Skip to main content

Είστε από εκείνους που δεν έχουν ιδέα πως να γνωρίσουν γυναίκες στα μπαρ?

Αν ναι, μην απελπίζεστε!

Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε να γνωρίσετε και να φλερτάρετε με γυναίκες σε ένα μπαρ, παρόλο που δεν το κάνετε γιατί απλά φοβάστε την απόρριψη.

Φοβάστε γιατί θεωρείτε ότι οι γυναίκες παίρνουν προστατευτική στάση στα μπαρ επειδή τις προσεγγίζουν στρατιές αντρών. Θεωρείτε ότι έχουν την τάση να απορρίπτουν οποιονδήποτε με την πρώτη ευκαιρία.

Τα καλά νέα είναι ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Όταν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα πρόσωπο με πρόσωπο θα αρχίσετε να έχετε επιτυχίες που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Ο ακόλουθος χρυσός κανόνας εφαρμόζεται σε όλες τις γυναίκες. Όχι μόνο σε αυτές που γνωρίζετε στα μπαρ, αλλά οπουδήποτε.

Μη σας νοιάζει τι σκέφτονται για εσάς οι γυναίκες.

Έχοντας στο μυαλό σας αυτό το σκεπτικό θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα μπορείτε να γνωρίσετε γυναίκες παντού και να βγείτε μαζί τους ραντεβού. Ακούγεται πιο εύκολο απ’ όσο είναι, σωστά?

Πολλοί άντρες που έχουν επιτυχία με τις γυναίκες χρησιμοποιούν ενδιαφέρουσες και πολύπλοκες τεχνικές που κυμαίνονται από «ατάκες πεσίματος» μέχρι ψυχολόγηση κινήσεων.

Αν όμως αγχωθείτε προσεγγίζοντας μια γυναίκα, φοβούμενοι την απόρριψη, να είστε σίγουροι ότι θα απορριφθείτε εν ψυχρώ. Από την άλλη, αν δείξετε ότι περνάτε καλά, διασκεδάζετε και βγάζετε αυτοπεποίθηση, οι γυναίκες θα είναι πολύ πιο φιλικές και ανοιχτές απέναντί σας.

Μετά από αυτό, προσπαθήστε να κρατήσετε μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική συζήτηση. Με άλλα λόγια, αποφύγετε πάση θυσία τις συνήθεις συζητήσεις ρουτίνας.

Αντίθετα με ένα ραντεβού, η πρώτη γνωριμία με μια γυναίκα θα πρέπει να περιλαμβάνει συνεχώς το κέντρισμα του ενδιαφέροντός της. Έτσι, μην ανοίγετε συζητήσεις για δουλειά, πολιτικά, θρησκεία και οικογένεια, ακόμα και αν έχετε τις ίδιες απόψεις. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να εισέρχεται στη ζώνη της βαρεμάρας αλλάξτε θέμα αμέσως με έναν αλαζονικό και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Πάρτε το ποτό σας και μετακινηθείτε προς το τραπέζι της κοπέλας που σας αρέσει σκεπτόμενοι την πιο αστεία στιγμή της ζωής σας. Αυτό θα αποτυπώσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας καθώς θα της λέτε «Μα τι έχεις πάθει? Μήπως ντρέπεσαι?». Όταν αντιδράσει μπερδεμένη λέγοντας «Όχι, γιατί?» η απάντησή σας θα πρέπει να είναι «Επειδή κάθομαι στο διπλανό τραπέζι εδώ και μισή ώρα και δεν έχεις έρθει ακόμα να μου πεις ένα γειά!»

Αφού έχετε ανοίξει με αυτό τον τρόπο τη συζήτηση, θα πρέπει να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης, κερδίζοντας το ενδιαφέρον της. Πώς?

Πολύ απλά. Πείτε της ότι θέλετε να της κανονίσετε ένα ραντεβού. Διαλέξτε μερικούς διασκεδαστικούς τύπους γι’ αυτήν και ταυτόχρονα αναθέστε της να βρει κοπέλες για εσάς. Έτσι της πετάτε το μπαλάκι και την αναγκάζετε υποσυνείδητα να σας διασκεδάσει.

Φυσικά, μπορείτε να παίξετε διάφορα παιχνιδάκια για να ιντριγκάρετε μια κοπέλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι των «Αγαπημένων». Αναφέρετε τα αγαπημένα σας παγωτά, εστιατόρια, χόμπι κτλ. Μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο πικάντικο ρωτώντας την ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει, πιο είναι το πιο περίεργο φαγητό που έχει δοκιμάσει κτλ.

Και φυσικά, μη ξεχάσετε να ρωτήσετε για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ. Συνεχίστε ρωτώντας ποια είναι η πιο περίεργη στάση στο σεξ. Αυτό θα την κάνει να γελάσει όταν νιώσει ότι ντρέπεται.

Πήρατε μια γεύση. Όλα έχουν να κάνουν με το να δείχνετε ότι έχετε τον έλεγχο και προπαντός ότι δε φοβάστε.