Skip to main content

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί με ποιον τρόπο μπορείς να τον πλησιάσεις και πώς να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου; Μία καλή βάση είναι αρχικά να μάθεις το ζώδιο του για να ξέρεις πώς θα τον χειριστείς.

Μπορεί να ακούγεται ρηχό και γενικευμένο, το ξέρω, όμως πρακτικά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του, μπορούν να σου δώσουν ένα hint. 

Πρόσεξε όμως!

Σίγουρα δεν φτάνει μόνο αυτό. Αν θέλεις να προσεγγίσεις σωστά έναν άνδρα για να έχετε μέλλον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικές τεχνικές. Ναι, ναι, έχεις διαβάσει πολλά. Πολλές συμβουλές για το πως θα τον κάνεις να κολλήσει ανάλογα με το ζωδιό του, τη δουλειά, τη μουσική που ακούει κλπ. Και πες οτι τον προσέγγισες και σου έπιασε την κουβέντα.

Τι γίνεται όμως μετά την πρώτη προσέγγιση;

Είναι η τυχερη σου μέρα! Μιλήσαμε με τον ειδικό σχέσεων και συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου “Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις” Νίκο Ανδρέου, ο οποίος μας είπε:

“Μιλάω καθημερινά με πάνω από 100 γυναίκες. Οι περισσότερες από αυτές δυσκολεύονται πολύ να “στεριώσουν”. Να βρουν κάποιον που θα είναι ο ιδανικός για αυτές. Κάποιες φορές είναι λάθος επιλογή, άλλες… λάθος προσέγγιση! Για αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω μια σειρά δωρεάν μαθημάτων αποκλειστικά για γυναίκες. Θα σου έλεγα, λοιπόν, μην μένεις στο ζώδιο. Κάνε ένα βήμα παρακάτω εσύ, για να το κάνει κι αυτός!”

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό σου ας δούμε, λοιπόν, πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ζώδιό του υπέρ σου! Πώς θα έχεις το πάνω χέρι στο παιχνίδι της αποπλάνησης.

Κριός

Ένα ζώδιο που τα λέει χύμα και σταράτα απαιτεί το ίδιο κι από σένα. Αν λοιπόν θέλεις έναν Κριό να κολλήσει μαζί σου πρέπει να είσαι τολμηρή και επιθετική στο φλερτ σου. Επιπλέον οι Κριοί, ως παρορμητικοί και ζώδια της Φωτιάς κρύβουν ένα αχαλίνωτο πάθος αλλά είναι επίσης και πάρα πολύ επιρρεπείς στα κομπλιμέντα.

Γι’ αυτό αν κάνεις τον Κριό να νιώσει ότι τον βρίσκεις πραγματικά σέξι και είσαι ξεκάθαρη μαζί του εξαρχής, τότε είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον κατακτήσεις. Πρόσεξε, όμως, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Τον τρόπο αυτό θα τον δεις στα μαθήματα.

Ταύρος

Στο αντίθετο άκρο από τον Κριό, ο Ταύρος θέλει το χρόοοοονο του. Ως ζώδιο της Γης αλλά και του Σταθερού σταυρού, τους διακατέχει μία γενική νωθρότητα στα ερωτικά και τους αρέσει να βιώνουν κάθε πράγμα στο έπακρο, χωρίς όμως να πιέζονται και φυσικά ενδίδουν με ευκολία στις επίγειες απολαύσεις.

Αν αναρωτιέσαι “Πώς να κάνω έναν Ταύρο να κολλήσει μαζί μου” να ξέρεις ότι ο έρωτας του περνάει από το στομάχι και καταλήγει στο κρεβάτι.

Πέρνα καλά, διασκεδάστε, κάντε την καθημερινότητα σας ευχάριστη και δείξε του ότι αγαπάς το καλό φαγητό (και το σεξ) όσο κι εκείνος. Το πως θα το κάνεις αυτό, μπορείς εύκολα να το μάθεις από τα μαθήματα.

Προσοχή όμως! Ο συναισθηματικός και λιγάκι ντροπαλός Ταύρος, θέλει να νιώσει ασφάλεια για να σου δοθεί ολοκληρωτικά και να τον κατακτήσεις, γιατί αδυνατεί να διαχειριστεί την απόρριψη. Έτσι αν δεν είσαι 100% σίγουρη για τον εαυτό σου, μην τον μπλέξεις σε μία ιστορία που δε θα καταλήξει καλά για κανέναν από τους 2 σας.

Δίδυμοι

Το ότι το ζώδιο των Διδύμων είναι του «μπλαμπλα» αυτό είναι γνωστό. Κάτι όμως που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί ακόμα είναι ότι για να κάνεις ένα Δίδυμο να κολλήσει μαζί σου  & να τον «ρίξεις» πρέπει πρώτα να τον κατακτήσεις εγκεφαλικά. Ο, μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμος αγαπάει μία καλή συζήτηση, του αρέσει να απασχολείται με διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα και τον εξιτάρει το γεγονός ότι έχεις κι εσύ πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες και πράγματα να συζητήσετε.

Μίλα του για τη ζωή σου και προπάντων να είσαι ετοιμόλογη και με μπόλικες δόσεις χιούμορ και λογοπαίγνια για να βρεις το δρόμο για την καρδιά του. Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός. Στα δωρεάν μαθήματα θα μάθεις ειδικές επικοινωνιακές τεχνικές για να τον συναρπάζεις σε κάθε κουβέντα!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Καρκίνος

Ο ευαισθητούλης της υδάτινης τριάδας του ζωδιακού κύκλου, είναι πιο ντροπαλός και φοβισμένος απ’ όσο πραγματικά θέλει να σου δείξει.

Πώς να κάνεις έναν καρκίνο να κολλήσει μαζί σου;

Θα πρέπει να νιώθει σίγουρος ότι δεν θα μαζεύει τα κομμάτια του μετά το πέρασμα σου. Δείξε του την τρυφερή σου πλευρά, δείξε ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν και συγκίνησε τον με τις καλλιτεχνικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές ή οικολογικές σου ευαισθησίες, κάνοντας τον να νιώσει ότι μοιράζεστε τον ίδιο ευάλωτο ψυχικό κόσμο.

Θα πρέπει να κάνετε πράγματα μαζί. Να νιώσεις οτι κάθε συνάντηση μαζί σου είναι μια νέα εμπειρία. Στο δωρεάν μαθήματα θα μάθεις πως να δημιουργείς μοναδικές εμπειρίες μαζί του που θα τον κάνουν να συνδεθεί ολοκληρωτικά μαζί σου.

Λέων

Ο «σταθερός» βασιλιάς του ζωδίου της Φωτιάς απαιτεί όλη σου την προσοχή και την αγάπη για να κολλήσει μαζί σου. Κάνε του κομπλιμέντα για τον τρόπο που ντύνεται, τρώει, αναπνέει, οτιδήποτε. Θέλει να νιώθει ο καλύτερος από όλους, ότι τον θαυμάζεις κι ότι έχει την πλήρη και αμέριστη προσοχή σου προκειμένου να σου δοθεί ολοκληρωτικά.

Ο τρόπος για να κολλήσει μαζί σου ένας Λέων είναι να νιώσει οτι τον θαυμάζεις πραγματικά!

Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα θα αναλύσουμε τον όρο “σύνδρομο του ήρωα”. Πώς θα τον κάνεις να νιώθει πραγματικά ξεχωριστός και πλήρης δίπλα σου.

Παρθένος

Αν ο εκλεκτός της καρδιάς σου είναι Παρθένος τότε εστίασε στην καθαριότητα. Να είσαι πάντα βέβαιη ότι έχεις καθαρά σεντόνια πριν τον φέρεις στο σπίτι και να είσαι φρεσκοπλυμένη και περιποιημένη με καθαρά ρούχα. Να είσαι σίγουρη ότι το εξασκημένο μάτι του θα προσέξει ακόμα και την παραμικρή ατέλεια.

Επίσης οι Παρθένοι ελκύονται από τις μυρωδιές, οπότε φρόντισε να φοράς μία ωραία ελκυστική κολόνια όταν βγαίνεις μαζί του και να έχεις αρωματικά κεριά στο σπίτι.

Ζυγός

Οι εξεζητημένοι παρορμητικοί Ζυγοί αποζητούν ένα στυλ υψηλής ποιότητας, σε ότι κάνουν και φυσικά δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο elegant. Σαμπάνια, φανταχτερά ρούχα, κλασική μουσική, ένα δείπνο σε καλό εστιατόριο, ή μία σικάτη συναυλία στο Ηρώδειο είναι ιδανική πρόταση για να κάνεις αυτό το ζώδιο να κολλήσει μαζί σου.

Οι Ζυγοί αγαπούν την καλοπέραση. Στα δωρεάν μαθήματα θα μάθεις πως θα κάνεις έναν άντρα να περνάει αξέχαστες στιγμές μαζί σου.

Σκορπιός

Ζόρικα τα πράγματα για αυτό το σταθερό ζώδιο του Νερού. Ο Σκορπιός είναι δύσκολο να κατακτηθεί, αφού είναι επίσης δύσκολο να διαβάσεις και να κατανοήσεις τις αντιδράσεις του.

Η καλύτερη λύση για να κάνεις έναν Σκορπιό να κολλήσει, αφού δεν υπάρχει λεκτική επικοινωνία είναι η γλώσσα του σώματος. Πηγαίνετε τον στο σινεμά, στη σκοτεινή αίθουσα πιάστε του το χέρι και χαϊδέψτε το εσωτερικό της παλάμης του. Ο Σκορπιός είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο του κύκλου και για να τον κατακτήσεις πρέπει να νιώσει πρώτα ότι επικοινωνούν τα σώματα σας.

Στα δωρεάν μαθήματα θα μάθεις να χρησιμοποιείς την γλώσσα του σώματος υπέρ σου για να δώσεις τα σήματα που θέλει να διαβάσει ένας Σκορπιός!

Από την άλλη, αν τον καταφέρεις, η πρώτη νύχτα με έναν Σκορπιό θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Τοξότης

Φωτιά, αλλά του μεταβλητού Σταυρού, ο Τοξότης είναι πολύ εύκολο να κατακτηθεί αλλά εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθεί δίπλα σου. Αν ενδιαφέρεσαι για μία νύχτα διασκέδασης, τότε το χιούμορ, το ανεξάντλητο κέφι και η αισιόδοξη διάθεση, είναι τα ισχυρότερα όπλα στη φαρέτρα σου για να τον ρίξεις στο κρεβάτι.

Αν όμως θέλεις να ξυπνάς με τον Τοξότη σου για πολλά πρωινά ακόμη, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη (και αρκετά δεκτική) σε απότομες αλλαγές διάθεσης και συμπεριφοράς Τις θεότρελες (και συχνά ριψοκίνδυνες) ιδέες από το πουθενά και φυσικά να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι του, γιατί αν τον «ρίχνεις» συνεχώς και βρεθεί στο μεταξύ κάποια άλλη να τον ανεβάσει, θα σου κουνήσει το μαντήλι το ίδιο εύκολα όπως ήρθε.

Από τα πιο “δύσκολα” ζώδια για σχέση, με τον Τοξότη θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικές τεχνικές όπως η τεχνική “έλξης – απώθησης” για την οποία θα μιλήσουμε στα δωρεάν μαθήματα.

Αιγόκερως

Ο παρορμητικός Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης και όπως ορίζει το στοιχείο του θέλει αργά και σταθερά βήματα για να τον κατακτήσεις. Ωστόσο παραμένει ένα πολύ σεξουαλικό ζώδιο κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου στη διαδικασία κατάκτησης του. Αν πάρει αυτό που θέλει από την αρχή πριν σε γνωρίσει καλά πρώτα, θα πάψει να αποτελεί κίνητρο για αυτόν. Αν ωστόσο το τρενάρεις, διατηρώντας την πολλά υποσχόμενη στάση σου και στην πορεία γνωριστείτε καλύτερα, μη φοβηθείς ότι θα τον χάσεις.

Ο Αιγόκερως ξέρει να περιμένει όταν νιώθει ότι κάτι θα αξίζει πραγματικά στο τέλος.

Για να κατκτησεις ολοκληρωτικά έναν Αιγόκερω θα πρέπει να κινηθείς με αργά και προσεκτικά βήματα. Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα θα μάθεις τον τρόπο να τον κάνεις να νιώσει οτι αξίζει να περιμένει..

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ως ζώδια του Αέρα λειτουργούν περίπου όπως οι Δίδυμοι. Τους ελκύει η αντισυμβατικότητα και τα ξεχωριστά ραντεβού σε απίθανα μέρη, ενώ απεχθάνονται οτιδήποτε συνηθισμένο και βαρετό. Αν θες να κατακτήσεις πραγματικά έναν Υδροχόο, βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και κάνε τον να ανυπομονεί για κάθε καινούργιο ραντεβού μαζί σου.

Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα θα μάθεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς για να κατακτήσεις έναν Υδροχόο. Πώς θα του κρατήσεις ψηλά το ενδιαφέρον για να θέλει πάντα περισσότερα!

Ιχθύες

Ρομαντικό αλλά και αντισυμβατικό ζώδιο, η προσέγγιση του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν λοιπόν θέλεις να κατακτήσεις ένα Ιχθύ, επέλεξε προσεκτικά τα μέρη του ραντεβού, ώστε να είναι ιδιαίτερα αλλά και ρομαντικά.

Πήγαινε τον στο ενυδρείο και όπως κοιτάτε τα ψάρια ακούμπα στον ώμο του στα σκοτεινά, πηγαίνετε μαζί στο Λούνα Παρκ και κάνε ότι φοβάσαι ή δώσε του την ευκαιρία να γίνει τρυφερός και προστατευτικός μαζί σου, όλα αυτά είναι στοιχεία που θα τον κάνουν σιγά σιγά να δεθεί και να αφεθεί μόνος του, χωρίς να αισθανθεί ότι τον καταδιώκεις.

 

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών και να έχεις την τέλεια σχέση; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα