Skip to main content

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών αναρωτιούνται «Πως να τον ερεθίσω εγκεφαλικά;» και προβληματίζονται για το αν παίρνει αυτό που θέλει, ο ένας και μοναδικός άντρας της καρδιάς τους.

Μπορεί να έχεις δει στο πρόσωπο του τον «εκλεκτό» σου, όμως να μην έχετε ζήσει ποτέ το πως είναι να κάνεις πραγματικό έρωτα και είναι απόλυτα φυσικό γιατί υπάρχουν κάποια απόκρυφα μυστικά.

Θα έχεις ακούσει για το τάντρα, έναν τρόπο να επεκτείνεις την καρδιά, το σώμα, την ψυχή και την αύρα σου στο άπειρο και να βιώνεις με τον σύντροφο σου πολύωρους, πρωτόγνωρους και ανεπανάληπτους οργασμούς.

Να ξέρεις, αυτό μπορεί να το κατακτήσει κάθε άνθρωπος, αρκεί να ακολουθήσει τις μεθόδους, για να ξεκλειδώσει την κοσμική και ψυχική ενέργεια που βρίσκεται κρυμμένη στο μυαλό.

Θα μοιραστώ τώρα μερικά από τα μυστικά για να ερεθίσεις εγκεφαλικά τον σύντροφο σου, καθώς είναι το προαπαιτούμενο για να βιώσετε μαζί το συναίσθημα του να κάνετε πραγματικό έρωτα.

Νιώστε ταύτιση από το βλέμμα

Το να τον ερεθίσεις εγκεφαλικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσεις το μυαλό του απαραίτητα. Αυτό το έχεις καταφέρει γιατί είσαι όμορφη και γοητευτική. Για εμένα η εγκεφαλική διέγερση είναι πάνω στο κρεβάτι.

Πόσες φορές έχεις κάνει σεξ και έχεις νιώσει απόμακρη και μόνη; Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν έχετε βρει τα σημεία ταύτισης σας. Για να κάνετε έρωτα ως ζευγάρι δεν θα πρέπει να κλείνετε τα μάτια. Τα μάτια λένε πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής και πρέπει να βυθιστείτε ο ένας στο βλέμμα του άλλου.

Παραδώσου στο σύμπαν

Οι σκέψεις είναι αυτές που οδηγούν τους ανθρώπους να κάνουν σεξ και όχι έρωτα. Είναι όλα όσα τους κρατούν στη Γη και δεν τους επιτρέπουν να αφεθούν στο κοσμικό. Πριν ξεκινήσεις την πράξη του έρωτα, νιώσε τα σώματα σας να γίνονται ένα μέσα από το πάθος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και οι δύο στα αγγίγματα και τις αγκαλιές.

Ο έρωτας δεν είναι fast food, όπως το σεξ. Ο έρωτας θέλει χρόνο και ηρεμία. Θα δεις πως με τα κατάλληλα αγγίγματα στο σώμα του ο σύντροφος σου θα μαλακώσει ψυχικά και θα είναι πιο προσβάσιμος μέσω του πάθους. Έχετε παραδοθεί και οι δύο τώρα στο σύμπαν.

Αυτοερωτισμός

Αφιερώστε χρόνο στα σώματα σας. Δείξε στον σύντροφο σου τι κάνεις όσο είσαι μόνη και τον σκέφτεσαι. Αυτός θα δει μία κρυφή πλευρά σου, που πάντα ήθελε και θα ερεθιστεί εγκεφαλικά.

Τον κάνεις οικείο, τον μεταμορφώνεις σε κομμάτι σου. Αντίστοιχα ζήτησε το ίδιο και από αυτόν, ώστε να γίνεις κομμάτι του. Είναι μία ευχάριστη διαδικασία που φέρνει τα άτομα τόσο κοντά που πλέον ταυτίζονται.

Εκφράστε τα συναισθήματα με λόγια

Πες του πως τον αγαπάς. Η αγάπη είναι το κλειδί για τον έρωτα. Ο εγκεφαλικός ερεθισμός του άντρα, γίνεται μέσα από το άγγιγμα των πιο απαλών χορδών της ψυχής του. Τα γλυκά λόγια στο αυτί του κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι ο τρόπος για να σε εμπιστευτεί και να αφεθεί σε σένα. Στο σεξ αυτά δεν υπάρχουν, είναι άγριο, σκληρό και γρήγορο. Ο έρωτας είναι το απόλυτο.

Αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα πολλά μυστικά που μάζεψα με πολύ δυσκολία και χρόνια εμπειρίας και αναζήτησης. Συγκέντρωσα όλη αυτή τη γνώση σε ένα και μόνο βιβλίο, τον απόλυτο οδηγό που θα σε κάνει να βιώσεις τον έρωτα και να πάψεις να κάνεις απλά σεξ.