Skip to main content

Η απάντηση στο πώς να τον ερεθίσω από απόσταση είναι πλέον πολύ εύκολη και απλή. Δες τα tips που θα τον μεταμορφώσουν σε πύραυλο, με κλειδωμένο στόχο εσένα.

Μία σχέση από απόσταση βασίζεται καθαρά στην επικοινωνία και το νοητικό παιχνίδι, ενώ αρκετές κανονικές χρειάζονται αυτό το «κάτι παραπάνω» για να κρατηθούν σε περιόδους που τα μέλη της είναι πιεσμένα και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για συναντήσεις.

Δυστυχώς η απαιτητική καθημερινότητα είναι ένα από τα πράγματα που σκοτώνουν τον έρωτα και το πάθος. Σε αυτές τις στιγμές είναι πιο απαραίτητο από ποτέ το σεξ να λειτουργήσει ως αναπλήρωση του ελάχιστου χρόνου.

Σεξ, φαντασιώσεις και άγχος

Το σεξ και οι φαντασιώσεις είναι ανθρώπινα στοιχεία. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά και ούτε θα πρέπει να καταπιέζονται από τους διάφορους κοινωνικούς παράγοντες.

Θα έχεις παρατηρήσει πως τις περιόδους που είσαι πολύ πιο πιεσμένη ή αγχωμένη έχεις ξαφνικά αρκετά «υγρά όνειρα», έντονες φαντασιώσεις και διάθεση για πιο πολύ σεξ και αυτοικανοποίηση.

Αυτό συμβαίνει γιατί το μυαλό σου προσπαθεί να αναπληρώσει πράγματα που το κρατούν ευχάριστο και δεν τα έχει. Έτσι δημιουργεί ή αποζητά ερεθίσματα που θα το ικανοποιήσουν σε πολύ έντονο βαθμό και θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις την εξουθενωτική πορεία σου.

Τώρα που γνωρίζεις πόσο σημαντικός μηχανισμός είναι αυτός και πως το σεξ συνδέεται με το άγχος και την εξάντληση, θα πρέπει να σκεφτείς γιατί είναι σημαντικό ένας άντρας να ερεθίζεται συχνά και τακτικά από απόσταση. 

Γιατί να μην περιμένω;

Αρκετές γυναίκες σε μία σχέση δεν νιώθουν την άνεση να κάνουν συζήτηση για το σεξ από απόσταση. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη οικειότητα με τον σύντροφο τους ή το έχουν ακόμα ενοχοποιημένο στο μυαλό τους.

Σίγουρα μπορείς να περιμένεις, όμως ο ρόλος σου δεν είναι να του ασκήσεις περισσότερη πίεση. Αν μπορούσε θα ήταν μαζί σου και το ξέρεις πολύ καλά. Έτσι φρόντισε, όπως θα ήθελες και εσύ, να κάνεις κάτι μικρό για τον σύντροφο σου 

Σίγουρα το να τον ερεθίζεις από απόσταση είναι μία μικρή έκπληξη που την αγαπά και μπορεί να του φτιάξει μία πολύ δύσκολή μέρα.

Δες πως θα το πετύχεις.

Ερέθισε τον με το μυαλό σου

Εδώ υπάρχουν πολλά όπλα, όμως το βασικότερο και αποτελεσματικότερο είναι το μυαλό σου. Μία γυναίκα που ξέρει να παίζει με το μυαλό ενός άντρα τον έχει για πάντα δικό της. Εάν είστε σε σχέση καιρό, έχεις μάθει τον τρόπο σκέψης του και μπορείς να βρεις όλα αυτά που θέλει για να ερεθιστεί. Κάποιοι άντρες θέλουν να σε δουν ως «άτακτο κορίτσι», ενώ άλλοι ως «κυρίαρχο» που θα τους επιβάλει τι θα κάνουν. Αυτά όπως καταλαβαίνεις είναι νοητικοί σέξι ρόλοι που λειτουργούν ως πλαίσιο.

Ερέθισε τον με τον λόγο σου

Εδώ πάμε σε πιο προχωρημένα πράγματα. Όταν έχει τεθεί το πλαίσιο, αυτό που μένει είναι να το εμπλουτίσεις και να το προχωρήσεις. Τα λόγια και τα μηνύματα όλο νόημα, είναι αυτά που χτίζουν σιγά σιγά την ένταση του και τον φτάνουν να είναι ξαναμμένος. Σκέψου έξυπνες ατάκες με πράγματα που του αρέσουν ή έχετε κάνει στο κρεβάτι σας. Αυτό του προσφέρει ξεκάθαρα μηνύματα και εικόνες και σταδιακά τον χειρίζεσαι. Κάποιες γυναίκες σε αυτό το σημείο λαμβάνουν απόλαυση από το να αφήνονται στην χειριστική αφήγηση του συντρόφου τους που του έχουν βάλει κάρβουνα.

Ερέθισε τον με το σώμα σου

Μερικές άλλες γυναίκες αγαπούν το σώμα τους και θέλουν να λατρεύεται από τον σύντροφο τους με θρησκευτική ευλάβεια. Μία ημίγυμνη φωτογραφία κάνει πολλά περισσότερα στο μυαλό του, από μία εντελώς γυμνή. Ο μηχανισμός της συμπληρωματικότητας ενεργοποιεί την φαντασία και παρακινεί τον σύντροφο σου να σκέφτεται αποκλειστικά αυτό το σημείο. Μπορείς να του στείλεις μία φωτογραφία από τα νέα εσώρουχα που αγόρασες και τον περιμένουν, από το μπάνιο σου ή ακόμα και μία πριν τον ύπνο.

Ερέθισε τον με αντικείμενα

Στις σχέσεις πολλές φορές διάφορα αντικείμενα αποτελούν μορφές φετίχ. Μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο ένδυμα σου, ένα sex toy ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν είναι για να τα χρησιμοποιείς μονάχα στο κρεβάτι, αλλά μπορείς να τα βάλεις και στο παιχνίδι του ερεθισμού από απόσταση. Άναψε τον απλά δείχνοντας του, περιγράφοντας τα ή αφήνοντας τον να τα φανταστεί. Είναι σημαντικό να μη σε δει να τα χρησιμοποιείς ή να τα φοράς μέχρι να μην αντέχει.

Ερέθισε τον με μία ιστορία

Ένας άλλος τρόπος να κάνεις τη σχέση σου να λιώνει από απόσταση είναι η αφήγηση μίας σεξουαλικής ιστορίας ή φαντασίωσης σου. Αυτό θα το κάνεις με την ιδιαίτερη και σέξι φωνή σου μέσω ηχητικών μηνυμάτων ή κλήσης. Μπορείς να έχεις επιλέξει τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές σου και με κλειστά μάτια να του λες τι είναι αυτό που σε απασχολεί εκείνη την ώρα. Ο σύντροφος σου σίγουρα δεν θα μείνει παθητικός, κάτι το οποίο ήθελες.

Ερέθισε τον στη δουλειά

Το σημαντικό είναι να μην τον αφήνεις να χαλαρώνει πάντα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να του στέλνεις μικρές δόσεις τρέλας, ακόμα και όταν είναι στη δουλειά του. Ξέρεις πως αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί αυτοπεποίθηση, κουράγιο και θα του θυμίσει πως κάποια λιώνει γι’ αυτόν. Φρόντισε να γίνει διακριτικά χωρίς να εκτεθεί όμως.