Τελικά τι θέλουν οι άνδρες;

Category:

Τι είναι αυτό που θέλουν τελικά τα αρσενικά και μας έχουν τρελάνει;

Οι άνδρες είναι τελείως διαφορετικοί από τις γυναίκες. Κι αυτός είναι ο λόγος που μας μπερδεύουν τόσο πολύ. Γιατί απλούστατα, δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εμάς. Αυτό λοιπόν, που μας δυσκολεύει είναι ότι οι άνδρες τα βλέπουν πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Κι αυτά που ζητούν από τις γυναίκες είναι απλά, ενώ εμείς τα κάνουμε δύσκολα.

Τι θέλουν τελικά οι άνδρες;

Σύντροφο

Κι όμως πολλοί άντρες ψάχνουν για σύντροφο. Φυσικά τη θέλουν όπως τη θέλουν, αλλά ουσιαστικά το βασικό που ζητούν είναι μια γυναίκα που να κάνει για σύντροφος, που να μπορεί να δεσμευτεί.

Γοητεία

Πέρα από την ομορφιά, που είναι ίσως το πρώτο που τους εξιτάρει, η γοητεία είναι το νούμερο δύο. Κι αυτό γιατί μια γυναίκα μπορεί να μην είναι η Ζιζέλ, αλλά η γοητεία της να γκρεμίζει κάθε απόρθητο κάστρο. Ουσιαστικά η γοητεία είναι μια σύνθεση πραγμάτων. Έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική εμφάνιση όσο και με το γενικότερο attitude. Το πώς κοιτάει μια γυναίκα, πώς μιλάει, πώς γελάει είναι basics.

Εξυπνάδα

Και ναι, οι άντρες θέλουν μια δίπλα τους μια γυναίκα με προσωπικότητα και ευφυΐα. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι πίσω από ένα πετυχημένο άντρα κρύβεται μια επιτυχημένη γυναίκα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, το αντίστροφο δύσκολα το καταπίνουν.

Πρέπει να διαβάσεις  Είναι το oystering ακόμα μία νέα τάση στα ραντεβού του 2022;

Συνέπεια

Η συνέπεια για το αντρικό φύλο είναι σαν ένας λόγος τιμής. Θέλουν ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους να είναι συνεπής στις πράξεις και στα λόγια του. Έτσι νιώθουν σίγουροι ότι δεν θα εκτεθούν, ότι δεν θα πληγωθούν.

Νοικοκυροσύνη

Σίγουρα οι γυναίκες δεν έχουν απαλλαγεί από τον ρόλο της νοικοκυράς. Δεν πειράζει, μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό απλά μοιρασμένο. Εδώ χρειάζεται ένα μέτρο. Ούτε να είμαστε υπηρέτριες ούτε όμως να είμαστε τελείως τσαπατσούλες. Οι άντρες χρειάζονται την τάξη για να λειτουργήσουν, ενώ εμείς όχι απαραίτητα. Οπότε ας κάνουμε έστω τα βασικά σαν δείγμα καλής θέλησης.

Πάθος

Βασικό για τον άνδρα είναι η γυναίκα να έχει ερωτικό πάθος. Να τον συγκινεί και να τον εξάπτει. Για τον άντρα το σεξ είναι βασικό προαπαιτούμενο οπότε σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τα βρείτε.

Μητρότητα

Κι ενώ μπορεί να μην το παραδέχονται, οι περισσότεροι άντρες θέλουν η σύντροφός τους να είναι καλή μάνα για τα παιδιά τους. Όπως ακριβώς, ήταν και οι δικές του μανάδες. Ωστόσο, αυτό πια είναι μια συνθήκη που αφορά και τους δύο.

Πρέπει να διαβάσεις  Μήπως είσαι συναισθηματικά ανώριμος;

Αυτά βέβαια είναι τα βασικά. Αλλά το πιο βασικό απ’όλα είναι να δώσεις στον σύντροφό σου να καταλάβει ότι βάζεις πλάτη γι’αυτόν, ότι τον στηρίζεις και ότι μπορείς να τον φροντίσεις. Αγάπη λοιπόν.

Άνδρες με τα όλα τους

Ο τέλειος άνδρας, με τα όλα του. Αλήθεια, εσύ τι απαντάς όταν σε ρωτούν για τον τέλειο άντρα; Θες να είναι όμορφος και έξυπνος, να...

Αυτό το ζώδιο είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσεις την ερωτική σου ζωή

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια...

Τα 4 ζώδια που θα χρειαστούν κάμποσο χρόνο μέχρι να παραδεχτούν ότι τους αρέσεις

Τι θρίλερ θα ζεις κι εσύ για να κλικάρεις αυτό το άρθρο. Το dating μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκο και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις...

Ο σύντροφός σου και το σούπερ μάρκετ

Ο σύντροφός σου και το ταμπού του σούπερ μάρκετ. Το σούπερ μάρκετ για πολλούς άνδρες είναι ένα θέμα με αγκάθια. Δεν μιλάμε βέβαια, για ένα...

Πόσα μυστικά σου πρέπει να γνωρίζει @ σύντροφός σου

Τα μυστικά και τα όρια της ειλικρίνειας σε μια σχέση. Η αλήθεια είναι ότι μια σχέση στηρίζεται αρκετά στην ειλικρίνεια. Γιατί τα ψέμματα αργά ή...

Υπάρχουν 11 διαφορετικοί οργασμοί – Δες πώς θα τους πετύχεις

Κι όμως, το γυναικείο σώμα μπορεί να φτάσει στον οργασμό όχι με έναν, ούτε με δύο, αλλά με 11 διαφορετικούς τρόπους – Δες ποιοι...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]