Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό

Ο Ζυγός είναι γνωστό πως είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ και πρακτικό μυαλό. Αλλά φτάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά του για να σε προετοιμάσουν για ένα πρώτο ραντεβού μαζί του; Μάλλον όχι.

Για αυτό εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις ραντεβού με έναν Ζυγό. Για να μη λες πως δεν ήξερες! 

Το φλερτ κυλάει στο αίμα του. Δεν μπορεί να σταματήσει να φλερτάρει, ακόμα και όταν είναι σε σχέση. Δύσκολα κρατάει τα μάτια του καρφωμένα μόνο πάνω στον σύντροφό του.

Παρόλο που φλερτάρει, είναι εξαιρετικά πιστός. Μόλις δεσμευτεί ξεχνάει τα πάντα και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο άλλο του μισό. Είναι πολύ σπάνιο να απατήσει.
Θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα χωρίς καν να το καταλάβεις. Ο Ζυγός είναι θετικός, φιλικός και θέλει να συνδέεται με τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητος.
Μπορείς να είναι πολύ ευχάριστος και χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σοβαρός. Θα σε ακούει προσεκτικά και εάν χρειαστείς τη συμβουλή του θα σου δώσει την καλύτερη!

Σπάνια χάνει την ψυχραιμία του. Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να θυμώσει και να χάσει ην ψυχραιμία του. Είναι γενικά χαλαρός και ήρεμος. Συνήθως παρακολουθεί τις καταστάσεις να εξελίσσονται και δεν συμμετέχει σε αυτές.

Ακόμα και όταν χωρίζει λειτουργεί με ψυχραιμία. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να αποφύγει τον χωρισμό ή να το κάνω όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Για αυτό συνήθως είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις έναν Ζυγό.
Δεν παραμένει ποτέ σε τοξικές ή ανθυγιεινές σχέσεις. 
Είναι έντιμος και δίκαιος. Αυτό που δεν αντέχει στους άλλους είναι η ανεντιμότητα. ο Ζυγός είναι ένας σπουδαίος διπλωμάτης. Αν νιώσει ότι του λες ψέματα, τον έχασες.

Βλέπει πάντα και τις δύο πλευρές πριν πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Έχει βαθιά εκτίμηση για τη δημιουργικότητα, τη φυσική ομορφιά και τις τέχνες. Είναι επίσης εξαιρετικά ρομαντικός και έχει μια καλλιτεχνική φύση.
Είναι γνωστό πως ένας Ζυγός είναι επίσης αναποφάσιστος. Καλύτερα να διαλέξεις εσύ πού θα βρεθείτε, αλλιώς θα το συζητάτε για δύο μήνες!
Καμιά φορά γίνεται εξαιρετικά τεμπέλης. Και ίσως αυτό να είναι ένα από τα λίγα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Άλλωστε, εάν μπορείς να κάνεις κάτι αύριο, γιατί να το κάνεις σήμερα;

featured photo: ©pexels/@Đỗ Linh

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.
Πρέπει να διαβάσεις  Η ιδιοτέλεια σε μια σχέση δεν είναι εγωισμός

Γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις

Η φαντασίωση μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σου. Η φαντασία μας τρέχει καθημερινά και πολύ καλά κάνει γιατί αλλιώς η καθημερινότητα θα...

Τι μπορείς να μάθεις από έναν χωρισμό

Ένας χωρισμός μπορεί να σε μάθει να τα δεις αλλιώς. Σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι ούτε το πιο εύκολο ούτε το πιο ευχάριστο πράγμα στον...

Ο Ταύρος και άλλα 4 ζώδια που κρύβουν με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματά τους

Εάν είσαι εσωστρεφής ή κάποιος αρκετά ντροπαλός, σίγουρα γνωρίζεις το πόσο δύσκολο είναι να ανοιχτείς σε κάποιον. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκφράζουν...

Τι λέει το ζώδιο της Αφροδίτης μας για το ποιοι και πώς είμαστε σε μια σχέση;

Ένας οδηγός για το ποιοι είμαστε σε μια σχέση και γενικά στα ερωτικά μας, ανάλογα με το ζώδιο της Αφροδίτης μας. Αφροδίτη στον Κριό Οι άνθρωποι...

Το dating μετά τα 40

Το dating μετά τα 40 μπορεί και να είναι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία. Τι κι αν έφτασες τα 40, τα προσπέρασες και συνεχίζεις ακάθεκτ@ και...

Τα είδη σεξ που δεν περιλαμβάνουν σεξ

Το σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνεις σεξ. Το σεξ υπάρχει στις ζωές μας και μάλιστα σε πληθώρα τύπων και ποικιλία στάσεων. Ωστόσο,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]