Skip to main content

Η πρώτη φορά που χάνεις την παρθενιά σου είναι από αυτές τις στιγμές στη ζωή σου που δύσκολα ξεχνάς. Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα αν δεν το έχεις κάνει ήδη αλλά επίσης κρύβει και κάποιον ενθουσιασμό από πίσω. Είναι λοιπόν σημαντικό να την κάνεις όσο πιο όμορφη εμπειρία μπορείς. Για να το πετύχεις πρέπει να θυμάσαι το top six facts της πρώτης φοράς.

Δώσε προσοχή στο ταίρι σου

Σίγουρα θα υπάρχει κάποια αμηχανία, ειδικά αν είναι και για τους δύο η πρώτη φορά. Ωστόσο, από τη στιγμή που έχετε μπει σε διαδικασία να το κάνετε δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε απόσταση στην επικοινωνία σας. Έτσι πάρε πρωτοβουλία και ρώτησε αν είναι όλα ok, αν υπάρχει άγχος και αν ναι τι είναι αυτό που το δημιουργεί. Όσο πιο άνετοι είστε στο να επικοινωνήσετε τόσο πιο άνετο θα βγει γενικότερα.

Αν πάλι δεν αισθάνεσαι άνετα να ρωτήσεις, μπορείς να κάνεις κομπλιμέντα. Κάνε τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να νιώσει όμορφα με τον εαυτό του και αν δεν είναι έτοιμος για αυτό που συμβαίνει δώσε λίγο χρόνο. Άλλωστε, ειδικά η πρώτη φορά, είναι καλό να συμβαίνει με κάποιον τον οποίο εμπιστεύεσαι.

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα με τη μία

Είναι πιθανό να έχεις δει αρκετό πορνογραφικό υλικό για να ξέρεις πως γίνεται αλλά μην περιμένεις να φτάσετε εκεί με τη μία. Ξεκινήστε σιγά σιγά και κάντε ένα βήμα τη φορά χωρίς να βιάζεστε. Μόνο έτσι θα υπάρξει η άνεση που είναι βασική προϋπόθεση για την απόλαυση.

Δεν είναι σαν τις ταινίες

Υπάρχουν πολλά boner killers που μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να συμβεί κάτι λόγω έλλειψης εμπειρίας, όπως το να ζοριστείτε με την χρήση του προφυλακτικού. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η έλλειψη εμπειρίας που ευθύνεται. Πολλοί έμπειροι έχουν βρει μπροστά τους πράγματα που δεν περίμεναν και χάλασαν την ερωτική ατμόσφαιρα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αντί να αγχωθείς πάρε το στην πλάκα. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι, άλλωστε ότι και να συμβεί αν υπάρχει όμορφο κλίμα μεταξύ σας θα το προσπεράσετε.

Ο πόνος

Ειδικά για τις γυναίκες η πρώτη φορά μπορεί να έχει από λίγο έως πολύ πόνο. Είναι λόγω του παρθενικού υμένα που σπάει με τη διείσδυση. Αν είσαι κοπέλα και ανησυχείς μην πονέσεις, μη φοβάσαι. Για αρχή, όλες το έχουμε περάσει οπότε σίγουρα δεν είναι τόσο κακό όσο το φαντάζεσαι. Από εκεί και πέρα φρόντισε να είσαι χαλαρή. Αν σφίγγεσαι το μόνο που θα καταφέρνεις θα είναι να πονάς περισσότερο.

Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και στην ανάγκη ζήτησε του να μείνει ακίνητος για λίγο τη στιγμή που προσπαθεί να μπει μέσα σου. Έτσι σιγά σιγά το αιδοίο σου θα αρχίσει να τεντώνεται και να είναι περισσότερο σε θέση να δεχτεί το πέος χωρίς πόνο. Όταν αρχίσεις να το συνηθίζεις πες του να αρχίσει να κινείται με αργές κινήσεις και θα δεις ότι σε λίγα λεπτά θα το απολαμβάνετε μαζί.

Τα προκαταρκτικά

Είναι ιδιαίτερα σημαντικά ειδικά την πρώτη φορά για να αποφύγεις τον πόνο. Όσο πιο υγρό είναι το αιδοίο της κοπέλας, τόσο πιο εύκολα θα γίνει η διείσδυση. Για αυτό αν είσαι το αρσενικό της υπόθεσης παίξε μαζί της είτε με τα δάχτυλα είτε με τη γλώσσα σου. Ακόμα μπορείς να της ζητήσεις να σου πει τι της αρέσει ώστε να πετύχεις πιο εύκολα το αποτέλεσμα που θέλεις.

Η πρώτη φορά για τους ομοφυλόφιλους

Για τις γυναίκες ισχύει ότι είπαμε παραπάνω. Ωστόσο, οι άντρες είναι λίγο διαφορετικοί. Αν λοιπόν είσαι αγόρι και αποφάσισες να το κάνεις πρώτη φορά με τον καλό σου, καλό θα είναι να υπάρξει κάποια προετοιμασία. Για αρχή φρόντισε να είσαι καθαρός, ειδικά αν θέλεις να αποφύγεις την έξοδο δυσάρεστων πραγμάτων, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιο κλύσμα πριν την επαφή σας. Ακόμα όμως και αν συμβεί το δυσάρεστο γεγονός δεν υπάρχει λόγος ούτε ντροπής ούτε άγχους. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θα πρέπει να ξέρει που μπαίνει και πως υπάρχει αυτός ο μικρός κίνδυνος.

Όσο για το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα γίνει, ισχύουν λίγο πολύ τα κόλπα που είπαμε παραπάνω για τις γυναίκες. Πάρε αναπνοές και μη σφίγγεσαι για να είσαι χαλαρός και ζήτησε από το ταίρι σου να μείνει ακίνητος αν αισθάνεσαι ότι σε πονάει. Έτσι σιγά σιγά θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Με λίγα λόγια

Φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας ώστε να πετύχετε κάτι όμορφο και όχι κάτι άβολο. Σεβαστείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και δώστε χρόνο στους εαυτούς σας μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας. Μην προσπαθήσετε εξ αρχής να το κάνετε να μοιάζει με ταινία ενηλίκων. Θα έρθει και αυτό αργότερα αλλά όλα στην ώρα τους.

featured photo: