Skip to main content

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, έφτασε η ώρα για αλλαγές! Όλα αλλάζουν και όλα βελτιώνονται αυτόν τον μήνα στον έρωτα και μπορείς να τολμήσεις να ζήσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα ή να απολαύσεις εκπλήξεις από το άλλο σου μισό! Το μόνα που θέλω να περιορίσεις είναι τα νεύρα σου με τους φίλους σου, την ερωτική σου κτητικότητα και την έπαρση στις ερωτικές σου σχέσεις!

Σίγουρα ένας καλός μήνας για να εδραιώσεις τα ερωτικά σου και να βάλεις γερές βάσεις, αλλά γενικά ο Γενάρης δεν θα έχει για σένα ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις, πάθος ή ρομαντισμό. Αντιθέτως, έχει μπόλικη δουλειά και απογοητεύσεις, αν μπλέξεις με έναν απαγορευμένο έρωτα!

Πέρα από τα επαγγελματικά τρεξίματα, ο Ιανουάριος, θα φέρει λάθος πάθη στην ζωή σου, παιχνίδια εξουσίας στον έρωτα και αρκετές δύσκολες ή περίεργες καταστάσεις. Ωστόσο, το τέλος του μήνα, σου επιφυλάσσει ερωτικές, αλλά και φιλικές επανασυνδέσεις!

 

Ταύρος

Ο Ιανουάριος προβλέπεται ως μια δύσκολη αρχή για το νέο έτος, με απανωτά προβλήματα στον έρωτα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως καριέρα και οικογένεια. Μεγάλες ρήξεις, καταλυτικές αλλαγές, κόντρες, δυσάρεστες ανατροπές, σοκαριστικές αναποδιές και ίσως και χωρισμούς, θα βιώσεις. Ευτυχώς, που ως δεκανίκι θα έχεις την Αφροδίτη, η οποία θα σου δώσει αρκετές στιγμές ερωτικής αισιοδοξίας, δύναμης και επικοινωνιακής χαράς!

Πάθος, ερωτισμό, τύχη και συναίσθημα, θα σου φέρει ο Γενάρης, όπως και πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις αυτόν τον μεγάλο ερωτικό στόχο που έχεις εδώ και καιρό! Απόλαυσε το, αλλά χωρίς υπεραισιοδοξία και ρίσκο. Στο τέλος του μήνα, θα αποτραβήξεις το ενδιαφέρον σου από τον έρωτα, αφού θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα!

 

Δίδυμος

Το ξεκίνημα του 2021 αγαπητέ Δίδυμε, σε βρίσκει σε μια φάση της ζωής σου, όπου όλα είναι τέλεια! Επικοινωνίες καυτές, νέες γνωριμίες, σεξ, πάθος, συναισθηματική ικανοποίηση, καλά νέα, χαρμόσυνα μηνύματα, επίτευξη ερωτικών στόχων και αισιοδοξία! Εσύ πρόσεξε μόνο, μην κάνεις καμία γκάφα επικοινωνιακή προς τα τέλη του μήνα και τα κάνεις σαλάτα…

Ρομαντισμός και σεξουαλικότητα στο κόκκινο, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα! Το πρόβλημα όμως είναι το γνωστό… Ψέματα και μυστικά που αποκαλύπτονται, γκρεμίζουν τις απατηλές ελπίδες και τα όνειρα σου και απογοητεύεσαι…

Μία λέξη αρμόζει για τον Γενάρη. Σεξ! Ναι, ένας μήνας γεμάτος ερωτικές εμπειρίες και καυτές στιγμές σε περιμένει! Μην τα χαλάς λοιπόν όλα, είτε γιατί γκρινιάζεις για τα οικονομικά σου προβλήματα, είτε επειδή ζηλεύεις χωρίς λόγο και ξεσπάς με λάθος τρόπο!

 

Καρκίνος

Ο Ιανουάριος προμηνύεται σαν ένας παράξενος πρώτος μήνας του χρόνου, ωστόσο απόλυτα ερωτικός! Ο τομέας του σεξ και της συντροφικότητας, θα σου δώσει πολλά δώρα και σίγουρα, αν αποφύγεις κόντρες, σπασμωδικές κινήσεις και ρήξεις λόγω ζήλιας, θα κερδίσεις πολλά στην αισθηματική σου ζωή!

Επικεντρωμένο στα ερωτικά σου, σε βρίσκει ο Γενάρης! Δεν θα λείψει ούτε η αγάπη, ούτε και το πάθος! Προσοχή όμως! Πες όχι σε περίεργες ερωτικές ιστορίες, εντάσεις, ζήλιες και σεξουαλικές παρεκκλίσεις! Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, σου επιφυλάσσουν μία ερωτική επιστροφή, από το παρελθόν!

 

Λέων

Στην αρχή του 2021, ένα από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν στο έπακρο, είναι η συντροφική σου ζωή και θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλες προσπάθειες και υπομονή, προκειμένου να μείνουν αλώβητα τα θεμέλια της. Πολλοί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν, μεγάλες ανατροπές των σχεδίων τους, επικούς καυγάδες, δυσάρεστες ξαφνικές αλλαγές, ακόμα και χωρισμούς. Κράτα την ψυχραιμία σου, επιστράτευσε λογική και θα ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα!

Σίγουρα ομορφαίνεις και έχεις κατακτήσεις, αλλά ερωτικό δεν τον λες τον μήνα αυτό… Περισσότερο ασχολείσαι με τα εργασιακά σου θέματα και κυρίως με τα οικονομικά, αφού εδώ θα προκύψουν αρκετά προβλήματα!

Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Ωστόσο, σημαντικές εξελίξεις δεν θα υπάρξουν στην ερωτική σου ζωή, εκτός από τα τέλη του μήνα, που θα έχεις μία τεράστια ευκαιρία για επανασύνδεση!

 

Παρθένος

Ο Ιανουάριος μπορεί να ξεκινάει με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές, αλλά σίγουρα θα σου δώσει και μεγάλες χαρές στον έρωτα! Κατακτήσεις, απολαύσεις, θαυμαστές, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, ξαφνικοί έρωτες, φλερτ και καλοπέραση με το άτομο της καρδιάς σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μία συμβουλή μόνο. Μακριά από τα απαγορευμένα…

Θα αρχίσω από τα αρνητικά, που έχεις βαρεθεί να διαβάζεις τα τελευταία χρόνια για τα ερωτικά σου. Όχι στα ψέματα, τις εξαπατήσεις, τις ουτοπίες και τις εξιδανικεύσεις, αν δεν θες να πληγωθείς! Συνεχίζω με τα θετικά, που είναι η λάμψη, οι ερωτικές επιτυχίες, ο ρομαντισμός και η απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση!

Αν αποφύγεις έπαρση και απαιτητικότητα, θα απολαύσεις έναν Γενάρη απόλυτα ερωτικό, καυτό, παθιασμένο με πάρα πολλά ερωτικά επιτεύγματα! Σίγουρα θα περάσεις υπέροχα και θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος από τα ερωτικά σου! Όλα αυτά, μέχρι τα τέλη του μήνα, όπου κάποιες εργασιακές αναποδιές, θα μειώσουν το κέφι σου!

 

Ζυγός

Aγαπητέ Ζυγέ, αυτός είναι ο πιο ερωτικός μήνας για σένα! Φλερτ, κατακτήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και εξομολογήσεις, θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα και εσύ μόνο θα χαμογελάς! Ναι, ναι, μπορεί και ένα ερωτικό παρελθόν, να επιστρέψει τώρα! Αυτό που πρέπει να προσέχεις, τον Γενάρη, είναι οι καυγάδες για ζήλια, τα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, όπως και τα λάθος ξεσπάσματα σε φίλους!

Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με το άλλο σου μισό, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μία τρυφερή επαναπροσέγγιση, από έναν παλιό έρωτα! Ωστόσο, ο χρόνος για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, θα είναι λίγος, αφού τα εργασιακά, ακόμα σε τρέχουν και σε κουράζουν!

Μην βιαστείς όμως να πέσεις με τα μούτρα στα πάθη, γιατί θέλει προσοχή ο Ιανουάριος. Σίγουρα θα σου προσφέρει μπόλικες συναισθηματικές και παθιασμένες στιγμές, ωστόσο είσαι επιρρεπής στις μοιραίες τοξικές σχέσεις και στις εντάσεις! Ψυχραιμία λοιπόν και κυρίως μακριά από το παρελθόν, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα!

 

Σκορπιός

Δύσκολος και ανατρεπτικός αναμένεται ο Ιανουάριος για τα ερωτικά σου! Πέρα από τις δυσάρεστες αλλαγές που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σε δουλειά και οικογένεια, θα υπάρξουν και ρήξεις, κόντρες και στενάχωρες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, όπως και επαναφορά παλαιών προβλημάτων, που ενδεχομένως να είχες κρύψει κάτω από το χαλί, όλον αυτόν τον καιρό!

Τρυφερότητα, ρομαντισμός, ερωτική τύχη, χαρά, φλερτ, γνωριμίες και θετικές αλλαγές! Ο επικοινωνιακός τομέας, θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ένα μεγάλος σου ερωτικό όνειρο, αυτόν τον μήνα! Απολαμβάνεις έναν υπέροχο και διασκεδαστικό Γενάρη!

Παθιασμένα μηνύματα, πονηρά τηλεφωνήματα και άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές σε περιμένουν μέσα στο μήνα! Το γλεντάς λοιπόν, αλλά χωρίς επικοινωνιακά λάθη και γκάφες!

 

Τοξότης

Ένας μήνας που θα επικεντρωθείς στις ερωτικές επικοινωνίες, θα φλερτάρεις, θα κάνεις γνωριμίες, θα πάρεις καλά νέα που θα σου προσφέρουν περισσότερη σιγουριά! Οι αισθησιακές καυτές στιγμές, είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν θα λείψουν και τα καβγαδάκια, λόγω δικών σου επικοινωνιακών λαθών!

Ρομαντισμός, σταθερότητα, αισθησιασμός και ερωτική σιγουριά, σε ανανεώνουν τον πρώτο μήνα της χρονιάς! Αυτό, που για άλλη μία φορά πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου να παραμυθιάζεσαι (ή να παραμυθιάζεις) και κυρίως τα λάθος πισωγυρίσματα σου!

Σίγουρα ο Γενάρης, θα σου προσφέρει στιγμές πάθους, ερωτισμού, αλλά και ουσιαστικού συναισθηματισμού! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου, να καυγαδίζεις για θέματα κτητικότητας, πείσματος και ζήλιας. Στα τέλη του μήνα, μπορείς να αναμένεις κι ένα μήνυμα, από το ερωτικό σου παρελθόν!

 

Αιγόκερως

Μπορεί το πορτοφόλι σου να έχει τα σκαμπανεβάσματα του αυτόν τον μήνα, αλλά τα ερωτικά σου, σίγουρα θα σε ανταμείψουν! Πάθος, αισθησιασμός, συναίσθημα, ερωτικές επιτυχίες κάθε είδους, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα! Κάθε ημέρα και μία έκπληξη! Αφέσου!

Ρομαντισμός, τρυφερότητα, παραμυθένιοι έρωτες, μαγεία, αγάπη και βαθύ συναίσθημα, όλος ο Γενάρης! Ζήστο με όλη σου την καρδιά! Το όνειρο σου θα εκπληρωθεί!

Ο Γενάρης είναι σίγουρα ερωτικός, αλλά είναι στο χέρι σου αν θα έχει θετική ή αρνητική έκβαση. Πρώτον αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε περίεργες ερωτικές ιστορίες, που φαίνεται από την αρχή ότι θα σε πληγώσουν, παρασυρόμενος από το πάθος σου και επέλεξε μόνο υγιή νέα ερωτικά ξεκινήματα.

Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε σεξουαλικές και συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου, χωρίς ωστόσο, να δημιουργείς τοξικές και έντονες καταστάσεις, λόγω ζήλιας, απαιτητικότητας και επειδή θες να έχεις πάντα το πάνω χέρι στην σχέση!

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, εσύ είσαι με βεβαιότητα ο πρωταγωνιστής του Ιανουαρίου! Ωστόσο, τα σκαμπανεβάσματα θα είναι πολλά και σίγουρα αποτελεί έναν κομβικό μήνα, ο συγκεκριμένος, για τα ερωτικά σου. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι απότομες αλλαγές, οι ανατροπές, ακόμα και οι οριστικές ρήξεις, στην αισθηματική σου ζωή. Αν λοιπόν, επιστρατεύσεις λογική και ψυχραιμία, θα ξεπεράσεις γρήγορα τις κακοτοπιές και θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και βαλλόμενες σχέσεις.

Σίγουρα πρόκειται για έναν απόλυτα συναισθηματικό και ρομαντικό μήνα για σένα! Αποκαλύψεις και παρασκηνιακές συζητήσεις και καταστάσεις, θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά! Πολλοί από εσάς, πιθανόν να επιλέξουν να ζήσουν την μαγεία, με έναν απαγορευμένο ή απωθημένο έρωτα!

Πες όχι στα παρασκηνιακά, κρυφά, ψέματα, μυστικά και παράνομα, στον έρωτα αυτόν τον μήνα, αλλιώς θα έρθουν μεγάλες απογοητεύσεις! Κατά τα άλλα, αν αποφύγεις τα παραπάνω, θα ζήσεις έναν Ιανουάριο, γεμάτο πάθος, αλλά και συναίσθημα! Στα τέλη του μήνα, έρχονται επίσης, μηνύματα από κάποιο παλαιό έρωτα!

 

Ιχθύς

Ένας μήνας που θα σου φέρει άπειρες, ξαφνικές και ανέλπιστες ευκαιρίες, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή να τα βελτιώσεις όλα, στην σχέση που ήδη έχεις! Πες μου τότε ένα λόγο, που εσύ έχεις κολλήσει, σε έναν κρυφό ή απωθημένο έρωτα, που συνεχίζει να σε απογοητεύει και να μην σου δίνει αυτό που θες…

Συναισθηματικός και ρομαντικός ο Γενάρης για σένα, με πολλές χαρές που προέρχονται από τον τομέα του έρωτα, αλλά και της φιλίας! Πολλά από τα όνειρα σου, θα γίνουν πραγματικότητα, αρκεί φυσικά, να μην πέσεις ξανά, στην παγίδα της ψευδαίσθησης, της εξιδανίκευσης και της ερωτικής απατεωνιάς.

Ο τομέας της φιλίας πλήττεται αυτόν τον μήνα και πιθανόν να τον βάλεις προτεραιότητα. Ερωτικά ωστόσο, πολύ πιθανόν, μία φιλία να εξελιχθεί σε έναν παθιασμένο έρωτα ή να βρεις το άλλο σου μισό, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Στα τέλη του Ιανουαρίου, θα αρχίσεις να έχεις μία κρυφή επικοινωνία, με έναν έρωτα από τα παλιά!