Skip to main content

Έψαχνα μέσα στο πλήθος μήπως την αναγνωρίσω κάπου. Την Χριστίνα την είχα γνωρίσει πριν δύο μέρες στην Ερμού και της είχα πει να συναντηθούμε στο σημείο που γνωριστήκαμε.

Ενώ ήμουν χαλαρός και περίμενα την κοπέλα είδα κάτι που έκανε τους παλμούς μου να εκτοξευτούν. Ανάμεσα στο πλήθος διέκρινα έναν άντρα να την πέφτει σε περαστικές.

Που είναι το κακό θα μου πεις…

Ο τύπος δεν την έπεφτε απλά. Ήταν τόσο απαράδεκτος στην προσέγγιση που για πρώτη φορά μου πέρασε από το μυαλό ότι πρέπει να γίνει ποινικό αδίκημα να μιλάς σε άγνωστες!!!

Ντυμένος όπως να ΄ναι, πλησίαζε με έναν πραγματικά παράξενο τρόπο που μαρτυρά κοινωνική ευφυΐα αμοιβάδας οποιαδήποτε τυχαία γυναίκα έβλεπε μπροστά του.

Στο πρόσωπο των θυμάτων του έβλεπα εκφράσεις φόβου και αηδίας αλλά αυτός εκεί, όντας εκτός πραγματικότητας, συνέχιζε ακάθεκτος. Προσποιούταν τον γόη και έπρηζε τα συκώτια στις κοπέλες νομίζοντας ότι θα πετύχει κάτι…

Από αυτόν το εφιάλτη με ξύπνησε η φωνή της Χριστίνας, της κοπέλας που είχα προσεγγίσει και γνωρίσει δύο μέρες πριν στο ίδιο σημείο!

Την χαιρέτησα βιαστικά και την πήρα να φύγουμε μακριά από αυτή την αθλιότητα. Αυτό που θεωρούν πολλοί άντρες καμάκι είναι απλά καραγκιοζιλίκι…

Γιατί οι περισσότεροι άντρες νομίζουν πως κάνουν καμάκι ενώ στην πραγματικότητα γίνονται απλά ενοχλητικοί

«Για στάσου όμως μισό λεπτό αγόρι μου. Εσύ δεν είσαι που υποστηρίζεις ότι ο άντρας πρέπει την πέφτει σε άγνωστες; Και εσύ δεν κάνεις τα ίδια;», θα αναρωτιέσαι πολύ σωστά.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον άντρα να προσεγγίσει μια γυναίκα που του αρέσει.

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή όμως του να φλερτάρεις μια άγνωστη με το να γίνεσαι

Αυτό που κάνουν αρκετοί άντρες και χαλάνε την πιάτσα είναι πως πάνε στα τυφλά, χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι κάνουν ή πως νιώθει η γυναίκα που μόλις προσέγγισαν και γίνονται τσιμπούρι.

Αν είναι να πλησιάσεις κάποια τουλάχιστον κάνε το σωστά! Έτσι ώστε και να έχεις πιθανότητες επιτυχίας και να το απολαμβάνουν οι γυναίκες!

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου μαρτυρήσω ένα μικρό μυστικό. Όταν πας να προσεγγίσεις μια γυναίκα ουσιαστικά πας να κάνεις μία πώληση!

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

Έχεις κάνει λοιπόν όλα αυτά που χρειάζεται για να αγοράσουν τα κορίτσια το συγκεκριμένο προϊόν;

Εσύ αν έβλεπες τον εαυτό σου να προσεγγίζει και ήσουν γυναίκα θα ήθελες να αγοράσεις αυτό του βλέπεις μπροστά σου;

Και αν πιστεύεις πως θα την κερδίσεις αφού πας εκεί είσαι γελασμένος! Όλες οι γυναίκες, μα όλες, θα κρίνουν μέσα δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα βρεθείς στο οπτικό τους πεδίο αν ενδιαφέρονται.

Καλά το άκουσες! Όχι σε λεπτά, σε δευτερόλεπτα!

Επομένως αν δεν κάνεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση τα πρώτα δευτερόλεπτα το έχεις χάσει το παιχνίδι!

 

Πρώτα φτιάξε την εικόνα σου

Έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι για να πουλήσεις τον εαυτό σου πρέπει να τον κάνεις να φαίνεται ελκυστικός στις γυναίκες!

Και για να φαίνεσαι ελκυστικός πρέπει να κάνεις δύο πράγματα:

Α) Να φροντίσεις πολύ το ντύσιμό και το στυλ σου.

Όπως οι περισσότεροι άντρες μπορεί να μην το έχεις με την ένδυση. Επένδυσε τον χρόνο όμως να μάθεις κάποια βασικά πράγματα και βρες (ή πλήρωσε) ανθρώπους να σε βοηθήσουν.

Φρόντισε να είσαι τόσο προσεγμένος και στιλάτος όταν βγαίνεις που να υπερέχεις από τον μέσο όρο των αντρών. Έτσι ώστε να σε βλέπει μια γυναίκα και να ξεχωρίζεις στα μάτια της απευθείας.

Β) Να εκπέμπεις τα σωστά μη λεκτικά σήματα. 

Τα λόγια που θα πεις όταν πλησιάσεις μια γυναίκα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ!

Αντίθετα το να εκπέμπεις τα κατάλληλα μη λεκτικά σήματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο φλερτ και ταυτόχρονα το πιο δύσκολο.

Με μη λεκτικά σήματα εννοώ όλα τα σήματα που εκπέμπεις με την γλώσσα του σώματος, τις εκφράσεις του προσώπου, το βλέμμα και τον τόνο της φωνής σου.

Θα μπορούσα να σου μιλάω για ώρες για την μη λεκτική επικοινωνία στο παρόν άρθρο όμως θα επικεντρωθούμε στα πολύ σημαντικά:

  • (Sos) Ανέπνεε αργά και βαθιά από το διάφραγμα. Όσο πιο αργά αναπνέεις τόσο πιο χαλαρός θα είσαι. Αντίθετα αν αναπνέεις γρήγορα και κοφτά θα είσαι νευρικός και η νευρικότητά σου θα μεταδίδεσαι σε οποιαδήποτε γυναίκα πλησιάζεις.
  • Όταν κινείσαι ή στέκεσαι φρόντισε το σώμα σου να βγάζει δύναμη, σιγουριά, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Στάσου ευθεία λοιπόν με το κεφάλι ψηλά και το στήθος έξω.
  • Να κινήσε αργά, μην κάνεις απότομες και νευρικές κινήσεις.
  • Άσε τους μυς του προσώπου σου χαλαρούς σαν να έχεις κάνει μασάζ πριν λίγα λεπτά.
  • Μίλα αργά και καθαρά ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος τι λες.
  • Κράτα ένα φιλικό και χαλαρό βλέμμα. Μην κοιτάς έντονα και απειλητικά. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι γόης άμα κοιτάς έτσι, αλλά κατά 90% είσαι απειλητικός και παράξενος.

Μόνο αν είσαι αρκετά έμπειρος και ξέρεις τις κάνεις μπορείς να κοιτάς έντονα στα μάτια μια γυναίκα.

Αν κάνεις αυτά σωστά έχεις καλύψει τα πολύ βασικά για να δίνεις μια καλή πρώτη εντύπωση στις γυναίκες.

Αν θέλεις να γίνεις άριστος όμως πρέπει να εντρυφήσεις πολύ στο θέμα. Να ασχοληθείς σοβαρά και να μάθεις κάθε μικρή λεπτομέρεια πάνω στην μη λεκτική επικοινωνία των ανθρώπων.

 

Ανέπτυξε την κοινωνική σου ευφυΐα

Το να δίνεις την σωστή πρώτη εντύπωση είναι η μισή μάχη στο καμάκι. Όσο καλή εντύπωση και αν έχεις κάνει όμως δεν θα σωθείς αν δεν ξέρεις πως να φερθείς αφού ανοίξεις το στόμα σου.

Στην εποχή μας ο κόσμος φαίνεται να γίνετε όλο και πιο αντικοινωνικός με ταχύτατους ρυθμούς. Πας για καφέ και βλέπεις του πάντες γύρω σου να είναι κολλημένοι όλη μέρα στα κινητά.

Εσύ από κοινωνικότητα πως πας αλήθεια;

Γιατί αν δεν μιλάς ποτέ σε άνθρωπο αλλά θέλεις μόλις δεις το μοντέλο να το προσεγγίσεις και να γίνεις μάστερ της ανθρώπινης επικοινωνίας θα σε απογοητεύσω!

Αυτό απλά δεν πρόκειται να γίνει…

Το πιθανότερο είναι να πας στην κοπέλα, να κολλήσεις και πάνω στο άγχος σου να φανείς ένας παράξενος και απωθητικός τύπος. Το μοναδικό πράγμα λοιπόν που θα εύχεται να της κάνεις είναι να εξαφανιστείς και να μην σε ξαναδεί ποτέ.

Άσε λοιπόν τα μοντέλα και καυτά μωρά στην ησυχία τους (για την ώρα) και μάθε πρώτα να είσαι κοινωνικός με τον κόσμο γενικά!

Μίλα παντού και πάντα με φιλική διάθεση όποτε σου δίνεται ευκαιρία! Κάθε μέρα!

Πιάσε κουβέντα με την γιαγιά στην στάση του λεωφορείου, με τον μανάβη που πας να ψωνίσεις, με κάποιον μπάρμπα στην ουρά του σουπερμάρκετ, με τον περιπτερά, με τον σερβιτόρο, με την πωλήτρια κ.λπ.

«Μα εγώ να ρίχνω γυναίκες θέλω! Δεν θέλω να μιλάω με γριές και μανάβηδες!», θα μου πεις…

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάνεις δεν πήγε στο γυμναστήριο και ξαφνικά άρχισε να σηκώνει 150 κιλά με την μία! Εκτός αν είσαι ο Κόναν ο βάρβαρος….

Αντίθετα, πας στο γυμναστήριο, σηκώνεις πρώτα τα 20 κιλά, μετά ανεβαίνεις στα 30, στα 40 και αν είσαι πειθαρχημένος θα φτάσεις μια μέρα και στα 150!

Το ίδιο θα κάνεις και με την προσέγγιση αγνώστων.

Μαθέ πρώτα να είσαι κοινωνικός και να πιάνεις κουβέντα με αγνώστους γενικά και στην πορεία θα σου είναι πολύ φυσικό και εύκολο να πιάσεις κουβέντα και με τα μοντέλα. Σου το υπογραφώ!

 

Μάθε να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρο σου

Ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει γύρω από το καμάκι και την προσέγγιση γυναικών είναι ότι ένας καλός παίχτης μπορεί απλά να προσεγγίσει οποιαδήποτε γυναίκα του αρέσει και να την ¨αποπλανήσει¨.

Λίγο οι ταινίες, λίγο η διαδικτυακές κοινότητες καμακιού (που βγάζουν πολλά εκατομμύρια πουλώντας ελπίδα) έχουν πείσει τους άντρες ότι μπορούν να ρίξουν οποιαδήποτε γυναίκα με την κατάλληλη εκπαίδευση.

Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορείς να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα προσεγγίζεις. Ακόμα και ο Θεός ο ίδιος να είσαι!

Και αν βλέπεις κάποιους άντρες να πηγαίνουν συνέχεια με γυναίκες είναι επειδή έχουν κυρίως μία ιδιότητα πολύ ανεπτυγμένη: την παρατήρηση!

Μέσω της εμπειρίας τους ξέρουν ενστικτωδώς που τους παίρνει να πάνε και που όχι. Πλησιάζουν πολύ συγκεκριμένες γυναίκες για αυτό έχουν πολλές επιτυχίες.

Αυτό όμως δεν πουλάει, ούτε είναι πολύ κολακευτικό για αυτό δεν θα σου το μαρτυρήσουν πολλοί!

Αν θέλεις λοιπόν να έχεις σοβαρές ελπίδες να ρίχνεις γυναίκες μάθε να παρατηρείς! Ξεκίνα από σήμερα να βλέπεις προσεκτικά τον κόσμο γύρω σου ώστε να αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως νιώθει ο κάθε άνθρωπος από απόσταση.

Μόνο όταν μάθεις να ξεχωρίζεις από μακριά ποια γυναίκα είναι ερωτικά δεκτική σε σένα θα μπορέσεις να προσεγγίζεις αποτελεσματικά άγνωστες γυναίκες.

 

Συμπέρασμα

Επομένως αν θέλεις να γίνεις πραγματικά καλός στην προσέγγιση γυναικών και να μη είσαι ένας ακόμα σπαστικός και ενοχλητικός τύπος ακολούθησε τα παρακάτω βήματα σαν ευαγγέλιο:

1) Φτιάξε την εικόνα σου ώστε να θέλει κάποια να ¨αγοράσει¨ αυτό που προσφέρεις.

2) Να εξασκείς τις κοινωνικές σου δεξιότητες καθημερινά με οποιονδήποτε άνθρωπο σου δίνεται ευκαιρία.

3) Μάθε να παρατηρείς τούς ανθρώπους γύρο σου ώστε να ξέρεις ποια γυναίκα ακριβώς να πλησιάσεις.

Ευχαριστούμε για το άρθρο το datingmastery.gr