Skip to main content

ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ.

Επιτέλους σου αποκαλύπτω τα μυστικά για να κάνεις καθηλωτικό έρωτα σε έναν άνδρα. Μπορείτε να βιώσετε μαζί την απόλυτη ερωτική σύνδεση, την πιο πρωτόγνωρη και βαθιά ηδονή. Τώρα μπορείς να γίνεις η απόλυτη θεά στα μάτια και στην καρδιά του.

Τώρα έχεις την μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις την ερωτική σχέση που πάντα ονειρευόσουν. Με ένα τόσο ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο, που δεν θα καταφέρει κανένας και τίποτα να σπάσει.
Ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένας άνδρας στην ερωτική του ζωή για να νιώσει την απόλυτη ικανοποίηση. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες σεξουαλικές του επιθυμίες, που δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει και πως θα του δώσεις την καλύτερη ερωτική εμπειρία που είχε στην ζωή του.

Συγγραφέας: Νίκος Ανδρέου
Εκδότης: Κόντης

38.99Add to cart

ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ‘ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ’;

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα πως το να κάνεις έρωτα ουσιαστικά σημαίνει να κάνεις σεξ με αυτόν που αγαπάς. Λογικό δεν σου ακούγεται;

Μακάρι όμως να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Ξέρεις, έχω μιλήσει με πολλά ζευγάρια που δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, αλλά δεν πετυχαίνουν απολύτως καμία ερωτική σύνδεση. Το σεξ καταλήγει να είναι απογοητευτικό.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η ερωτική ζωή είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης. Η ρουτίνα μαθηματικά οδηγεί στην απομάκρυνση και πολύ γρήγορα ο άνδρας που σε ενδιαφέρει, αρχίζει να αναζητά αλλού αυτό που δεν παίρνει από εσένα.

Κάπως έτσι ξεκινούν να σου δημιουργούνται σκέψεις και ανασφάλειες για το αν είσαι όντως σε θέση να κρατήσεις τον σύντροφό σου ικανοποιημένο. Αν είσαι η γυναίκα που μπορεί να του προσφέρει όλα όσα επιθυμεί.

Στην πορεία μου ως σύμβουλος σχέσεων έχω μιλήσει αναλυτικά με χιλιάδες άνδρες. Αφού κατάφερα να τους κάνω να ανοιχτούν (ξέρεις για εμάς τους άνδρες αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο) και να με δουν σαν κάποιον που μπορεί να τους βοηθήσει, ήξερα πια τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες. Ήξερα τι είναι αυτό που επιθυμούν. Μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι ψάχνουν και πως σκέφτονται όταν δεν το παίρνουν.

Μήπως αυτό συμβαίνει και σε σένα ?

ΞΕΡΕΙΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΟΡΜΗ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.

Είναι η στιγμή που δυο σώματα και δυο μυαλά, γίνονται το απόλυτο ένα. Μια εμπειρία που ενώνει το ζευγάρι τόσο βαθιά και τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, που τους δένουν μεταξύ τους για πάντα.

Όταν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τότε μια γυναίκα μπορεί να νιώσει πως έχει τα πάντα:

 • Έναν σύντροφο που βάζει σε προτεραιότητα εσένα και τις ανάγκες σου
 • Μια σχέση που μπορείς να νιώθεις ασφάλεια να μοιραστείς τα πιο βαθιά σου συναισθήματα
 • Μια ερωτική ζωή που είναι γεμάτη πάθος, ένταση και δημιουργεί μια πρωτοφανή συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σου
 • Πραγματική αγάπη, που δεν έχει όρια και περιορισμούς
 • Την ερωτική επιβεβαίωση που θέλεις να πάρεις από τον σύντροφό σου
 • Την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας που αγαπάει το σώμα της και εκφράζει με άνεση την σεξουαλικότητά της

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Σίγουρα ξέρεις ένα ζευγάρι που τα έχει όλα. Όλοι έχουμε από ένα τέτοιο ζευγάρι στον κύκλο μας. Είτε είναι γνωστοί μας, είτε είναι φίλοι μας.

Έχουν την τέλεια σχέση. Είναι χρόνια μαζί και παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να τους αγγίζει τίποτα. Ακόμα γελάνε ο ένας με τα αστεία του άλλου, είναι βαθιά αφοσιωμένοι και όταν τους παρατηρείς, βλέπεις τον τρόπο που επικοινωνούν. Έχουν αυτή την σπίθα στα μάτια τους. Αγγίζουν τα χέρια τους και είναι σαν να τους διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτά τα ζευγάρια έχουν πετύχει κάτι το μαγικό. Όταν κάνουν έρωτα, γίνονται ένα. Τα κορμιά τους τρέμουν από το πάθος. Από την ένταση της στιγμής. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται κατά την ερωτική τους σύνδεση είναι τόσο έντονα, τόσο μοναδικά, που δεν χρειάζονται λόγια. Αρκεί να κλειδώσουν τα βλέμματά τους.

Η πικρή αλλά αναπόφευκτη αλήθεια

Αγαπητή μου φίλη, η πραγματικότητα είναι σκληρή. Δυστυχώς, οι περισσότερες σχέσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτή που σου περιέγραψα παραπάνω.

Ασχολούμαι με ζητήματα σχέσεων πάνω από 10 χρόνια τώρα και δεν θα πίστευες πόσες δεκάδες μηνύματα λαμβάνω καθημερινά από γυναίκες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους και έχουν πιστέψει πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Γυναίκες που έχουν χάσει την ελπίδα τους.

Γυναίκες που είναι σε μεγάλες σχέσεις ή είναι παντρεμένες και είχαν την ψευδαίσθηση πως η ερωτική τους ζωή πήγαινε πολύ καλά. Σταδιακά όμως έβλεπαν το ερωτικό ενδιαφέρον του άντρα ή του συντρόφου τους να μειώνεται.

Πολλές φορές έχω ακούσει γυναίκες να μου λένε:

«Γυρίζει κάθε μέρα από την δουλειά και δεν έχει όρεξη να κάνουμε σεξ.»

«Νιώθω πως δεν με βλέπει πια ερωτικά.»

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνουμε σεξ και να σκέφτομαι άλλα πράγματα παράλληλα.»

«Δεν παίρνω ικανοποίηση από το σεξ, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω.»

Αυτά υποδηλώνουν πως κάνουν απλά σεξ. Δεν έχουν κάνει ποτέ πραγματικά έρωτα

Οι γυναίκες που έρχονται σε επαφή μαζί μου:

 • Δεν είναι ικανοποιημένες με τον εαυτό τους
 • Φοβούνται πως ο σύντροφός τους μπορεί να τις εγκαταλείψει
 • Νιώθουν πως δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ερωτικές του επιθυμίες
 • Πολλές από αυτές έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους
 • Έχουν ταμπού γύρω από ζητήματα του σεξ
 • Κάποιες δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και δεν μπορούν να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους

Σκέψου για μια στιγμή όμως τι θα γινόταν αν μπορούσες να λύσεις όλα τα παραπάνω προβλήματα;
Υπάρχει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα άραγε;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Φυσικά και υπάρχει.

Μπορείς ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να πετύχεις έναν τόσο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τον σύντροφό σου, που δεν θα πέσεις ποτέ σε καμία από τις κλασσικές παγίδες, που πέφτουν τα περισσότερα ζευγάρια.

Όχι άλλη ρουτίνα. Όχι άλλη απομάκρυνση. Όχι άλλη παραμέληση των αναγκών σου.

Θα έχεις χτίσει τα πιο γερά θεμέλια για πραγματικό πάθος και οικειότητα που δεν σβήνει.

Η ερωτική σας σύνδεση θα είναι ουσιαστική, βαθιά και απόλυτη. Θα νιώθετε και οι δυο έντονη ερωτική επιθυμία και έλξη που είναι ακαταμάχητη. Και πίστεψέ με, αυτά που σου περιγράφω είναι ίσως τα πιο δύσκολα πράγματα σε μια σχέση.

Πριν σου αποκαλύψω πως μπορείς εύκολα να πετύχεις τα παραπάνω, διάβασε την παρακάτω ιστορία της Ιωάννας:

Η Ιωάννα είναι μια γυναίκα που βρίσκεται τα τελευταία 5 χρόνια σε μια σχέση και όπως μου εξήγησε, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Έτσι της πρότεινα να διαβάσει το βιβλίο μου «Πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε» και συμφωνήσαμε να ξεκινήσει κάποιες συνεδρίες Skype μαζί μου, οι οποίες θα γινόντουσαν μέσα στο διάστημα ενός μήνα.

Πράγματι, η Ιωάννα εφάρμοσε πιστά τις συμβουλές του βιβλίου μου και μέσα από τις πρώτες κιόλας 2 συνεδρίες μας, είχε παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή στην πορεία της σχέσης της. Μου είπε πως υπήρχε πολύ καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό της.

Είχε εφαρμόσει τις τακτικές μου για το πως πρέπει να μοιράζεται και να επικοινωνεί τα συναισθήματά της μαζί του, είχε δείξει ποια πραγματικά είναι, χωρίς να υποκρίνεται και είχε καταφέρει να τον ανοίξει συναισθηματικά. Είχαμε ξεκάθαρη πρόοδο και το καταλάβαινα και από την ίδια. Φαινόταν πιο χαρούμενη. Πιο ζωντανή και πιο ευδιάθετη.

Βρισκόμασταν λοιπόν στην συνεδρία μας και κάποια στιγμή, η κουβέντα έφτασε στο σεξουαλικό κομμάτι. Συγκεκριμένα στο τι μπορεί να κάνει για να εξάψει την φαντασία του συντρόφου της.

Εκείνο ήταν το σημείο που η Ιωάννα έκανε μια μεγάλη παύση. Η έκφραση που είχε στο πρόσωπό της μου έδωσε να καταλάβω πως ήταν πραγματικά προβληματισμένη.

Αυτό μου έκανε εντύπωση. «Τι συμβαίνει Ιωάννα;» την ρώτησα.

Η Ιωάννα μάσαγε τα λόγια της και μου μιλούσε διστακτικά. Υπήρχε τρέμουλο στην φωνή της και οι κινήσεις της ήταν νευρικές. Σίγουρα ήθελε κάτι να μου πει, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως κάτι μέσα της την σταματούσε. Τελικά πήρε μια βαθιά ανάσα και μου είπε «Νίκο με προβληματίζει κάτι στο ερωτικό κομμάτι.»

«Θέλεις να το συζητήσουμε; Για οτιδήποτε χρειάζεσαι είμαι εδώ. Αυτός είναι ο σκοπός των συνεδριών μας» της είπα. Το βλέμμα της χαμήλωσε και σταμάτησε να με κοιτάει. «Ξέρεις, δεν νιώθω πολύ άνετα να συζητάω τέτοια θέματα».

«Αγαπημένη μου είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να νιώθεις άβολα. Το πρόβλημα ξεκινάει από αυτό ακριβώς που μόλις είπες. Ότι δεν νιώθεις άνετα να συζητάς για αυτό το θέμα.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό βγαίνει και στον σύντροφο σου. Υπάρχουν πολλά ταμπού, προκαταλήψεις και φραγμοί που βάζεις μόνη σου στον εαυτό σου. Αυτά όμως είναι ο λόγος που δεν έχεις καταφέρει να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά σε ερωτικό επίπεδο με τον Γιώργο.

«Να του δώσεις αυτό ακριβώς που επιθυμεί, μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης και ολοκλήρωσής, η οποία φυσικά αφορά και εσένα. Μην ξεχνάς, πως είστε δυο σε αυτή την σχέση. Η δική σου ικανοποίηση είναι το ίδιο σημαντική με την δική του».

Εκεί είναι που η Ιωάννα σήκωσε επιτέλους το βλέμμα της από το πάτωμα και με κοίταξε. Ήξερε πως της είχα μιλήσει ειλικρινά και ήθελα πραγματικά να την βοηθήσω.

«Δες με σαν έναν δικό σου άνθρωπο. Ξέχνα για λίγο όλα όσα σε κρατάνε πίσω. Θέλω να μου ανοίξεις την καρδιά σου και εγώ σου υπόσχομαι ότι θα σου βρω την λύση»

Η Ιωάννα έκανε μια μεγάλη παύση. Τελικά όντως πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση και αποφάσισε να μου ανοίξει την καρδιά της.

Μοιράστηκε μαζί μου όλα όσα είχε βαθιά κρυμμένα στην ψυχή της. Σκέψεις που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τολμάμε να μοιραστούμε με τους άλλους. Γιατί πολύ απλά φοβόμαστε. Φοβόμαστε πως θα μας κρίνουν. Ίσως να σχηματίσουν λάθος εντύπωση για μας. Μπορεί ακόμα και να μας λυπηθούν.

Τα φρύδια της είχα συνοφρυωθεί και άκουγα τα δάχτυλά της να χτυπάνε νευρικά πάνω στο τραπέζι.

Ξεκίνησε λέγοντάς μου πως στην αρχή όλα ήταν υπέροχα. Το πρώτο διάστημα ήταν συναρπαστικό, όπως μου ανέφερε. Έκαναν πολλά πράγματα μαζί, ήθελαν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ο ένας με τον άλλο και δεν μπορούσε ούτε αυτή, αλλά ούτε και αυτός να πάρει τα χέρια του από πάνω της.

Όταν την ρώτησα περισσότερα πράγματα για την σεξουαλική τους ζωή, μου είπε πως το σεξ τον πρώτο καιρό ήταν ένα κομμάτι της σχέσης που τους έβγαινε αβίαστα. Δεν χρειαζόταν να προσπαθήσουν για τίποτα και υπήρχε πάντα όρεξη και από τους δυο τους.

«Έβλεπα αυτό το βλέμμα στα μάτια του και καταλάβαινα αμέσως ότι με θέλει» αυτή ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε.

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕΞ.
Ο σύντροφός της ξυπνούσε το πρωί και είχε σταματήσει να την παίρνει μια αγκαλιά και να της λέει καλημέρα. Γύριζε κάθε μέρα από την δουλειά κουρασμένος και όταν η Ιωάννα προσπαθούσε να τον προσεγγίσει ερωτικά, αυτός το έκοβε απότομα και της έλεγε πως έχει διάφορα στο κεφάλι του και νιώθει άγχος.

«Είχαμε χάσει το πάθος μας Νίκο. Το σεξ είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Και τις φορές που γινόταν ήταν βιαστικά. Πρόχειρα.

Ένιωθα παραμελημένη. Ήταν σαν να ήμουν μπροστά του, αλλά ήμουν αόρατη. Αυτός είχε σταματήσει να με προσεγγίζει ερωτικά. Εγώ όμως ήθελα να νιώσω ποθητή. Ήθελα την προσοχή του. Ήθελα να καταφέρω να γίνω η γυναίκα που θα τον συγκλονίσει.

«Τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο που πλέον ο Γιώργος πάντα ήταν κουρασμένος ή είχε πολλή δουλειά και δεν προλάβαινε. Ένιωθα πως απλά έβρισκε δικαιολογίες. Παρόλα αυτά, υπήρχα και εγώ σε αυτή την σχέση και είχα και εγώ ανάγκες. Μου έλειπε το άγγιγμα, η τρυφερότητα και είχα ανάγκη να νιώσω πως ο άνθρωπός μου με θέλει. Ήθελα να νιώθω επιθυμητή στα μάτια του. Πως ακόμα τον εξιτάρω ερωτικά. Το μόνο που ένιωθα πλέον ήταν αόρατη.

Τις λίγες φορές που κάναμε σεξ, ήταν τόσο άψυχο. Τόσο λίγο. Δεν υπήρχε ερωτισμός και είχα καταλάβει ξεκάθαρα πως είχε σταματήσει να το ευχαριστιέται.

Ήταν πολλές οι φορές που θυμάμαι να κάνουμε σεξ και να κοιτάζει κάτω. Ή φορές που κάναμε σεξ και τελικά σταματούσαμε μετά από κάποια στιγμή γιατί απλά δεν του έβγαινε άλλο να συνεχίσει. Μου ζητούσε συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να την κάνω κάτι αυτή την συγγνώμη. Εγώ το μόνο που ένιωθα ήταν απόρριψη. Σαν γυναίκα, σαν σύντροφος. Αυτός ο άνθρωπος κάποτε δεν μπορούσε να σταματήσει να με ακουμπάει.

Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές κρυφές φαντασιώσεις για την ερωτική μας ζωή. Φυσικά δεν τις μοιράστηκα ποτέ μαζί του και δεν έγινε ποτέ καμία πραγματικότητα. Είχα αρχίσει να μην νιώθω άνετα με την σεξουαλικότητά μου. Με το σώμα μου. Ένιωθα ντροπή που είχα φαντασιώσεις και πιστεύω πως και ο Γιώργος ήθελε πράγματα και ντρεπόταν να τα μοιραστεί μαζί μου.

Δεν καταλάβαινα αν έχει σταματήσει να με θέλει επειδή είχε βαρεθεί το σεξ μαζί μου ή αν είχε βρει κάποια άλλη που του έδινε πράγματα, που μάλλον δεν τα έπαιρνε από μένα. Το μόνο που ήξερα με βεβαιότητα ήταν πως το σεξ πια γινόταν αγχωτικά. Ήταν λες και έπρεπε να το κάνουμε και δεν το απολαμβάναμε.»

ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ

«Κάποια στιγμή αποφάσισα να το αντιμετωπίσω όπως έπρεπε να είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό και του είπα πως θέλω να μιλήσουμε για κάτι πολύ σημαντικό. Αυτός συμφώνησε διστακτικά, αλλά καταλάβαινα από την στάση του σώματός του πως είχε μπει σε άμυνα και δεν είχε διάθεση να συζητήσουμε. Πρωτότυπο, σκέφτηκα από μέσα μου.
Καθίσαμε λοιπόν και τον ρώτησα ευθέως γιατί έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο μεταξύ μας. Του είπα πως αποκλείεται να μην το βλέπει και αυτός. Είχαμε χάσει κάθε πιθανή σύνδεση μεταξύ μας. Πλέον δεν αγγιζόμασταν καν. Απλώς υπήρχαμε στον ίδιο χώρο και ζούσαμε μηχανικά την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος ήταν σκεπτικός και έκανε μεγάλες παύσεις. Σαν να σκεφτόταν κάθε φορά τι έπρεπε να μου πει, για να μην καταλήξουμε σε ακόμα ένα καβγά. Εκεί είναι που μου είπε κάποια λόγια που με έκαναν να νιώσω μέσα μου την μεγαλύτερη απόρριψη.»

«Μου είπε πως με αγαπάει πραγματικά, αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο που πιέζεται στο κομμάτι του σεξ και δεν του έβγαινε αβίαστα. Πήρε μια βαθιά ανάσα και τελικά μου το είπε ξεκάθαρα. Δεν με έβλεπε πλέον ερωτικά.
Όταν άκουσα αυτά τα λόγια από το στόμα του ήταν λες και αυτόματα με απέρριπτε σαν γυναίκα. Άρα δεν ήμουν πια αυτή που ερωτεύτηκε. Είχα σταματήσει να τον εξιτάρω και να του δημιουργώ πάθος. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να είχα ακούσει κάτι χειρότερο από αυτό.»

«Μου είπε πως με αγαπάει πραγματικά, αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο που πιέζεται στο κομμάτι του σεξ και δεν του έβγαινε αβίαστα. Πήρε μια βαθιά ανάσα και τελικά μου το είπε ξεκάθαρα. Δεν με έβλεπε πλέον ερωτικά.

Όταν άκουσα αυτά τα λόγια από το στόμα του ήταν λες και αυτόματα με απέρριπτε σαν γυναίκα. Άρα δεν ήμουν πια αυτή που ερωτεύτηκε. Είχα σταματήσει να τον εξιτάρω και να του δημιουργώ πάθος. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να είχα ακούσει κάτι χειρότερο από αυτό.»

Αφού μίλησε μαζί μου η Ιωάννα για όλα αυτά, ήξερα πως έπρεπε να της πω την ωμή αλήθεια. Γιατί αυτό που πραγματικά με ενδιέφερε, ήταν να την βοηθήσω να είναι ευτυχισμένη. Πρώτα μέσα της και μετά στην σχέση της.

Της έκανα λοιπόν μια μεγάλη κουβέντα και μέσα από αυτή, φτάσαμε στο σημείο, όπου συνειδητοποίησε πως δεν είχε καταφέρει ποτέ στην πραγματικότητα να πετύχει μια βαθιά ερωτική σύνδεση με τον σύντροφό της. Γι’ αυτό άλλωστε έφτασαν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση.

Ήταν η κλασσική περίπτωση που σου ανέφερα και νωρίτερα. Δεν είχαν κάνει ποτέ έρωτα. Έκαναν απλά σεξ.

Την ρώτησα επίσης πόσο διαρκούσε η ερωτική πράξη μεταξύ τους. Μου είπε πως διαρκούσε κάπου στα 15 με 20 λεπτά το πολύ. Τότε ήταν που ήξερα ότι έπρεπε να βοηθήσω την Ιωάννα να σώσει αυτή την σχέση.

Το πρόβλημα της Ιωάννας, παρότι με στεναχώρησε πολύ, ήταν αναστρέψιμο. Ήξερα πως μπορώ σίγουρα να την βοηθήσω. Βλέπεις εγώ εκείνη την περίοδο είχα ολοκληρώσει την συγγραφή του καινούργιου μου βιβλίου με τίτλο «Κάνε έρωτα στην καρδιά του».

Με την βοήθεια της εξειδικευμένης σεξολόγου Julia Koosharem, Προέδρου της σχολής Τάντρα Atmans, δημιούργησα μια μυστική ακολουθία, την οποία αν ακολουθήσεις βήμα προς βήμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σεξουαλική ενέργεια και να την στείλεις απευθείας στην καρδιά ενός άντρα, μετατρέποντάς την σε έναν μακροχρόνιο και έντονο έρωτα.

Συνδύασα λοιπόν πανίσχυρες διδαχές από την Τάντρα γιόγκα, τη ρεφλεξολογία και κινέζικες πρακτικές ( Ταό ) και έτσι ήμουν σε θέση να δώσω βαθιές γνώσεις στην Ιωάννα για το πως να κάνει πραγματικό έρωτα. Ολοκληρωτικό. Έρωτα που κυριεύει.

Της πρότεινα λοιπόν να διαβάσει με τεράστια προσοχή το βιβλίο μου «Κάνε έρωτα στην καρδιά του». Της είπα να δώσει έμφαση σε κάθε κεφάλαιο και να μην φοβηθεί ούτε για μια στιγμή να εξερευνήσει τόσο την δική της σεξουαλικότητα, όσο και του συντρόφου της.

Της τόνισα πως είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνεί με τον σύντροφό της και να του κάνει ξεκάθαρο τι την ερεθίζει και τι όχι. Και αυτός αντίστοιχα φυσικά.

Αυτά που σου λέω τώρα, τα ανέφερα και στην ίδια την Ιωάννα και της είπα πως αν πραγματικά θέλει να μάθει να κάνει έρωτα και να διδαχθεί τεχνικές που θα κάνουν και τους δυο τους να τρέμουν κυριολεκτικά από ευχαρίστηση, πρέπει να εξερευνήσει το κομμάτι του ταντρικού μασάζ. Μέσα στο βιβλίο μου αναφέρω αναλυτικά τον τρόπο που γίνεται.

Καταλάβαινα πως η Ιωάννα είχε αρχίσει να έχει τεράστια περιέργεια. Ήταν πολύ πρόθυμη να διαβάσει το βιβλίο και να κερδίσει και πάλι πίσω το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου της.

«Ιωάννα όλα αυτά που θα διαβάσεις θα σε κάνουν να γίνεις η γυναίκα που πάντα ήθελες να είσαι. Μια Ιωάννα γεμάτη αυτοπεποίθηση, που γνωρίζει το σώμα της και είναι απόλυτα άνετη με την σεξουαλικότητά της.

Θα σταματήσεις να ντρέπεσαι και θα μιλήσεις ανοιχτά στον Γιώργο για αυτά που θέλεις να σου κάνει. Για τις φαντασιώσεις σου και τις επιθυμίες σου. Έτσι θα καταφέρεις να τον κάνεις να νιώσει κι αυτός άνετα με την δική του σεξουαλικότητα. Θα ενισχύσεις τον ανδρισμό του και θα τον κάνεις να έχει ορμές. Ορμές που θέλει να εκτονώσει μόνο με σένα. Γιατί εσύ θα είσαι κάτι παραπάνω από αρκετή.

Με αυτό τον τρόπο η σχέση σας θα αποκτήσει αυτή την πραγματική συναισθηματική σύνδεση που σας λείπει. Θα γίνετε ένα. Θα ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και θα είστε δυο καινούργιοι άνθρωποι. Δυο άνθρωποι που γνωρίζονται για πρώτη φορά ειλικρινά».

Συμφωνήσαμε λοιπόν να επικοινωνήσουμε και πάλι όταν θα είχε εφαρμόσει όλα όσα θα διάβαζε.

Τελικά τι έγινε με την Ιωάννα και τον σύντροφό της;

«Κάποια στιγμή αποφάσισα να το αντιμετωπίσω όπως έπρεπε να είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό και του είπα πως θέλω να μιλήσουμε για κάτι πολύ σημαντικό. Αυτός συμφώνησε διστακτικά, αλλά καταλάβαινα από την στάση του σώματός του πως είχε μπει σε άμυνα και δεν είχε διάθεση να συζητήσουμε. Πρωτότυπο, σκέφτηκα από μέσα μου.
Καθίσαμε λοιπόν και τον ρώτησα ευθέως γιατί έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο μεταξύ μας. Του είπα πως αποκλείεται να μην το βλέπει και αυτός. Είχαμε χάσει κάθε πιθανή σύνδεση μεταξύ μας. Πλέον δεν αγγιζόμασταν καν. Απλώς υπήρχαμε στον ίδιο χώρο και ζούσαμε μηχανικά την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος ήταν σκεπτικός και έκανε μεγάλες παύσεις. Σαν να σκεφτόταν κάθε φορά τι έπρεπε να μου πει, για να μην καταλήξουμε σε ακόμα ένα καβγά. Εκεί είναι που μου είπε κάποια λόγια που με έκαναν να νιώσω μέσα μου την μεγαλύτερη απόρριψη.»

Την δύναμη να κάνεις έρωτα στο μυαλό, στην καρδιά και σε κάθε πτυχή του είναι του.

Να γίνεις εσύ η απόλυτη γυναίκα στα μάτια του, που κοιτάζει σαν θεά και την διεκδικεί συνεχώς, χωρίς να την χορταίνει.

Μιλάω σε σένα που:

– Θέλεις να βγεις επιτέλους από την ζώνη ασφαλείας σου και σε νοιάζει και η δική σου ευχαρίστηση

– Θέλεις να δημιουργήσεις μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σου

– Θέλεις να αποκτήσετε την πιο συναρπαστική ερωτική ζωή

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Πέρασε λίγο παραπάνω από ένας μήνας, όταν έλαβα και πάλι μήνυμα από την Ιωάννα. Αυτή την φορά ο τόνος της και το ύφος της ήταν εντελώς διαφορετικά. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ο ενθουσιασμός της και αυτό με έκανε να χαρώ διπλά.

Θα σου παραθέσω παρακάτω ένα απόσπασμα από την απάντησή της:

«Νίκο πραγματικά αυτό το βιβλίο ήταν για μένα αποκάλυψη. Δεν με βοήθησε μόνο να γνωρίσω καλύτερα το σώμα του συντρόφου μου, αλλά και το δικό μου. Με έκανε να ξεπεράσω ορισμένα ταμπού. Δεν ντρέπομαι πια για την σεξουαλικότητά μου. Αντίθετα, την απολαμβάνω. Έχω αρχίσει να αγαπώ κάθε εκατοστό του κορμιού μου και το ίδιο έχει συμβεί και στον Γιώργο.

Ακολούθησα τις συμβουλές που αναφέρεις και αυτή είναι η καλύτερη περίοδος στην σχέση μας. Ακόμα καλύτερη από την αρχή. Νιώθω πως ξαναγεννήθηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία προηγούμενη ερωτική εμπειρία μου, που να συγκρίνεται με αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό. Ούτε στο ελάχιστο.

Η ερωτική μας ζωή έχει απογειωθεί. Πλέον είμαι τολμηρή. Είμαι απαιτητική και ξέρω τι θέλω και πως να το πάρω. Όταν μου πρότεινες να διαβάσω το βιβλίο, δεν σου κρύβω πως είχα περιέργεια μεν, αλλά ήμουν και αρκετά δύσπιστη. Δεν περίμενα πως θα κάνει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Και στο λέω αυτό με ειλικρίνεια, γιατί τελικά ήμουν εντελώς λάθος. Και είναι ίσως η πρώτη φορά που χαίρομαι που βγήκα λάθος.

Τα πάντα είναι διαφορετικά στην σχέση μου με τον Γιώργο. Υπάρχει και πάλι πάθος. Νιώθουμε ένταση. Έχω βιώσει τόσο βαθιά συναισθήματα όταν κάνουμε σεξ, που νόμιζα πως συμβαίνουν μόνο σε ταινίες ή είναι υπερβολές που λένε οι άνθρωποι.

Έχω νιώσει ένα απίστευτο δεσμό μεταξύ μας. Όλα όσα αναφέρεις μέσα στο βιβλίο μας έφεραν πιο κοντά από ποτέ και με έκαναν να καταλάβω πόσο δίκιο είχες. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι απλά έκανα σεξ με τον Γιώργο και όχι έρωτα. Συνειδητοποίησα κάτι ακόμα πιο μεγάλο. Δεν είχα νιώσει ποτέ στην ζωή μου πως είναι να κάνεις έρωτα.

Πραγματικό έρωτα, που σε δένει περισσότερο με τον άλλο και τα κορμιά ενώνονται. Το πιο απίστευτο κομμάτι βέβαια ήταν όλες οι συναισθηματικές τεχνικές που αναφέρεις και πόσο άλλαξαν την συμπεριφορά του απέναντί μου. Τον βλέπω και πάλι να με επιθυμεί. Βλέπω αυτό το βλέμμα πόθου στα μάτια του, που το είχα χάσει εδώ και πολλά χρόνια.

Θέλω πραγματικά να σε ευχαριστήσω για αυτό το δώρο που μου έκανες. Δεν πήρα απλά την επιβεβαίωση που ήθελα στο ερωτικό κομμάτι. Χάρη σε σένα πήρα πίσω την σχέση μου. Αυτή την φορά όμως είμαστε και οι δυο πιο ειλικρινείς. Πιο ανοιχτοί. Πιο πρόθυμοι να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις επιθυμίες μας. Πλέον απολαμβάνω και εγώ και αυτός το σεξ και τον βλέπω να ανυπομονεί να βρεθούμε οι δυο μας. Το ίδιο και εγώ.

Κέρδισα μια σχέση που συνδυάζει την ερωτική επαφή με το συναισθηματικό δέσιμο. Και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα ότι μπορούσε να συμβεί σε μένα, ειδικά μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί.»

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

Ένα μεγάλο μυστικό, που δεν θα στο πει κανένας άλλος, είναι πως όταν ξέρεις πως να κάνεις έρωτα σε έναν άνδρα σωστά, τότε έχεις πραγματικά την δύναμη να τον κάνεις να σου παραδοθεί ολοκληρωτικά.
Σκέψου την ζωή σου αυτή την στιγμή. Είσαι χαρούμενη; Θες περισσότερα; Ή απλά θα συμβιβαστείς με μια μέτρια ερωτική ζωή και μια μέτρια σχέση, που δεν θα σε δέσει ποτέ πραγματικά με τον σύντροφό σου;

Είσαι έτοιμη να δεχτείς το γεγονός πως ο σύντροφός σου μπορεί να φτάσει στο σημείο να αρχίσει να ψάχνει ικανοποίηση από κάποια άλλη, επειδή δεν σας δένει πλέον τίποτα;

Τώρα έχεις την μοναδική ευκαιρία να κάνεις αυτή την βαθιά σύνδεση μαζί του, που τόσο λαχταράς. Να τον κάνεις να νιώθει πεταλούδες στο στομάχι του, κάθε φορά που του ρίχνεις ένα βλέμμα.

ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ

Έχω ετοιμάσει για σένα το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ερωτικό εγχειρίδιο, γραμμένο ειδικά για γυναίκες, που θα σου δώσει τις γνώσεις και την δύναμη, που ελάχιστες γυναίκες έχουν.
Γραμμένο σε απλή και απόλυτα κατανοητή γλώσσα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα σε κάνει να καταβάλεις ακριβώς τι διαβάζεις και πως μπορείς να το εφαρμόσεις. Τόσο απλά και εύκολα.

Έχω μελετήσει και διδαχθεί επίσης, την θεραπευτική επίδραση του Ταντρικού μασάζ, κάτι που δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτά που έχεις δει ή ενδεχομένως έχεις ακούσει μέχρι σήμερα.

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να κάνει την κάθε γυναίκα να καταλάβει τον δικό της ερωτισμό, τον ερωτισμό του συντρόφου της και να πετύχει την απόλυτη αρμονία και ηδονή μεταξύ τους.

ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ

Αυτό το βιβλίο δεν περιέχει φτηνά σεξουαλικά κόλπα, που σκοπό έχουν να ανάψουν έναν άντρα. Σου δείχνω τον τρόπο για να πετύχεις μια πραγματικά βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σου και να διορθώσεις τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας.

Θυμάσαι λίγο νωρίτερα που σου ανέφερα για κάποιους άνδρες που αρνούνταν να πάνε σε έναν ειδικό για προβλήματα που αντιμετώπιζαν; Με αυτό το βιβλίο αυξάνεις τις πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημα του συντρόφου σου εσύ η ίδια.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Αυτό που είχα παρατηρήσει μιλώντας με άντρες και γυναίκες είναι πως ζούμε σε μια εποχή που το σεξ και το συναίσθημα είναι δυο ξεχωριστά πράγματα. Έτσι τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν το σεξ σαν κάτι που θα τους προσφέρει μόνο σωματική απόλαυση.

Αν ήθελα πραγματικά να δώσω λύση στα προβλήματα των ζευγαριών, έπρεπε να τους δώσω να καταλάβουν πως δεν γίνεται να μάθεις πως να λειτουργείς ερωτικά από τις ταινίες, από αυτά που λένε οι φίλοι ή ακόμα και από την πορνογραφία.

Η εμπειρία μου έχει δείξει πως το πιο συχνό λάθος που κάνουν τα ζευγάρια είναι πως αφήνουν τον σύντροφό τους να μαντέψει. Η πραγματικότητα όμως είναι πως πρόκειται για το δικό σου κορμί. Κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από εσένα.

Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να διδάξεις στον σύντροφό σου τον τρόπο που θέλεις να σε ευχαριστήσει;
Προτιμάς να συμβιβαστείς και να ζεις κάτι μέτριο ή θέλεις να βιώσεις για πρώτη φορά στην ζωή σου κάτι το ανεπανάληπτο;

Αν διάβασες την ιστορία της Ιωάννας και σου θύμισε την δική σου σχέση, τότε θέλω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Μπορείς να την αλλάξεις. Μπορείς να έχεις την ευτυχισμένη κατάληξη που είχε η δική της σχέση. Σήμερα κιόλας.

Δεν έχει καμία σημασία πόσο καιρό βρίσκεσαι σε σχέση ή σε γάμο. Μπορεί να είστε μαζί 1 χρόνο, ή μπορεί να είστε μαζί 30 χρόνια. Αν δεν βάλετε σωστά τις βάσεις της επικοινωνίας μέσα από τις ερωτικές σας επαφές, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ενωθείτε πραγματικά σε αυτή την σχέση.

Δεν θα κάνετε ποτέ αυτή την βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση που ενώνει το ζευγάρι και τους κάνει ευτυχισμένους μαζί.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις λέξη-προς-λέξη το βιβλίο μου «Κάνε έρωτα στην καρδιά του» και να μάθεις πως να κάνεις έρωτα σε έναν άνδρα, ώστε να σε ερωτευτεί βαθιά. Και όταν λέω πως θα σε ερωτευτεί βαθιά, εννοώ πως θα τον κάνεις να σε δει διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Δεν θα μπορεί καμία να συγκριθεί μαζί σου.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα σε διδάξω πως γίνεται το αυθεντικό ταντρικό μασάζ. Κάτι που για πρώτη φορά παρουσιάζεται ολοκληρωμένα στην Ελλάδα. Το βιβλίο «Κάνε έρωτα στην καρδιά του» περιλαμβάνει 120 σελίδες, γεμάτες από μυστικά που δεν γνωρίζουν ούτε έμπειροι σεξολόγοι.

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Πως θα τον κάνεις να σε ικανοποιήσει ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θέλεις και θα είναι απόλυτα πρόθυμος να το κάνει. Η άρνησή του για να σε ικανοποιήσει τώρα θα είναι ανύπαρκτη

Η κρυφή τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις αν είσαι σε μια ελεύθερη σχέση, για να τον κάνεις να δεθεί τόσο έντονα μαζί σου και να θέλει αποκλειστικότητα. Από εκεί που δεν θέλει ‘ταμπέλες’, ξαφνικά θα γίνει ένας τρυφερός και αφοσιωμένος σύντροφος

Πως θα ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου απόλυτα στο κρεβάτι και θα εκπληρώσεις όλες του τις φαντασιώσεις, χωρίς να νιώθεις άβολα ή υποτιμητικά. Πανίσχυρες τεχνικές που θα τον αιφνιδιάσουν, δεν θα τις περιμένει ποτέ και θα τον κάνουν δικό σου για όσο καιρό εσύ θέλεις

Σε ποια σημεία του σώματος πρέπει να τον αγγίξεις, πως πρέπει να τον αγγίξεις και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Μάθε να χειρίζεσαι κάθε εκατοστό του σώματός του και ξεκλείδωσε μυστικές περιοχές, που ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει ότι έχει

ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ

Σου τονίζω για ακόμα μια φορά ,πως αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί με την πολύτιμη βοήθεια σεξολόγου, η οποία έχει εξειδικευμένες γνώσεις, που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Τώρα έχεις την μοναδική ευκαιρία να έχεις στα χέρια σου το πρώτο ολοκληρωμένο ερωτικό εγχειρίδιο που απευθύνεται καθαρά στις γυναίκες.

Πρόκειται για πανίσχυρες τεχνικές που δεν γνωρίζει κανένας άλλος και δεν είναι σε θέση να στις διδάξει.

Αν θέλεις να μάθεις πως να επικοινωνείς ουσιαστικά με τον σύντροφό σου μέσω της ερωτικής σας επαφής, να ικανοποιείστε με τρόπους που δεν γνωρίζατε καν πως ήταν εφικτοί και να δεθείτε ακόμα περισσότερο μεταξύ σας, τότε χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο ΤΩΡΑ.

Λόγω της ειδικής σχέσης που έχουμε, θέλω να σου δώσω την ευκαιρία να το αποκτήσεις σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Μπορείς να το κάνεις σήμερα δικό σου μόνο με 38,99 ευρώ

Πρόσεξε όμως! Η προσφορά αυτή ισχύει αυστηρά για τις επόμενες 5 μέρες και για ακόμα 17 πωλήσεις.
Αν ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να καθυστερήσεις και σκέφτεσαι πως υπάρχει χρόνος, τότε σκέψου ξανά.

Αν δεν αρπάξεις μια τέτοια ευκαιρία αυτή την στιγμή που μιλάμε, τότε ίσως θα την εκμεταλλευτεί μια άλλη γυναίκα στην θέση σου.

Όσο περισσότερο αφήνεις τον χρόνο να περνάει, τόσο πιο πολύ θα το μετανιώσεις.
Η απόφαση είναι στο χέρι σου.
Τι σκοπεύεις να κάνεις;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Νίκο γεια σου και πάλι. Έχω εφαρμόσει όσο πιο πιστά μπορούσα τις συμβουλές σου και αυτό το βιβλίο έχει γίνει η ερωτική μου Βίβλος 😛 Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο μεγάλη ηδονή, όχι μόνο από τον σύντροφό μου, αλλά από κανέναν άντρα στην ζωή μου. Μου έδειξες μερικά κρυμμένα μυστικά, που δεν γνώριζα ούτε εγώ η ίδια για το σώμα μου. Νιώθω τόσο απελευθερωμένη με την σχέση μου και απολαμβάνω τόσο πολύ την σεξουαλικότητά μου. Εννοείται πως το αγόρι μου έχει ξετρελαθεί με το ταντρικό μασάζ και πρακτικά με παρακαλάει να το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Δεν με βοήθησες μόνο ερωτικά, αλλά βοήθησες ουσιαστικά την σχέση μου να πάει στο επόμενο επίπεδο. Να είμαι με τον άνθρωπό μου και να νιώθω πως επικοινωνούμε σε κάθε επίπεδο και σε κάθε τομέα.

Ότι και να σου πω είναι λίγο. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!

Γεωργία

Καλησπέρα σας κύριε Ανδρέου. Είμαι 55 χρονών και είμαι παντρεμένη εδώ και 23 χρόνια. Το βιβλίο έπεσε τυχαία στα χέρια μου γιατί μου το έδωσε μια φίλη μου να το διαβάσω. Της είχα πει πως περνούσα μια πολύ ιδιαίτερη φάση στον γάμο μου και για να μην σας τα πολυλογώ, μετά από τόσα χρόνια είχαμε πρακτικά απομακρυνθεί εντελώς με τον άντρα μου.

Πέρα από το ότι το σεξ είχε σταματήσει να υπάρχει εντελώς, είχαμε μπλεχτεί στα προβλήματα της καθημερινότητά μας, μεγαλώναμε τα παιδιά και έτσι κάπως, το χάσαμε μεταξύ μας. Είχαν μπει στην ζωή μας άλλες προτεραιότητες.

Το βιβλίο σας μου έδωσε την απόλυτη επιβεβαίωση που ήθελα. Η σεξουαλική ζωή δεν σταματάει σε καμία ηλικία. Μπορώ να σας πω μάλιστα πως με τον άντρα μου κάνω το καλύτερο σεξ που έχουμε κάνει ποτέ. Είμαι τόσο χαρούμενη με αυτά που μου δείξατε μέσα από το βιβλίο σας. Είναι κι αυτός τόσο διαφορετικός απέναντί μου. Η στάση του, η συμπεριφορά του. Τα πάντα. Μου δίνει σημασία, με προσέχει και μου δείχνει έντονο ενδιαφέρον. Νόμιζα πως αυτό είχε χαθεί μετά από τόσα χρόνια και απλά το είχα αποδεχτεί.

Ευχαριστώ που μου δείξατε πως είναι να επικοινωνείς πραγματικά με τον άνθρωπό σου. Ακόμα κι αν μου πήρε 23 ολόκληρα χρόνια.

Έφη

Νίκο καλησπέρα σου! Διάβασα το βιβλίο σου και είμαι κατενθουσιασμένη. Πρέπει να σου πω πως έχω αγοράσει κάθε βιβλίο που έχεις γράψει και δεν απογοητεύεις πραγματικά ποτέ. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ψυχοσύνθεση της γυναίκας, τις ανάγκες της και τον τρόπο που σκέφτεται είναι πραγματικά κάτι που με ξεπερνάει.

Το βιβλίο σου το αγόρασα γιατί ο σύντροφός μου αντιμετώπιζε ορισμένα σεξουαλικά προβλήματα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν ανέφερες πως με τις συμβουλές σου θα μπορούσα να τα λύσω μόνη μου. Ήξερα πως θα το δεχτεί πολύ πιο εύκολα από το να του πω να πάμε σε κάποιον ειδικό. Ξέρεις πως είναι οι άντρες με τον εγωισμό και την τεστοστερόνη τους.

Πρέπει να σου πω πως όχι μόνο κατάφερε να το ξεπεράσει με τις συμβουλές που αναφέρεις, αλλά τώρα είναι πιο ενεργός σεξουαλικά μαζί μου από ποτέ. Βλέπω πως έχει αλλάξει και η δική του αυτοπεποίθηση. Μέσα από τις τεχνικές που αναφέρεις για το που πρέπει να τον αγγίξεις και πως, τον έχω κυριολεκτικά κάνει να παραμιλάει και μου είπε κιόλας. Μου είπε πως δεν πιστεύει πως υπάρχει καμία άλλη γυναίκα που να μπορεί να του δώσει τέτοια ηδονή.

Αυτό που με βοήθησε βέβαια και βρήκα εξαιρετικό που το σκέφτηκες, είναι οι εικόνες. Κατάλαβα ακριβώς την ανατομία του σώματός μου, αλλά και του δικού του και ανακαλύψαμε και οι δυο κάποιες κρυμμένες περιοχές που δεν μπορούσα να φανταστώ καν πως μπορούν να με κάνουν να νιώσω τόση απόλαυση.

Οι εικόνες που χρησιμοποιήσεις στο κεφάλαιο του ταντρικού μασάζ με βοήθησαν να το εφαρμόσω ακριβώς όπως πρέπει, γιατί είμαι οπτικός τύπος και προτιμώ να το βλέπω από το να το διαβάζω. Τα αποτελέσματα δεν μπορώ καν να τα περιγράψω, γιατί θα γίνω ακατάλληλη. Τόσο επιτυχημένα.

Αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως η σχέση μου περνάει την απόλυτη σεξουαλική της φάση. Είμαι πιο ικανοποιημένη από ποτέ και το ίδιο και εκείνος. Σε κάθε τομέα της σχέσης μου βασικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Υπάρχει επικοινωνία, πάθος, ειλικρίνεια και σύνδεση. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι τυχερά αν πετύχουν έστω ένα από αυτά. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει κάποιος σαν εσένα που σου δίνει να καταλάβεις πως πραγματικά μπορείς να τα πετύχεις όλα.

Σε ευχαριστώ ειλικρινά για αυτό το βιβλίο και για την βοήθειά σου. Είσαι εξαιρετικός!

Εβελίνα

Α-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Κάνε Έρωτα Στην καρδιά του
 • Δωρεάν 2 μήνες συνδρομή στο κλειστό forum όπου απαντάει ο Ίδιος ο Συγγραφέας.
 • Ισχύει για περιορισμένο διάστημα. πρόλαβε το.

Κόστος 100,00 Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 38,99 ευρώ

Β-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Κάνε Έρωτα Στην καρδιά του
 • Το ebook πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε μαζί με το ηχητικό αρχείο (Δες το εδώ)
 • Δωρεάν 2 μήνες συνδρομή στο κλειστό forum όπου απαντάει ο Ίδιος ο Συγγραφέας
 • Ισχύει για περιορισμένο διάστημα. Πρόλαβε το

Κόστος 150,00 Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 69,00 ευρώ

Γ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Κάνε Έρωτα Στην καρδιά του
 • Δωρεάν 2 μήνες συνδρομή στο κλειστό forum όπου απαντάει ο Ίδιος ο Συγγραφέας
 • Τηλεφωνική (ή μέσω skype) προσωπική συνεδρία με τον συγγραφέα διάρκειας μιας ώρας για να συζητήσετε βήμα-βήμα την δική σας περίπτωση και την στρατηγική αντιμετώπισης – Η επιλογή αυτή Αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας

Κόστος 170,00 Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 69,00 ευρώ

Δ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 ημέρες
 • το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε» μαζί με το ηχητικό αρχείο (δες το εδώ)
 • Το ebook «Κάνε έρωτα Στην καρδιά του»
 • Το ebook «Τα μυστικά του texting » (δες το εδώ)
 • Δωρεάν 2 μήνες συνδρομή στο κλειστό forum όπου απαντάει ο Ίδιος ο Συγγραφέας
 • ισχύει για περιορισμένο διάστημα. πρόλαβε το

Κόστος 200,00 Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 99,00 ευρώ

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο [email protected]
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054 και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλής πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας.