Skip to main content

Αν αισθάνεσαι νευρικ@ για το τι επιφυλάσσει το ωροσκόπιό σου για τον Ιούνιο του 2022, είναι λογικό. Άλλωστε, ο Ιούνιος ξεκινάει με τον ήλιο στους Διδύμους, ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια όλων!

Ευτυχώς, οι ανησυχίες σου είναι άστοχες, γιατί αυτή θα είναι μια απίστευτη σεζόν για τους Διδύμους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν των διδύμων δεν θα έχει το δικό της δράμα.

Κριός

Καθώς μια νέα σελήνη στον Καρκίνο ανάβει ένα σπίρτο στον φιλόδοξο 10ο οίκο σου, θα υπάρχουν πολλές ανατροπές! Όσο πιο σκληρά είσαι διατεθειμέν@ να εργαστείς, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές.

Ταύρος

Μέχρι τις 11 Ιουνίου, μπορεί να σε περιμένει άλλη μια έκπληξη. Καθώς η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ουρανό στις 16 μοίρες του Ταύρου, μια απροσδόκητη αλλαγή στη σχέση σου μπορεί να έρθει στο φως.

Δίδυμοι

Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στους Διδύμους στις 22 Ιουνίου, θα είσαι σε μια όμορφη θέση να απολαύσεις την αυτοφροντίδα. Απόλαυσε επίσης όλα τα κομπλιμέντα που λαμβάνεις χωρίς ενοχές και ντροπή.

Καρκίνος

Καθώς ο ήλιος στον Καρκίνο πλησιάζει με τον Δία στον φιλόδοξο 10ο οίκο σου, μπορεί να θέλεις να κάνεις μια μεγάλη είσοδο και να δείξεις στον κόσμο μια δυνατή και περήφανη πλευρά του εαυτού σου.

Λέων

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει το πάρτι, γιατί είσαι μόλις ένα μήνα μακριά από την εποχή του Λέοντα. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς!

Παρθένος

Όταν μια πανσέληνος στον Τοξότη ανάψει φωτιά στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου στις 14 Ιουνίου, θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρόρμησή σου να αποσυρθείς στο καβούκι σου και να χαλαρώσεις.

Ζυγός

Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον ένατο οίκο σου που αναζητά την περιπέτεια από τις 22 Ιουνίου, μπορεί να βρεθείς να λαχταράς μια αγάπη που προκαλεί τη ζώνη άνεσής σου και σε οδηγεί σε νέα ύψη.

Σκορπιός

Μόλις ο Ερμής μπει στον οικείο όγδοο οίκο σου στις 13 Ιουνίου, θα πρέπει να αφήσεις τις επιφανειακές κουβέντες. Κάνε τις ερωτήσεις στις οποίες *πραγματικά* θέλεις τις απαντήσεις.

Τοξότης

Κανείς δεν σε καταλαβαίνει καλύτερα από τον εαυτό σου, οπότε άσε την πανσέληνο στον Τοξότη να ζωγραφίσει μια πιο ζωντανή εικόνα του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Στις 3 Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής θα φτάσει επιτέλους στο τέλος του, επιτρέποντάς σου να αγκαλιάσεις την έμπνευση και να τη μετατρέψεις σε καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Πρόκειται να επανασυνδεθείς με αυτό που σς κάνει να νιώθεις ζωνταν@.

Υδροχόος

Ακριβώς επειδή είσαι πολυάσχολ@ δεν σημαίνει ότι δεν έχεις χρόνο για αγάπη. Στην πραγματικότητα, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σου στις 22 Ιουνίου, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Ιχθύς

Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον τέταρτο οίκο σου στις 22 Ιουνίου, μπορεί να θέλεις να ξεκουραστείς στο σπίτι ενώ τρως πατατάκια μπροστά στην τηλεόραση (όπως ακριβώς έκανες ως παιδί). Σου αξίζει λίγη νοσταλγία και άνεση!

featured photo: ©Pexels/@Artem Beliaikin