Λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν θα προχωρήσει τη γνωριμία σας ακόμα και αν του αρέσεις

Γνωρίζεσαι με κάποιον και εκεί που έχετε αρχίσει να μιλάτε και να βγαίνετε και ενώ όλα είναι φανταστικά, εκείνος αποφασίζει να το κόψει. Εσύ μένεις να απορείς διότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη και αναθεματίζεις την τύχη σου που πάλι έπεσες σε άνθρωπο μη διαθέσιμο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους πράγματι ένας άντρας θα έχει δίκιο να σταματήσει αυτό που δημιουργείται ανάμεσά σας.

Είναι τελείως εκτός το timing

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν όταν πρόκειται να μπούμε σε μία καινούρια σχέση. Ένα από αυτά είναι το timing. Μερικές φορές ακόμα και η πιο έντονη χημεία δεν μπορεί να υπερνικήσει την ακατάλληλη στιγμή. Μπορεί να σε θεωρεί υπέροχο άνθρωπο και ίσως και να σκέφτεται ότι αν σε είχε γνωρίσει κάποια άλλη στιγμή στη ζωή του τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, για τους δικούς του λόγους, δεν μπορεί να προσφέρει όσα θα ήθελε.

Είσαι υπερβολικά ανεξάρτητη

Η ανεξαρτησία είναι υπέροχο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, αν θέλεις να βρίσκεσαι σε μία υγιή σχέση θέλει ένα μέτρο. Ειδικά, αν σου αρέσουν οι άντρες, πρέπει να θυμάσαι πως τα αρσενικά αρέσκονται στο να προστατεύουν και να φροντίζουν το ταίρι τους. Αν λοιπόν εσύ τα κάνεις αυτά για εσένα ενώ βρίσκεσαι στην αρχή μίας σχέσης, δεν δίνεις χώρο στον άλλον για να έχει τον δικό του ρόλο εκεί. Έτσι υπάρχει πιθανότητα να αισθανθεί υποσυνείδητα πως είναι άχρηστος και να απομακρυνθεί.

Δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του

Συμβαίνει και εν μέρη είναι φυσιολογικό. Καθένας ξεπερνάει τα προηγούμενα βιώματά του με τον δικό του τρόπο και στον δικό του ρυθμό. Ακόμα και αν εσύ θεωρείς ότι θα έπρεπε να τον έχει ξεπεράσει μέχρι τώρα, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον.

Πρέπει να διαβάσεις  5 συμβουλές για σένα που βγαίνεις με ένα ντροπαλό αγόρι

Έχει οικονομικά προβλήματα

Καλώς ή κακώς ένας άντρας -συνήθως- θέλει να έχει ένα οικονομικό υπόβαθρο έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τουλάχιστον τα βασικά σε μία σχέση. Ωστόσο, αν το εισόδημά του δεν είναι αρκετό ή έχει άλλα έξοδα όπως το να βοηθάει τους δικούς του, μπορεί να τον σταματάει από το να μπει σε μία σχέση.

Βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής του

Μπορεί να είναι μία προαγωγή, αλλαγή καριέρας ή κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Ό,τι και να είναι, αυτή είναι μία φάση στην οποία δεν μπορεί να βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Για αυτό είναι πιθανό να κρατάει τις αποστάσεις του.

Οι στόχοι και τα όνειρά του δεν συμβαδίζουν με τα δικά σου

Έχουμε πει πολλές φορές πως η ασυμβατότητα είναι λογική και σοβαρή αιτία να μην προχωρήσει μία σχέση. Αν λοιπόν δεν έχετε τον ίδιο προορισμό στη ζωή σας, αργά ή γρήγορα οι δρόμοι σας θα χωριστούν.

Πρέπει να διαβάσεις  Κεφάλαιο χωρισμός και όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις

Μπορεί εσένα να μη σε πείθουν. Ίσως είναι πολύ κυνικός τρόπος σκέψης για τη δική σου ρομαντική ψυχή, ωστόσο δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως οι παραπάνω είναι πράγματι λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερα να μην προχωρήσεις. Άλλωστε αν δεν συμβεί τώρα θα συμβεί αργότερα αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα το αποφύγεις.

featured photo:https://elements.envato.com / Chalabala

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]