Skip to main content

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται πώς να ερμηνεύσουν τις κινήσεις των αντρών και τι ακριβώς κάνουν οι άνδρες όταν θέλουν μία γυναίκα. Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει ώρες συζητήσεων με τις κολλητές σου για να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα, ωστόσο η απάντηση στην προαιώνια απορία σας είναι πολύ πιο απλή απ’ όσο νομίζετε.

Εμείς οι άνδρες δεν είμαστε πολύ ικανοί να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με λόγια. Είμαστε πιο άνετοι με πράξεις και κινήσεις παρά όταν προσπαθούμε να εκφράσουμε περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις για τις οποίες νιώθουμε ήδη άβολα και μόνο βιώνοντας τες.

Γενικά προσπαθούμε να φαινόμαστε ισχυρά και ακλόνητα κάστρα που λυγίζουμε μόνο όταν οι φίλοι μας, η οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα υποφέρουν ή κινδυνεύουν.

Το να είμαστε ευάλωτοι και ανοιχτοί συναισθηματικά, είναι δύσκολο για εμάς, αλλά όχι αδύνατο. Έτσι όταν ανοίξουμε τις πύλες του κάστρου της καρδιάς μας και αφήσουμε κάποια να μπει μέσα, είναι εύκολο να το καταλάβει.

Δες στη συνέχεια μερικά από τα προφανή πράγματα που κάνει ένας άνδρας όταν θέλει πραγματικά μια γυναίκα. Πώς συμπεριφέρεται, λοιπόν, ένας ερωτευμένος άντρας.

1. Σε θέλει για αυτό που είσαι

Στην εποχή της επιφανειακής ομορφιάς και των σχέσεων μίας χρήσης, όταν ένας άντρας πραγματικά θέλει μια γυναίκα, τη θέλει ολόκληρη, όχι μόνο την ομορφιά της.

Την θέλει γι’ αυτό που είναι.

Βρίσκει χαριτωμένα τα ελαττώματά της όπως και τις αρετές της και δείχνει να σέβεται τις αποφάσεις της και τις επιλογές της στη ζωή. Δεν είναι

2. Γίνεται προστατευτικός

Ο άντρας από αρχαιοτάτων χρόνων βάζει τον εαυτό του μπροστά στον κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσει αυτήν που αγαπάει. Προστατεύει το θηλυκό που θέλει, όχι μόνο από σωματική βλάβη, αλλά και από συναισθηματικά τραύματα. Είναι πάντα σε επαγρύπνηση και πάντα σε επιφυλακή και ποτέ δε θα σε αφήσει εκτεθειμένη.

3. Θυμάται

Ξεχάστε την έννοια του αιωνίως αφηρημένου συντρόφου. Οι άντρες όταν θέλουν μια γυναίκα θυμούνται. Μπορεί να μην είναι καλός με τις ημερομηνίες, όμως θα δεις ότι θυμάται μικρές λεπτομέρειες, όπως το αγαπημένο σου χρώμα, πώς σου αρέσει ο καφές ή ποια είδη βιβλίων προτιμάς.

Θυμάται γιατί είσαι σημαντική γι’ αυτόν.

Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, αλλά γι’ αυτόν, είσαι το επίκεντρο του κόσμου του.

4. Του λείπεις

Όταν πρέπει να λείψεις για ένα διάστημα ή όταν έχει μέρες να σε δει, μπορείς να μη σου πει ευθέως ότι του λείπεις, αλλά θα σου δείξει με τον τρόπο του ότι σε σκέφτεται. Σου στέλνει φαινομενικά χαζά ή αστεία μηνύματα απλά για να σου δείξει ότι είσαι στο μυαλό του συνεχώς, σου λέει να προσέχεις ή κάνει σχέδια για όταν ξαναβρεθείτε και φυσικά δείχνει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος και πρόθυμος στην επόμενη σας συνάντηση.

5. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Ένας πραγματικός άντρας όταν θέλει μία γυναίκα θα πατήσει πόδι. Όταν πρέπει να πάρετε μία δύσκολη απόφαση αναλαμβάνει δράση. Δεν μετατοπίζει την ευθύνη σε άλλους, αλλά την αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου και δέχεται να γίνει θυσία αν αυτό είναι απαραίτητο. Ένας άντρας που σε θέλει βάζει τις προσωπικές του ανέσεις και την ασφάλεια του σε δεύτερη μοίρα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό που αφορά και τους δυο σας.

 

6. Επικοινωνεί Μαζί σου

Δεν περιμένει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Σου στέλνει μηνύματα και σε παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είναι η μέρα σου. Τι κάνεις. Θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και θέλει να μαθαίνει αν είσαι καλα! Το κάνει γιατί το ΘΕΛΕΙ και όχι γιατί “πρέπει”

7. Σε Θαυμάζει

Θέλει να σε κοιτάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Σε κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάς και πραγματικά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

8. Είναι εκεί για εσένα

Αν νιώσει οτι δεν είσαι καλά είτε έχεις πονοκέφαλο είτε κάτι δεν πάει καλά στη δουλειά είναι εκεί για εσένα. Είναι εκεί για να σου πει οτι όλα θα πάνε καλά. Για να σου δώσει την συμβουλή σου ή απλά για να σε ακούσει.

9. Η άποψή σου είναι σημαντική

Θέλει να ακούσει την γνώμη σου και την λαμβάνει υπόψιν του. Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια, η άποψή σου είναι σημαντική για αυτόν.

10. Κάνει σχέδια για το μέλλον

Εντάξει, δεν εννοούμε απαραίτητα να σας βλέπειι παντρεμένους με δύο παιδιά κι ένα σκύλό αλλά σκέφτεται το επόμενο ταξίδι σας ή τις διακοπές σας το καλοκαίρι. Θέλει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί!

Με αυτά τα στοιχεία στο μυαλό σου, μάθε να ξεχωρίζεις σωστά τα σημάδια και μην αναλώνεσαι σε σχέσεις και ανθρώπους που δεν αξίζουν το χρόνο και τη φαιά ουσία που σπαταλάς υπεραναλύοντας τις αμφιλεγόμενες αντιδράσεις τους!

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα

 

Έτσι Θα Κάνεις Έναν Άνδρα Να Σε Ερωτευθεί: