Skip to main content

Προσπάθησες πολύ για να ξεπεράσεις τον/την πρώην σου και να αφήσεις πίσω σου τον χωρισμό αλλά πιστεύεις οτι ο λόγος που σας οδήγησε στην ρήξη δεν είναι αρκετός για να λήξετε μια και καλή τη σχέση σας. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο του/της πρώην σου στην προσπάθεια επανασύνδεσής σας;

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι θετικά στην επανασύνδεση και  τι πρέπει να προσέξεις;

Κριός (21/03-20/04) και επανασύνδεση

Ένας κριός μπορεί λόγω της παρορμητικότητάς του η οποία είναι βασικό χαρακτηριστικό του να λήξει μια σχέση επειδή δεν του κεντρίζει πλέον τόσο το ενδιαφέρον ο/η σύντροφός του. Το ότι πήρε την απόφαση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσει αλλά επίσης, δεν σημαίνει ότι θα σας παρακαλέσει κι όλας.

Ο τρόπος για να τον κερδίσεις και πάλι πίσω και να έχεις πιθανότητες επανασύνδεσης είναι να τον κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σε χάσει οριστικά. Κέντρισέ του το ενδιαφέρον και αστον να σε κυνηγήσει! Είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις μια επανασύνδεση με Κριό. 

Διάβασε επίσης: Θέλω τον/την πρώην μου πίσω: Πώς θα τον/την κάνω να γυρίσει;

Ταύρος (21/04-20/05) και επανασύνδεση

Ο Ταύρος είναι ένας πολύ σταθερός άνθρωπος στη ζωή του και απεχθάνεται τις αλλαγές. Ένας χωρισμός είναι οριστικός για ένα Ταύρο αν σας έχει δώσει στο παρελθόν πολλές ευκαιρίες και εσείς δεν τις εκμεταλλευτήκατε. Ο μόνος τρόπος για να τον κερδίσεις είναι να του δείξεις με πράξεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Ο Ταύρος δεν θα πειστεί από μεγάλα λόγια. Πρέπει να του αποδείξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου.

Δίδυμοι (21/05-21/06) και επανασύνδεση

Οι Δίδυμοι δύσκολα θα πουν το οριστικό τέλος. Είναι ανοιχτοί γενικά στην επανασύνδεση αρκεί να τους αποδείξετε οτι σέβεστε την ελευθερία τους και την κοινωνικότητά τους. Το να παρακαλέσεις έναν Δίδυμο δεν θα έχει αποτέλεσμα. Πλησίασε τον σαν φίλος, φλέρταρε του και απόδειξέ του ότι μπορείτε να επικοινωνείτε. Για έναν Δίδυμο τον να μπορεί να επικοινωνεί ουσιαστικά με τον σύντροφό του και να του κεντρίζει το ενδιαφέρον πνευματικά είναι το Α και το Ω.

Καρκίνος (22/06-22/07) και επανασύνδεση

Ένας Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός από τη φύση του και δύσκολα διαγράφει ανθρώπους από τη ζωή του αλλά δεν ξεχνάει εύκολα. Αν τον έχετε πληγώσει πρέπει να του αποδείξετε έμπρακτα ότι μπορεί και πάλι να σας εμπιστευτεί καθώς δύσκολα θα ξαναμπεί σε μια σχέση στην οποία πιστεύει ότι θα πληγωθεί και πάλι. Στηριχτείτε στις κοινές αναμνήσεις σας και δείξτε τα συναισθήματα σας.

Λέων (23/07-23/08) και επανασύνδεση

Τα περήφανα λιονταράκια δεν πρόκειται να σε παρακαλέσουν για να γυρίσεις. Μπορεί να σου κάνουν για πολύ καιρό τους δύσκολους αλλά αν χειριστείς σωστά την κατάσταση υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Κέντρισε σου το ενδιαφέρον με τρόπο ώστε να νομίζει οτι μπορεί να σε χάσε οριστικά και σιγά-σιγά προσέγγισέ τον δείχνοντας πόσο τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις. Ένας Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και τον πεισμώνει όταν δεν είναι.

Παρθένος (24/08-22/09) και επανασύνδεση

Παρθένος ίσον λογική. Για να κερδίσεις πίσω στην ζωή σου έναν Παρθένο πρέπει να είσαι έτοιμος/η να προβάλεις λογικά επιχειρήματα για τους λόγους που πιστεύεις ότι η σχέση σας μπορεί να λειτουργήσει αυτή τη φορά. Με κλάματα και ικεσίες δεν θα καταφέρεις να τον πείσεις. Σκέψου καλά και να είσαι έτοιμος/η για πολλές συζητήσεις πριν έρθει η επανασύνδεση.

Ζυγός (23/09-22/10) και επανασύνδεση

Ένας Ζυγός δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα για μια επανασύνδεση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον σκέφτεται. Πρέπει εσύ να αναλάβεις δράση και να του δείξεις ότι είσαι εκεί για αυτό και ότι μπορείς να τον κάνεις να χαμογελάσει. Ένας Ζυγός θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αρκεί να νιώσει ότι μπορεί να περνάει καλά και νιώθει συντροφικότητα, φροντίδα και αγάπη.

Σκορπιός (23/10-22/11) και επανασύνδεση

Εάν πλήγωσες ένα Σκορπιό τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς το πρώτο που θα σκεφτεί είναι με ποιον τρόπο θα πάρει την εκδίκησή του. Αν θες να τον κερδίσεις πίσω τότε πρέπει να του δείξεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα και να του αποδείξεις ότι τα συναισθήματα σου είναι βαθιά. Φυσικά, πρέπει να επιστρατεύσεις όλο τον ερωτισμό σου αφού για έναν Σκορπιό μια σχέση χωρίς πάθος δεν είναι καν στις επιλογές του.

Τοξότης (23/11-21/12) και επανασύνδεση

Ένας Τοξότης ζει για την περιπέτεια και βαριέται την ευκολία. Κάντον να νιώσει ότι σε χάνει και πρέπει να σε διεκδικήσει. Δείξτου ότι με εσένα μπορεί να περάσει καλά και φλέρταρέ τον σαν να γνωρίζεστε για πρώτη φορά. Ένας τοξότης δεν θα γυρίσει στα ίδια γι αυτό πρέπει να το δείξεις ότι αυτή τη φορά θα ζήσετε κάτι διαφορετικό!

Αιγόκερως (22/12-19/01) και επανασύνδεση

Αν η απόφαση του χωρισμού ήταν δική του τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς ένας Αιγόκερως δεν θα έπαιρνε παρορμητικά την απόφαση. Παρ’ όλα αυτά αν αποδείξετε σε έναν Αιγόκερο ότι είναι σημαντικός για εσάς και θεωρείται τη σχέση σας σοβαρή, μια επανασύνδεση είναι αρκετά πιθανή. Δείξτε ότι τον στηρίζεται και ότι πιστεύετε πολύ σε αυτόν και τις δυνατότητές του.

Υδροχόος (20/01-19/02) και επανασύνδεση

Ένας Υδροχόος στηρίζει όλη τη ζωή του γύρω από τους φίλους του. Αν θέλεις να τον ξανακερδίσεις πρέπει να τον πλησιάσεις σαν φίλος στον αρχή και να του δείξεις ότι αν επιστρέψει στη σχέση σας θα ζήσει κάτι νέο και μοναδικό.

Ιχθύς (20/02-20/03) και επανασύνδεση

Για έναν Ιχθύ ο χωρισμός μοιάζει με το τέλος του κόσμου άσχετα αν μετά από λίγο μπορεί να ερωτευτεί ξανά και με την ίδια ένταση. Αν θέλεις να τον έχεις και πάλι στη ζωή σου πρέπει να δείξεις πόσο ρομαντικός/η είσαι. Πρέπει να τον κάνεις να ξαναθυμηθεί τις όμορφες στιγμές σας και να είσαι σίγουρος/η ότι θα γυρίσει πίσω.

Διάβασε το άρθρο: Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον χωρισμό