Skip to main content

Η σχέση με μικρότερο άντρα είναι ένα ταμπού, που αντιμετωπίζουν πολλές ώριμες και πετυχημένες γυναίκες. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτόμυαλοι για να δεχτούν πως μία γυναίκα μπορεί να απολαμβάνει το σεξ και τον έρωτα, με έναν κατά πολλά χρόνια νεότερο της.

Εγώ πιστεύω πως μία γυναίκα πάνω από τα 40 έχει κάθε δικαίωμα να έχει σχέση με έναν 20χρονο γιατί αυτό την χαροποιεί και την κάνει να νιώθει ξανά φοιτήτρια, έστω και για λίγες ώρες που θα είναι μαζί.

Εάν λοιπόν έχεις μία σχέση με μικρότερο άντρα και φοβάσαι το πως θα αντιδράσει ο κοινωνικός σου κύκλος, θα σε συμβουλέψω να την κρατήσεις κρυφή, καθώς δεν απασχολεί κανέναν τι κάνεις στο κρεβάτι σου και πόσο μάλλον με ποιόν.

Δες λοιπόν όλα όσα θα πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις το απολαυστικό μυστικό σου μακριά από φίλες, συνεργάτες και γνωστούς με κακιά γλώσσα.

Αποφύγετε τα Social Media

Η Νο1 παγίδα για να μάθει κάποιος την προσωπική σου ζωή, είναι το Facebook και το Instagram. Αποφύγετε κοινά post, stories ή check in στα ίδια μαγαζιά και την ίδια ώρα γιατί είναι σαν να μαρτυράτε με ποιον είστε.

Επιπλέον μία καλή τακτική, είναι να μιλάτε μόνο από το messenger και να μην κάνετε ποτέ σχόλια και like ο ένας στον άλλον. Τέλος θα σου πω ποτέ να μην γράψεις κάτι που να υποδηλώνει τα γούστα σου στους νεότερους άντρες. Η σχέση σου με τον νεότερο άντρα είναι δική σου και πρέπει να την κρατήσεις για εσένα, αν δεν θες να σε γλωσσοφάνε όσοι ζηλεύουν.

Μην βγαίνετε στα μαγαζιά με γνωστούς

Αφού διάλεξες τον δρόμο της περιπέτειας, τότε πρέπει να τον φτάσεις στο τέλος. Για όσο διάστημα θες να κρατήσεις τη σχέση σου με τον μικρότερο άντρα κρυφή από τους γνωστούς και τους φίλους, θα πρέπει να επιλέγεις προσεκτικά τα μαγαζιά που βγαίνεις.

Το καλύτερο είναι να μην βγαίνεις καν στην περιοχή σου. Έτσι λοιπόν έχεις την ευκαιρία με τον νέο σου σύντροφο να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες, μέρη και ανθρώπους. Θα σου πρότεινα να επιλέγεις ένα ψαγμένο μπαρ ή εστιατόριο σε μία περιοχή που δεν το ξέρουν πολλοί ώστε να απολαμβάνεις το πότο και το φαγητό, τις συζητήσεις και τα φιλία του συντρόφου σου, χωρίς τα αδιάκριτα και επικριτικά βλέμματα των άλλων.

Κράτα τους τύπους

Αν δουλεύετε κάπου μαζί ή περνά γιατί έχει επαφές με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, να είσαι τυπική. Ποτέ δεν θα εκφράσεις φιλικά αισθήματα μπροστά σε άλλους. Η σχέση σας θα περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα.

Μη σπάζεσαι, δες το ως ένα πολύ kinky παιχνίδι ρόλων, μιας και κάθε τι απαγορευμένο εξάπτει την φαντασία. Οι θυσίες της ημέρας θα σε αποζημιώσουν όταν φτάσει η στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι μαζί.

Μην το πεις σε κανέναν

Η σχέση με μικρότερο άντρα μένει κρυφή, αν μείνει μεταξύ σας. Δεν πρέπει να το πεις ούτε στην κολλητή σου, γιατί άθελα της μπορεί να πει κάτι σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Ένα μυστικό πάντα παραμένει κρυφό, όταν περιορίζεται στα δύο άτομα. Και στην περίπτωση που είσαι παντρεμένη, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.

Μην γυρίζετε μαζί σπίτι

Ξέρεις πως ο κόσμος παρακολουθεί και μιλά. Ένας έξυπνος τρόπος για να παραμείνει η σχέση με τον μικρότερο άντρα κρυφή, είναι να χωρίζεστε μετά την έξοδο σας, σε ένα σημείο αρκετά πριν φτάσετε στις πόρτες σας. Με αυτό τον τρόπο κανένας δεν θα υποψιαστεί που ήσουν και με ποιον. Άσε να μην γνωρίζει κανένας για τη σχέση σου και να τους τρώει το μυστήριο.

Αποφύγετε τα συνοικιακά ξενοδοχεία

Πολλά ζευγάρια σαν κι εσάς δυσκολεύονται να έχουν τον δικό τους χώρο, είτε γιατί ενδέχεται να υπάρχει ένας άλλος δεσμός, είτε γιατί είναι ριψοκίνδυνο να δουν έναν από τους δύο να μπαίνει στο σπίτι του άλλου.

Έτσι το ξενοδοχείο είναι ο χώρος που μπορείτε να εκφράζετε το πάθος σας με ασφάλεια, διακριτικότητα και άνεση. Πάντα θα πρέπει να επιλέγεις ξενοδοχεία μακριά από τον χώρο εργασίας και την κατοικία σου ώστε να μην σε πετύχει ούτε ένας περαστικός και να μαρτυρήσει τι κάνεις και με ποιον.