Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για το κάθε ζώδιο

Category:
Έφτασε και ο τελευταίος μήνας αυτού του χρόνου, ο μήνας που για πολλούς είναι ο ιδανικός για να θέσουν νέους στόχους αλλά και για να κάνουν τον απολογισμό αυτού του χρόνου.

Εδώ θα δεις τι επιφυλάσσει αυτός ο τελευταίος μήνας, ο Δεκέμβριος, στο κάθε ζώδιο για να είσαι προετοιμασμένος!

Κριός

Η ενέργεια σου αυτόν τον μήνα θα εστιαστεί στον τομέα της μάθησης, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα μια καταπληκτική περίοδο για να ταξιδέψεις ή να εγγραφείς σε ένα ενδιαφέρον μάθημα ή σεμινάριο. Τα πράγματα γίνονται έντονα καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της καριέρας σου. Ξαφνικά, αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για εσένα γίνεται εξαιρετικά σημαντικό. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είναι μια ευκαιρία για εσένα να ξανασκεφτείς εάν η τρέχουσα συναισθηματική σου κατάσταση εξακολουθεί να σου αρέσει και πώς αυτή σχετίζεται με τα όνειρα που έχεις για το μέλλον.

Ταύρος

Ο Νοέμβριος ήταν γεμάτος εκπλήξεις — και τον Δεκέμβριο, ξεκινάς μια νέα φάση! Το Σύμπαν θα σου στέλνει μηνύματα, οπότε μη διστάσεις να τα αποκωδικοποιήσεις. Καθώς η Αφροδίτη, ο πλανητικός κυβερνήτης σου, πηγαίνει ανάδρομη, πρόκειται να πάρεις ένα μεγάλο μάθημα για το πώς επιβάλλεσαι στη δουλειά και στις πιο στενές σου σχέσεις. Εάν είσαι ελεύθερος μια στιγμιαία έλξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθιά και καρμική σχέση. Απλώς βεβαιώσου ότι σας ελκύει αυτό το άτομο για τους σωστούς λόγους.

Δίδυμος

Η εστίαση για τον επόμενο μήνα θα είναι στη σύνδεση καθώς οι πλανήτες στον ουρανό ενεργοποιούν τους τομείς του χάρτη σου που ασχολούνται με σχέσεις. Αν ψάχνεις για μια νέα αρχή, η ισχυρή Έκλειψη Ηλίου της 3ης Δεκεμβρίου μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς αυτό. Η Πανσέληνος αυτού του μήνα αφορά εσένα! Δεδομένου ότι συμβαίνει στο ζώδιό σου στις 18 Δεκεμβρίου, η επιθυμία σου να νιώσεις ότι σε ακούν θα βαθύνει.

Καρκίνος

Καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, κάθε είδους αμφιβολίες εισβάλλουν στο μυαλό σου – είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις ήδη δεσμευτεί. Επειδή πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη διέλευση, μην είσαι πολύ επιπόλαιος για να προσεγγίσεις το θέμα. Αντί να ενεργείς, κάτσε, παρατήρησε και σημείωσε τα θέματα που εμφανίζονται τώρα για εσένα. Όσο δύσκολη κι αν φαίνεται αυτή η διέλευση, είναι μια χρυσή ευκαιρία να ασχοληθείς μια για πάντα με τα βαθύτερα ρομαντικά ζητήματα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάτι καλύτερο το επόμενο έτος.

Λέων

Καλά νέα για εσένα αφού μετά την ένταση του Νοεμβρίου, είσαι έτοιμος να διασκεδάσεις! Τον Δεκέμβριο, τα άστρα φωτίζουν τις περιοχές του χάρτη σου που σχετίζονται με τη διασκέδαση και τη φιλία, γι’ αυτό επωφελήσου από αυτήν την ενέργεια παρακολουθώντας εκδηλώσεις που σου φαίνονται διασκεδαστικά. Μόλις η Αφροδίτη αρχίσει να κινείται ανάδρομη στον έκτο οίκο της καθημερινότητάς σου, είναι καιρός να αρχίσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, ώστε να αρχίσεις να παίρνεις από τη ζωή αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Παρθένος

Είναι ένας δυνατός μήνας αυτός για σένα, Παρθένε. Τα δυνατά λάθη αυτού του μήνα τονίζουν σημαντικά θέματα στη ζωή σου. Το τέλος μια σχέσης θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά κατά την Ηλιακή Έκλειψη της 3ης Δεκεμβρίου. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Πανσέληνος των Διδύμων θα μπορούσε να σε βάλει στο προσκήνιο για μια καλή δουλειά ή ένα project που θα ολοκληρωθεί. Εάν σου προσφερθεί μια νέα δουλειά ή μια νέα θέση αυτή τη στιγμή, πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.

Ζυγός

Ο Δεκέμβριος είναι μια ανάμεικτη φάση ενεργειών για εσένα, Ζυγέ. Ενώ η αρχή του μήνα μπορεί να είναι χαλαρή και εύκολη, το δεύτερο μέρος του Δεκεμβρίου έρχεται με λίγες δυσκολίες αλλά και με την ευκαιρία να μεταμορφωθείς και να θεραπευθείς. Στον τομέα των σχέσεών σου, παλιά ζητήματα από το παρελθόν επανεμφανίζονται ως ευκαιρία να τα ξεπεράσεις. Περίπου την ίδια στιγμή, η ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού από τις 19 Δεκεμβρίου φέρνει μια περίοδο έξι εβδομάδων που θα σου ζητήσει να αναθεωρήσεις (ή να επαναπροσδιορίσεις) την κατάσταση της ζωής σου, ώστε να βρεις τη συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη που χρειάζεσαι. Το έχεις!

Πρέπει να διαβάσεις  Τελικά πόσο ταιριάζει ένας Καρκίνος με έναν Τοξότη;

Σκορπιός

Μετά από έναν μήνα αλλαγών, η ενέργεια του Δεκεμβρίου έχει επικεντρωθεί στην πιο απτή πλευρά της ζωής. Ο Τοξότης κυβερνά τον δεύτερο οίκο των χρημάτων σου, φέρνοντας μια νέα αρχή στη σύνδεσή σου με τον υλικό κόσμο. Μεταμόρφωσε τον τρόπο που εκφράζεσαι και ανταλλάσσεις πληροφορίες εδώ και πολλά χρόνια. και καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σου, είσαι έτοιμος για άλλη μια αναμόρφωση. Είτε γραπτά, είτε σκεπτόμενα είτε προφορικά, τα λόγια σου έχουν δύναμη, Σκορπιέ—έτσι για τις επόμενες έξι εβδομάδες, πρόκειται να καταλάβεις πραγματικά πώς η πραγματικότητά σου είναι πραγματικά μια εκδήλωση του εσωτερικού σου διαλόγου.

Τοξότης

Η ώρα σου να λάμψεις έφτασε, αγαπητέ Τοξότη! Με τον Ήλιο να φωτίζει το ζώδιό σου, οδεύεις στο μέλλον με μια αίσθηση αναγέννησης. Η Ηλιακή Έκλειψη της 3ης Δεκεμβρίου είναι η χρυσή σου ευκαιρία να ξεκινήσεις εκ νέου, επομένως μη χάσεις την ευκαιρία να βάλεις στόχους για το επόμενο έτος. Στις 13 Δεκεμβρίου, ο δραστήριος Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, προαναγγέλλοντας μια περίοδο έξι μηνών που είναι ιδανική για να διεκδικήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, η ανάδρομη της Αφροδίτης συμβαίνει στον οικονομικό σου τομέα, επομένως για τις επόμενες έξι εβδομάδες, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα επιπόλαια.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς διαχειρίζεται κάθε ζώδιο το ghosting

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος έχει έναν πολύ ενδοσκοπικό τόνο για εσένα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, θα αξιοποιήσεις στο έπακρο την ενέργεια αυτού του μήνα ξεκουράζοντας και αποκαθιστώντας την ενέργειά σου. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου στις 21 Δεκεμβρίου, θα είσαι πιο δραστήριος. Επειδή όμως η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομή της στο ζώδιό σου δύο μέρες πριν, θα νιώσεις επίσης την ανάγκη να βουτήξεις βαθιά στα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Από τώρα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ο κόσμος θα σε ωθήσει να ξανασκεφτείς τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεσαι και αλληλεπιδράς με τον έξω κόσμο.

Υδροχόος

Υδροχόε, θα χαρείς να μάθεις ότι ο Δεκέμβριος έρχεται με λιγότερη ένταση και εμπόδια. Καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα του υποσυνείδητου νου σου, μπορεί να αρχίσεις να έχεις σοβαρές ερωτήσεις για το μέλλον σου. Σκάψε βαθιά—αλλά απόφυγε να κάνεις σημαντικές κινήσεις αυτόν τον μήνα, καθώς δεν είναι ακόμη ώρα για αυτές. Τα καλύτερα νέα του μήνα είναι ότι ο Δίας ετοιμάζεται να φύγει από το ζώδιό σου στις 28 Δεκεμβρίου, κάτι που θα μπορούσε να συμπέσει με ένα απροσδόκητο δώρο που θα μπορούσε να χαρίσει ένα χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά.

Ιχθύς

Για εσένα, Ιχθύ, ο μήνας ξεκινάει με ένταση καθώς ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της καριέρας σου. Τα πράγματα γίνονται έντονα καθώς η Ηλιακή Έκλειψη της 3ης Δεκεμβρίου ανατέλλει στον ουρανό, οπότε προσπαθήστε να κρατήσεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Το ανάδρομο της Αφροδίτης συμβαίνει στον ενδέκατο οίκο των σχέσεών σου (ερωτικών και φιλικών), οπότε ετοιμάσου για μια περίοδο έξι εβδομάδων να ξανασκεφτείς μερικούς από τους δεσμούς και τις σχέσεις σου. Δύο μέρες πριν το τέλος του χρόνου, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντάς σου την καλύτερη χρονιά για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

featured photo: ©pexels/@cottonbro
Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]