Θέλω κάτι πιο ρομαντικό στο σεξ

Θέλω κάτι πιο ρομαντικό στο σεξ. Ωραίες οι φαντασιώσεις, ωραία και τα kinky σκηνικά αλλά όποτε του ζητάω να το δει συναισθηματικά, με περιφρονεί.

Καλησπέρα! Πιθανόν να ακούγομαι πολύ ρομαντική όμως το ερωτικό μου background θα σας δώσει να καταλάβετε πως δεν είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική. Είμαι σκέτο ρομαντική και μάλιστα όταν κάποιος μου το βγάζει και μόνο. Είμαι όπως αισθάνομαι σε απλή μετάφραση, κι αν κάτι αναζητώ στο ‘κρεβάτι’, τότε το πρώτο πράγμα είναι η επικοινωνία.

Με το αγόρι μου όλα ξεκίνησαν ομαλά και αυτό που με τράβηξε σε εκείνον ήταν ότι κάθε μέρα ανακάλυπτα τις όμορφες και ερωτεύσιμες πτυχές του χαρακτήρα του. Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ, το ζήτημα μου όμως βρίσκει εμπόδια στο σεξ.

Από πάντα είχα την επιθυμία να ανακαλύπτω τι μου αρέσει και τι όχι στο σεξ. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είδαμε ό,τι ταιριάξαμε πολύ στην σεξουαλική επαφή, ιδιαιτέρως στις πιο kinky φάσεις μας. Δεθήκαμε, το προχωρήσαμε και κάπως έτσι αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε να αποβάλλω από μέσα μου κάθε ηθικό φραγμό που πιο παλιά είχα την τάση να θέτω στον εαυτό μου.

Ο ρομαντισμός ωστόσο όλο και περισσότερο αισθάνομαι να λείπει. Μου λείπει τόσο που κάθε φορά που ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή, αναρωτιέμαι γιατί τον αναζητώ μόνο εγώ και όχι και εκείνος. Το ‘άγριο’, το ‘πρόστυχο’  και το πιο ‘σαδομαζοχιστικό’ σεξ  ποτέ δεν του είπα ότι δεν με εκφράζει όσο και εκείνον.

Πιθανόν δεν του ξεκαθάρισα όμως και εγώ από νωρίς πως χωρίς τον ρομαντισμό, αρνούμαι να υπάρχω μέσα σε μια σχέση. Και ναι, βαρέθηκα. Ξέρω πως δεν είναι νωρίς για να ζητάω κάτι τέτοιο, κι αν κάνω λάθος ή αν σκέφτομαι παραπάνω τα πράγματα από όσο θα έπρεπε, τότε αναρωτιέμαι: Μήπως αυτή η σχέση είναι ένα λάθος από την αρχή της;

Απάντηση:

Μιλάς και σκέφτεσαι όμορφα και δεν σου κρύβω πως αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνει κάτι και εκείνος για να αλλάξει τα πράγματα. Ο ρομαντισμός είναι στα αλήθεια υπέροχος και σε καταλαβαίνω, ίσως περισσότερο από όσο εκείνος.

Κατά την γνώμη μου (και ελπίζω να συμφωνήσεις) δεν υπάρχει λάθος σεξ. Υπάρχει σεξ που μου αρέσει και σεξ που δεν μου αρέσει. Υπάρχει σήμερα εγώ το θέλω έτσι και αύριο ίσως εσύ να το θέλεις αλλιώς. Γεγονός είναι επίσης πως στον ρομαντισμό και στην τρυφερότητα δεν παίζουν ρόλο ο καιρός και η διάρκεια μιας σχέσης αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξες να είσαι μαζί ή απλά να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Πρέπει να διαβάσεις  5 βασικά προβλήματα της σεξουαλικής σου ζωής

Mπορείς στα αλήθεια να κάνεις τρυφερό σεξ και με άγνωστο ή μπορείς να κάνεις κάτι πιο kinky και με τον ίδιο σου τον σύζυγο. Αρκεί να σου αρέσει, πολύ και με ενθουσιασμό. Αρκεί να το γνωρίζει ο άλλος όσο το γνωρίζεις και εσύ. Αρκεί να θέτονται κάποια προσωπικά όρια και ύστερα να γίνονται δρόμος για να τα αγκαλιάσουμε από κοινού.

Νομίζω κάνουμε μια αυθαίρετη σύνδεση πολλές φορές πως ρομαντικό σεξ = συναισθήματα ενώ αγριάδες= ασέβεια. Το λες πως πρόκειται και για μια πατριαρχική αντίληψη περί της γυναικείας επιθυμίας όλο αυτό αλλά το προσπερνάμε αφού προτιμώ να σταθούμε σε κάτι άλλο.

Είναι απείρως πιο σώφρον οι ‘αγριάδες’ να γίνονται με έναν  άνθρωπο που σε συνδέει κάτι και που τον εμπιστεύεσαι. Αυτό με την σειρά του φέρνει συνήθως και την χαλάρωση αλλά και την πνευματική σύνδεση.

Αναρωτήσου αυτό λοιπόν καλύτερα. Αναρωτήσου αν τον εμπιστεύεσαι. Νιώθεις άνετα μαζί του;

Ξέρει να ακούει το μυαλό σου με την ίδια επιθυμία που ακούει το σώμα σου; Eγώ αυτά θα σκεφτόμουν αν βρισκόμουν στη θέση σου και ύστερα μάλλον θα έδινα πανηγυρικά ένα thank you next.

Σε άλλα νέα και πριν σε αποχαιρετήσω, λέω να σου θυμίσω πως το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, οπότε αν δεν τσουλάει το όλο feeling μέσα σου, τότε το μόνο λάθος θα είναι να μείνεις μαζί του.

Πρέπει να διαβάσεις  8 απλοί τρόποι για να δείξετε στ@ σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε

Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Μια αθεράπευτα ρομαντική που το πιο kinky για εμένα είναι τα βλέμματα που θέλουν να ανακαλύψουν τι ζητάει και το σώμα. Αυτή η μάστιγα φίλη κι αν  ταυτίζεσαι ελπίζω να μεταφέρεις το ρομαντικό μου μήνυμα και σε άλλους!

Kelly Seferou
Kelly Seferou
Ονομάζομαι Κέλλυ Σεφέρου και είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας Υγείας. Επιλογή που αποτελεί μονόδρομο και ο μόνος δρόμος που με οδηγεί κυριολεκτικά παντού. Για την ιστορία, μετεκπαιδεύτηκα στις Διατροφικές Διαταραχές σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στη Δημιουργική Γραφή. Στο παρόν, συνεχίζω να επιμορφώνομαι, παρακολουθώντας σεμινάρια. Κάποιο από αυτά είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική και θεραπεία ζεύγους και οικογένειας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών. Θα με βρεις να περιπλανιέμαι γύρω από δύο διαμαντάκια. Το ένα είναι κυριολεκτικά η τέχνη του κοσμήματος (family comes first) και το άλλο πρόκειται για διαμαντάκι συγγραφικό (inner need above all). Στη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για πολύ μελάνι, και ακόμα πιο πολύ ενδοσκόπηση. Στα κόκκινα όμως. Κάτι σαν το Couplegoals. Εδώ θα ξετυλίξουμε μαζί το κόκκινο αυτό κουβαράκι. Θα ανακαλύψουμε όσα λέγονται και κυρίως όσα δεν λέγονται. Θα μιλήσουμε για σχέσεις, ερωτικά διλήμματα και θέματα ερωτικής φύσεως που επηρεάζουν το ‘μέσα’ μας αλλά και το ‘έξω’ μας. Τώρα πες μου αλήθεια, αναρωτιέσαι και εσύ τι νόημα θα είχε η ζωή χωρίς τον έρωτα; Αν δεν είμαι η μόνη, αν το ψάχνεις και εσύ και αν οι σχέσεις σου αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο ενδιαφέροντος και αναζήτησης, υπόσχομαι να εξαντλήσουμε μαζί όλα τα πιθανά σενάρια. Να πάθουμε, να μάθουμε και σίγουρα να ερωτευτούμε! Και που ξέρεις; Ίσως να γράψουμε μαζί μια εντελώς διαφορετική ιστορία, αγάπης!

Cobwebbing: Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου

Πώς μια πρακτική καθαριότητας μπορεί να σου μάθει πολλά για το πώς να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις στη ζωή σου Τι σχέση μπορεί να έχει το...

Γιατί μια σχέση μπορεί και να μην μπορεί να κρατήσει για πάντα

Μερικές σχέσεις δεν ήταν γραφτό να κρατήσουν κι εσύ πρέπει να είσαι οκ με αυτό. Μόλις χώρισες και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχεις...

Τελικά είναι ασφαλές το σεξ στο νερό;

Η φαντασίωση μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Το σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα, σε μια λίμνη και γενικά, όπου κυριαρχεί το υγρό στοιχείο είναι μια...

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού; Άφησε τους φίλους σου στο σπίτι

Οι dating experts συστήνουν να αφήσεις κατά μέρος τις συμβουλές των φίλων όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου - Δες γιατί: Οι νέες γνωριμίες, τα...

5 σκληρές αλήθειες για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Το μονοπάτι της αγάπης δεν είναι αποκλειστικά στρωμένο με ροδοπέταλα. Μια ολόκληρη κοινωνία εκεί έξω στήνεται γύρω από την ιδέα ότι πρέπει να σου βρει...

Γιατί πρέπει να λες πιο συχνά ευχαριστώ στ@ν σύντροφό σου

Γιατί το "ευχαριστώ" δεν είναι μια λέξη αυτονόητη. Μια σχέση όταν έχει γερές βάσεις, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν υπάρχει αγάπη, σεβασμός, εμπιστοσύνη, κατανόηση,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]