Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό

Ο Ζυγός είναι γνωστό πως είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ και πρακτικό μυαλό. Αλλά φτάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά του για να σε προετοιμάσουν για ένα πρώτο ραντεβού μαζί του; Μάλλον όχι.

Για αυτό εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό. Για να μη λες πως δεν ήξερες! 

Το φλερτ κυλάει στο αίμα του. Δεν μπορεί να σταματήσει να φλερτάρει, ακόμα και όταν είναι σε σχέση. Δύσκολα κρατάει τα μάτια του καρφωμένα μόνο πάνω στον σύντροφό του.

Παρόλο που φλερτάρει, είναι εξαιρετικά πιστός. Μόλις δεσμευτεί ξεχνάει τα πάντα και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο άλλο του μισό. Είναι πολύ σπάνιο να απατήσει.
Θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα χωρίς καν να το καταλάβεις. Ο Ζυγός είναι θετικός, φιλικός και θέλει να συνδέεται με τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητος.
Μπορείς να είναι πολύ ευχάριστος και χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σοβαρός. Θα σε ακούει προσεκτικά και εάν χρειαστείς τη συμβουλή του θα σου δώσει την καλύτερη!

Σπάνια χάνει την ψυχραιμία του. Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να θυμώσει και να χάσει ην ψυχραιμία του. Είναι γενικά χαλαρός και ήρεμος. Συνήθως παρακολουθεί τις καταστάσεις να εξελίσσονται και δεν συμμετέχει σε αυτές.

Ακόμα και όταν χωρίζει λειτουργεί με ψυχραιμία. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να αποφύγει τον χωρισμό ή να το κάνω όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Για αυτό συνήθως είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις έναν Ζυγό.
Δεν παραμένει ποτέ σε τοξικές ή ανθυγιεινές σχέσεις. 
Είναι έντιμος και δίκαιος. Αυτό που δεν αντέχει στους άλλους είναι η ανεντιμότητα. ο Ζυγός είναι ένας σπουδαίος διπλωμάτης. Αν νιώσει ότι του λες ψέματα, τον έχασες.

Βλέπει πάντα και τις δύο πλευρές πριν πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Έχει βαθιά εκτίμηση για τη δημιουργικότητα, τη φυσική ομορφιά και τις τέχνες. Είναι επίσης εξαιρετικά ρομαντικός και έχει μια καλλιτεχνική φύση.
Είναι γνωστό πως ένας Ζυγός είναι επίσης αναποφάσιστος. Καλύτερα να διαλέξεις εσύ πού θα βρεθείτε, αλλιώς θα το συζητάτε για δύο μήνες!
Καμιά φορά γίνεται εξαιρετικά τεμπέλης. Και ίσως αυτό να είναι ένα από τα λίγα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Άλλωστε, εάν μπορείς να κάνεις κάτι αύριο, γιατί να το κάνεις σήμερα;

featured photo: ©pexels/@Đỗ Linh

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.
Πρέπει να διαβάσεις  Όταν μια γυναίκα σταματά τους καβγάδες, πλησιάζει το τέλος

Τα σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου είναι σχέση εξάρτησης

Η σχέση εξάρτησης –όπως και οι εξαρτήσεις από ουσίες- βασίζεται στα πολλά συναισθήματα που σου δημιουργεί. Ντοπαμίνη και ενδορφίνες, απελευθερώνονται κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ακόμα...

Γιατί δεν μπορείς να ξεχάσεις τον πρώτο σου έρωτα;

Αυτοσχέδια ποιήματα, ξεθωριασμένες φωτογραφίες, αποξηραμένα πλέον λουλούδια και λούτρινα αρκουδάκια. Όλα ενθύμια εκείνου ή εκείνης, καταχωνιασμένα στο παλιό κουτί με τα υπέροχα αναμνηστικά σου....

Γιατί το να είσαι single έγινε ξαφνικά ταμπού;

Έχουμε ‘’προγραμματιστεί’’ από πολύ μικρή ηλικία να αναζητούμε το ζευγάρι μας. Το άλλο μας μισό όπως πολλοί το χαρακτηρίζουν. Κι έχει ριζώσει τόσο βαθιά...

4 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν ψεύτη και πώς να τα εντοπίσεις

Στην αρχή μίας γνωριμίας, πριν ακόμη γίνει σχέση, υπάρχουν αρκετές αναστολές και αμφιβολίες που συχνά μας κρατούν πίσω. Οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε είναι περιορισμένες...

Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για το κάθε ζώδιο

Έφτασε και ο τελευταίος μήνας αυτού του χρόνου, ο μήνας που για πολλούς είναι ο ιδανικός για να θέσουν νέους στόχους αλλά και για...

Τα 5 πιο αποτελεσματικά πράγματα για να κάνεις μετά από έναν καυγά ώστε να ηρεμήσεις

Οι καυγάδες είναι κάτι φυσιολογικό και συμβαίνουν σε κάθε σχέση. Σίγουρα όμως μπορούν να γίνουν ψυχοφθόροι, ειδικά όταν είναι συχνοί. Κι επειδή πάνω στα νεύρα...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]