Skip to main content

Η απόφαση να χωρίσεις μπορεί να είναι μια μεγάλη παγίδα. Αλλά αυτό το γνωρίζεις ήδη.

Πάνω στην ένταση της στιγμής, είναι πολύ εύκολο να πεις και να κάνεις πράγματα, που δεν εννοείς. Δυστυχώς όμως, αυτά τα στιγμιαία λάθη, μπορεί να έχουν αμετάκλητα αποτελέσματα και να σου κοστίσουν οποιαδήποτε πιθανότητα επανασύνδεσης.

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου, σύμβουλος σχέσεων και ειδικός σε θέματα χωρισμού και επανασύνδεσης. Έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο βιβλίο, στο τεράστιο αυτό κεφάλαιο της επανασύνδεσης, με τίτλο ‘Το Μυστικό της Επανασύνδεσης’ και πιστεύω πως αν ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές μου, θα δεις πως αυτό που θεωρείς ακατόρθωτο, στην πραγματικότητα, μπορεί να συμβεί με απόλυτη επιτυχία.

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο δωρεάν μαθήματά μου και να λάβεις δωρεάν τον οδηγό της επανασύνδεσης μέσα σε λίγα λεπτά στο email σου.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Αν έχεις μετανιώσει αυτόν τον χωρισμό και αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι να κερδίσεις πίσω την σχέση σου, τότε αυτά είναι τα 3 συχνότερα λάθη, που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις.

1ο λάθος – Ο λόγος του χωρισμού

Παρότι αποτελεί ίσως το πιο αυτονόητο και απαραίτητο πράγμα, θα εντυπωσιαζόσουν αν ήξερες πόσοι πολλοί είναι οι άνθρωποι, που στην πραγματικότητα, το παραλείπουν.

Να σου κάνω μια ερώτηση;

Αν δεν εντοπίσεις και στην συνέχεια λύσεις, μια για πάντα το πρόβλημα που δημιούργησε τις συνθήκες του χωρισμού, πως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ιδανική σχέση με τον πρώην σου;

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Τζένη. Η Τζένη είναι μια από τις κοπέλες που εμπιστεύτηκαν την μέθοδο της επανασύνδεσης και σε συνδυασμό με την καθοδήγηση μου, κατάφερε μέσα σε 1 περίπου μήνα, να κερδίσει τον πρώην της πίσω.

Αυτό που δεν κατάφερε η Τζένη είναι να εντοπίσει και να αλλάξει ουσιαστικά το πραγματικό πρόβλημα της σχέσης της. Ποιο ήταν αυτό;

Ήταν καταπιεστική.

Ήθελε να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Στην πραγματικότητα ,δεν άφηνε τον πρώην της να ανασάνει.

Τι έγινε τελικά με την επανασύνδεση της Τζένης; Μετά από 2 μήνες το αγόρι της αποφάσισε να διακόψουν ξανά. Γιατί; Νομίζω ξέρεις την απάντηση.
Η Τζένη συνέχισε να είναι καταπιεστική.

2ο λάθος – Γίνε όπως ήσουν παλιά

Μέσα στο βιβλίο μου, Το Μυστικό της Επανασύνδεσης, επιμένω ότι στο στάδιο της ΜΗ επικοινωνίας με τον πρώην σου, θα πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Θα πρέπει καταρχάς να αποδεχτείς την κατάσταση και να βάλεις στόχο να ξαναβρείς την «φόρμα» σου. Με λίγα λόγια, να ξαναβρείς τον εαυτό σου.

Πέραν του γεγονότος ότι αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο για να πετύχεις την επανασύνδεση, όταν φθάσεις στο στάδιο της συνάντησης και της επικοινωνίας με τον πρώην σου, κυρίως, θα πρέπει να το κάνεις για ΕΣΕΝΑ.

Για να είσαι καλά.

Ας δούμε το παράδειγμα του Δημήτρη. Ο Δημήτρης αγόρασε το βιβλίο μου, περίπου 3 μήνες μετά τον χωρισμό. Ήταν μια δύσκολη υπόθεση, καθώς είχε κάνει πολλά λάθη όλο το διάστημα που δεν ήταν μαζί με την κοπέλα του.

Ο Δημήτρης λοιπόν ακολούθησε τα βασικά στάδια της μεθόδου στο περίπου. Αντιλήφθηκε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού, έκανε τον απολογισμό της σχέσης του και κατάφερε να μην έρθει σε επαφή με την πρώην του για το διάστημα που προτείνω.

Όλα το διάστημα της ΜΗ επικοινωνίας, αντί να κάνει όλα αυτά που προτείνω στο βιβλίο μου, συνέχισε να την σκέφτεται όλη μέρα. Συνέχισε να αισθάνεται χάλια και να μην έχει διάθεση ουσιαστικά για τίποτα.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Περίμενε απλά να περάσουν οι μέρες. Τι έγινε τελικά;

Κατάφερε με την καθοδήγηση, μου να συναντηθεί με την πρώην του, αλλά αυτό που δεν κατάφερε, ήταν να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δεν κατάφερε να την εντυπωσιάσει.

Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει έλξη.

Δεν κατάφερε να δείξει ανανεωμένος, γιατί πολύ απλά ούτε ήταν, αλλά ούτε και ένιωθε.

Μαζί με αυτό, προστέθηκαν αρκετά λάθη σε αυτή την συνάντηση και κάπως έτσι, ο Δημήτρης έχασε την ευκαιρία του.

3ο λάθος – Η περίοδος της μη επικοινωνίας

Το βιβλίο μου είναι συγκεκριμένο σε αυτό. Για ένα διάστημα, δεν πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον πρώην σου. Είναι αποτελεσματικό και πολλές φορές ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο, μέσα σε αυτό το διάστημα, να έρθει πρώτα εκείνος τελικά σε επαφή μαζί σου.

Σε πολλές περιπτώσεις , πολλοί μου γράφουν πως φοβούνται ότι αν απομακρυνθούν για κάποιο χρονικό διάστημα και δεν δώσουν σημάδια ζωής, θα χάσουν τελείως την πρώην σχέση τους.
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις, είναι ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο! Τις περισσότερες φορές, αυτή η διατήρηση της επαφής, εξυπηρετεί μόνο την πρώην σχέση σου και καθόλου εσένα.

Δεν μπορούν να λυθούν όλα μαγικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς.

Αυτό που θέλω από εσένα, είναι να με εμπιστευθείς. Παρακολουθώ την εφαρμογή των μυστικών της επανασύνδεσης χρόνια τώρα. Γνωρίζω ότι αποδίδει όλο αυτό. Δεν είναι ένα μαγικό χάπι, ούτε κάποιο ξόρκι που κάνεις για να επιστρέψει πίσω σε εσένα. Αν τα πιστεύεις όλα αυτά, τότε λυπάμαι που σου χαλάω το παραμύθι που έχεις στο κεφάλι σου.

Τα μυστικά της επανασύνδεσης βασίζονται σε συγκεκριμένες μελέτες της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις την πρώην σχέση σου να σε κυνηγάει.

Μην ξεχνάς πως το κάθε στάδιο χτίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Αν νομίζεις ότι θα πατήσεις ένα κουμπί και θα γίνουν όλα όπως παλιά, τότε ίσως είναι καλύτερα να ξεχάσεις ότι συνέβη μεταξύ σας και να προχωρήσεις παρακάτω.

Αν όμως έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι ουσιαστικό, τότε:

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Αν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις από σήμερα, όλα αυτά που περιγράφω στο βιβλίο μου τότε πραγματικά θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια, την μέθοδο να λειτουργεί και τον πρώην σου να βρίσκει τον δρόμο του πίσω σε σένα.

 

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

 

Χώρισες; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένεις για επανασύνδεση;

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη:

έτσι θα κάνεις τον πρώην σου να γυρίσει. Δες το video: