Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό

Ο Ζυγός είναι γνωστό πως είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ και πρακτικό μυαλό. Αλλά φτάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά του για να σε προετοιμάσουν για ένα πρώτο ραντεβού μαζί του; Μάλλον όχι.

Για αυτό εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό. Για να μη λες πως δεν ήξερες! 

Το φλερτ κυλάει στο αίμα του. Δεν μπορεί να σταματήσει να φλερτάρει, ακόμα και όταν είναι σε σχέση. Δύσκολα κρατάει τα μάτια του καρφωμένα μόνο πάνω στον σύντροφό του.

Παρόλο που φλερτάρει, είναι εξαιρετικά πιστός. Μόλις δεσμευτεί ξεχνάει τα πάντα και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο άλλο του μισό. Είναι πολύ σπάνιο να απατήσει.
Θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα χωρίς καν να το καταλάβεις. Ο Ζυγός είναι θετικός, φιλικός και θέλει να συνδέεται με τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητος.
Μπορείς να είναι πολύ ευχάριστος και χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σοβαρός. Θα σε ακούει προσεκτικά και εάν χρειαστείς τη συμβουλή του θα σου δώσει την καλύτερη!

Σπάνια χάνει την ψυχραιμία του. Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να θυμώσει και να χάσει ην ψυχραιμία του. Είναι γενικά χαλαρός και ήρεμος. Συνήθως παρακολουθεί τις καταστάσεις να εξελίσσονται και δεν συμμετέχει σε αυτές.

Ακόμα και όταν χωρίζει λειτουργεί με ψυχραιμία. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να αποφύγει τον χωρισμό ή να το κάνω όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Για αυτό συνήθως είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις έναν Ζυγό.
Δεν παραμένει ποτέ σε τοξικές ή ανθυγιεινές σχέσεις. 
Είναι έντιμος και δίκαιος. Αυτό που δεν αντέχει στους άλλους είναι η ανεντιμότητα. ο Ζυγός είναι ένας σπουδαίος διπλωμάτης. Αν νιώσει ότι του λες ψέματα, τον έχασες.

Βλέπει πάντα και τις δύο πλευρές πριν πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Έχει βαθιά εκτίμηση για τη δημιουργικότητα, τη φυσική ομορφιά και τις τέχνες. Είναι επίσης εξαιρετικά ρομαντικός και έχει μια καλλιτεχνική φύση.
Είναι γνωστό πως ένας Ζυγός είναι επίσης αναποφάσιστος. Καλύτερα να διαλέξεις εσύ πού θα βρεθείτε, αλλιώς θα το συζητάτε για δύο μήνες!
Καμιά φορά γίνεται εξαιρετικά τεμπέλης. Και ίσως αυτό να είναι ένα από τα λίγα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Άλλωστε, εάν μπορείς να κάνεις κάτι αύριο, γιατί να το κάνεις σήμερα;

featured photo: ©pexels/@Đỗ Linh

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.
Πρέπει να διαβάσεις  Πως να τον κάνω να κολλήσει από απόσταση

5 ‘red flags’ που πρέπει να αναγνωρίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας

Η θεραπεύτρια και νευροεπιστήμονας Bobbi Banks, κατέρριψε πέντε ενδεικτικές συμπεριφορές σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram. Είτε πρόκειται για ένα ερωτικό ραντεβού είτε για μια...

3 λόγοι για τους οποίους ο Δίδυμος και ο Ζυγός αποτελούν ένα τέλειο ζευγάρι

Όταν τα δύο πιο γοητευτικά ζώδια του ζωδιακού συναντώνται για πρώτη φορά, η φωτιά είναι βέβαιο ότι θα ανάψει. Δίδυμος και Ζυγός θα τα...

Όταν τα ετερώνυμα έλκονται

Μια ιστορία αγάπης και ανταγωνισμού. Μια νέα προοπτική στο διαφορετικό. Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα, απωθούνται. Βασικός κανόνας της φυσικής, αλλά και της ζωής. Και επίσης...

Ποια είναι η σχέση σου με τη συναισθηματική ακεραιότητα;

Ενώ η λεκτική επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε υγιούς σχέσης, το να προσέχει ένα ζευγάρι πως επικοινωνεί τα συναισθήματά του είναι σημαντικό να...

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τ@ν σύντροφό σου: Οδηγός επιβίωσης

5 τρόποι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου με τ@ νέο σου σύντροφο. Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τ@ σύντροφό σου είναι...

8 απλοί τρόποι για να δείξετε στ@ σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε

Αν υπάρχει κάτι που έχουμε μάθει από τις αγαπημένες μας ρομαντικές-κομεντί, είναι ότι η αγάπη δεν είναι τέλεια. Υπάρχουν καβγάδες, διαλείμματα και πολλά άλλα...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]