Skip to main content

Μία στο τόσο συμβαίνει να έχεις φτάσει στα όρια σας με έναν άντρα. Μπορεί να τον θέλεις και να μην του το έχεις πει καθαρά, μπορεί να βγαίνεις μαζί του, ή ίσως και να έχετε χωρίσει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση επιζητάς την προσοχή του και θέλεις να του αποδείξεις την αξία σου.

Προσπαθείς λοιπόν να σε προσέξει και αρκετές φορές έχεις σκεφτεί «πώς θα τον κάνω να ζηλέψει» αναζητώντας τρόπους που θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να πέσεις στα μάτια του ή να γίνει πολύ προφανές.

Υπάρχουν 4 απλοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό και να τον κάνεις πράσινο από τη ζήλεια, να νιώσει ότι του είσαι πολύτιμη και ανεκτίμητη. Προσοχή:  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτεί ότι είσαι «εύκολη» ή τον «προδίδεις» γιατί αυτό θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα tips για να κάνεις να ζηλέψει ένας άντρας εάν αισθάνεσαι ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει ή αισθάνεσαι ανεπιθύμητη από τον σύντροφο σου. Αν θέλεις ξανά τη μαγεία του ρομαντισμού και κυνηγάς τη σχέση μαζί του ή ακόμα κι αν θέλεις να τον προσελκύσεις περισσότερο σεξουαλικά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δει ότι λαμβάνεις μεγάλη προσοχή και εκτίμηση από τον κόσμο γύρω σου και ειδικότερα τους άντρες.

Πώς ζηλεύει ένας άντρας τελικά;

Δες στη συνέχεια 4 απλούς τρόπους που θα τον κάνουν να ζηλέψει και να διεκδικήσει μία θέση δίπλα σου, πριν τον προλάβει κάποιος άλλος.

1. Δείξε του ότι έχεις μια τέλεια ζωή χωρίς αυτόν

Η αυτοπεποίθηση σου και το γεγονός ότι δεν κρέμεσαι από πάνω του και δεν τον έχεις και πολύ ανάγκη, θα χτυπήσει καμπανάκι στο μυαλό του. Αν ακυρώνει τα ραντεβού σας ή αλλάζει σχέδια τελευταία στιγμή (γεγονότα που υποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι δεν σε σέβεται και δε σε υπολογίζει ως άνθρωπο) γείωσε τον, λέγοντας του ότι είσαι απασχολημένη και βγες με τους φίλους σου. Και αν μάλιστα σου τηλεφωνήσει ενώ είσαι έξω, μην κλείσεις αμέσως αφού χαιρετηθείτε. Αντ’ αυτού, «ξέχνα κατά λάθος» ανοιχτό το τηλέφωνο στο τραπέζι και άφησε τον να ακούσει τις διασκεδαστικές συνομιλίες σας και πόσο καλά περνάς εν τέλει χωρίς αυτόν.

2. Σχολίασε επιδοκιμαστικά άλλους άνδρες

Εάν ο αγαπημένος σου δεν σου φέρεται όσο καλά θα έπρεπε, άρχισε να κάνεις κομπλιμέντα σε έναν φίλο του για τις μικρές χειρονομίες που κάνει στη σύντροφό του.  Τόνισε στον αγαπημένος σου πόσο γλυκός και γενναιόδωρος είναι ο φίλος του μαζί της. Σταδιακά ο σύντροφος σου θα νιώσει ανταγωνιστικά (είναι στη φύση του άντρα άλλωστε), θα ζηλέψει και θα επιχειρήσει να σας παρέχει τα ίδια ή και περισσότερα.

3. Άστον να μάθει «τυχαία» ότι σε προσέχουν οι άντρες

Αν κάποιος σε φλέρταρε στο δρόμο ή σου έκανε κομπλιμέντο φρόντισε να το μάθει ο σύντροφος σου αλλά όχι επιδεικτικά. Προτίμησε κάτι σε στυλ «μα τι θρασύτατοι άνθρωποι κυκλοφορούν» δήθεν ενοχλημένη αλλά και ελαφρώς γοητευμένη.

Αν ο νέος σου συνάδελφος σου ζητήσει να φάτε μαζί για μεσημέρι, φροντίζεις φυσικά να το μάθει ο καλός σας. Γενικά διάφορα τέτοια «τυχαία» περιστατικά στα οποία εσύ (προσοχή!) δεν έχεις άμεση ανταπόκριση και δεν τα έχεις εμφανώς προκαλέσει.

Κάνε τον να νιώσει ότι τραβάς φυσικά την προσοχή κι ότι χρειάζεται να αγωνιστεί για να σε διεκδικήσει από τους άλλους υποψήφιους «μνηστήρες» που σε πολιορκούν. Δεν υπάρχει άντρας που δεν ζηλεύει όταν η κοπέλα τους πολιορκείται από άλλους άντρες.

4. Ευκαιρία να αποκτήσεις έναν κολλητό!

Οι άντρες κολλητοί μίας γυναίκας είναι ο χειρότερος φόβος του συντρόφου της. Κάποιος με τον οποίο δηλώνεις ότι είστε «απλώς φίλοι», αλλά ουσιαστικά ο σύντροφος σου θα νιώθει ότι περνάς περισσότερο και πιο διασκεδαστικό χρόνο με τον καινούργιο σου κολλητό παρά μαζί του. Αναπόφευκτα θα ζηλέψει, θα  σε διεκδικήσει και θα επιδιώξει να έχει αυτός το 100% της προσοχής σου.

Δοκίμασε όλα αυτά τα tips και κάνε τον να ζηλέψει και να σε διεκδικήσει σαν τρελός, κερδίζοντας την προσοχή που σου αρμόζει στην σχέση σας!

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών και να έχεις την τέλεια σχέση; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα