Τα είδη σεξ που δεν περιλαμβάνουν σεξ

Category:

Το σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνεις σεξ.

Το σεξ υπάρχει στις ζωές μας και μάλιστα σε πληθώρα τύπων και ποικιλία στάσεων. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση να θέλεις να κάνεις σεξ και για κάποιους λόγους να μην μπορείς να το κάνεις, τουλάχιστον στην καθιερωμένη του μορφή.

Υπάρχουν λοιπόν, τρόποι να απολαύσεις τον έρωτα ακόμα κι αν δεν ακολουθήσεις την πεπατημένη.

Είδη σεξ χωρίς να είναι ξεκάθαρα σεξ

Ο στοματικός έρωτας

Η πιο καθιερωμένη φάση σεξ, αν και περισσότερο προκύπτει στα προκαταρκτικά. Αυτό το είδος είναι γνωστό σε όλους σχεδόν και έχει εκατό τοις εκατό επιτυχία. Ή ας δώσουμε καλύτερα ένα 98% για να είμαστε σίγουροι.

Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο για πολλούς λόγους. Γιατί κατανοούν και την ανδρική φυσιολογία, αλλά κυρίως την γυναικεία. Από την άλλη για έναν άντρα είναι πιο δύσκολο, γι΄αυτό και χρειάζεται μερικές φορές μια καθοδήγηση από την παρτενέρ του.

Προκαταρκτικά

Και ναι, τα προκαταρκτικά περιλαμβάνουν μια πλούσια γκάμα ερωτικών περιπτύξεων που μπορούν να σου χαρίσουν απίστευτους οργασμούς.

Πρέπει να διαβάσεις  Τα σέξι τα εσώρουχα σου

Από τα φιλιά μέχρι τα χαϊδέματα και από τα αγγίγματα μέχρι τα τριψίματα, όλα αυτά που συμβαίνουν εκείνη την ώρα μπορούν να σου χαρίσουν αλησμόνητες στιγμές απόλαυσης. Απλά αφέσου.

Αγγίγματα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αυνανισμός, αλλά από τη στιγμή που σου το κάνει ο άλλος θα το χαρακτηρίσουμε ως άγγιγμα.

Σε αυτή την κατηγορία τα χέρια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.Μπορούν αν σε οδηγήσουν στην κορύφωση χωρίς καν να υπάρξει διείσδυση.

Ερωτικά βοηθήματα

Τα γνωστά σε όλους sex toys. Κυκλοφορούν σε ευφάνταστα σχέδια, σε άπειρα σχήματα και μεγέθη και σίγουρα μπορείς να βρεις το ιδανικό για σένα για αμέτρητους οργασμούς.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις σεξ εκτός από τον γνωστό τρόπο. Το βασικό είναι η επικοινωνία με τ@ν σύντροφό σου και τα όρια σου. Άσε λοιπόν τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει και δοκίμασε νέους τρόπους απόλαυσης.

Πρέπει να διαβάσεις  Η απενοχοποίηση του αυνανισμού

Γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις

Η φαντασίωση μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σου. Η φαντασία μας τρέχει καθημερινά και πολύ καλά κάνει γιατί αλλιώς η καθημερινότητα θα...

Τι μπορείς να μάθεις από έναν χωρισμό

Ένας χωρισμός μπορεί να σε μάθει να τα δεις αλλιώς. Σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι ούτε το πιο εύκολο ούτε το πιο ευχάριστο πράγμα στον...

Ο Ταύρος και άλλα 4 ζώδια που κρύβουν με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματά τους

Εάν είσαι εσωστρεφής ή κάποιος αρκετά ντροπαλός, σίγουρα γνωρίζεις το πόσο δύσκολο είναι να ανοιχτείς σε κάποιον. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκφράζουν...

Τι λέει το ζώδιο της Αφροδίτης μας για το ποιοι και πώς είμαστε σε μια σχέση;

Ένας οδηγός για το ποιοι είμαστε σε μια σχέση και γενικά στα ερωτικά μας, ανάλογα με το ζώδιο της Αφροδίτης μας. Αφροδίτη στον Κριό Οι άνθρωποι...

Το dating μετά τα 40

Το dating μετά τα 40 μπορεί και να είναι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία. Τι κι αν έφτασες τα 40, τα προσπέρασες και συνεχίζεις ακάθεκτ@ και...

Τα είδη σεξ που δεν περιλαμβάνουν σεξ

Το σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνεις σεξ. Το σεξ υπάρχει στις ζωές μας και μάλιστα σε πληθώρα τύπων και ποικιλία στάσεων. Ωστόσο,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]