Skip to main content

Μάθε τα μυστικά κάθε ζωδίου

Δεν είναι τυχαίο πως γνωρίζοντας ένα καινούργιο πρόσωπο ένα από τα πρώτα πράγματα που αναζητάμε να μάθουμε είναι το ζώδιό του, καθώς αυτό σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα και το πώς βλέπει τις σχέσεις του. Αν ψάχνεις μικρά πραγματάκια τα οποία θα σπρώξουν τη σχέση σου προς την επιτυχία ή την αποτυχία δεν έχεις παρά να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο.
ΚΡΙΟΣ
Πως θα γοητεύσεις έναν Κριό; Κράτα τον σε εγρήγορση. Ένας Κριός είναι αιώνιος έφηβος και καθώς τα πάντα είναι για αυτόν ένα παιχνίδι, το κόλπο είναι να μην τον κάνεις να βαρεθεί. Τα Κριάρια λατρεύουν τις εκπλήξεις και τις προκλήσεις. Κάνε του λοιπόν ένα δώρο-έκπληξη ή προκάλεσέ τον σε ένα αγώνα μαγειρικής.
ΤΑΥΡΟΣ
Για να ευχαριστήσεις έναν Ταύρο δεν έχεις παρά να του κάνεις δώρα. Όχι όμως οποιαδήποτε δώρα. Οι Ταύροι γενικά αγαπάνε τα ακριβά και όμορφα πράγματα. Έτσι ακριβά αρώματα, καλό κρασί και ιδιαίτερες σοκολάτες, είναι βέβαιο πως θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις ενός Ταύρου.
ΔΙΔΙΜΟΙ
Ένας Δίδυμος αγαπάει τις πληροφορίες. Αν λοιπόν θέλεις να τον ευχαριστήσεις μοιράσου μαζί του αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου. Αγαπάνε το χιούμορ και τους αρέσει να επιβεβαιώνονται. Απλά δείξε υπομονή στις καθυστερήσεις τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τους Καρκίνους ως τους ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου. Πρόσεξε λοιπόν να μην πληγώσεις τα αισθήματα ενός Καρκίνου, ενώ παράλληλα φρόντισε να τον κάνεις να αισθάνεται χρήσιμος. Αυτό σίγουρα θα το αγαπήσει.
ΛΕΩΝ
Αν θέλεις να είσαι με ένα Λέοντα, τότε θα πρέπει να μάθεις να είσαι σε εγρήγορση. Οι λέοντες αγαπούν οτιδήποτε μεγάλο και εντυπωσιακό. Οι επιλογές τους είναι πάντα ανάμεσα στα καλύτερα και τα ακριβότερα. Με άλλα λόγια μαζί τους πρέπει να βάλεις την πολυτέλεια στη ζωή σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καθώς έχουν έντονη την ανάγκη να προσφέρουν βοήθεια τους, οι Παρθένοι θα είναι στις υπηρεσίες σας. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο καταπιεστικό, ωστόσο στο βαθμό που μπορείς να το διαχειριστείς, είναι απλά εκδήλωση αγάπης και ενδιαφέροντος.
ΖΥΓΟΣ
Το ζώδιο της συντροφικότητας και του γάμου δεν θα μπορούσε παρά να ψάχνει ένα σύντροφο με όλη τη σημασία της λέξης. Προετοιμάσου ότι θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί, ανεξάρτητα από ποια είναι αυτά. Καθώς είναι το ζώδιο της ισορροπίας έχε υπόψη σου ότι την αναζητά σε μία σχέση και οποιαδήποτε διατάραξή της σημαίνει καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύο λέξεις. Σεξουαλικότητα και εμπιστοσύνη χαρακτηρίζουν τους Σκορπιούς. Εμπιστεύονται εύκολα, αλλά αν προδώσεις την εμπιστοσύνη τους να ξέρεις πως δεν πρόκειται να στο συγχωρήσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες απολαμβάνουν να βλέπουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους. Ταυτόχρονα αγαπάνε οι άλλοι να απολαμβάνουν την παρέα τους. Αν λοιπόν οποιοδήποτε άλλο ζώδιο χρειάζεται τόνωση της αυτοπεποίθησης με κομπλιμέντα, έχε στο νου σου πως οι Τοξότες το αναζητούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι αναζητούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στις σχέσεις τους. Αν πάλι σκοπεύεις να αφήσεις πίσω κάποιους από τους στόχους σου προκειμένου να αναπτυχθεί η σχέση σου, μην το κάνεις καθώς δεν ευχαριστεί τίποτα περισσότερο έναν Αιγόκερο από το να πετυχαίνεις τους στόχους σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να κάνεις έναν Υδροχόο να νοιώσει συγχρονισμένος μαζί σου; Αν ναι σίγουρα τον έχεις κερδίσει. Άκουσε τις ιδέες του και μοιράσου μαζί του τις σκέψεις σου. Φρόντισε να συμμετέχετε μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να έχετε κοινές δραστηριότητες.
ΙΧΘΥΣ
Οι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου. Αγαπούν ιδιαίτερα να μοιράζονται τις σκέψεις τους μαζί σου. Δεν έχεις παρά να αφιερώσεις χρόνο στο να κατανοήσεις την άποψή τους και θα είναι ευτυχισμένοι.