Skip to main content

Υπάρχουν αρκετοί άντρες που θεωρούν πολύ ελκυστικό και ερεθιστικό το να φλερτάρουν μια παντρεμένη γυναίκα. Ίσως είναι ένας τρόπος για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Ίσως ψάχνουν για μια γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα να δώσει ένα παθιασμένο φιλί, ακόμα και αν έχει φάει τζατζίκι. Ίσως ψάχνουν για μια γυναίκα που δεν πιστεύει πως ήρθε το τέλος του κόσμου για ένα μικρό παραστράτημα. Ίσως να είναι το γεγονός ότι πολλές παντρεμένες γυναίκες ξέρουν πως να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους και τον άντρα με τον οποίο είναι μαζί.

Για πολλούς άντρες αυτό είναι απλά αυτό που θέλουν. Αν και εσύ ανήκεις σε αυτούς τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να έχει μεγάλη διάρκεια η συγκεκριμένη σχέση. Πιθανότατα θα γνωρίζεις ήδη ότι είναι δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια κόλπα που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή σου. Πριν σου αναφέρω το οτιδήποτε, πάμε να ρίξουμε λίγο φως στο γιατί μια γυναίκα μπορεί να φτάσει σε σημείο να απατήσει τον άντρα της:

  1. Η αίσθηση του καινούριου: είναι ωραίο να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και να ξεσκάς που και που.
  2. Εκτίμηση και Επιβεβαίωση: μια γυναίκα θέλει να είναι με κάποιον που εκτιμά και την εκτιμάει αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται και την επιβεβαίωσή του. Η έλλειψη αυτών από τον άντρα της την οδηγεί να τα αναζητήσει από εξωτερικές πηγές.
  3. Δεκτικότητα: μια γυναίκα θέλει να έχει την προσοχή του άντρα της σε θέματα που την απασχολούν. Σε αντίθετη περίπτωση θα την αναζητήσει αλλού.
  4. Επίδειξη Δύναμης: μια γυναίκα μπορεί να απατήσει τον άντρα της για να τονώσει την αυτοπεποίθησή και τον εγωισμό της.
  5. Διαταραγμένη Προσωπικότητα: μια γυναίκα που δεν είναι ευχαριστημένη με τίποτα, αναζητά να καλύψει το κενό της πηγαίνοντας με άλλους.

Με δυο λόγια, θα πρέπει να μπορείς να παρέχεις αυτό που λείπει από τη σχέση της. Έτσι λοιπόν θα σου δώσω 4 απλές συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις το διαφορετικό και να εισπράξεις αυτό που θέλεις.

Ντύσου σαν πραγματικός άντρας

Θα πρέπει να έχεις ωραίο, άνετο και περιποιημένο στιλ που να ταιριάζει σε έναν πραγματικό άντρα και να αρμόζει στην περίσταση. Απόφυγε τις ακρότητες, τις υπερβολες και τα καουμποϋλίκια. Ναι θα της τραβήξεις την προσοχή, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελες.

Μίλα σαν πραγματικός άντρας

Για να μπορέσεις να ξεκινήσεις επιτυχώς μια συζήτηση με παντρεμένη γυναίκα, θα πρέπει να αποφύγεις να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Ασχολήσου μαζί της, άκουσέ την και μάθε περισσότερα γι’ αυτήν. Μην ξεχνάς, έχει ανάγκη να ακουστεί και όχι να σε ακούσει. Καθοδήγησε τη συζήτηση εκεί που θέλεις, τονίζοντας τα κοινά που έχετε οι δυο σας, κάνοντας ταυτόχρονα αυθεντικά κοπλιμέντα, δίνοντας την εκτίμηση και την επιβεβαίωση που αυτή χρειάζεται.

Μην είσαι βιαστικός και άσε τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση

Είναι πολύ σημαντικό να την πείσεις υποσυνείδητα ότι ενδιαφέρεται για εσένα και ακόμα περισσότερο να της δείξεις ότι  όλα αυτά ήταν δική της ιδέα. Έχε υπομονή μαζί της και άφησέ την να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση.

Θέσε τα όριά σου

Μια από τις ομορφιές των ραντεβού με παντρεμένες γυναίκες είναι ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Παρ’ όλα αυτά, θέσε από την αρχή τα όριά σου. Για παράδειγμα, δήλωσε πως δεν έχεις καμία πρόθεση να καταστρέψεις το γάμο της και να της δημιουργήσεις πρόβλημα και ότι δεν έχεις απαιτήσεις από εκείνη.

Αυτά είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις στο ραντεβού σου με μια παντρεμένη γυναίκα.

Για να έχεις σίγουρη επιτυχία κάνοντας μια σωστή προσέγγιση, καθώς και να μάθεις περισσότερα για το τι ζητούν οι γυναίκες από έναν άντρα θα σου πρότεινα να διαβάσεις το e-book με τίτλο «Πώς να έχετε όποια Γυναίκα θέλετε»