Skip to main content

Πόσο πιθανή είναι η επανασύνδεση με τον/την πρώην σου;

Τώρα μπορείς να δεις εύκολα ποιες είναι οι… επικρατούσες τάσεις αν ξέρεις το ζώδιό του. Γιατί τα ζώδια μπορούν  να σου πουν με μία πολύ καλή προσέγγιση αν και πως θα γυρίσει κοντά σου. Αν λοιπόν θέλεις να τον ξεπεράσεις μα δεν γίνεται, δες πιες είναι οι πιθανότητες να ξαναγυρίσεις κοντά του.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Οι Κριοί χωρίζουν εύκολα. Τα ξαναβρίσκουν όμως το ίδιο εύκολα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι παρορμητικοί. Αν λοιπόν ο χωρισμός προέκυψε εξαιτίας ενός θερμόαιμου επεισοδίου, τότε μπορείς να χαμογελάσεις. Αν από την άλλη ήταν θέμα ρουτίνας δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά…

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Πες μου πως κατάφερες να κάνεις Ταύρο να σε χωρίσει. Είναι το πιο σταθερό ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο. Αν το αποφάσισε μόνος του τότε μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως θα μείνει σταθερός στην άποψή του. Αν πάλι ήταν δική σου απόφαση μπορεί και να έχεις μία ελπίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λίγο εδώ και λίγο εκεί… γενικά οι Δίδυμοι είναι λίγο όπου φυσάει ο άνεμος. Αέρας τι άλλο να πούμε. Στο φλέγον ζήτημα της επανασύνδεσης; Απροσδιόριστη κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μήπως τον πλήγωσες; Αν ναι μην περιμένεις να γυρίσει πίσω, παραείναι ευαίσθητος για να το αντέξει. Αν πάλι όχι μπορείς να ελπίζεις σε επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λέων και περηφάνια είναι έννοιες ταυτόσημες. Αν λοιπόν περιμένεις να σε παρακαλέσει να γυρίσεις κοντά του … θα σου έλεγα τράβα για άλλα. Σπάνια παίρνει το δρόμο της επανασύνδεσης και συνήθως για τους λάθος λόγους-βλέπε εκδίκηση. Για να το κάνει πρέπει να το θέλει πολύ ε, και να κανακέψεις κι εσύ λίγο την υπερηφάνειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πρακτική λογική. Καθώς ένα κι ένα κάνουν δύο για ένα Παρθένο, από την στιγμή που εξηγεί ένα χωρισμό με λογικά αίτια, συνήθως δεν… επανέρχεται. Μοναδικό παραθυράκι η λέξη χωρίζουμε να έπεσε στον αέρα ξεκάθαρα παρορμητικά. Αλλιώς θέλει πολύ προσπάθεια και μετάνοια.

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Το βασικό πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι φυσικά πως είναι αναποφάσιστος. Θέλει αλλά μην περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα αν  δεν του δώσεις εσύ το πράσινο φως ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις φροντίδα και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΣΗ

Αν με οποιοδήποτε τρόπο πρόδωσες την εμπιστοσύνη του, τότε ξέρεις πολύ καλά πως δεν πρέπει να περιμένεις εξιλέωση, καθώς είναι γνωστό πως ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο. Αν θες μία ευκαιρία επιστράτεψε τον ερωτισμό σου ωστόσο έχε πάντα μες στο μυαλό σου πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψάχνει απλά την εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Χμ. Το ζώδιο με μότο είμαι ανεξάρτητος και μου αρέσει. Πολύ λίγα είναι αυτά που εσύ μπορείς να κάνεις για την επανασύνδεση. Τα πάντα είναι στο χέρι της θεάς τύχης, της κοινής παρέας και της διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Αν η σχέση σας είναι καλή τότε ο Αιγόκερος είναι από τα ζώδια με τα οποία έχεις ίσως τις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναβρείς. Το περιβάλλον του θα σε βοηθήσει, συνεπώς κράτα επικοινωνία με κοινούς γνωστούς και φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Ο έρωτα για ένα Υδροχόο όπως πολύ καλά ξέρεις περνάει μέσα από την φιλία. Έχεις αρκετά καλές πιθανότητες να τα ξαναβρείς μαζί του αν δεν τον πιέσεις και διατηρήσεις φιλικές σχέσεις μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Είναι το ζώδιο το οποίο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θα κυνηγήσει την επανασύνδεση με όπλο του τι άλλο φυσικά από το ρομαντισμό του.