Skip to main content

Πόσες φορές έχεις βγει σε κάποιο κλαμπ και έχεις δει κάποια που σε ενδιαφέρει? Είμαι σίγουρη πως η απάντηση είναι πολλές! Πόσες φορές, όμως, έχεις πάει να της μιλήσεις? Χμμ..

Έχω μιλήσει πολύ με άντρες για αυτό το θέμα και οι περισσότεροι μου λένε πως φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση και οτι δεν ξέρουν πώς πρέπει να πλησιάσουν μια κοπέλα. Πολλοί βρίσκουν δικαιολογίες (ναι, είναι δικαιολογίες τις περισσότερες φορές) οτι δήθεν η κοπέλα έφυγε λίγο πριν της μιλήσουν ή ότι φαίνεται απασχολημένη ή το πολύ συχνό  “είναι πολύ καλύτερη από εμένα”

Θα ξεκινήσω λέγοντας σου κάτι πολύ απλό. Κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας όλα τα μυστικά του φλερτ. Το φλερτ είναι κάτι που μαθαίνετε στην πορεία. Σίγουρα κάποιοι “το χουν” πιο εύκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ! Επίσης, δεν χρειάζεται να έχεις εμφάνιση μοντέλου για να καταφέρεις να ρίξεις μια κοπέλα. Σκέψου πόσο συχνά βλέπεις πανέμορφες γυναίκες με καθημερινούς άντρες.

Αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά ξέρουν τον τρόπο να τις πλησιάζουν!  Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μάθε πώς να παίζεις σωστά το παιχνίδι του φλερτ.

  • Μην περιμένεις την “τέλεια” γυναίκα για να κάνεις κίνηση. Για να είσαι σε θέση να πλησιάσεις σωστά κάποια που σε ενδιαφέρει πολύ πρέπει να έχεις κάνει εξάσκηση. Πρέπει να έχεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να έχεις ξεπεράσει τον αρχικό φόβο που σε διακατέχει. Με τα να μιλάς με κοπέλες που δεν σε ενδιαφέρον και τόσο είσαι πιο άνετος και χτίζεις σιγά σιγά την εμπειρία σου σχετικά με το φλερτ
  • Πίστεψε στον εαυτό σου. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι πολύ πιο ελκυστικός από έναν άντρα που χαμηλώνει το βλέμμα μπροστά σε μια γυναίκα. Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα. Φυσικά, μην το παρακάνεις. Καμια γυναίκα δεν εντυπωσιάζεται απο έναν άντρα που νομίζει οτι τα ξέρει όλα και θεωρεί οτι είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Κοινώς, υπάρχει διαφορά μεταξύ “ψώνιου” και άντρα με αυτοπεποίθηση.
  • Ξεκίνα την κουβέντα με μια ιδιαίτερη ατάκα. Είναι δεδομένο οτι της έχουν πιάσει αρκετοί στο παρελθόν την κουβέντα οπότε πρέπει να σκεφτείς κάτι για να ξεχωρίσεις. Δες τον χώρο που βρίσκεσαι και ξεκίνα με μια ερώτηση, ζήτα τη συμβουλή της σε κάτι. Αμέσως θα την κάνεις να αισθανθεί άνετο και θα πιάσετε κουβέντα χωρίς καν να το καταλάβεις!
  • Κοίτα την στα μάτια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στο φλερτ να νιώσει οτι ενδιαφέρεσαι για αυτά που σου λέει. Αν κοιτάς δεξιά και αριστερά θα αρχίσει να σκέφτεσαι οτι βαριέσαι και πίστεψε θα σταματήσει την κουβέντα.
  • Χαμογέλα. Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις τον πάγο και να δείξεις οτι απολαμβάνεις την κουβέντα μαζί της. Εντάξει, δεν χρειάζεται να  γελάς με όλα όσα λέει γιατί θα σε περάσει για χαζό αλλα μια στο τόσο σκάσε ένα χαμόγελο.

 

  • Χρησιμοποίησε χιούμορ.  Οι γυναίκες γοητεύονται ιδιαίτερα από έναν άντρα με χιούμορ. Τους αρέσει πάντα κάποιος που τις κάνει να γελούν και αισθάνονται άνετα με αυτόν. Αν θέλεις να επιτύχεις στο φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά το χιούμορ σου.
  • Κάνε ένα κοπλιμέντο. Μην το παρακάνεις, όμως. Μια φιλοφρόνηση αρκεί. Το καλύτερο είναι να παρατηρήσεις τα στυλ της, τι φοράει και να επιλέξεις κάτι απο αυτά για να πεις οτι το βρίσκεις ωραίο. Έτσι θα νιώσει οτι την παρατηρείς και οτι δεν χρησιμοποιείς τετριμμένες ατάκες (πχ έχεις πολύ ωραία μάτια)
  • Χρησιμοποίησε την γλώσσα του σώματος. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το τι έχεις να πεις και πώς θα το πεις αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο έχει και η γλώσσα του σώματος στο φλερτ.
  • Το τελευταίο βήμα. Αν δεν σε ενδιαφέρει τελικά η κοπέλα τότε είναι η στιγμή να βρεις μια δικαιολογία και να φύγεις. Αν απο την άλλη σε ενδιαφέρει δώστης έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου. Πες της το όνομά σου στο facebook ή το τηλέφωνό σου. Αυτό είναι μόνο η αρχή!
  • Εξάσκηση. Όπως σου είπα και στην αρχή κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από το φλερτ. Πρέπει να μάθεις σιγά σιγά και για να γίνει αυτό πρέπει να προσπαθείς. Κανένας δεν κέρδισε το παιχνίδι κοιτώντας από την εξέδρα…