επανασύνδεσης αφορά υποθέσεις διαζυγίου. Τα βασικά στάδια της μεθόδου δεν αλλάζουν. Μπορώ να σου πω ότι σε περίπτωση που υπάρχει επαφή, με την καθοδήγηση μου θα έχεις πλεονέκτημα!

Ερώτηση: Τι γίνεται σε περιπτώσεις σχέσης από απόσταση;

Απάντηση: Η μέθοδος έχει αποτέλεσμα και σε σχέσεις από απόσταση. Ήταν από την αρχή σχέση από απόσταση ή έγινε στην πορεία; Μετά την αγορά των βιβλίων θα πρέπει να μου στείλεις αναλυτικά την υπόθεση για να σε καθοδηγήσω. Δες τους ολοκληρωμένους οδηγούς εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Ερώτηση: Εδώ και πολύ καιρό είμαστε σε μια κατάσταση ελεύθερης σχέσης ( βρισκόμαστε κυρίως για σεξ) αλλά εμένα δεν με καλύπτει όλο αυτό. Στην πραγματικότητα αυτή η κατάσταση μου προκαλεί θλίψη. Θα με βοηθήσουν τα βιβλία σας;

Απάντηση: Πολύ μεγάλο ποσοστό των εγγεγραμμένων σε αυτή την λίστα βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα πετύχεις κάτι αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο! Ναι. Τα βιβλία θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Με μερικές κινήσεις και την προσωπική μου καθοδήγηση θα αντιστρέψουμε την κατάσταση έτσι ώστε ο/η πρώην σου να θέλει ξανά σχέση. Θα δημιουργήσεις την απόλυτη έλξη έτσι ώστε να θελήσει ξανά ολοκληρωμένη σχέση μαζί σου! Δες τους ολοκληρωμένους οδηγούς εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Ερώτηση: Υπάρχει πρόβλημα με την οικογένεια του/της. Δεν με θέλουν. Τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση: Το συναντάμε συχνά. Και σε αυτή την περίπτωση η μέθοδος λειτουργεί. Μόλις προμηθευτείς τα βιβλία θα σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο δράσης

Ερώτηση: Εφαρμόζω αποσπασματικά κάποια κομμάτια της μεθόδου. Θα δω αποτέλεσμα;

Απάντηση: Πολύ φοβάμαι πως…όχι. Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι σαν μια αλυσίδα. Πρέπει να εφαρμόσεις με ακρίβεια ότι γράφω στα βιβλία μου ενώ παράλληλα θα ακολουθήσεις και τις κατευθύνσεις που θα σου δώσω εγώ μέσω mail στην προσωπική καθοδήγηση που προσφέρω σε όσους αγοράσουν τα βιβλία.

Ερώτηση: Ποιο πακέτο με συμβουλεύεις να αγοράσω;

Απάντηση: Το πακέτο που περιλαμβάνει την τηλεφωνική επικοινωνία θα σου προσφέρει την μέγιστη καθοδήγηση. Αν όμως είναι ακριβό για εσένα, μπορείς να πάρεις το αμέσως μικρότερο που περιλαμβάνει αναλυτική καθοδήγηση καθοδήγηση μέσω email. Γενικά κάθε πακέτο μπορεί να σε καλύψει απλά όση παραπάνω και πιο στενή βοήθεια έχεις από εμένα, τόσο το καλύτερο για το αποτέλεσμα που θα έχεις.
Διάβασε με προσοχή: Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην ψυχολογία και σε απολύτως συγκεκριμένα βήματα. Αν τα ακολουθήσεις σωστά, ταυτόχρονα με προσωπική υποστήριξη και συμβουλές από εμένα , μπορείς να πετύχεις αυτό που τώρα πιθανόν να σου φαίνεται αδύνατο. Δεν ανησυχώ. Το έχω δει να δουλεύει ξανά και ξανά , εκατοντάδες φορές τα τελευταία 6 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα λάβω και το δικό σου mail επιτυχίας στο οποίο θα μου περιγράφεις ότι όλα είναι όπως πριν. πιθανόν και καλύτερα από ποτέ!

Πάρε τα βιβλία και έλα να κάνουμε μαζί την προσπάθεια επανασύνδεσης. Δες τους ολοκληρωμένους οδηγούς εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Νίκος