Σχέση με Παντρεμένο – Αναλυτικός Οδηγός

Author:

Category:

Από τον Νίκο Ανδρέου. Ειδικό σε θέματα σχέσης

Κι όμως το έκανες. Αυτό που πάντα υποσχόσουν ότι δεν θα κάνεις ποτέ. Να γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Να μπλέξεις με παντρεμένο.

Δεν είσαι η μόνη. Στην πραγματικότητα η σχέση με παντρεμένο είναι κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες. Κάθε μια από αυτές θα ορκιζόταν ότι ποτέ δεν ήταν μέσα στις προθέσεις της. Και όμως έγινε. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβουν. Ανάμεσά τους και η καλύτερή μου φίλη.

Δεν βλέπω το πράγμα από ηθική σκοπιά ούτε θα σου πω αν είναι καλό ή κακό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η σχέση με παντρεμένο έχει ιδιαιτερότητες. Έτσι αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αυτή, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Δεν μπαίνεις σε κάτι ανώδυνο που μπορείς άνετα να πεις «και τι έγινε μωρέ, θα το δοκιμάσω και ότι βγει». Για αυτό το λόγο πριν προχωρήσεις καλό είναι να κάνεις στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις.

 1. Είσαι απλά μόνη σου

Ψάχνεις λίγη διασκέδαση προκειμένου να γεμίσεις το κενό που υπάρχει στη ζωή σου. Αυτός είναι ο μόνος διαθέσιμος αυτή την περίοδο. Δεν θέλεις κάτι ουσιαστικό, απλά να περνάς χρόνο με κάποιο.

Μην το κάνεις, είναι κρίμα να καταστρέψει το γάμο του. Να θυμάσαι ότι σε αυτή την ζωή όλα επιστρέφονται.

 1. Πόσο υγιής είναι η σχέση του

Πώς είναι η σχέση του με τη σύζυγό του; Το γεγονός ότι είναι έξω μαζί σου δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει προβλήματα στο σπίτι του. Μπορεί κάλλιστα να αγαπάει τη σύζυγό του και απλά να θέλει να διασκεδάσει.

Μην πιστεύεις λοιπόν τόσο εύκολα όσα σου λέει για το πόσο «άθλια» είναι η σχέση του. Σε τελικά ανάλυση τον βολεύει να το πιστεύεις.

 1. Είναι τα συναισθήματά του για εσένα πραγματικά;

Όπως ανέφερα και παραπάνω, ορισμένοι άνδρες ψάχνουν απλά διασκέδαση. Θέλεις πραγματικά να σπαταλάς το χρόνο σου με έναν παντρεμένο άνδρα που δεν θα έχεις ποτέ την ευκαιρία να είσαι πραγματικά μαζί;

 1. Μπορείς να αντέξεις τις συνέπειες

Όσο κι αν δεν μιλάμε για το ηθικό του πράγματος πάντα θα υπάρξουν κάποιοι που θα το δουν έτσι. Μπορείς να αντέξεις να αμαυρώνεται η φήμη σου;

Όμως οι συνέπειες δεν αφορούν μόνο τους άλλους αλλά και εσένα την ίδια. Παρακάτω θα βρεις μια ενότητα που γίνεται αναφορά σε αυτές. Διάβασε.  Κρίνε. Πράξε.

 1. Παραδέχτηκε από την αρχή ότι είναι παντρεμένος

Όχι δεν είναι καλό σημάδι  για εσένα αυτό. Σημαίνει απλά ότι σου έδωσε την ευκαιρία να φύγεις. Το γεγονός ότι δεν το έκρυψε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα δεν είχε ανάγκη να το κάνει καθώς το να φύγει από το γάμο του δεν είναι στα σχέδιά του.

 1. Είσαι εντάξει με το να είσαι στο περιθώριο;

Η γυναίκα του και τα παιδιά του  αν έχει θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Αν έχει μια υποχρέωση μαζί τους δεν θα την αφήσει για να έρθει μαζί σου. Είσαι διατεθειμένη να το αποδεχτείς αυτό;

 1. Πιστεύεις ότι θα πάρει κάποια στιγμή διαζύγιο;

Αν αυτό που επιδιώκει βγαίνοντας μαζί σου είναι μια νέα σύντροφος, εντάξει. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ξέρεις από την αρχή ότι δεν πρόκειται να το κάνει;

Αξίζει τον κόπο να ξεκινήσεις κάτι που ξέρεις ότι δεν έχει μέλλον;

 1. Μπορείς να αντέξεις το δράμα που φέρνει μαζί του το διαζύγιο;

Το διαζύγιο έρχεται με πολύ δράμα για τον σύζυγο. Μπορείς να σταθείς δίπλα του σε αυτό; Είσαι έτοιμη να τον βοηθήσεις μέσα από μια τόσο δύσκολη στιγμή; Επειδή αν καταλήξετε σε μια σοβαρή σχέση και αφήσει τη σύζυγό του για εσένα, αυτό θα είναι μια πραγματικότητα για την οποία θα πρέπει να είσαι έτοιμη.

 1. Πόσο καλά τον ξέρεις πραγματικά;
Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί ξανά;

Τον γνωρίζεις ή απλά νομίζεις ότι τον ξέρεις;

Πολλοί άνδρες δείχνουν σε εσένα διαφορετικό πρόσωπο από ότι στην γυναίκα τους. Αυτό είναι κάτι ου πρέπει να συνειδητοποιήσεις και να το λάβεις πολύ καλά υπόψη σου.

Τι θα πρέπει πάντα να θυμάσαι

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες οι οποίες όσο κι αν ακούγονται δυσάρεστες ισχύουν πραγματικά για μια σχέση με παντρεμένο. Να λοιπόν τι πρέπει να θυμάσαι όσο δύσκολο και αν είναι να δεις μέσα από το πάθος της αγάπης που παραποιεί πολλές φορές την πραγματικότητα.

 1. Η σύζυγός του και τα παιδιά (αν έχει) θα έρθουν πρώτα.

Μπορεί να τον χρειάζεσαι απεγνωσμένα δίπλα σου. Ακόμα κι αν θέλει είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αποκριθεί σε αυτή σου την ανάγκη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να  συνειδητοποιήσεις για τα καλά, γλιτώνοντας τον εαυτό σου από πολύ θλίψη.

 1. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται σοβαρά μπορεί να γίνει δύσκολο
Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να γίνεις καλός στην προσέγγιση γυναικών χωρίς να γίνεσαι ενοχλητικός

Οκ. Το πράγμα μεταξύ σας μπορεί να αρχίσει να σοβαρεύει. Όταν όμως η διασκέδαση τελειώσει και η σχέση σας ανέβει επίπεδο είναι πιθανόν ότι μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσετε και να ζήσετε μαζί, αν δεν θέλει τελικά  να αφήσει τη σύζυγό του.

 1. Είναι πολύ πιθανό να μην αφήσει ποτέ τη σύζυγό του για εσένα

Λοιπόν. Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι άντρες δεν θα αφήσουν ποτέ τη σύζυγό τους. Μπορεί να σε αγαπήσει και να σε φροντίσει. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα χωρίσει.

 1. Εξακολουθεί να κοιμάται με τη σύζυγό του

Δεν έχει σημασία τι λέει. Συνεχίζει να κοιμάται με τη σύζυγό του. Ακόμα κι αν δε θέλει να κάνει sex μαζί της – που πιθανότατα θέλει, το να μην κάνει θα θεωρηθεί το λιγότερο ύποπτο.

 1. Φίλοι και οικογένεια θα σου ασκήσουν κριτική

Το πιθανότερο είναι φίλοι και οικογένεια να μη σε υποστηρίξουν σε αυτή σου την απόφαση. Αντίθετα μπορεί να σου ασκήσουν έντονη κριτική. Θα πρέπει να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για αυτό.

Συμβουλές – Οδηγίες Πλεύσης

Ζύγισες τα πράγματα και πήρες τη μεγάλη απόφαση να μπεις τελικά στη σχέση με παντρεμένο. Παρακάτω θα βρεις ορισμένες συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες.

 1. Ποτέ μην τον αναγκάσεις να επιλέξει

Αν το κάνεις έχεις πάρει το σίγουρο δρόμο για να τον χάσεις. Η επιλογή αυτή, είναι επιλογή ζωής. Και είναι ξεκάθαρα δική του. Είναι μια απόφαση που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ο ίδιος.

 1. Μην τον καλείς όποτε και όπου κι αν βρίσκεσαι

Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για την επικοινωνία και τις συναντήσεις σας και μείνετε πιστοί σε αυτό. Εάν θέλετε να δουλέψει η σχέση, πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε η σύζυγός του να μην ανακαλύψει και να καταστρέψει τα πάντα.

 1. Μην μιλάτε για τη σχέση σας σε άλλους

Όπως και να το δεις η σχέση με παντρεμένο παραμένει ταμπού για πολλούς. Άλλωστε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα είναι αυτός που θα προφτάσει τα νέα στην απατημένη σύζυγο, βάζοντας απότομα φρένο στη σχέση σας.

 1. Μην βάζεις εκείνο πρώτο στη ζωή σου

Τα πράγματα είναι απλά.  Δε σε βάζει πρώτη και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Δώσε βάση στο να φτιάξεις τη δική σου ζωή και άσε σε αυτή τόσο χώρο για αυτός όσο αφήνει και αυτός για εσένα στη δική σου. Μην τον βάλεις σε προτεραιότητα παρά μόνο όταν θα είναι πραγματικά δικός σου.

 1. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου
Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κάνω μια γυναίκα να ζηλέψει: 7 Απλοί & Εύκολοι Τρόποι!

Αν συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση αυτή δεν οδηγεί πουθενά, άσε στην άκρη το συναίσθημα, δεν τα πράγματα πω πραγματικά έχουν και πράξε ανάλογα.

 

Οι Βασικοί Κανόνες

 

Θέλεις να έχεις πραγματικά μια ευκαιρία να δουλέψει αυτή η σχέση; Τότε θα πρέπει να παίξεις με τους κανόνες. Ποιοι είναι αυτοί; Μπορείς να τους δεις παρακάτω.

 1. Κάνε το να αξίζει τον κόπο

Μην αφιερώνεις χρόνο σε καταστάσεις που είναι καμένο χαρτί. Η ζωή είναι μία και πρέπει να την ζήσεις.

 1. Μίλησέ του για τα συναισθήματά σου

Ναι αν νιώθεις ενοχές θα πρέπει να του το πεις. Το ίδιο και αν αρχίσεις να έχεις βαθύτερα συναισθήματα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξεκαθαρίσεις που πηγαίνει η σχέση.

Σημείωση: Ο τρόπος που θα του μιλήσεις για τα συναισθήματα σου είναι κρίσιμος καθώς ένας λάθος χειρισμός μπορεί να τον κάνει να απομακρυνθεί. Κάνε εγγραφή στα μαθήματα του Νίκου Ανδρέου και μάθε πως πρέπει να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι σε έναν άνδρα για να τον ανοίξεις συναισθηματικά και να νιώσει απίστευτο δέσιμο μαζί σου. Κάνε click εδώ

 1. Προσδιόρισε τις προσδοκίες σου από νωρίς

Μίλα για το τι περιμένεις από τη σχέση. Μη μπεις απλά σε αυτή. Δώσε του την επιλογή να σου δώσει αυτό που πραγματικά θέλεις ή να φύγει.

 1. Μην παίρνεις της μετρητής το «θα πάρω διαζύγιο»

Πολλοί το λένε προκειμένου να μην σε χάσουν. Η δίνεις σημασία μέχρι να δεις πραγματικές πράξεις.

 1. Διατήρησε τον τρόπο ζωής σου

Μην αλλάξεις τίποτα στον προηγούμενο τρόπο ζωής σου. Συνέχισε τις δραστηριότητες και τα χόμπι σου. Μην περιστρέφεις τη ζωή συ γύρω από αυτόν.

Οι Συνέπειες

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις σε μια σχέση με παντρεμένο και αυτό να μην έχει συνέπειες. Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου κάθε μία από αυτές καθώς πρόκειται για ένα απόλυτα πιθανό και ρεαλιστικό σενάριο.

 1. Η φήμη σου μπορεί να υποστεί σοβαρή ζημιά

Δεν έχει σημασία τι πίστευε για εσένα ο κόσμος πιο πριν. Δεν έχει σημασία πόσο καλό προφίλ έχεις χτίσει. Είσαι το τρίτο πρόσωπο. Το άτομο που έχει μπει ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι. Και ο περισσότερος κόσμος θα σε δει ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

 1. Είναι πιθανό να πληγωθείς
Πρέπει να διαβάσεις  20 + 2 Ατάκες(καμάκι) φλερτ που κάνουν τη διαφορά με τις γυναίκες

Σπάνια οι σχέση με παντρεμένο έχουν διάρκεια. Αυτός μετά από μια σύντομη περίοδο ευτυχίας γυρνάει στη γυναίκα του και εσύ μένεις εκεί, μόνη, με την καρδιά σπασμένη σε κομμάτια.

Ναι το παραπάνω είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο.

 1. Πιθανότατα σπαταλάς το χρόνο σου

Αν η σχέση δεν έχει μέλλον μοιάζει ο χρόνος που περνάς σε αυτή να είναι χαμένος. Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς όλα εκείνα που θα μπορούσες να έχεις κάνει μέσα σε αυτόν το χαμένο χρόνο.

 1. Συναισθήματα ενοχής

Γνωρίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος ή κατά κάποιο τρόπο ανέντιμο. Κι ενώ κάποιες φορές μπορεί να είσαι εξαιρετικά καλά, σπάνια μπορείς να αποφύγεις εντελώς τα συναισθήματα ντροπής που σε περιμένουν στη γωνία.

Δωρεάν Μαθήματα για γυναίκες από τον Νίκο Ανδρέου.

Ο Κορυφαίος σύμβουλος σχέσεων Νίκος Ανδρέου έχει δημιουργήσει μια σειρά δωρεάν ολοκληρωμένων μαθημάτων στην οποία σου δείχνει το μυστικό να κατακτήσεις πραγματικά τον άνδρα που επιθυμείς. Να τον κάνεις να νιώσει βαθιά συναισθήματα για εσένα, να σε ερωτευθεί και να κολλήσει μαζί σου για τα καλά. Δες τα στο παρακάτω link:

Δωρεάν μαθήματα – Κάνε Click εδώ

Αν έχετε χωρίσει:

Αν έχετε χωρίσει και ψάχνεις τρόπο επανασύνδεσης, κατέβασε άμεσα το δωρεάν βιβλίο επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου. Κάνε click εδώ

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

  Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το! Ένα...

  Μείνε ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση

  Μία σχέση μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να γίνεις άλλος άνθρωπος. Υπάρχει όμως τρόπος να μείνεις η ίδια. Το σημαντικό είναι...

  Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

  Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί...

  4 πράγματα για πιο δυνατή ψυχολογία

  Η καλή ψυχολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την γυναίκα σε κάθε τομέα της ζωής της. Αλλάζοντας λίγα πράγματα στην καθημερινότητα εξασφαλίζεις την ισορροπία. Η καθημερινότητα...

  Θέτοντας τα όρια του πρώτου ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά «αναγνωριστικό» ή μπορεί να καταλήξει και στο κρεβάτι; Δες πως μπαίνουν τα όρια και γιατί πρέπει να μην τα...

  Ο άντρας του 21ου αιώνα είναι συναισθηματικός και αυτό αρέσει!

  Ο ιδανικός άντρας είναι διαφορετικός σε κάθε εποχή. Στο σήμερα ο πολύ σκληρός και αδιάφορος άντρας είναι παρελθόν. Γιατί επιτυχία οι συναισθηματικοί τύποι; Όταν ακούς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]