Το dating μετά τα 40

Category:

Το dating μετά τα 40 μπορεί και να είναι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία.

Τι κι αν έφτασες τα 40, τα προσπέρασες και συνεχίζεις ακάθεκτ@ και δεν έχεις δεσμευτεί ως τώρα; Πραγματικά δεν τρέχει και τίποτα. Ίσα ίσα μπορεί και να είναι το καλύτερο για σένα.

Αν όμως, θέλεις να βρεις κάποι@ν να ερωτευτείς και να συμπορευτείς τότε να σου πω ότι είναι πιο εύκολο απ’ότι φαντάζεσαι. Κι αυτό γιατί στην ηλικία αυτή την πιο ώριμη, είσαι σαφώς πιο σοφ@, σαφώς πιο εκλεκτικ@ και σαφώς πιο θαραλλέ@.

Είσαι σε μια φάση δηλαδή, που ξέρεις τι θέλεις, είσαι πιο διορατικ@ και πιο χαλαρ@ και ξέρεις που να ψάξεις.

5 συμβουλές για το dating που θα σε διευκολύνουν

Αρχικά, αυτό που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Τίποτα δεν ξεκινά σωστά αν σε καταβάλλει η απαισιοδοξία και η ανασφάλεια. Γι΄αυτό πίστεψε στον εαυτό σου και όρμα μπροστά.

Επίσης βασικό, είναι να κρατήσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου. Μετρίασε λίγο τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σου και κράτα μέτριο καλάθι.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να παραμείνεις αισιόδοξη στον κόσμο του dating

Διάλεξε σωστά τον άνθρωπο με τον οποίο σκοπεύεις να βγεις και ανάλυσέ τον λίγο. Aυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δεις αν ταιριάζετε κι αν είστε στο ίδιο dating mode. Δες δηλαδή, αν είστε στην ίδια φάση.

Αν έχετε παιδιά, περιμένετε να σιγουρευτείτε για τη σχέση σας, πριν προβείτε σε γνωριμίες. Καλό είναι να είμαστε λίγο διακριτικοί όταν εμπλέκονται παιδιά.

Διατήρησε την ανεξαρτησία σου και μην τα δίνεις όλα για όλα. Το ότι βγαίνετε δεν σημαίνει ότι θα αλλάξεις τη ζωή και την κοσμοθεωρία σου.

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Δώσε χρόνο στον άλλο να σου δείξει ποιός είναι και μην κρίνεις. Ο καθένας χρειάζεται το δικό του χρόνο για να ανοιχτεί. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιμένεις για πάντα.

Το dating μετά τα 40 μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Τόλμησέ το, διασκέδασέ το και μην ξεχνάς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να παραμείνεις αισιόδοξη στον κόσμο του dating

Γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις

Η φαντασίωση μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σου. Η φαντασία μας τρέχει καθημερινά και πολύ καλά κάνει γιατί αλλιώς η καθημερινότητα θα...

Τι μπορείς να μάθεις από έναν χωρισμό

Ένας χωρισμός μπορεί να σε μάθει να τα δεις αλλιώς. Σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι ούτε το πιο εύκολο ούτε το πιο ευχάριστο πράγμα στον...

Ο Ταύρος και άλλα 4 ζώδια που κρύβουν με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματά τους

Εάν είσαι εσωστρεφής ή κάποιος αρκετά ντροπαλός, σίγουρα γνωρίζεις το πόσο δύσκολο είναι να ανοιχτείς σε κάποιον. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκφράζουν...

Τι λέει το ζώδιο της Αφροδίτης μας για το ποιοι και πώς είμαστε σε μια σχέση;

Ένας οδηγός για το ποιοι είμαστε σε μια σχέση και γενικά στα ερωτικά μας, ανάλογα με το ζώδιο της Αφροδίτης μας. Αφροδίτη στον Κριό Οι άνθρωποι...

Το dating μετά τα 40

Το dating μετά τα 40 μπορεί και να είναι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία. Τι κι αν έφτασες τα 40, τα προσπέρασες και συνεχίζεις ακάθεκτ@ και...

Τα είδη σεξ που δεν περιλαμβάνουν σεξ

Το σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνεις σεξ. Το σεξ υπάρχει στις ζωές μας και μάλιστα σε πληθώρα τύπων και ποικιλία στάσεων. Ωστόσο,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]