Τι αρνείται το κάθε ζώδιο να κάνει στο πρώτο ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού είναι από μόνα τους μια κατηγορία. Επικρατεί μια αμηχανία, μια ντροπή, ένα ”τι ακριβώς κάνουμε τώρα;”. Εδώ θα δεις πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού, και πιο συγκεκριμένα, τι αρνείται να κάνει.

Κριός

Αρνείται να αφήσει τον σύντροφό του να πληρώσει. Θα κάνει πάντα πρώτος την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι του.

Ταύρος

Δεν θα δώσει ποτέ το πρώτο του φιλί δημοσίως. Προτιμάει να κρατάει την προσωπική του ζωή, ιδιωτική.

Δίδυμοι

Αρνείται να προσποιηθεί πως είναι κάποιος άλλος για να σου αρέσει. Δείχνει τον πραγματικό του εαυτό σας από την αρχή.

Καρκίνος

Δεν θα δεχτεί να περάσει να τον πάρεις από το σπίτι του και να εξαρτάται η επιστροφή του από εσένα. Θέλει σε περίπτωση που δεν υπάρξει χημεία, να μπορέσει να επιστρέψει μόνος του.

Λέων

Ένας Λέων δεν θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Θέλει το άλλο άτομο να τον κυνηγήσει.

Παρθένος

Αρνείται να μιλάει μόνο αυτός σε όλη τη συζήτηση. Περιμένει από τον άλλον να μιλάει εξίσου και να μην μένει σιωπηλός.

Ζυγός

Δεν φοβάται τίποτα. Για αυτό και δεν αρνείται να απαντήσει σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις σε ένα πρώτο ραντεβού. Μπορεί να νιώθει ευάλωτος, αλλά δεν το δείχνει.

Πρέπει να διαβάσεις  10 λόγοι για τους οποίους να επιλέξετε τον καφέ για το πρώτο ραντεβού

Σκορπιός

Αρνείται να κάνει πολύ σοβαρές συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού. Προτιμάει να αστειεύεται και να μιλάει για πιο χαλαρά θέματα.

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν θα μεθύσεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού. Αρνείται να χάσει τον έλεγχος του εαυτού του και θέλει ο άλλος να γνωρίσει μόνο τη νηφάλια πλευρά του.

Αιγόκερως

Αρνείται να πει ψέματα για οποιοδήποτε θέμα. Από το στόμα του θα ακούσεις μόνο την ωμή αλήθεια, ακόμα και εάν σε πληγώσεις. Είναι τρομερά ειλικρινής και αυτό πολλές φορές απομακρύνει τους κοντινούς του ανθρώπους.

Υδροχόος

Αρνείται -αν και πολύ ευγενικά- να πάει στο σπίτι κάποιου στο πρώτο ραντεβού. Θέλει να γνωρίσει τον άλλον σε δημόσιο χώρο γιατί μόνο έτσι αισθάνεται ασφάλεια.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς λατρεύει τις συζητήσεις και για αυτό στο πρώτο ραντεβού αρνείται να πάει κινηματογράφο. Θέλει μόνο να έχει τον χρόνο και τον χώρο για να κουβεντιάσει και να γνωρίσεις τον άλλον.

Πρέπει να διαβάσεις  Τα 5 ζώδια που ζουν για τα καλοκαιρινά φλερτ
featured photo: anastasiyamashkina68
Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

15 ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού εάν θες να μάθεις για το παρελθόν του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο άβολα είναι μερικές φορές τα ραντεβού, και ακόμα περισσότερο το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον ώστε...

Ραντεβού με κάποιον μικρότερό σου

Ερωτεύτηκες έναν μικρότερό σου και ανησυχείς για το πρώτο σας ραντεβού και για το τι θα πει ο κόσμος; Θέλω να σου πω για αρχή...

Tελικά το γυαλί στις πόσες φορές σπάει;

Για αυτό το κείμενο ευθύνεται ξεκάθαρα το ποτήρι με το κρασί που έπεσε όσο κάναμε ένα zoom meeting την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλο RIP στο...

Τι ψάχνεις τελικά σε μια σχέση;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που ψάχνουμε εμείς σε μια σχέση ή τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άλλοι σε μια σχέση; Πολλές...

Γιατί πρέπει να γνωρίσεις ένα ζώδιο της φωτιάς μετά τον χωρισμό σου;

Κανένας -ή σχεδόν κανένας- χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχουμε πει πολλές φορές για τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια νέα γνωριμία μετά...

Πώς μπορείς να τον κάνεις να διαλέξει εσένα;

Πολλές φορές όταν θέλουμε κάποιον κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε ή για να μας προσέξει. Κάποιες φορές ξεπερνάμε τον εαυτό μας και...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]