Skip to main content

Πολλές φορές λαμβάνω μηνύματα από αναγνώστριες που με ρωτούν για τον άντρα τους, ή πως να βρουν έναν σπουδαίο άντρα και θέλουν να ξέρουν αν αυτός είναι κατάλληλος γι’ αυτές.

Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, αλλά οι σπουδαίοι άντρες διαθέτουν τις εξής αρετές:

1. Εκτιμά αυτό που είσαι και αυτά που έχεις να προσφέρεις

Οι σπουδαίοι άντρες είναι ειλικρινείς και θα σε βρούνε ελκυστικότερη αν είσαι άνετη με τον εαυτό σου. Δεν θα θέλουν να αλλάξεις, μόνο και μόνο για να τους ευχαριστήσεις. Όσο παραμένεις αληθινή και αυθεντική, τότε θα τους ελκύεις όπως πρώτα. Διάβασε επίσης: Αξίζει να συμβιβαστείς με τον “κύριο Μέτριο”;

2. Έχει στόχους για τη ζωή του

Ένας σπουδαίος άντρας έχει στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό ισχύει τόσο για την καριέρα του όσο και για την οικογενειακή ζωή του. Μπορεί να μην είναι πάντοτε στην καλύτερη του φάση, αλλά δουλεύει για να τους επιτύχει και αναζητά μια γυναίκα που θα τον υποστηρίζει και θα τον σέβεται.

Αν μπορείς να αναγνωρίσεις έναν τέτοιο άντρα, κυνήγησε τον!

3. Είναι ταπεινός

Ένας σπουδαίος άντρας αναγνωρίζει τα λάθη του, ξέρει πότε σε έχει πληγώσει και σου ζητά ταπεινά συγγνώμη. Το να τις αναγνωρίζεις τις ατέλειές σου σε κάνει περισσότερο άνθρωπο. Κάθε άντρας που μπορεί να απολογείται είναι ικανός να μάθει από τα λάθη του και αυτό τον κάνει σπουδαίο.

4. Είναι καλός στο να παίρνει αποφάσεις

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου όπου χρειάζεσαι έναν αποφασιστικό άντρα. Ένας σπουδαίος άντρας έχει την αυτοπεποίθηση να παίρνει αποφάσεις και να κρατάει το λόγο του με αποτέλεσμα να πετύχει πολλά περισσότερα από έναν αναποφάσιστο ή ανίκανο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

5. Δε χρειάζεται την άδεια των άλλων για να πάρει αποφάσεις

Ένας σπουδαίος άντρας δε χρειάζεται να συμβουλεύεται τους άλλους για να πάρει αποφάσεις, ούτε περιμένει από τους άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι παίρνει μεγάλες αποφάσεις και αναλαμβάνει την ευθύνη τους. Δεν πρόκειται να κατηγορήσει κανέναν άλλον αν κάτι πάει στραβά, ούτε θα αναζητήσει βοήθεια από τρίτους για να τον υποστηρίξουν.

6. Αποδέχεται τον εαυτό του

Πολλές γυναίκες αναζητούν άντρες που θα μπορούν να τους αλλάξουν σε κάτι που προτιμούν. Ένας σπουδαίος άντρας δε χρειάζεται την έγκριση των άλλων σα μονάδα μέτρησης της προσωπικής του αξίας. Ξέρει τις δυνάμεις του, τις δυνατότητές του, την ακεραιότητά του, το πάθος του και είναι υπερήφανος για όλα αυτά. Ένας σπουδαίος άντρας δε χρειάζεται κάποιον για να τον συμπληρώσει ή να τον κάνει καλύτερο. Είναι απλά υπερήφανος για το ποιος είναι.

7. Του αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες

Ένας σπουδαίος άντρας σε υποστηρίζει στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, καθώς και όταν παίρνεις πρωτοβουλίες για να τους επιτύχεις. Πολλοί άντρες μπορεί να μη σε αφήσουν, καθώς έχουν τις δικές τους ιδέες για το πως πρέπει να είναι μια οικογένεια.

Ένας σπουδαίος άντρας σέβεται κάποιον που μπορεί να δει ως ίσο. Όταν εσύ παίρνεις πρωτοβουλίες και είσαι ικανή να λύνεις τα προβλήματά σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου του δείχνεις πως βρίσκεσαι στο ίδιο επίπεδο με το δικό του. Επίσης, δείχνεις ότι δεν είσαι κτητική και απαιτητική και μπορεί να βασιστεί ο ένας στον άλλον όταν χρειαστεί για να πετύχετε μαζί τους κοινούς σας στόχους.

Θα έχεις τον απόλυτο σεβασμό του όταν παίρνεις πρωτοβουλίες και παίρνεις αποφάσεις για τον εαυτό σου χωρίς να χρειαστεί να τον συμβουλευτείς ή να τα περιμένεις όλα από αυτόν. Πλήρωσε τους λογαριασμούς του σπιτιού, αν έχεις το χρόνο. Άλλαξε την καμένη λάμπα αν γνωρίζεις. Πάρε πρωτοβουλία και αποπλάνησέ τον. Καλά άκουσες. Πάρε την πρωτοβουλία και δείξ’ του πως θέλεις να γίνει η φάση. Ένας σπουδαίος άντρας θα σε λατρέψει γι’ αυτό.

8. Είναι έμπιστος

Η σχέση δεν είναι διαγωνισμός. Ένας σπουδαίος άντρας βρίσκεται σε σχέση για κάποιο λόγο. Μπορεί να μην τον κατανοείς μερικές φορές, ή δυσκολεύεσαι να μαντέψεις τι σκέφτεται, αλλά πίστεψέ με είναι εκεί επειδή θέλει να βρίσκεται εκεί και επειδή σε αγαπάει. Επίσης, θα σε ανταμείψει στο δεκαπλάσιο με μια υπέροχη σχέση για την εμπιστοσύνη που θα του δείξεις.

9. Γνωρίζει πότε να είναι απασχολημένος και πότε ήσυχος

Η ζωή έχει άμπωτη και παλίρροια και ένας σπουδαίος άντρας ξέρει πότε να δουλέψει σκληρά και πότε να ξεκουραστεί. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του δουλεύω για να ζω και του ζω για να δουλεύω. Η ζωή έχει πολλές προκλήσεις και υπάρχουν φορές που πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις θα πρέπει να έχεις βρει αυτά που σου φέρνουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Πολλοί άντρες χάνονται στα γρανάζια του συστήματος και ξεχνούν τι είναι σημαντικό στη ζωή, όπως οι φίλοι, η οικογένεια και ο προσωπικός τους χρόνος.

Ένας σπουδαίος άντρας καταλαβαίνει πότε πρέπει να δουλέψει και πότε πρέπει να απολαύσει την ηρεμία του γιατί ξέρει ότι όταν πετύχει το στόχο του θα μπορεί να απολαύσει με ευχαρίστηση τον ελεύθερό του χρόνο.

Πολλές γυναίκες κατάφεραν να βρουν τον τέλειο άντρα για αυτές. Κατάφεραν να τον βρουν, να τον κατακτήσουν και να τον κρατήσουν! Πώς; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα