Skip to main content

Μόλις γνώρισες έναν καινούργιο άντρα και τα πράγματα πάνε πραγματικά καλά. Σε καλεί εκείνος πρώτος, βγαίνετε διασκεδαστικά ραντεβού και η χημεία μεταξύ σας είναι εκρηκτική, ενώ πραγματικά μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: Δεν είστε σε σχέση. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που πας να το κάνεις πιο «σοβαρό», αλλάζει θέμα ή σου λέει ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση. Πώς λοιπόν μπορείς να τον κάνεις εσύ να θέλει σχέση;

Αν περνάς από αυτή την κατάσταση αυτή τη στιγμή, μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη. Το να κάνεις έναν άντρα να μπει σε σχέση, φαίνεται να είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο. Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες σχετικά με άνδρες που φοβούνται να χάσουν την ανεξαρτησία τους και καταλήγουν να πληγώνουν τις κοπέλες που είναι ερωτευμένες μαζί τους.

Ευτυχώς, για σένα δεν χρειάζεται να ζεις σε αυτή την γκρίζα ζώνη για πολύ, αφού υπάρχουν μερικά έξυπνα ψυχολογικά tips για να τον κάνεις να σου ζητήσει από μόνος του σχέση.

Κράτα το χαλαρά

Μην γίνεσαι πιεστική μαζί του, μην απαιτείς να περνάει χρόνο μαζί σου και δείξε του ότι έχεις κι εσύ κι άλλες παρέες, ενδιαφέροντα ή σχέδια να κάνεις όταν δεν βγαίνετε μαζί. Έτσι βλέποντας δίπλα του μία χαλαρή ανεξάρτητη γυναίκα, δε θα νιώσει ότι απειλείται η ελευθερία του, αν αποφασίσει να «δεσμευτεί» μαζί σου.Διάβασε: Άνδρες & Σχέσεις: 6 φοβίες των ανδρών και πώς θα τις υπερνικήσεις!

Μην ενδιαφέρεσαι τόσο

Σε συνέχεια της από πάνω συμβουλής, μην του δείχνεις ότι «καίγεσαι» να κάνετε σχέση, ή ότι ψάχνεις απεγνωσμένα άντρα. Αντίθετα άστο να κυλήσει χαλαρά χωρίς να του κάνεις την «συζήτηση» και χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείς να τον τυλίξεις πλαγίως.

Κάνε τους φίλους του φίλους σου

Ο καλύτερος τρόπος να βάλεις έναν άντρα σε διαδικασία σχέσης είναι να μπεις με τρόπο στη ζωή και την καθημερινότητα του και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα όταν έχετε κοινές παρέες. Πόσο μάλλον, αν σε συμπαθήσουν οι φίλοι του θα μπορούν να πουν και μία καλή κουβέντα για σένα όταν χρειαστεί.

Παίξε το ρόλο της καλής συζύγου

Κάθε άντρας είναι ένας μεγάλος μπέμπης και χρειάζεται μία σύζυγο-μαμά να τον φροντίσει, ακόμα κι αν φαίνεται εντελώς ανεξάρτητος και δυναμικός. Αποδειξέ του ότι μπορείς και ξέρεις να κάνεις καλύτερα όλα τα πράγματα της καθημερινότητας. Ότι μαγειρεύεις τέλεια, ότι μπορείς να τον βοηθήσεις να διαλέξει ρούχα, ή να βρει τις κάλτσες που χάνει συνέχεια στο σπίτι. Γίνε πρώτα το «δεκανίκι» του και στη συνέχεια….

Γίνε σπάνια και μυστηριώδης

Αφού νιώσει ότι σε έχει ανάγκη και η καθημερινότητα του έχει εξαρτηθεί από σένα, κάνε τον να σε αναζητήσει, να του λείψεις και να δει ότι πραγματικά αφήνει κενό η απουσία σου στη ζωή του. Δε χρειάζεται να ξέρει τα πάντα για τη ζωή σου ούτε να νιώθει ότι είσαι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Ίσα ίσα λίγο άγχος ότι σε χάνει ή ότι πρέπει να σε αποκτήσει θα τον κάνει να σε θεωρήσει πολύτιμη και να σε διεκδικήσει μόνο για εκείνον.

Κράτα ανοιχτές τις επιλογές σου

Δεν είστε σε σχέση και ειλικρινά δε μπορείς να ξέρεις ότι είναι ο κατάλληλος ακόμα. Γιατί λοιπόν να δεσμευτείς ψυχολογικά εφόσον αυτός αρνείται; Κράτα (διακριτικά!) ανοιχτές κι άλλες πόρτες, δώσε ευκαιρίες στον εαυτό σου. Έτσι θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση που βγαίνει προς τα έξω και επιπλέον θα πάψεις να κρέμεσαι από πάνω του. Άσε που ίσως μυριστεί ότι μπορεί να σε χάνει και θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο να σε έχει μόνο για εκείνον.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τους άνδρες; Θέλεις να έχεις μια σχέση στην οποία θα νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένη; Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα μάθουν ποτέ!

Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Γράψου, σήμερα στα δωρεάν μαθήματα και μάθε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τους άνδρες. Συμπλήρωσε απλώς την παρακάτω φόρμα.

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα