Skip to main content

Μια από τις μεγαλύτερες φοβίες των γυναικών είναι ο άντρας με τον οποίο βγαίνουν πρώτο ραντεβού να τις θέλει μόνο για το κρεβάτι και μετά να εξαφανιστεί.

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να βγεις με κάποιον και να του αρέσεις αρχικά, αλλά μετά να αλλάξει γνώμη και να εξαφανιστεί. Είναι πολύ πιθανό να έχεις βιώσει μια τέτοια εμπειρία και πλέον έχεις γίνει τόσο καχύποπτη που δε μπορείς να βρεις την ηρεμία σου. Διάβασε: Απόρριψη από άντρα – Πώς να την διαχειριστείς 

Αν μη τι άλλο, το να κάνεις μια σχέση σημαίνει ότι θα κάνεις μια συναισθηματική επένδυση.

Σίγουρα, υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθείς, αλλά δεν είναι κακό να προστατευτείς από ανούσια στεναχώρια.

Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των τυπικών προβλημάτων μιας σχέσης με έναν ποιοτικό άντρα  και του να βρεθείς με έναν τύπο που θα σου συμπεριφέρεται σα σκουπίδι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλεις να σου συμβεί το τελευταίο, οπότε θα σου δώσω μερικές συμβουλές για το τι να προσέξεις σε έναν άντρα όταν βγαίνετε ραντεβού.

#1: Ο σεβασμός του όχι μόνο προς εσένα, αλλά και προς τους άλλους

Πολλές φορές, έχοντας τυφλωθεί από έρωτα, αγνοούμε πολλά αρνητικά σημάδια γιατί νομίζουμε πως δε μας αφορούν. Δε σου λέω να μην απολαύσεις το ραντεβού σου, αλλά να προσέχεις όλα εκείνα τα σημάδια που δείχνει πως ο παρτενέρ σου αλληλεπιδρά και συμπεριφέρεται στους άλλους ανθρώπους.

Πρώτ’ απ’ όλα, συνηθίζει να κοροϊδεύει αυτά που είναι σημαντικά για εσένα?

Είναι διαφορετικό να σε πειράζει για τους δίσκους των NSync και των Backstreet Boys και άλλο να λέει ότι αυτά τα ακούνε μόνο οι σάπιοι και οι αποτυχημένοι. Δεύτερον, παρατήρησε πως συμπεριφέρεται στο προσωπικό των εστιατορίων και των μαγαζιών που επισκέπτεστε. Σε περίπτωση που γίνει λάθος στην παραγγελία του το λέει ευγενικά με τακτ, ή φωνάζει και προσβάλλει τους υπαλλήλους? Ακόμα και αν η συμπεριφορά τους προς τους άλλους δεν σε επηρεάζει άμεσα, σου δίνει μια γεύση του πως θα συμπεριφέρεται αύριο μαζί σου.

#2: Πόσο πολύ νοιάζεται για τους άλλους?

Το ενδιαφέρον ενός άντρα για θέματα ζωτικής σημασίας αποκαλύπτει βασικές πτυχές του χαρακτήρα του. Αυτά περιλαμβάνουν την προσοχή του στη λεπτομέρεια, αν δηλαδή φροντίζει τον εαυτό του, φοράει καθαρά ρούχα, αν τα σιδερώνει, αν φροντίζει να είναι σε καλή κατάσταση τα υπάρχοντά του. Αυτά είναι πολύ βασικά θέματα και πρέπει να τα λαμβάνεις υπόψη σου.

Αν πρόσεξες, δεν ανέφερα καθόλου την εξωτερική εμφάνιση. Ο φίλος σου μπορεί να μην είναι σαν τον Brad Pitt, αλλά δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και είναι πάντα τακτικός και ευπαρουσίαστος. Έχοντας το χαρακτηριστικό αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ καλός ακροατής και τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου.

Είναι πολύ καλό σημάδι όταν ακούει με προσοχή τις ιστορίες σου και ρωτάει να μάθει περισσότερα.

Μην ξεχνάς όλα εκείνα τις αρετές που χαρακτηρίζουν έναν πραγματικό gentleman, όπως το να σου κρατάει την πόρτα, να σε συνοδεύει στη θέση σου κτλ. Άλλωστε, το να σε φροντίζει σα μια πραγματική κυρία δείχνει σημάδια του χαρακτήρα του. Είναι διατεθειμένος να ξεβολευτεί για να σε φροντίσει, παρόλο που μπορείς να το κάνεις και μόνη σου?

Και για να μην ξεχάσω, υπάρχει και το θέμα του λογαριασμού στο τέλος της βραδιάς. Σίγουρα, στο μέλλον θα μοιράζεστε τα έξοδα (όπως τα έξοδα του νοικοκυριού), αλλά είναι διατεθειμένος να πληρώσει?

#3: Δίνει σημασία στα θετικά χαρακτηριστικά σου

Είναι υπέροχο να σου κάνει κοπλιμέντα για το γεγονός ότι προσπαθείς να δείχνεις στα καλύτερά σου. Τι γίνεται όμως με τα άλλα χαρακτηριστικά σου, όπως το ότι είσαι ανεξάρτητη και δημιουργική?
Να ξέρεις ότι ένας άντρας που μπορεί να δει πέρα από την εξωτερική σου εμφάνιση είναι ξεχωριστός, ιδιαίτερα αν εκτιμά τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου. Το σημαντικότερο όλων είναι να εκτιμά το γεγονός ότι τα κάνεις αυτά για τον εαυτό σου.

#4: Είναι θετικός άνθρωπος

Μπορεί να μην είναι όλοι ρομαντικοί και να μην ασχολούνται με το μυστικισμό, αλλά η διάθεση κάποιου μπορεί να σε ρίξει ή να σε ανεβάσει. Είμαι σίγουρος ότι έχεις γνωρίσει τόσο θετικούς όσο και αρνητικούς ανθρώπους. Παρατήρησε το πως μπορεί να σε επηρεάσει η δική τους διάθεση.

Πώς βλέπει ο φίλος σου τον κόσμο? Έχει πάντοτε θετική ενέργεια, ή τα βλέπει όλα μαύρα και καταθλιπτικά?

Επίσης, δώσε προσοχή αν ο φίλος σου γκρινιάζει για τη δουλειά του, τους συναδέλφους του, ή κουτσομπολεύει τις παλιές του σχέσεις ή τους ενοχλητικούς φίλους του. Σκέψου πως θα εξελιχθεί η σχέση με έναν τέτοιο άντρα. Αν παρουσιάζει συνεχώς αρνητισμό για όλα, τότε θα πρέπει να τον αφήσεις.
Από την άλλη, φρόντισε ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις να έχει μια δόση χιούμορ και να μην παίρνει τα πάντα στα σοβαρά. Όλα αυτά αποτελούν υπενθύμιση και για τη δική σου συμπεριφορά, καθώς εσύ είσαι το άλλο μισό της εξίσωσης.

#5: Έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα

Παρόλο που τα αντίθετα έλκονται, θα πρέπει να συναντηθείτε τουλάχιστον στα μισά. Θα πρέπει να μπορείς να συμμεριστείς τις απόψεις, τα ιδανικά και τον τρόπο ζωής του συντρόφου σου και ακόμα σημαντικότερα, θα πρέπει να μπορείτε να ανταλλάσσετε τις καινούριες ιδέες σας. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις εξ αρχής, αλλά θα ανακαλύψεις σιγά σιγά το πόσο συμβατοί είστε και προς θεού, μην το αγνοήσεις καθόλου!

#6: Ανακεφαλαίωσε τα δικά σου κριτήρια

Είμαι σίγουρος ότι έχεις κάποια προσωπικά κριτήρια, αλλά θυμήσου να είναι ρεαλιστικά. Αυτό που προτείνω συνήθως στις φίλες μου είναι να κατηγοριοποιήσουν τα κριτήριά τους κάνοντας μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχει ένας άντρας. Στη συνέχεια εκτίμησε ποια από αυτά είναι ρεαλιστικά και απολύτως απαραίτητα. Πιθανότατα θα απορρίψεις μερικά από τη λίστα σου.

Φρόντισε να καταλήξεις σε αυτά που δεν έρχονται σε ρίξει με τις αρχές, τις αξίες και τις πεποιθήσεις σου.

Στο τέλος, να ξέρεις πως το ένστικτό σου θα είναι εκείνο που θα σου πει αν θέλεις ή όχι τον άντρα με τον οποίο έχεις βγει. Παρόλο που στα πρώτα ραντεβού μπορεί να μην είναι ο κύριος Τέλειος, αλλά υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που θα καθορίσει αν θα του δώσεις και άλλη ευκαιρία. Φυσικά, δε στοχεύουμε στην απόλυτη τελειότητα, αλλά ελέγχουμε κατά πόσο τα καλά χαρακτηριστικά υπερτερούν των αρνητικών. Διάβασε: Γιατι να μην συμβιβαστείς με τον κύριο Μέτριο 

Κράτα στο μυαλό σου τα βασικά χαρακτηριστικά που μόλις ανέφερα και άσ’ τα να οδηγήσουν την κρίση σου.

Η ουσία είναι να μάθεις να έχεις συναίσθηση της κατάστασης και όχι καχυποψία και να αναγνωρίζεις τα σημάδια. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και ταυτόχρονα να μπορείς να απολαύσεις ένα καλό ραντεβού.

Πολλές γυναίκες κατάφεραν να βρουν τον τέλειο άντρα για αυτές. Κατάφεραν να τον βρουν, να τον κατακτήσουν και να τον κρατήσουν! Πώς; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα