Θέλω κάτι πιο ρομαντικό στο σεξ

Θέλω κάτι πιο ρομαντικό στο σεξ. Ωραίες οι φαντασιώσεις, ωραία και τα kinky σκηνικά αλλά όποτε του ζητάω να το δει συναισθηματικά, με περιφρονεί.

Καλησπέρα! Πιθανόν να ακούγομαι πολύ ρομαντική όμως το ερωτικό μου background θα σας δώσει να καταλάβετε πως δεν είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική. Είμαι σκέτο ρομαντική και μάλιστα όταν κάποιος μου το βγάζει και μόνο. Είμαι όπως αισθάνομαι σε απλή μετάφραση, κι αν κάτι αναζητώ στο ‘κρεβάτι’, τότε το πρώτο πράγμα είναι η επικοινωνία.

Με το αγόρι μου όλα ξεκίνησαν ομαλά και αυτό που με τράβηξε σε εκείνον ήταν ότι κάθε μέρα ανακάλυπτα τις όμορφες και ερωτεύσιμες πτυχές του χαρακτήρα του. Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ, το ζήτημα μου όμως βρίσκει εμπόδια στο σεξ.

Από πάντα είχα την επιθυμία να ανακαλύπτω τι μου αρέσει και τι όχι στο σεξ. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είδαμε ό,τι ταιριάξαμε πολύ στην σεξουαλική επαφή, ιδιαιτέρως στις πιο kinky φάσεις μας. Δεθήκαμε, το προχωρήσαμε και κάπως έτσι αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε να αποβάλλω από μέσα μου κάθε ηθικό φραγμό που πιο παλιά είχα την τάση να θέτω στον εαυτό μου.

Ο ρομαντισμός ωστόσο όλο και περισσότερο αισθάνομαι να λείπει. Μου λείπει τόσο που κάθε φορά που ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή, αναρωτιέμαι γιατί τον αναζητώ μόνο εγώ και όχι και εκείνος. Το ‘άγριο’, το ‘πρόστυχο’  και το πιο ‘σαδομαζοχιστικό’ σεξ  ποτέ δεν του είπα ότι δεν με εκφράζει όσο και εκείνον.

Πιθανόν δεν του ξεκαθάρισα όμως και εγώ από νωρίς πως χωρίς τον ρομαντισμό, αρνούμαι να υπάρχω μέσα σε μια σχέση. Και ναι, βαρέθηκα. Ξέρω πως δεν είναι νωρίς για να ζητάω κάτι τέτοιο, κι αν κάνω λάθος ή αν σκέφτομαι παραπάνω τα πράγματα από όσο θα έπρεπε, τότε αναρωτιέμαι: Μήπως αυτή η σχέση είναι ένα λάθος από την αρχή της;

Απάντηση:

Μιλάς και σκέφτεσαι όμορφα και δεν σου κρύβω πως αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνει κάτι και εκείνος για να αλλάξει τα πράγματα. Ο ρομαντισμός είναι στα αλήθεια υπέροχος και σε καταλαβαίνω, ίσως περισσότερο από όσο εκείνος.

Κατά την γνώμη μου (και ελπίζω να συμφωνήσεις) δεν υπάρχει λάθος σεξ. Υπάρχει σεξ που μου αρέσει και σεξ που δεν μου αρέσει. Υπάρχει σήμερα εγώ το θέλω έτσι και αύριο ίσως εσύ να το θέλεις αλλιώς. Γεγονός είναι επίσης πως στον ρομαντισμό και στην τρυφερότητα δεν παίζουν ρόλο ο καιρός και η διάρκεια μιας σχέσης αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξες να είσαι μαζί ή απλά να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Πρέπει να διαβάσεις  Ένα κείμενο για τον άντρα που άλλαξε τη ζωή κάθε γυναίκας

Mπορείς στα αλήθεια να κάνεις τρυφερό σεξ και με άγνωστο ή μπορείς να κάνεις κάτι πιο kinky και με τον ίδιο σου τον σύζυγο. Αρκεί να σου αρέσει, πολύ και με ενθουσιασμό. Αρκεί να το γνωρίζει ο άλλος όσο το γνωρίζεις και εσύ. Αρκεί να θέτονται κάποια προσωπικά όρια και ύστερα να γίνονται δρόμος για να τα αγκαλιάσουμε από κοινού.

Νομίζω κάνουμε μια αυθαίρετη σύνδεση πολλές φορές πως ρομαντικό σεξ = συναισθήματα ενώ αγριάδες= ασέβεια. Το λες πως πρόκειται και για μια πατριαρχική αντίληψη περί της γυναικείας επιθυμίας όλο αυτό αλλά το προσπερνάμε αφού προτιμώ να σταθούμε σε κάτι άλλο.

Είναι απείρως πιο σώφρον οι ‘αγριάδες’ να γίνονται με έναν  άνθρωπο που σε συνδέει κάτι και που τον εμπιστεύεσαι. Αυτό με την σειρά του φέρνει συνήθως και την χαλάρωση αλλά και την πνευματική σύνδεση.

Αναρωτήσου αυτό λοιπόν καλύτερα. Αναρωτήσου αν τον εμπιστεύεσαι. Νιώθεις άνετα μαζί του;

Ξέρει να ακούει το μυαλό σου με την ίδια επιθυμία που ακούει το σώμα σου; Eγώ αυτά θα σκεφτόμουν αν βρισκόμουν στη θέση σου και ύστερα μάλλον θα έδινα πανηγυρικά ένα thank you next.

Σε άλλα νέα και πριν σε αποχαιρετήσω, λέω να σου θυμίσω πως το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, οπότε αν δεν τσουλάει το όλο feeling μέσα σου, τότε το μόνο λάθος θα είναι να μείνεις μαζί του.

Πρέπει να διαβάσεις  Ποια είναι η διαφορά της φιλικής από την ερωτική σχέση;

Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Μια αθεράπευτα ρομαντική που το πιο kinky για εμένα είναι τα βλέμματα που θέλουν να ανακαλύψουν τι ζητάει και το σώμα. Αυτή η μάστιγα φίλη κι αν  ταυτίζεσαι ελπίζω να μεταφέρεις το ρομαντικό μου μήνυμα και σε άλλους!

Kelly Seferou
Kelly Seferou
Ονομάζομαι Κέλλυ Σεφέρου και είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας Υγείας. Επιλογή που αποτελεί μονόδρομο και ο μόνος δρόμος που με οδηγεί κυριολεκτικά παντού. Για την ιστορία, μετεκπαιδεύτηκα στις Διατροφικές Διαταραχές σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στη Δημιουργική Γραφή. Στο παρόν, συνεχίζω να επιμορφώνομαι, παρακολουθώντας σεμινάρια. Κάποιο από αυτά είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική και θεραπεία ζεύγους και οικογένειας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών. Θα με βρεις να περιπλανιέμαι γύρω από δύο διαμαντάκια. Το ένα είναι κυριολεκτικά η τέχνη του κοσμήματος (family comes first) και το άλλο πρόκειται για διαμαντάκι συγγραφικό (inner need above all). Στη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για πολύ μελάνι, και ακόμα πιο πολύ ενδοσκόπηση. Στα κόκκινα όμως. Κάτι σαν το Couplegoals. Εδώ θα ξετυλίξουμε μαζί το κόκκινο αυτό κουβαράκι. Θα ανακαλύψουμε όσα λέγονται και κυρίως όσα δεν λέγονται. Θα μιλήσουμε για σχέσεις, ερωτικά διλήμματα και θέματα ερωτικής φύσεως που επηρεάζουν το ‘μέσα’ μας αλλά και το ‘έξω’ μας. Τώρα πες μου αλήθεια, αναρωτιέσαι και εσύ τι νόημα θα είχε η ζωή χωρίς τον έρωτα; Αν δεν είμαι η μόνη, αν το ψάχνεις και εσύ και αν οι σχέσεις σου αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο ενδιαφέροντος και αναζήτησης, υπόσχομαι να εξαντλήσουμε μαζί όλα τα πιθανά σενάρια. Να πάθουμε, να μάθουμε και σίγουρα να ερωτευτούμε! Και που ξέρεις; Ίσως να γράψουμε μαζί μια εντελώς διαφορετική ιστορία, αγάπης!

Ποια ψέματα είναι ακίνδυνα και ποια θα σε οδηγήσουν στον χωρισμό

Το να είσαι σε μια σχέση και να λες ψέματα δεν το λες και σωστό. Είναι ένα είδος απιστίας και κοροϊδίας, από την άποψη...

Πώς να χωρίσεις ακόμα κι αν δεν θες να χωρίσεις

Η αγάπη είναι ένα σύνθετο πράγμα. Καμιά φορά η αγάπη μπορεί να σου κάνει κακό. Να σε πληγώνει και να σε πονά. Γι' αυτό...

Χωριστές διακοπές: Γιατί το να ταξιδέψεις solo θα κάνει καλό στη σχέση σου

Τα τελευταία χρόνια οι χωριστές διακοπές έχουν γίνει πολύ μόδα. Ωστόσο, όσο δελεαστική κι αν είναι η σκέψη να ταξιδέψεις solo, κάτι τριβελίζει το μυαλουδάκι...

4 ζώδια που δυσκολεύονται να νιώσουν γρήγορα άνετα στη σχέση τους

Μερικά ζώδια ενθουσιάζονται με τις σοβαρές σχέσεις. Νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά τους, να εμπιστευτούν γρήγορα και να επενδύσουν τον χρόνο τους ακόμα...

Σημάδια ότι μία “casual” σχέση έχει τις δυνατότητες για κάτι περισσότερο

Αν έχεις μια casual σχέση και περνάς καλά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η σοβαρή σου σχέση, λένε οι ειδικοί. Έχεις μια ευκαιριακή σχέση. Περνάς...

Γιατί φοβάμαι να παντρευτώ;

Επαναλαμβάνεις συνέχεια το "φοβάμαι να παντρευτώ"; Εάν έχεις την εντύπωση πως η φοβία του γάμου παρατηρείται κυρίως στους άνδρες, ξέχνα ότι νόμιζες μέχρι τώρα!...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]