Skip to main content

 Σε γουστάρει η όχι? Μάθε να ξεχωρίζεις τα σημάδια

Εμείς οι γυναίκες δυστυχώς ή ευτυχώς δείχνουμε αν ενδιαφερόμαστε για κάποιον με πλάγιους τρόπους-Μάλλον δυστυχώς για εσάς γιατί λόγω δικής μου εμπειρίας καθώς και άλλων γυναικών, είναι εκπληκτικός ο αριθμός των ανδρών που ακόμα και σήμερα τείνουν να αγνοούν τα σημάδια και να πιστεύουν ότι ακόμα έχουν ελπίδες με κάποια συγκεκριμένη που έχουν βάλει στο μάτι.

Εάν αναρωτιέσαι αν μια συγκεκριμένη γυναίκα σε γουστάρει πραγματικά ή αν θέλει να την κάνει με μικρά πηδηματάκια, διάβασε τα 6 παρακάτω σημάδια. Σημείωσε με τικ αυτά που ισχύουν στην περίπτωση σου, δες τα αποτελέσματα και βγάλε συμπεράσματα αναλόγως.

1.)Δεν απαντά συχνά σε μηνύματα/κλήσεις ή σου απαντά ευγενικά αλλά κάπως ψυχρά ή μονολεκτικά. Παράδειγμα: εσύ «Έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο» αυτή απαντά: «Ευχαριστώ» δίχως να σου ανταποδώσει το κομπλιμέντο και δίχως να πει κάτι περισσότερο για να συνεχίσει την κουβέντα.

Το ότι σου μιλά ευγενικά μερικές φορές-όταν σου μιλάει εννοείται- δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι σε γουστάρει , απλώς επειδή μάλλον αισθάνεται κάπως άσχημα και δεν θέλει να σε προσβάλει χρησιμοποιεί τέτοιες ψευτο ευγενικές σύντομες φράσεις.

2.) Δέκτηκε τελικά να βγείτε ραντεβού αλλά η γλώσσα του σώματος της είναι κάπως περίεργη. Ασχέτως με το ότι βρεθήκατε, θα καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι σου εστιάζοντας στις κινήσεις του σώματος.

Εάν αρχίζει να κοιτάζει δεξιά και αριστερά, η στάση των ποδιών της είναι σε αντίστροφη κατεύθυνση από την δική σου ή βάζει κάποιο αντικείμενο ανάμεσα σας όπως π.χ τσάντα, μάλλον ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο -όχι για σένα.

3.) Αρχίζει να σου λέει για όλους τους «ηλίθιους» πρώην της -ειδικά για τον τελευταίο- με πάσα λεπτομέρεια λες και χώρισαν εχτές.Mην το ψάχνεις-μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει και εσένα σε έχει απλά για τόνωση ηθικού. Εάν αναφέρει γενικά άλλους άνδρες πρώην, γνωστούς ακόμα διάσημους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με εσένα, μάλλον δε είσαι ο τύπος της.

4.)Προσπαθεί να σε προξενέψει με εκείνη την απελπισμένη προβληματική της φίλη η οποία δεν βρίσκει άνδρα ή με μια σχετικά εντάξει φίλη της η οποία χώρισε πρόσφατα.Εάν υπήρχαν απειροελάχιστες πιθανότητες να σε γουστάρει κρυφά με τα υπόλοιπα( έστω και αν δείχνει το αντίθετο), εδώ δεν υπάρχει καμία. Εάν προσφέρεται να σου προξενέψει την φίλη ή την γνωστή με την οποία πιστεύει ότι θα είστε τέλειο ζευγάρι θέλει να σε ξεφορτωθεί –εγγυημένα–.

5.)Σου δίνει ναι μεν σημασία αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι σε βλέπει ερωτικά. Μπορεί αρκετές φορές να κάνει τον κόπο να σου μιλήσει αλλά υπάρχουν ελάχιστες ή καθόλου ενδείξεις ότι σε βλέπει ερωτικά. Αν μιλάει για άσχετα θέματα δίχως ντροπή, σου ζητάει μικρές ή μεγάλες χάρες όπως π.χ να βγάλεις βόλτα τον σκύλο και ζητά την συμβουλή σου για να κερδίσει κάποιον άλλο, μάλλον σε βλέπει μόνο φιλικά και σε ψιλοεκμεταλλέυεται.

Αποτελέσματα
1-2 σημάδια: Yπάρχουν δύο πιθανότητες- ή να περνά μια περίεργη φάση και να μην θέλει να κάνει κάτι μαζί σου προς το παρόν, ή να μην σε γουστάρει καθόλου. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες να αλλάξουν τα πράγματα αλλά μην παίρνεις και όρκο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις ακόμα λίγη υπομονή και αν τα πράγματα παραμένουν στάσιμα τότε είναι καλύτερα να προχωρήσεις παρακάτω.
3-5 σημάδια: To ξέρω ότι μπορεί σου ρίχνει αφάνταστα την αυτοπεποίθηση αλλά οι πιθανότητες να σε γουστάρει η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μηδαμινές –καλύτερα να ξεκόψεις τελείως και να μην τρέφεις ψεύτικες ελπίδες γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει στάση (ότι και να κάνεις). Δείξε αξιοπρέπεια και προχώρησε παρακάτω-υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες εκεί έξω εξ’άλλου.