Skip to main content

Ποια είναι τα μηνύματα που θα του στείλεις και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου γι’ αυτόν; Δες τα όλα τώρα και μάθε τον τρόπο να εκφράζεσαι κάθε στιγμή της ημέρας.

Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι σου λείπει και θες να του στείλεις ένα μήνυμα για να του το πεις; Να εκφράσεις αυτή την ανάγκη πως θα ήθελες να ήσασταν μαζί και να έστω να τον έβλεπες και να άκουγες τη φωνή του.

Η έκφραση των συναισθημάτων, είναι ότι πιο ανθρώπινο υπάρχει και δεν θα πρέπει να καταπιέζεται ούτε στιγμή. Έχεις σκεφτεί όμως γιατί δεν το κάνεις;

Λόγοι που δεν στέλνεις μήνυμα

Σίγουρα ο πρώτος είναι πως θα νιώσεις χαζή ή πως γίνεσαι φορτική.

Αυτό είναι λάθος. Ένας άντρας που λαμβάνει ένα πολύ όμορφο και τρυφερό μήνυμα νιώθει πολύ καλά όπου και αν βρίσκεται. Ειδικά αν αυτό γίνεται στη φάση που είναι πιεσμένος σε κάποια δουλειά για παράδειγμα.

Όταν στέλνεις ένα μήνυμα θα πρέπει να σκέφτεσαι ποιος θα το διαβάσει.

Ο έρωτας σου δεν θα σε θεωρήσει ποτέ χαζή ή φορτική, όταν βλέπει στην οθόνη του κινητού του ή τον υπολογιστή του, ένα τέτοιο όμορφο μήνυμα που δείχνει πως τον σκέφτεσαι αρκετά συχνά μέσα στην μέρα.

Το αντίθετο μάλιστα του δίνει επιβεβαίωση πως τον αγαπάς και πως δεν είναι μόνος του σε έναν σκληρό κόσμο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο δε στέλνεις είναι ο εγωισμός.

Ο έρωτας όμως δεν χωρά τέτοια. Θα πρέπει λοιπόν να εκφράζεσαι και να είσαι ανοιχτή στα συναισθήματα σου. Να λες αυτά που έχεις στην ψυχή σου.

Ο εγωισμός και το «α δεν μου στέλνει αυτός πρώτος», είναι σκέψεις που μπορούν να χαλάσουν το όμορφο κλίμα μίας σχέσης.

Έτσι θα πρέπει να τα αποβάλεις και να έρθεις αντιμέτωπη με τα θετικά συναισθήματα σου, τα οποία ουσιαστικά είναι και αυτά που θα σε κάνουν να πιάνεις το κινητό και να γράψεις όλα τα παρακάτω.

Τι μηνύματα να του στείλω;

Λοιπόν αφού έχεις ξεπεράσει τις προβληματικές και έχεις φτάσει να είσαι αρκετά άνετη με την έκφραση, είναι ο καιρός να επιλέξεις τον τρόπο και το περιεχόμενο του μηνύματος που θα του στείλεις για να του πεις πως σου λείπει.

«Μακάρι να ήσουν εδώ»

Είναι ίσως το πρώτο μήνυμα που έρχεται στο μυαλό και το πιο απλό. Δεν έχει δημιουργικότητα, όμως είναι ειλικρινές, αυθεντικό και απευθύνεται σε όλους. Με αυτό το μήνυμα εξασφαλίζεις πως ο σύντροφος σου θα καταλάβει πως νιώθεις την απουσία του. Είναι σύντομο, όμως τόσο ουσιαστικό. Μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι περιττά.

«Σε θέλω εδώ δίπλα μου στο κρεβάτι»

Σε αυτό το μήνυμα του λες πως δεν έχει σηκωθεί από το κρεβάτι που ήσασταν μαζί πιθανότατα πριν λίγο. Είναι το κατάλληλο μήνυμα να το δει 15-30 λεπτά μετά την αποχώρηση του. Δεν τον χορταίνεις και πρέπει να του το πεις. Όχι μόνο θα σου απαντήσει και θα χαμογελάσεις, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει και γρηγορότερα τις υποχρεώσεις του για να σε βρει.

«Σε σκέφτομαι από το πρωί και δεν βλέπω την ώρα να σε δω»

Όχι απλά ειλικρινές, αλλά ανθρώπινο. Είναι ένα μήνυμα αγνή αποτύπωση σκέψης και ανάγκης να δεις τον έρωτα σου. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταπιέσει τα πραγματικά του συναισθήματα και να είναι καλά. Στείλε του το συγκεκριμένο μήνυμα και θα δεις πως θα απαντήσει και αυτός στο ίδιο ύφος.

«Μύρισα το άρωμα σου και νόμιζα ότι ήσουν εσύ και θα ερχόσουν να με πάρεις αγκαλιά»

Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε πιθανή διαδρομή σου, αρκεί να περάσει κάποιος με το άρωμα του από δίπλα σου. Είναι ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που θα τον κάνει να τρελαθεί από χαρά διαβάζοντας το. Σίγουρα σκοπός δεν είναι να του κινήσεις σεξουαλικές εικόνες, αλλά τρυφερότητα, στοργή και πολύ ερωτικά αισθήματα. Η όσφρηση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον έρωτα, οπότε δεν είναι τυχαίο.

«Είδα ένα αεροπλάνο και φανταζόμουν πως ήμουν μέσα»

Είτε έχετε κάνει ταξίδι μαζί, είτε όχι, αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μήνυμα που θα δημιουργήσει εικόνες πως κάνετε μαζί ένα ταξίδι. Δεν έχει σημασία το που, σημασία έχει το ότι είστε μαζί. Σκέψου απλά πως αυτός πήζει στη δουλειά του. Πως είναι σε μία φάση εγκλωβισμού και διαβάζει αυτό. Γνωρίζει πως υπάρχεις εσύ που θέλετε να αποδράσετε μαζί απ’ όλα. Είναι αρκετό για να του δώσει κουράγιο να συνεχίσει να κάνει οτιδήποτε τον πιέζει.

«Τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν είσαι δίπλα μου»

Ίσως το μήνυμα που θα ήθελες να διαβάσει περισσότερο απ’ όλα. Είναι αυτό που θα τον κάνει να σκεφτεί πόσο μοναδικοί είστε σε αυτό τον κόσμο όταν είστε μαζί. Όχι μόνο του λες πως είναι σημαντικός, αλλά πως είναι το κέντρο βάρους και νοήματος. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να είσαι μαζί του για πάντα και πως θα μπορούσες να κάνεις πολλά αρκεί και μόνο για να τον δεις. Ένα μήνυμα με τόσο νόημα, όσο κανένα άλλο.