Skip to main content

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ!

Αυτό το μήνυμα είναι για όλες τις γυναίκες που αναζητούν την αγάπη. Όλες αυτές που ψάχνουν όχι απλά μια σχέση. Αλλά μια ευτυχισμένη σχέση. Τις γυναίκες που θέλουν όχι μόνο να μάθουν πως μπορούν να κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα, αλλά και πως μπορούν να τον κρατήσουν.

Συγγραφέας: Νίκος Ανδρέου
Εκδότης: Κόντης

47.00Add to cart

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι φταίει και δεν μπορείς να βρεις αυτή την πραγματική αγάπη, που τόσο λαχταράς;
Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να χειρίζεται εντελώς λάθος καταστάσεις με τους άντρες;
Έχεις βρεθεί ποτέ σε μια σχέση, όπου ήξερες βαθιά μέσα σου, πως εσύ ευθύνεσαι που τελικά τελείωσε;

Μπορεί να αντιδρούσες λίγο υπερβολικά ή μπορεί να ζήλευες και να πιανόσουν από τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Κάπως έτσι έχασες εντελώς τον έλεγχο των ίδιων σου των συναισθημάτων και τα άφησες να ορίζουν την συμπεριφορά σου. Το αποτέλεσμα;

Αυτός που σε ενδιέφερε τόσο πολύ, αποτραβήχτηκε εντελώς.

Ή μήπως βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και παραλύεις από τον φόβο και μόνο στην σκέψη, πως ο σύντροφός σου θα σε βαρεθεί ή θα βρει κάποια καλύτερη από σένα;

Πες μου αν σου έχει συμβεί ποτέ αυτό.

Έχεις γνωρίσει έναν άντρα που σε μάγεψε από την πρώτη στιγμή; Αυτόν τον άντρα που έχει κυριεύσει ολόκληρο το μυαλό σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, από το να τον σκέφτεσαι όλη την ώρα; Τον θέλεις τόσο πολύ και τρέμεις μήπως τον χάσεις, οπότε αρχίζεις να του στέλνεις μηνύματα, να τον παίρνεις τηλέφωνο. Προσπαθείς να το κρύψεις, αλλά στην πραγματικότητα, θέλεις να ξέρεις τι κάνει, κάθε στιγμή της ημέρας.

Η μπορεί να είσαι αυτή η γυναίκα που μονίμως μπλέκει με τους λάθος άντρες. Άντρες που δεν σέβονται την προσωπική σου ζωή και θέλουν να παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα και να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο. Μπορεί να σε πάρουν, μπορεί και να μην σε πάρουν ποτέ. Εσύ όμως έχεις φτιάξει το πρόγραμμά σου γύρω από εκείνους.

Μήπως είστε μαζί απλά για να είστε;

Τώρα όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά. Χωρίς φόβο και χωρίς ντροπές.

Έχει συμβεί ποτέ να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την δική σου ζωή, απλά και μόνο για να κάνεις εκείνον χαρούμενο; Απλώς επειδή φοβάσαι τι μπορεί να συμβεί, αν γίνει το αντίθετο;
Ή μπορεί να έχεις κουραστεί και απογοητευτεί αναζητώντας την αγάπη, που πια έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι εσένα δεν σου αξίζει αγάπη. Δεν σου αξίζει ένας πραγματικά υπέροχος σύντροφος, που πραγματικά νοιάζεται για εσένα.

Ξέρω πολύ καλά πόσο επώδυνες είναι όλες αυτές οι καταστάσεις. Όχι μόνο επειδή ο άντρας που σε ενδιαφέρει τελικά εγκαταλείπει, αλλά ακόμα χειρότερα, επειδή ξέρεις πως βαθιά μέσα σου, ήσουν εσύ αυτή που οδήγησε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Δεν έφταιγε αυτός. Δεν έφταιγε η κατάσταση. Δεν έφταιγε ούτε η μοίρα, ούτε οι συγκυρίες. Αυτό που έφταιγε ήσουν εσύ. Ήταν τα συναισθήματα και οι πράξεις σου, ο λόγος που απομακρύνθηκε.

Καταλάβαινες ξεκάθαρα πως είχες χάσει τον έλεγχο. Είχες αφήσει τα συναισθήματα και τον φόβο να σε κυριεύσουν. Ήξερες πως τον χάνεις, αλλά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις. Ένιωθες εντελώς ανίσχυρη και εγκλωβισμένη μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό.

Όταν σκέφτεσαι όλα αυτά που διάβασες παραπάνω, πως νιώθεις; Τι κάνεις;

Μήπως απλά περιμένεις και ελπίζεις κρυφά, πως θα εμφανιστεί μια μέρα ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Αυτός που θα καταφέρει να δει πίσω από τον φόβο, το άγχος και την ανασφάλειά σου και θα σε αγαπήσει πραγματικά για αυτό που είσαι;
Μήπως σκέφτεσαι πως αν είχες καταφέρει να βρεις αυτόν τον άντρα, όλα σου τα προβλήματα, όλοι σου οι φόβοι και κάθε απογοήτευση που έχεις νιώσει, απλά θα εξαφανίζονταν;
Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι μόνη σου. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση, σε κάποια φάση της ζωή μας και όλοι έχουμε κάνει παρόμοιες σκέψεις. Υπάρχει κάτι όμορφο και παρήγορο στην σκέψη πως κάποια στιγμή, θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και θα ζήσετε κάτι παραμυθένιο. Υπάρχει μια αίσθηση ασφάλειας και ελπίδας.

Για την ακρίβεια, αυτό το παραμύθι έχει εντυπωθεί στο μυαλό σου ως μια προσδοκία, απ’ όταν ήσουν ακόμα ένα μικρό κορίτσι. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με αυτό το παραμύθι…

Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στην ζωή σου.

Είναι πολύ επικίνδυνο να επιτρέψεις στον εαυτό σου να συνεχίσει να ζει με αυτή την φαντασίωση. Θέλεις να σου πω γιατί; Γιατί αυτή η φαντασίωση παγιδεύει όλη σου την προσοχή και δεν σε αφήνει να εστιάσεις ποτέ στην πραγματική πηγή του προβλήματος.

Τώρα θέλω να δώσεις μεγάλη σημασία, γιατί ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω μια μεγάλη και σκληρή αλήθεια.

Κανένας άντρας δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σου. Μόνο εσύ η ίδια έχεις αυτή την δύναμη!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. ΘΕΑ. ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ.

Γίνε λοιπόν η γυναίκα που του προσφέρει αγάπη και τον κάνει καλύτερο. Όχι αυτή που πρέπει να ασχοληθεί μαζί της και να της λύσει τα ψυχολογικά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνεις μια ώριμη, ελκυστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα είναι να μάθεις πως να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου. Πρέπει να καταφέρεις να σπάσεις τα συναισθηματικά και ψυχολογικά δεσμά που σε εμποδίζουν από το να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση με τον άντρα των ονείρων σου.

Ξέρω τι σκέφτεσαι αυτή την στιγμή ‘Ναι είναι πολύ εύκολο να τα λες όλα αυτά. Το θέμα είναι πως τα κάνεις…’

Δεν θα σου πω ψέματα. Το να παλέψουμε με τους δαίμονες του ίδιου μας του εαυτού, είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση που θα βιώσουμε σαν άνθρωποι. Αυτό είναι το ενδιαφέρον με εμάς τους ανθρώπους.

Οι φόβοι μας και οι ανασφάλειές μας έχουν βαθιές ρίζες μέσα μας. Και πολλές φορές δεν τις συνειδητοποιούμε καν. Για να καταφέρεις να απαλλαγείς οριστικά από αυτά που σε κρατάνε πίσω, χρειάζεσαι βοήθεια.

Εδώ είναι που εγώ μπορώ να σου προσφέρω αυτή την βοήθεια.

Σταμάτα να διώχνεις μακριά την αγάπη. Μεταμορφώσου σε έναν μαγνήτη που την τραβάει όλη.

Όταν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, όταν δεν ξέρεις πως να φερθείς και όταν δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει μέσα σου, τότε είναι που έχεις πραγματικό πρόβλημα με τους άντρες. Το βλέπεις άλλωστε και μόνη σου. Οι σκέψεις και οι πράξεις σου, δεν πετυχαίνουν τον σκοπό σου. Αντιθέτως, αποτυγχάνουν εντελώς.

Όταν όμως καταφέρεις να συνδεθείς πραγματικά με τον εαυτό σου και να εξισορροπήσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, τότε συμβαίνει κάτι πραγματικά μαγικό.

ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ.

Μέσα από το καινούριο μου βιβλίο «ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ – ΓΙΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ. ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ. ΑΦΟΒΗ» θέλησα να σου προσφέρω έναν ολοκληρωμένο οδηγό, σε σένα αλλά και σε κάθε γυναίκα, ώστε να καταφέρει να μάθει πραγματικά και βαθιά τον ίδιο της τον εαυτό.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα καταφέρεις να προσελκύσεις τον σωστό άντρα. Θα δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες. Θα αποκτήσεις την σχέση που πάντα ήθελες.

Όλα αυτά θα καταφέρεις να τα κάνεις με τον πιο εύκολο και αβίαστο τρόπο. Χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου και χωρίς να νιώθεις πως γίνεσαι μια ξένη γυναίκα. Θα γίνεις ακριβώς η γυναίκα που είσαι προορισμένη να είσαι.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σου προσφέρω όλη την προσωπική μου εμπειρία στις σχέσεις. Μαζί με αυτή την εμπειρία μου, θα βρεις και προσωπικές ιστορίες όλων αυτών των γυναικών που βοήθησα τα τελευταία 10 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας.

Μέσα σε κάθε κεφάλαιο θα βρεις αληθινές ιστορίες – παραδείγματα, που μπορείς να τις συγκρίνεις με τις δικές σου και να μάθεις μέσα από τα λάθη των άλλων.

Σκέψου για μια στιγμή πως θα ήταν η ζωή σου αν κατάφερνες επιτέλους να βρεις την ψυχική σου ισορροπία.

Μια ψυχική ισορροπία που οδηγεί σε συναισθηματική πληρότητα, σε αληθινή αγάπη και σε πραγματική ευτυχία.

Σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να κερδίσεις πίσω την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να μεταμορφωθείς σε μια γυναίκα που γνωρίζει απόλυτα τι θέλει και πως να το αποκτήσει.

Μια γυναίκα που είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στις σχέσεις της με τους άντρες. Από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο.

Δεν θα ήταν ιδανικό να σταματήσει επιτέλους ο φόβος, η ζήλεια, η ανησυχία και η ανασφάλεια να κυριεύουν κάθε κομμάτι της ζωής σου;

Ακόμα πιο σημαντικό, δεν θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε ο τρόπος να απαλλαγείς οριστικά από αυτά τα συναισθήματα;

Τώρα μπορείς να νικήσεις όλα όσα σε έχουν κρατήσει πίσω και να νιώσεις μια πραγματικά δυνατή, συνειδητοποιημένη και ελκυστική γυναίκα. Η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως θα το καταφέρει.

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Τα ψυχολογικά εργαλεία που θα πάνε τη σχέση σου με έναν άντρα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Για να το καταφέρεις χρειάζεσαι 2 πράγματα. Το πρώτο είναι να μάθεις αναλυτικά πως λειτουργούν τα και μετά πως θα τα κάνεις να δουλέψουν για εσένα. Έτσι ώστε να καταφέρεις τον βρεις και να τον κρατήσεις
Θα σε βοηθήσω να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Να συνδεθείς με τον εαυτό σου. Να κατανοήσεις το είναι σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αυτό θα σε βοηθήσει να φέρεις κοντά σου αυτόν που πραγματικά θέλεις

Θα μάθεις τι είναι οι ιστορίες – φαντάσματα που όσο και αν νομίζεις ότι έχεις αφήσει πίσω σου, αυτές είναι ακόμα εκεί. Επηρεάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι. Επηρεάζοντας τον τρόπο που πράττεις. Επηρεάζοντας το πώς ακόμα αισθάνεσαι απέναντι στους άντρες. Θα σου μάθω τον τρόπο να αφήνεις πίσω σου ότι σε πληγώνει και να κοιτάς μπροστά, γεμάτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ:

 • Στο πρώτο αναλύω όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους η αγάπη είναι μακριά σου. Στο μέρος αυτό θα βρεις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο χώρο που σου δίνω ή σε κάποιο χαρτί. Θα βρεις επίσης πολλές πραγματικές ιστορίες που έχω συλλέξει από τους ανθρώπους που βοήθησα όλα αυτά τα χρόνια
 • Το δεύτερο μέρος θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Και να συνδεθείς όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και ουσιαστικά μαζί του. Όταν καταφέρεις να συνδεθείς πραγματικά μαζί του, τότε έχεις αυτόματα μια σχέση, που αντέχει σε κάθε δοκιμασία. Το μέρος αυτό επίσης έχει ασκήσεις και προσωπικές ιστορίες
 • Το τρίτο μέρος είναι και το μεγαλύτερο. Θα σου δείξει αναλυτικά όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις και όλους τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να ξεκινήσεις μια ευτυχισμένη σχέση. Ή να βελτιώσεις αυτή που έχεις ήδη

Είσαι έτοιμη να πάρεις την δύναμη στα χέρια σου και να αλλάξεις μια για πάντα την ζωή και τις σχέσεις σου;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία της μεταμόρφωσής σου, που θα σε οδηγήσει στο να βρεις αυτόν που πραγματικά θέλεις ή να βελτιώσεις τη σχέση που έχεις ήδη.
Αυτό που υπόσχομαι είναι να σε πάρω από το χέρι και να ανακαλύψουμε μαζί όλους τους λόγους για τους οποίους δεν έχεις ακόμα βρει την πραγματική αγάπη. Τους λόγους για τους οποίους είσαι μόνη σου ή έχεις προβλήματα στη σχέση σου.

Μπορείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να κάνεις δικό σου τον οδηγό που θα σου χαρίσει το μεγαλύτερο δώρο. Την γνώση για το ποια πραγματικά είσαι και την δύναμη να κάνεις τους άντρες γύρω σου να σε αντιμετωπίζουν ως μια γυναίκα Μοναδική. Ανεπανάληπτη. Ξεχωριστή.

Για αυτό λοιπόν για τις επόμενες 7 ημέρες και μέχρι να συμπληρωθούν 50 ακόμα πωλήσεις θα σου δώσω την ευκαιρία να αποκτήσεις το βιβλίο:

Όλα αυτά μπορείς να τα έχεις σήμερα κιόλας στην προνομιακή τιμή των 47€ από 77€

Πιστεύεις πως αξίζει να επενδύσεις σε κάτι περισσότερο, από την ίδια την ευτυχία σου;

Θέλω να σου επισημάνω κάτι όμως. Η τιμή αυτή είναι ειδικά διαμορφωμένη και θα πάψει να ισχύει μέσα σε λίγο διάστημα.

Όπως με όλα τα πράγματα στην ζωή λοιπόν, έτσι κι εδώ, πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Πίστεψέ με, δεν είναι μια ευκαιρία που θέλεις να χάσεις και το ξέρεις κι εσύ.

Αυτό το βιβλίο περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να μεταμορφωθείς στην γυναίκα που τραβάει τους σωστούς άντρες, χωρίς καν να το προσπαθεί. Και το ακόμα πιο σημαντικό, τους δίνει αμέσως να καταλάβουν πως είσαι η καλύτερη πιθανή επιλογή από κάθε άλλη.

Σταμάτα λοιπόν να διώχνεις την αγάπη μακριά σου, από σήμερα και για πάντα.
Μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.
Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Α-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 μέρες
 • Δωρεάν δύο μήνες στο κλειστό forum όπου απαντάει ο ίδιος ο συγγραφέας
 • Ισχύει για περιορισμένο διάστημα. Πρόλαβε το

Κόστος 77,00

Σήμερα και για λίγες μέρες μόνο 47,00 ευρώ

Β-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 μέρες
 • Το ebook “πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε” μαζί με το ηχητικό αρχείο
 • Δωρεάν δύο μήνες στο κλειστό forum όπου απαντάει ο ίδιος ο συγγραφέας
 • Ισχύει για περιορισμένο διάστημα. Πρόλαβε το

Κόστος 126,00

Σήμερα και για λίγες μέρες μόνο 72,00 ευρώ

Γ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 μέρες
 • Το ebook “πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε” μαζί με το ηχητικό αρχείο (δες το εδώ)
 • Το ebook “Κάνε έρωτα στην καρδιά του” (δες το εδώ). To ebook “Τα μυστικά του texting” (δες το εδώ).
 • Δωρεάν δύο μήνες στο κλειστό forum όπου απαντάει ο ίδιος ο συγγραφέας
 • Ισχύει για περιορισμένο διάστημα. Πρόλαβε το

Κόστος 200,00

Σήμερα και για λίγες μέρες μόνο 99,00 ευρώ

47.00Add to cart

71.99Add to cart

99.00Add to cart

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο [email protected]
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429 και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλής πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας.