Skip to main content

Θέλεις να μάθεις τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τον καυτό καλοκαιρινό μήνα του Αυγούστου; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τις ερωτικές προσβλέψεις που υπόσχονται να ανεβάσουν τη θερμοκρασία πιο πολύ από ποτέ!

 

Κριός

 

Ένας επικίνδυνος συνδυασμός δείχνει ότι μια πιθανή ερωτική σχέση, μυστικοπαθούς ή «ύποπτου» χαρακτήρα, είναι στα χαρτιά αυτό το καλοκαίρι. Προσοχή λοιπόν. Είναι εύκολο να αφήσεις το φλερτ να σε οδηγήσει σε καλοπροαίρετα μονοπάτια που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να ξεφύγεις από τη στιγμή που θα καταλάβεις τι βρίσκεται πραγματικά εκεί.

 

Ταύρος

 

Κάτι ετοιμάζεται να σε ταρακουνήσει έντονα, όπως φαίνεται αυτό τον μήνα. Μην αναστατώνεσαι όμως, γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν για έναν λόγο: Για να σε προετοιμάσουν για κάτι μεγάλο.

Μια νέα πνοή έρχεται στους τομείς της εργασίας, των χρημάτων και του σπιτιού και θα προκαλέσει μια νέα αρχή που οδηγεί σε μεγάλη ευημερία, ασφάλεια και επιτυχία. Γι’ αυτό φρόντισε να κοιτάξεις κάθε πρόκληση στα μάτια και να μην φοβηθείς.

 

Δίδυμος

 

Σιγά σιγά μετατοπίζεσαι σε μια θέση επιτυχίας και ηγεσίας, όπως φαίνεται από τη φιλόδοξη και επιτυχημένη πορεία που θα έχει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για να κάνεις καλό. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να δώσεις στους άλλους ένα «προβάδισμα», εξαιρετικές συμβουλές ή υποστήριξη.

Ότι καλό κάνεις αυτό το μήνα, θα το πάρεις πίσω σύντομα και μάλιστα πολλαπλάσιο. Μην ξεχνάς πως ο γρηγορότερος τρόπος επιτυχίας είναι να υποστηρίξουμε την επιτυχία άλλων.

 

Καρκίνος

 

Περιμένεις εδώ και καιρό μια λύση εξ’ ουρανού ή να αποφασιστεί κάτι για εσένα και έχει φτάσει η στιγμή να σταματήσει αυτή η παθητικότητα. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αυτό τον μήνα, έρχεται ένας νέος και προκλητικός τρόπος προσέγγισης, αλλά θα αποδώσει και θα σε ανταμείψει με εμπιστοσύνη, μακροπρόθεσμα.

 

Λέων

 

Μια ξαφνική συνειδητοποίηση από την παιδική σου ηλικία, γίνεται η αφορμή για να θέσεις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες, στόχους και ένα νέο όραμα για τη ζωή σου. Μη φοβηθείς να εξερευνήσεις τις αναμνήσεις σου και να θυμηθείς τι ήταν αυτό που σε έκανε να νιώθεις ασφαλής, ήσυχος και χαρούμενος.

 

Παρθένος

 

Μια αλλαγή και η ανάγκη για ξεκούραση είναι κάτι που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό! Οι επιθυμίες σου φαίνεται πως θα ικανοποιηθούν αυτό τον μήνα, σε όλους τους τομείς της ζωή σου, προς το καλύτερο, αν και η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο ασταθής.

Όλα δείχνουν πως ο καταλύτης για αυτές τις αλλαγές, είναι να αναγνωρίσεις και να προχωρήσεις από μια απογοήτευση ή κάτι που απλά δεν έχει λειτουργήσει όπως ήλπιζες. Αποδέξου το λοιπόν και σχεδίασε κάτι διαφορετικό.

 

Ζυγός

 

Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που νιώθεις το τελευταίο διάστημα της ζωής σου είναι η στασιμότητα και ένα αίσθημα απογοήτευσης. Σίγουρα δεν είναι ένα ωραίο συναίσθημα, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως έχει συμβεί για έναν λόγο: Για να σε «σπρώξει» να κάνεις επιτέλους μια αλλαγή.

Αναγνώρισε σε ποιους τομείς αισθάνεσαι πιο περιορισμένος και στριμωγμένος μέσα σου και μετά πάρε την μεγάλη απόφαση να ενεργήσεις. Έχει φτάσει αυτή η στιγμή και εσύ είσαι έτοιμος.

 

Σκορπιός

 

Ένας κύκλος πλησιάζει στο τέλος του και είναι φυσικό να αισθάνεσαι λύπη ή ένα αίσθημα μελαγχολίας. Στην πραγματικότητα όμως, όλο αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα  ότι είσαι έτοιμος να επεκταθείς και να κάνεις χώρο για κάτι νέο στον κόσμο σου. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο, είναι έναν νέο στόχο, μια νέα έμπνευση.

Πρέπει να εστιάσεις σε κάτι που σε κάνει να νιώθεις ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Όλα δείχνουν πως αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι τόσο επικερδείς, που να οδηγήσουν ακόμα και σε πλούτο. Τόσο υλικό, όσο και συναισθηματικό.

 

Τοξότης

 

Αισθάνεσαι λίγο «έξω από τα νερά σου» αυτή την περίοδο και διαφωνείς έντονα με τους γύρω σου, αφού έχεις εστιάσει σε ένα συναίσθημα σύγκρουσης. Στα ερωτικά σου, τον τελευταίο καιρό επικρατεί σύγχυση και αυτό προκαλεί αναπόφευκτα ένταση.

Προσπάθησε να σιγουρευτείς ότι καταλαβαίνεις ακριβώς τι σημαίνουν τα γεγονότα που διαδραματίζονται και να κοιτάξεις πίσω από το προφανές. Επικεντρώσου στη  σαφήνεια και αυτό το χάος θα αρχίσει να τακτοποιείται γρηγορότερα από ό, τι πιστεύεις.

 

Αιγόκερως

 

Κάτι για το οποίο κοπιάζεις και δουλεύεις εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχει διακοπεί ή ακυρωθεί εντελώς αυτόν τον μήνα. Μην πανικοβάλλεσαι όμως αγαπημένε Αιγόκερε. Έρχονται πολύ μεγαλύτερα πράγματα και πολύ καλύτερες δυνατότητες για εσένα μακροπρόθεσμα.

Μην ξεχνάς πως η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή. Και ήρθε η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιον τομέα της ζωής σου, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα άκαμπτος τελευταία. Να είσαι έτοιμος λοιπόν για αλλαγές και να παραμείνεις αισιόδοξος.

 

Υδροχόος

 

Έχεις ένα «τυφλό σημείο» μέσα σου, το οποίο περιορίζει ακούσια την πρόοδό σου και το κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια προσωπική πεποίθηση, που προβάλλει το εσωτερικό άγχος και δημιουργεί ένα εμπόδιο που σε κρατάει πίσω.

Αυτό το μήνα, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ξανά αυτό το οικείο συναίσθημα, αλλά μην βιαστείς να αντιδράσεις πάνω στην παρόρμηση. Αναγνώρισε πού θα μπορούσες να φτάσεις με τον δικό σου τρόπο και μόλις το κάνεις, θα δεις ότι θα βρεις τη λύση για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

 

Ιχθύς

 

Αναπάντεχα νέα θα εμφανιστούν αυτόν τον μήνα, που θα σου επιτρέψουν να ξεπεράσεις επιτέλους ένα μακροχρόνιο ζήτημα! Φρόντισε να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί θα μάθεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου, για να καταλάβεις πως ο εγκέφαλός σου μπορεί να γίνει σύμμαχος και να σε βοηθήσει στην επίλυση ενός προβλήματος που σε βασανίζει τελευταία. Θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι τελικά ήταν πιο εύκολο απ’ ότι πίστευες.