Skip to main content

Οι γυναίκες είναι αρκετά περίπλοκες αν το καλοσκεφτείς. Μπορεί να είναι υπερβολικά επιλεκτικές, παράλογες και πολλές φορές συμπεριφέρονται ακατάστατα. Οι άντρες θα πρέπει να καταλάβουν ότι το να ρίξεις μια γυναίκα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις ένα πολύ ισχυρό όπλο στη φαρέτρα σου αν ξέρεις πως να την κάνεις να ζηλέψει.

Οι γυναίκες λατρεύουν την προσοχή και θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές.

Θέλουν να είναι το επίκεντρό σου και γι’ αυτό το λόγο το να τις κάνεις να ζηλέψουν λειτουργεί προς όφελός σου. Μπορεί να μη θέλει κόπο, αλλά απαιτεί τρόπο.

Δύο βήματα μπροστά, ένα πίσω

Πρόκειται για μια από τις πιο κλασικές τεχνικές, όπου της δίνεις την προσοχή σου όταν είσαι μαζί της, αλλά τις υπόλοιπες στιγμές την αγνοείς. Της δείχνεις αυτό που έχεις να προσφέρεις και την κάνεις να θέλει περισσότερο με αποτέλεσμα να προσπαθήσει σκληρότερα για έχει την προσοχή σου.

Κάνε κοπλιμέντα σε άλλες κοπέλες του κύκλου σας

Τίποτα δεν κάνει μια κοπέλα να ζηλέψει περισσότερο από το να μείνει στην απ’ έξω. Κάνε χαλαρά κομπλιμέντα σε φίλες σου, ή γνωστές σου για το ντύσιμο και το στιλ τους. Αν θέλεις να το πας στο επόμενο επίπεδο, μπορείς να της πεις πόσο “σούπερ” θεωρείς κάποια γνωστή σας.

Γέλα με τα αστεία μιας άλλη κοπέλας

Οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να είναι αστείες και διασκεδαστικές. Θέλουν να κάνουν το φίλο τους να γελάει με τα αστεία τους. Γι’ αυτό και συ μπορείς να την κάνεις να ζηλέψει γελώντας μπροστά της με τα αστεία και τις ιστορίες μιας άλλης κοπέλας. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα προσπαθήσει να την ανταγωνιστεί και να σε κάνει να γελάσεις περισσότερο.

Απόκτησε σωματική επαφή με άλλη κοπέλα μπροστά της

Αυτό δε σημαίνει σεξουαλική ή ανάρμοστη επαφή. Έχει να κάνει με απλή επαφή του χεριού, της πλάτης ή του ώμου μιας κοπέλας μπροστά στη φίλη σου. Αυτό θα την κάνει να ζηλέψει, γιατί κάνεις την άλλη κοπέλα να νιώσει ξεχωριστή, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στη δικιά σου.

Ανέβασε φωτογραφίες με άλλη κοπέλα στο διαδίκτυο

Πολύ κλασική τεχνική. Φρόντισε να ανεβάσεις φωτογραφίες με άλλες κοπέλες και όχι μαζί της. Το γεγονός ότι την αγνοείς τη κάνει να τρελαίνεται!

Διηγήσου μια διασκεδαστική εμπειρία που είχες χωρίς αυτήν

Δε χρειάζεται να αναφέρεις άλλες κοπέλες, απλά να αναφέρεις πόσο ωραία πέρασες κάποια στιγμή που βγήκες χωρίς τη φίλη σου. Λόγω του ότι θέλει η ίδια να σε κάνει να διασκεδάζεις, το συγκεκριμένο γεγονός θα την κάνει να ζηλέψει υπερβολικά.

Αγνόησέ την ελαφρώς όταν βρίσκεστε σε παρέα

Αυτό ονομάζεται negging και αποτελεί μια από τις πιο βασικές τεχνικές στο χώρο του “Παιχνιδιού” και είναι από τα πιο δυνατά όπλα σου. Προσπάθησε να έχεις περισσότερη αλληλεπίδραση με όλη την παρέα και λιγότερο με την κοπέλα. Σε καμία περίπτωση μην είσαι αγενής και μην τη φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά στην παρέα.

Πλέον έχεις αποκτήσει τη γνώση μιας πολύ δυνατής τεχνικής που σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια έλξη και να κάνεις την κοπέλα σου να θέλει περισσότερο. Για να μάθεις περισσότερα για την έλξη και την τεχνική του negging θα σου πρότεινα να διαβάσεις το ebook με τίτλο “Το Παιχνίδι σε Μπαρ και Κλάμπ”. Μέσα εκεί θα βρεις όλες τις συμβουλές και τις τεχνικές για το πως να δημιουργήσεις έλξη, καθώς και ατάκες και κομπλιμέντα για την απόλυτη τεχνική του negging.