Πώς Να Κάνω Καλό Κρεβάτι

Author:

Category:

Το καλό κρεβάτι σημαίνει σεξ με αντοχές και διάρκεια. Μάθε όλα τα μυστικά για να απογειώσεις στα ύψη την ηδονή και να έχετε πολλούς περισσότερους οργασμούς.

Κάθε άνθρωπος αναζητά το καλό σεξ όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τον / την σύντροφο του. Είναι η πηγή απόλαυσης, ικανοποίησης, σταθερότητας και δεσίματος. 

Όλοι κάποια στιγμή αναζητούν νέες πληροφορίες σχετικά με το σεξ και το κατά πόσο μπορούν να βελτιωθούν ώστε να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πράξη.

Σε αυτό το κείμενο δεν θα δεις μόνο tips σχετικά με το σεξ ως διαδικασία, αλλά και πληροφορίες για το πως να αυξήσεις τη διάρκεια του. 

Πριν το σεξ

Το σεξ είναι το γεγονός, όμως μετράνε πολλά στο πριν και στο μετά. Πριν πέσετε στο κρεβάτι θα πρέπει να έχουν υπάρξει κάποια πράγματα και αυτά είναι πολύ βασικά για να κάνετε παθιασμένο σεξ, πάντα με ασφάλεια.

Υγιεινή

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να προσέξεις είναι η υγιεινή. Για τον άντρα είναι εύκολο, όμως για την γυναίκα γίνεται περίπλοκο. Το σεξ καλό θα είναι να γίνεται τις ημέρες που δεν υπάρχει ροή αίματος, από τον κύκλο. Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν μία γυναίκα κάνει σεξ μέσα σε αυτές τις μέρες, θα πρέπει να κάνει μπάνιο ακριβώς πριν την πράξη.

Προετοιμασία

Ανάλογα το σεξ που επιδιώκεις να κάνεις υπάρχουν διάφορα πράγματα για να προετοιμαστείς. Για παράδειγμα εάν σου αρέσει το στοματικό, θα πρέπει ανεξάρτητα του φύλου σου να έχεις περιποιηθεί την περιοχή. Φρόντισε οποιαδήποτε μορφή αφαίρεσης των τριχών να έχει γίνει 1-2 μέρες πριν για να μην υπάρχουν ανοίγματα στο δέρμα. Σε περίπτωση που σου αρέσει το πρωκτικό, θα πρέπει να έχεις καθαρίσει ιδιαίτερα καλά την περιοχή, εσωτερικά και εξωτερικά.

Κατά το σεξ

Εδώ πάμε ίσως στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, όλα αυτά τα μικρά μυστικά τα οποία θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο το κρεβάτι και να κάνεις το πιο kinky σεξ που έκανες ποτέ.

Δάχτυλα

Το πρώτο πράγμα στο σεξ μαζί με τα φιλιά είναι τα αγγίγματα. Τα δάχτυλα ανεξάρτητα το φύλο σου, μπορούν να διεγείρουν όχι μόνο τις ερωτικές ζώνες, αλλά και πολλά άλλα σημεία. Φρόντισε πριν κατεβούν χαμηλά για να εξερευνήσουν το άλλο σώμα να έχουν κάνει ένα  πέρασμα από τα χείλη, τα αυτιά και τον λαιμό του / της. 

Στοματικό

Ας είμαστε ειλικρινείς, το καλό σεξ συμπεριλαμβάνει στοματικό. Κάποιοι άνθρωποι δεν το κάνουν γιατί σιχαίνονται, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό κάνει τις μεγάλες διαφορές. Αυτός που θα το δεχτεί θα πρέπει να είναι υγιής, καθαρός και περιποιημένος. Μην το απαιτήσεις ποτέ από τον / τη σύντροφο σου εάν δεν εξασφαλίζεις την ύπαρξη των παραπάνω. Το στοματικό σεξ δεν έχει περιορισμούς και μπορεί να φτάσει σε κάθε πιθανή περιοχή, οπότε να είσαι έτοιμος για τολμηρές εξερευνήσεις.

Sex Toys

Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών που είναι τα δύο παραπάνω, δηλαδή τα αγγίγματα και το στοματικό σεξ, στο κρεβάτι πολλές φορές μπαίνει και ένα τρίτο παιχνίδι. Τα sex toys είναι ένας τρόπος να διεγείρεις ή να συμπληρώνεις την ίδια την πράξη. Δονητές, κλιπς για τις θηλές, λουριά, μαστίγια, χειροπέδες και πολλά άλλα μπορούν να είναι το πιπέρι. Φρόντισε να ξέρεις πόσο σου αρέσει να καίγεσαι όμως.

Διάρκεια

Εδώ πάμε σε ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους άντρες. Γενικά η γυναίκα ικανοποιείται για αρκετό διάστημα, όμως οι άντρες έχουν ένα όριο. Εάν είσαι γυναίκα φρόντισε κατά το στοματικό να μην είσαι πολύ έντονη και να τοποθετήσεις ένα λαστιχάκι στη βάση του πέους του, εάν έχει θέματα με την διάρκεια του. Εάν τώρα είσαι άντρας και βλέπεις πως δεν αντέχεις πολύ, προσπάθησε να μην πάρεις κάποιο σκεύασμα. Αντιθέτως ξεκίνα να ελέγχεις τις κινήσεις εσύ με διάφορες στάσεις, να προτιμάς προφυλακτικά με τζελ επιβράδυνσης και γενικά να κάνεις σωστές αναπνοές. Να θυμάσαι όμως, πως ακόμα και διάρκεια να μην έχεις η παρτενέρ σου θα εκτιμήσει άμα τις προσφέρεις έναν οργασμό με άλλους τρόπους.

Στάσεις

Στο σεξ υπάρχουν πολλές εξωφρενικές στάσεις. Δεν έχει σημασία όμως να κάνεις ακροβατικά αν δεν τα απολαμβάνεις. Το πώς να επιλέξεις τη σωστή στάση δεν θα το μάθεις μέσα από το πορνό, αλλά μόνο εμπειρικά. Κάνε σεξ. Δοκίμασε πράγματα και θα βρεις ποια στάση προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση. Είναι απλό! Όμως προσοχή στο μόριο του άντρα, γιατί κάποιες μπορεί να επιφέρουν τραυματισμό του!

Φετίχ

Τα φετίχ είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Πρόκειται για πράγματα τα οποία βοηθούν το άτομο να νιώσει τη σεξουαλική ολοκλήρωση. Ψυχαναλυτικά μαρτυρούν πολλά και δεν πρέπει να είναι ταμπού. Το φετίχ είναι υγειές όταν λειτουργεί συμπληρωματικά και όχι ως μορφή αντικατάστασης. Αυτό σημαίνει πως για παράδειγμα εάν το άτομο λατρεύει ένα σημείο, μία πρακτική ή κάποια εσώρουχα θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί και χωρίς αυτά. Εάν έχει κορύφωση μονάχα με αυτή, τότε το φετίχ τον έχει απορροφήσει και έχει χάσει το νόημα του ίδιου του κρεβατιού.

Οργασμός

Για την επίτευξη του οργασμού μπορούν να γίνουν πολλά. Ανταλλαγή υγρών, χτυπήματα, βρισιές και πολλά άλλα. Να θυμάσαι πως όλα είναι μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού και πρέπει να έχουν ένα όριο που έχει συμφωνηθεί με το άλλο άτομο. Εάν το ξεπεράσεις χάνεται ο οργασμός και η κατάσταση γίνεται προβληματική. Οτιδήποτε και να πέσει ως πρόταση στη στιγμή και γίνει αποδεκτό, δεν είναι ταμπού.

Μετά το σεξ

Αφού έχει ολοκληρωθεί η πράξη μεταξύ σας θα πρέπει να υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

Συμπεριφορά

Μερικοί άνθρωποι νιώθουν αμηχανία μετά το σεξ, ενώ άλλοι δεν θέλουν αγκαλιές. Θα πρέπει να είσαι ανοιχτός / ανοιχτή και στα δύο. Μετά το σεξ θα πρέπει να κάνεις τον άλλον να νιώσει άνετα, οπότε πρόσφερε του όλα όσα μπορείς και ζητάει με τον τρόπο του. Αν είναι χώρος δώσε τον, αν είναι τρυφερότητα το ίδιο. Για τον άντρα αυτά δεν είναι και τόσο απλά πολλές φορές.

Έλεγχος και καθάρισμα

Πάντα μετά το σεξ θα πρέπει να γίνεται ένας έλεγχος στο προφυλακτικό, ώστε να δείτε αν έσπασε. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται ψυχραιμία καθώς υπάρχουν λύσεις. Ακριβώς μετά το κρεβάτι είναι η ευκαιρία να πλυθείτε. Μερικά ζευγάρια πάνε παρέα για μπάνιο, ενώ άλλα ατομικά. Όπως και να γίνει, αυτό σημαίνει πως μετά από λίγη ξεκούραση μπορεί να υπάρχει ο επόμενος γύρος!

Πρέπει να διαβάσεις  Ραντεβού μετά τα 40: 5 Tips που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι πανέτοιμη!
Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Μακροχρόνια Σχέση Με Παντρεμένο: Όλα Όσα Πρέπει Να Περιμένεις

  Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2020

  Τον Ιούλιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Οι ερωτικές προβλέψεις δείχνουν πως όλα είναι πιθανά! Δες τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις...

  Όταν το ζευγάρι κάνει ξεχωριστές διακοπές

  Ένα ζευγάρι δεν σημαίνει πως πάντα θα κάνει και κοινές διακοπές. Θέματα εμπιστοσύνης και ζητήματα γκρίνιας εμφανίζονται. Όλα αυτά δείχνουν όμως κάτι βαθύτερο. Είτε ο...

  Εκδηλώνοντας τον έρωτα σου σε κάποιον άλλον

  Ο έρωτας είναι μία από τις πιο ανθρώπινες πράξεις και καταστάσεις. Είναι προσωπικός και μερικές φορές αμφίδρομος. Πως τον εκδηλώνεις όμως σε κάποιον άλλον; Όλοι...

  3+1 λόγοι που πρέπει να μοιράζεσαι τις δουλειές του σπιτιού μαζί της

  Αρκετοί άντρες θεωρούν πως οι δουλειές του σπιτιού, είναι γυναικεία υπόθεση. Ο 21ος αιώνας όμως είναι εδώ και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ετοιμάσου να...
  Πρέπει να διαβάσεις  Οι λόγοι που δεν μπορείς να πεις όχι στο προφυλακτικό

  Φλερτ στον χώρο εργασίας: Οδηγός για να μείνει κρυφό

  Το φλερτ στον χώρο εργασίας είναι κάτι που αποτελεί taboo για πολλούς. Τι γίνεται όμως αν σου αρέσει πραγματικά ένας συνάδελφος; Δες πως θα...

  Πώς να κάνεις μία πραγματικά βαθιά συζήτηση στο πρώτο ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού δεν θα πρέπει να είναι επιφανειακό και με ανούσια θέματα. Μάθε πώς να χειραγωγήσεις μία συζήτηση και να πάρει μία εντελώς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping