Skip to main content

Συχνές ερωτήσεις βιβλίου "Πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις"

Είμαστε σε ελεύθερη σχέση. Υπάρχει τρόπος να είμαστε κανονικά μαζί;

Απάντηση: Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το να οδηγήσεις έναν άνδρα στην αποκλειστικότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ξέχνα τους τρόπους που ήξερες, τη συζήτηση «που πάμε;». Οι άντρες δεν ελκύονται από τις γυναίκες που προσπαθούν να τους πείσουν να κάνουν μια σοβαρή δέσμευση. Μέσα από το βιβλίο μου θα σε οδηγήσω βήμα – βήμα για να τον προετοιμάσεις κατάλληλα. Ναι, καλά διάβασες. Να τον προετοιμάσεις όχι να τον πείσεις.

Έτσι, ο κατάλληλος άντρας θα πάρει την πρωτοβουλία και θα σου ζητήσει μια σοβαρή δέσμευση, πιστεύοντας πως ήταν δική του ιδέα προσπαθώντας να σε κερδίσει.

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Έχει αρχίσει να απομακρύνεται… Θα με βοηθήσει το βιβλίο να τον φέρω πίσω;
Απάντηση: Ναι. Μέσα από το βιβλίο θα μάθεις πρώτα από όλα τους λόγους για τους οποίους μπορεί να απομακρυνθεί ένας άντρας. Στη συνέχεια θα μοιραστώ μαζί σου μυστικά που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν ώστε να τον φέρεις και πάλι κοντά σου και φυσικά να μείνει μαζί σου.

Είμαι σε σχέση αλλά νιώθω ότι είναι απόμακρος. Μπορεί να αλλάξει;
Απάντηση: Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα από γυναίκες που νιώθουν ότι ο σύντροφός τους απομακρύνεται. Γυναίκες σαν κι εσένα. Οι περισσότερες δυστυχώς το διαχειρίζονται λάθος οδηγώντας τον σύντροφό τους ακόμη πιο μακριά… Σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και στον χωρισμό! Μέσα από το βιβλίο μου θα σου δείξω τι δεν πρέπει να κάνεις όταν παρατηρήσεις αυτήν την απομάκρυνση και με ποιες κινήσεις θα τον φέρεις πίσω και θα σε επιθυμεί περισσότερο.

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Υπάρχει τρόπος να με δει σοβαρά; Να προχωρήσει η σχέση μας σε άλλο επίπεδο και να κάνουμε το επόμενο βήμα;
Απάντηση: Η δέσμευση για έναν άνδρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να καταλάβεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες βλέπουν την δέσμευση με τελείως διαφορετικό τρόπο. Στο βιβλίο ( και με την προσωπική καθοδήγηση που προσφέρω) θα δεις βήμα – βήμα πως θα τον κατευθύνεις σωστά σε αυτήν την απόφαση. Θα μοιραστώ μαζί του συμβουλές και ειδικές τεχνικές, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν, με τις οποίες θα του δημιουργήσεις την επιθυμία να προχωρήσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Ο σύντροφός μου είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. Θα μπορέσω να τον κάνω να ανοιχτεί;
Απάντηση: Θα πρέπει να καταλάβεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες σκέφτονται και συμπεριφέρονται διαφορετικά. Για να τον κάνεις επομένως να ανοιχτεί και να μιλήσει για τα συναισθήματά του θα πρέπει να τον προσεγγίσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Στο βιβλίο θα σου μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίον μπορείς να επικοινωνείς βαθύτερα μαζί του ώστε να σου εκφράζει τους φόβους, τη χαρά του, την αγάπη σου για εσένα. Μπορείς να διπλασιάσεις την αποτελεσματικότητα των τεχνικών αν επιλέξεις το πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τηλεφωνική συνεδρία μαζί μου. Θα σου εξηγήσω πως ακριβώς πρέπει να χειριστείς την κατάσταση

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Είμαι παντρεμένη. Μπορώ να βελτιώσω τον γάμο μου;
Απάντηση: Η απάντηση είναι ναι. Θα σε βοηθήσω ώστε να εντοπίσεις τους λόγους για τους οποίους έχουν έρθει στην επιφάνεια προβλήματα στον γάμο σου. Στη συνέχεια θα πρέπει να βάλεις κάτω από το μικροσκόπιο εσένα και την αλλαγή στη δική σου συμπεριφορά. Τέλος, θα μοιραστώ μαζί σου τρόπους για να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή, να αναθερμάνετε τον γάμο σας και να τον κρατήσετε ζωντανό.

Οι άνδρες δεν θέλουν τελικά μόνο σεξ;
Απάντηση: Η γενική ιδέα ότι οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ είναι λανθασμένη. Απλώς πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει διαφορετική χρονική στιγμή που ο άνδρας ερωτεύεται σε σχέση με μια γυναίκα. Ο άνδρας όταν δει μια γυναίκα που του αρέσει νιώθει έλξη. Έτσι, θέλει γρήγορα να την αγγίξει, να την φιλήσει, να προχωρήσει σε σεξ. Η γυναίκα, αρχικά νιώθει έλξη, αλλά αναπτύσσει ταχύτερα συναισθήματα σύνδεσης απ` ότι ο άντρας. Οπότε, το κλειδί για να σε ερωτευτεί κάποιος αληθινά, είναι να του δημιουργήσεις τον ΧΡΟΝΟ για να το κάνει.

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Μπορώ να τον κάνω να με ερωτευτεί ξανά;
Απάντηση: Εδώ θα πρέπει αρχικά να δούμε αν πρόκειται για επανασύνδεση ή αν είστε ακόμη μαζί και νιώθεις ότι έχει χάσει τον ενδιαφέρον του για εσένα. Αν έχετε χωρίσει αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη μέθοδο της επανασύνδεσης ( δες εδώ). Αν είστε ακόμη μαζί αλλά νιώθεις την αδιαφορία του και το τέλος να πλησιάζει τότε ναι, το βιβλίο μου θα σε βοηθήσει. Έχει βοηθήσει άλλωστε χιλιάδες γυναίκες να κερδίσουν πίσω τη σχέση του και να την κάνουν καλύτερη από ποτέ!

Τα ξαναβρήκαμε πρόσφατα με τη μέθοδο της επανασύνδεσης. Θα με βοηθήσει στην πορεία της σχέσης μου το βιβλίο “πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε”;
Απάντηση: Αρχικά, χαίρομαι πολύ που η μέθοδός μου βοήθησε κι εσένα να κερδίσεις πίσω τον σύντροφό σου. Ξέρεις κι εσύ η ίδια ότι η περίοδος μετά την επανασύνδεση είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη. Το βιβλίο μου θα σου δώσει τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να οδηγήσεις τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις. Άλλωστε, στην προσπάθειά σου θα έχεις και την δική μου καθοδήγηση.

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Δεν είμαι καλή στα ραντεβού. Υπάρχει τελικά κάποιο μυστικό;
Απάντηση: Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είσαι καλή στα ραντεβού; Μήπως βγαίνεις με «ακατάλληλους άντρες» ; Μήπως σκέφτεσαι υπερβολικά την επόμενη μέρα; Μήπως δεν έχεις την σωστή ψυχολογία και σκέφτεσαι «άλλο ένα ραντεβού που δεν θα οδηγήσει πουθενά;» Μήπως συμπεριφέρεσαι με λάθος τρόπο; Ξέρω πολύ καλά ότι τα ραντεβού είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μια γυναίκα. Για αυτό και αφιερώνω ένα μεγάλο μέρους του βιβλίου για να σε καθοδηγήσω να «παίξεις» σωστά το παιχνίδι των ραντεβού και να βγεις νικήτρια!

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

Νίκο, θέλω να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί σου, μπορώ?
Απάντηση: Φυσικά και μπορείς! Αν θέλεις να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου τότε θα πρέπει να επιλέξεις το πρόγραμμα που την περιλαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συζητήσουμε αυτό που σε απασχολεί και να σε καθοδηγήσω συγκεκριμένα για το πλάνο δράσης που πρέπει να ακολουθήσεις. Τα αποτελέσματα όλων αυτών που περιγράφω στο βιβλίο μου αυξάνονται θεαματικά μετά από μια τηλεφωνική συνεδρία.

Δες εδώ τα διαθέσιμα πακέτα

 

12. Που μπορώ να βρω όλα τα video μαθήματα του Κύριου Ανδρέου:

Μπορείς να επισκεφτείς το κανάλι μας στο Youtube εδώ

13. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με πολλές τηλεφωνικές συνεδρίες μέσω των οποίων θα μπορέσω να λάβω μια συνολική εκπαίδευση από τον Κύριο Ανδρέου;

Ναι υπάρχει. μπορείς να μας στείλεις mail στο mail από το οποίο λαμβάνεις τα μαθήματα και να μας ρωτήσεις ([email protected] )