Skip to main content

Πόνος… Δάκρυα…και μια ραγισμένη καρδιά χωρισμένη στα δύο. Έτσι ξαφνικά το χαρούμενο «ΕΜΕΙΣ» έγινε ένα μοναχικό «εγώ». Κι εσύ να μένεις ξάγρυπνος τις νύχτες με τα χιλιάδες «πως» και «γιατί» να ταλαιπωρούν το μυαλό σου.

Πως και γιατί;

Πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο;

Γιατί με άφησε;

Και σαν μην έφτανε αυτό οι αναμνήσεις του/της πρώην σου να ξεπηδούν συνέχεια μπροστά στα μάτια σου ολοζώντανες. Η τρυφερή αγκαλιά… τα παθιασμένα φιλιά…και το αβίαστο χαμόγελο που συνόδευε την πρωινή καλημέρα.

Σου λείπει και είναι λογικό να πονάς. Να τον/την θέλεις πίσω. Να αναζητάς όλη την τρυφερότητα και το πάθος που ζούσες μαζί του/της.

Ο πόνος του χωρισμού μπορεί να γίνει πολύ έντονος σε κάποιες περιπτώσεις. Παραλύει πολλές φορές τη λογική την ίδια στιγμή που δυναμώνει το συναίσθημα και τον παρορμητισμό.

Και σε μια τέτοια κατάσταση είναι φυσικό κάποιος να κάνει οτιδήποτε. Ακόμα και κάτι παράλογο. Καθώς ο πανικός κυριαρχεί προσπαθεί να κρεμαστεί από ότι είναι αυτό που του δίνει την παραμικρή ελπίδα ότι μπορεί να ξανακερδίσει πίσω αυτόν ή αυτήν που μοιράστηκαν στιγμές αγάπης. Στιγμές πάθους.

Το άτομο που για τόσο διάστημα κράταγε αυτήν την ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ξόρκια επανασύνδεσης. Μάγια επανασύνδεσης. Είναι πολλοί αυτοί που υπόσχονται να φέρουν πίσω το «ένα και μοναδικό άτομο» με τη βοήθεια τέτοιων συμβουλών και πρακτικών. Και είναι πολλοί αυτοί επίσης που επηρεασμένοι από τον πανικό και τη στενοχώρια ψάχνουν τον εύκολο τρόπο για να φέρουν πίσω στην αγκαλιά τους τον πρώην σύντροφό τους. Σε μια προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν τη σχέση τους μέσα από συνταγές του τύπου «εύκολα ξόρκια επανασύνδεσης» ή «μάγια για να γυρίσει σε μένα».

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω. Ξέρω πολύ καλά πόσο πονάς…τον πανικό…το άγχος…τις σκέψεις αυτού που αγαπάς στην αγκαλιά κάποιου άλλου…

Κάθε μορφής μάγια και ξόρκια ωστόσο δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις. Δεν θα σε οδηγήσουν στην επανασύνδεση. Όλα αυτά είναι παραμύθια. Όμορφες ιστορίες που παίζουν με τη θλίψη και τον πόνο σου. Που τρέφονται από τον πανικό σου…και στο τέλος απλά μένεις με την ίδια θλίψη….τον ίδιο πόνο….τον ίδιο πανικό.

Και τον πρώην σύντροφό σου να συνεχίζει να είναι μακριά από εσένα…ίσως ακόμα και πιο μακριά…

Και είναι κρίμα γιατί υπάρχει μια μέθοδος που πραγματικά λειτουργεί. Μια μέθοδος επανασύνδεσης που αποδεδειγμένα δουλεύει…κάτι που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πίσω τον πρώην σου, αλλά και να χτίσεις μαζί του μία καινούργια σχέση…μια καλύτερη σχέση….και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Η μέθοδος επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου έχει βοηθήσει πάνω από 5000 άντρες και γυναίκες να κερδίσουν πίσω τον πρώην τους…. λύνοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα προβλήματα που οδήγησαν στο χωρισμό.

Και είναι μια μέθοδος επανασύνδεσης που λειτουργεί. Χωρίς ξόρκια και μαγεία…αλλά χρησιμοποιώντας σωστά τη δύναμη της ψυχολογίας…

Απλά…ξεκάθαρα…εύκολα ο ειδικός σε θέματα χωρισμού Νίκος Αντρέου σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί βήμα -βήμα στο να ζήσεις και πάλι το όνειρό σου…να φέρεις και πάλι τον πρώην σου στην αγκαλιά σου…

Σου δίνει όλες εκείνες τις στρατηγικές…τις αποδεδειγμένες στρατηγικές…που θα σε οδηγήσουν στην επανασύνδεση…που θα σε οδηγήσουν σε μία καλύτερη σχέση…μια σχέση με περισσότερο πάθος…με μεγαλύτερη διάρκεια…

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς στη λίστα και να κατεβάσεις το δωρεάν βιβλίο που ξεκλειδώνει τα μυστικά της επανασύνδεσης.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Ο πρώην σου θα γίνει και πάλι δικός σου. Θα τον κρατάς στην αγκαλιά σου. Και οι μέρες του πόνου θα έχουν τελειώσει…

 

Ας δούμε το μήνυμα της Ελένης:

«Ο χωρισμός μου με τον Δημήτρη ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί ποτέ. Έχασα τον άνθρωπό μου, τον κόσμο μου όλο. Τόσα χρόνια χαμένα… Δεν ήξερα τι να κάνω. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Έχασα την όρεξή μου για τα πάντα. Στην δουλειά πήγαινα με το ζόρι. Τους φίλους μου τους είχα απομακρύνει. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου και απλά περνούσα τις μέρες μου χωρίς νόημα.

Έστειλα απελπισμένη ένα mail στον Νίκο Ανδρέου και ξεκινήσαμε να μιλάμε και να κάνουμε τα μαθήματά του online. Παράλληλα, διάβασα μέχρι τέλους το βιβλίο του «Το μυστικό της επανασύνδεσης». Ξεκίνησα να εφαρμόζω βήμα βήμα την μέθοδό του και μαζί με την προσωπική του καθοδήγηση, είδα αποτελέσματα! Ο Δημήτρης κι εγώ τα ξαναβρήκαμε και χτίζουμε πλέον την σχέση μας σε άλλες βάσεις, πιο σταθερές και πιο σημαντικές. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και μου υποσχέθηκα πως δεν θα με ξαναπαραμελήσω! Όλα αυτά χάρη στον Νίκο που με βοήθησε να βρω την ψυχραιμία μου και να ξαναφτιάξω όσα είχαν χαλάσει στην ζωή μου!»

Ελένη Ψ., 31

Βήμα με το βήμα εύκολα και απλά. Όλα όσα πρέπει να κάνεις και όλα όσα θα πρέπει να αποφύγεις …όλα τα λάθη που οι περισσότεροι κάνουν μέσα στον πανικό…λάθη που τους απομακρύνουν από το όνειρο της επανασύνδεσης.

Μέσα από τη μέθοδο επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου…τη μέθοδο που βοήθησε 5000 άντρες και γυναίκες να κερδίσουν τους πρώην του πίσω θα μάθεις ποιο είναι το ψυχολογικό τρικ που θα κάνει τον πρώην σου να σε θέλει και πάλι…να τον κάνεις να σε σκέπτεται και να ανάψεις και πάλι τη σπίθα του πόθου και του πάθους στο μυαλό του…να θέλει εσένα…ΜΟΝΟ εσένα…

Κάνοντας την εγγραφή σου και κατεβάζοντας τον δωρεάν οδηγό με τις συμβουλές επανασύνδεσης θα έχεις κάθε 1 με 2 ημέρες στο email σου ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την επανασύνδεση με τον/την πρώην σου.

Μέσα σε αυτά παρέχεται επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρέου ώστε να μπορέσει να σου δώσει συμβουλές για τη δική σου περίπτωση…συμβουλές ου θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τα πράγματα…να κάνεις τον πρώην σου να σε θέλει και πάλι…να αναζωπυρώσεις το χαμένο πάθος…

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω…

Μη χάνεις χρόνο.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη λίστα και κατέβασε τον δωρεάν οδηγό με τις βήμα – βήμα συμβουλές επανασύνδεσης.