Skip to main content

Εάν θες απάντηση στο «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα», θα σου προτείνω να δεις τρόπους που μπορούν να του δείξουν πως είσαι διαφορετική από τις άλλες.

Το να κερδίσεις την αποκλειστική προσοχή ενός άντρα δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο πράγμα. Καθημερινά εκατοντάδες γυναίκες αναρωτιούνται «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα» και το γνωρίζω γιατί λαμβάνω συνέχεια αντίστοιχα μηνύματα.

Σήμερα βρισκόμαστε σε μία κοινωνία η οποία έχει πληθώρα αγαθών στα πάντα και αυτό αποτυπώνεται και στις ανθρώπινες σχέσεις. Έχουμε μάθει να ζητάμε όλο και περισσότερα και ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα συναισθήματα μας. 

Οι γυναίκες που είναι πιο ευαίσθητες ίσως το καταλαβαίνουν, όμως οι άντρες δεν αναρωτιούνται και τόσο συχνά πώς να τους θέλει κάποια. Αντιθέτως λειτουργούν πιο σαρκικά και πιο παροδικά κυνηγώντας τις απολαύσεις. Φυσικά μέχρι να ερωτευτούν και να σκέφτονται συνεχώς πώς να κάνουν την γυναίκα των ονείρων τους να τους θέλει.

Όπως βλέπεις, το πώς να κάνεις έναν άντρα να σε θέλει δεν είναι και τόσο εύκολο, όμως αυτό που θα σου πω είναι το πώς να καταφέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Μπερδεύτηκες; Μην φοβάσαι γιατί έφτασε η στιγμή να πάρεις πολλές απαντήσεις στο «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα» Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

Δείξε του πως είσαι μοναδική

Γιατί να σε θέλει ένας άντρας; Γιατί είσαι μοναδική είναι η μόνη απάντηση. Εάν μοιάζεις με όλες τις άλλες γυναίκες γύρω σου τότε δεν θα μπορεί να σε ξεχωρίσει στο πλήθος. Δείξε του ποια είσαι πραγματικά, πως είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλο βάθος, όχι μόνος την ψυχή και τα συναισθήματα, αλλά και στα ενδιαφέροντα. Κάνε τον να δει πως κάθε μέρα μαζί σου θα είναι ευτυχισμένη και δεν θα θέλει τα τελειώσει. Η μοναδικότητα είναι το εργαλείο σου να κρατήσεις, όχι μόνο έναν άντρα, αλλά και όλους τους ανθρώπους που θες στη ζωή σου.

Κάνε τον να σε κυνηγήσει 

Στο «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα» θα δεις πως υπάρχει μία ανάγκη να είσαι το επίκεντρο του. Όμως για να γίνεις αυτό θα πρέπει να του δώσεις την ψευδαίσθηση πως είσαι και λίγο άπιαστη. Αυτό που θέλει ένας άντρας κατά βάθος είναι να νιώσει ξανά κυνηγός. Εάν σε δει ως θήραμα του τότε θα σε κυνηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Βλέπεις να υπάρχει καμία ανταγωνίστρια σε αυτό το πλάνο; Φυσικά και όχι γιατί ξέρει πώς θέλει εσένα.

Μάθε για ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει

Εάν είναι ένας άντρας που αναζητά μια μυστηριώδη γυναίκα και εσύ του τα δίνεις όλα έτοιμα στο πιάτο, αυτό σημαίνει πώς πρέπει να αλλάξεις τακτική μαζί του. Ο κάθε άντρας ελκύεται από διαφορετικού τύπου γυναίκες. Μάθε τι του αρέσει και μπες σε αυτό τον ρόλο και σταδιακά θα του δείξεις πως του αρέσει και κάτι άλλο. Εσύ.

Δες πως να τον κερδίζεις στα πάντα

Ένας άντρας που χάνει σε παιχνίδια, συζητήσεις, επιχειρήματα, καβγάδες και πολλά άλλα, νιώθει πως πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά. Αυτό που του έχεις ενεργοποιήσει είναι η ανάγκη του να προσπαθήσει γιατί σε βλέπει ως πρόκληση. Θυμάσαι που είπαμε πως οι άντρες είναι κυνηγοί; Αυτό που τους γοητεύει είναι η ένταση της πρόκλησης. Να δείχνεις πάντα τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να ξεπερνά τον δικό του. Τότε θα σε θέλει όσο τίποτα στον κόσμο.

Εντυπωσίασε τον

Σκέψου «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα» πριν επιλέξεις το ντύσιμο, το βάψιμο και το άρωμα σου. Με αυτή τη σκέψη θα βλέπεις πάντα τον στόχο ξεκάθαρα και θα επιλέγεις το καλύτερο outfit σου. Μία όμορφη γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, που έχει προσέξει το άρωμα και την εμφάνιση της είναι αυτή που θα κερδίσει όποιον άντρα θέλει. Γίνε αυτή η γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρά μόνο με την μία και μοναδική όταν αντικρίζεις τη ντουλάπα σου «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα».

Μίλα του συχνά

Η επικοινωνία είναι το βασικό εργαλείο σε κάθε ανθρώπινη σχέση. Χωρίς αποτελεσματική και ουσιαστική επικοινωνία δεν υπάρχει το ιδανικό πλαίσιο για να δομήσεις την ονειρική σχέση. Με άλλα λόγια, αν δεν νιώσει πως επικοινωνείτε απόλυτα, γιατί να σε θέλει; Δες πώς να τον κάνεις να μένει στην κουβέντα και να φεύγεις πάντα εσύ πρώτη ώστε να αναζητά συνέχεια λίγο παραπάνω επικοινωνία μαζί σου. Τότε θα νιώσεις πως έχεις ήδη μία απάντηση στο «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα».

Ποτέ μη δείξεις πολύ ζήλεια

Η πολύ ζήλεια σκοτώνει οτιδήποτε όμορφο. Για να σε θέλει άμα είναι να του γκρινιάζεις συνέχεια επειδή μίλησε με μία άλλη γυναίκα; Ούτε εσύ θα ήθελες έναν τέτοιο άντρα. Όμως πρόσεξε να δεις τώρα τι γίνεται. Η λίγη ζήλεια, είναι δείγμα ενδιαφέροντος και τσαχπινιά. Είναι σαν το πιπέρι που κάνει ελάχιστα πικάντικο ένα φαγητό, αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο ενδιαφέρον γευστικά. Χρησιμοποίησε την λοιπόν σε πολύ μικρό βαθμό για να τον έχεις σε εγρήγορση και να νιώσει πως ενδιαφέρεσαι. Μόλις καταλάβει πως ζηλεύεις θα δει πως υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που δεν είναι απλά κάτι περιστασιακό, αλλά κάτι βαθύτερο.

Δώσε του να καταλάβει πως δεν θα παίξει μαζί σου

Το μεγάλο λάθος πολλών γυναικών είναι πως δίνουν την εικόνα πως ενδιαφέρονται για απλά και περιστασιακά πράγματα. Αυτό δημιουργεί αποστασιοποίηση στα συναισθήματα ενός άντρα και τον κάνει να μην είναι σίγουρος για το τι θέλει. Για να του κάνεις ξεκάθαρο το πώς να σε δει θα πρέπει να του αφήσεις σημάδια πως δεν είσαι άλλο ένα παιχνίδι ή μία χαλαρή περιπετειούλα, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο και πολύ δυσκολότερο που κρατάει στον χρόνο, όπως ένα πολύ καλό άρωμα. Όταν δει πως τα πράγματα είναι σοβαρά θα θέλει να επενδύσει πάνω σου προσοχή, συναισθήματα και χρόνο.

Αφέσου

Όταν φτάσει η στιγμή να κάνετε σεξ μην κάνεις το λάθος να είσαι συγκρατημένη. Το βαρετό σεξ της πρώτης φοράς είναι λόγος να μην υπάρξει δεύτερη. Κάνε μαζί του όλα όσα θες. Μην καταπιέσεις καμία φαντασίωση σου όσο βρώμικη και αν είναι. Εκδήλωσε το πάθος σου και τα έντονα συναισθήματα που σε κάνει να νιώθεις και οδήγησε τον να κάνει και αυτός το ίδιο. Θα δεις πως στο τέλος η χημεία σας θα μιλήσει και ξέρει πως θα θέλει μέσα στο ίδιο βράδυ, άλλη μία φορά μαζί σου. Και μετά άλλη μία. Έτσι θα του δείξεις πως ότι και να κάνει δεν μπορεί να ξεφύγει από τις πραγματικές του επιθυμίες, δηλαδή το να θέλει μία γυναίκα έξυπνη, γοητευτική, όμορφη, δυναμική, μοναδική, ανεπανάληπτη. Εσένα!