Skip to main content

Οι άντρες λατρεύουν τις δυνατές προκλήσεις. Για να αποκτήσουμε κάτι προτιμάμε να δουλέψουμε γι’ αυτό, παρά να μας το δώσουν στο πιάτο έτοιμο.

Μια καλή ιστορία εστιάζει στο ταξίδι του πρωταγωνιστή μέσα από τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσει για να φτάσει στον τελικό σκοπό του. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εντάσεις, οι διαμάχες και οι δυσκολίες, τότε η ιστορία θα ήταν βαρετή.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα ραντεβού. Πολλοί άντρες παραπονιούνται ότι δεν θέλουν να παίζουν παιχνίδια με τις γυναίκες. Θέλουν απλά να είναι ξηγημένες και σταράτες απέναντί τους.

Πολλοί άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αν μια γυναίκα αποδειχθεί άμεσα διαθέσιμη και διστάζουν μπροστά στην ευκολία της κατάστασης. Όταν αυτό συμβεί, εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να περάσετε με άριστα όλα τα τεστ τους.

Ποιες είναι όμως αυτές οι προκλήσεις και γιατί μερικές γυναίκες αρέσκονται σε αυτές?

Κάθε πρόκληση της γυναίκας ως προς τον άντρα αποτελεί ένα τεστ στο κατά πόσο πιστεύει στον εαυτό του και τις προθέσεις του.

Δεν είναι κανένα φοβερό μυστικό το γεγονός ότι η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός άντρα. Έτσι, οι γυναίκες σας δίνουν την ευκαιρία να αποδείξετε τι είστε. Θέλουν να ξέρουν αν είστε αυτό που ψάχνουν, ή είστε άλλος ένας της σειράς.

Αυτό μπορεί να σας αγχώνει και να θεωρήσετε ότι σας κάνει προσωπική επίθεση με σκοπό να αποτύχετε. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε όμως είναι ότι το κάνει επειδή ενδιαφέρεται και ονομάζεται παιχνιδιάρικο φλερτ.

Ακριβώς επειδή την ελκύετε, θέλει να σας γνωρίσει και να μάθει ποιος πραγματικά είστε. Οι γυναίκες συνηθίζουν να τεστάρουν τους άντρες στους οποίους βλέπουν εν δυνάμει δυνατότητες.

Οι προκλήσεις αυτές μπορεί να είναι ασυναίσθητες, καθώς είναι φυσικές αντιδράσεις ανασφάλειας ή απλά προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Έτσι, προβάλλουν τις ανασφάλειές τους σα μηχανισμό αυτοάμυνας.

Γιατί είναι απαραίτητο να περάσετε αυτές τις δοκιμασίες.

Οι γυναίκες ελκύονται από άντρες που είναι άνετοι με τον εαυτό τους και έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν θέλουν καλούς ηθοποιούς που κρύβουν τις ανασφάλειές τους.

Όταν αποτυγχάνετε σε μια δοκιμασία, δείχνετε στην κοπέλα ότι σας ξεμπροστιάζει και δεν είστε τόσο άνετοι όσο θα θέλατε να πιστεύει.

Επίσης δείχνετε ότι είστε εύκολος στόχος και δεν μπορείτε να αποφύγετε τα χτυπήματα. Ακόμα χειρότερα, δεν έχετε χιούμορ ή αυτοσαρκασμό και δε μπορείτε να ανταποδώσετε τα πειράγματα. Το πιο βασικό απ’ όλα, δείχνετε ότι δεν είστε ικανοί να φλερτάρετε μαζί της.

Οι άντρες που πιστεύουν στον εαυτό τους μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που τους εμφανίζεται. Αγαπούν τον εαυτό τους. Έτσι, ακόμα και σε μια δύσκολη στιγμή, δεν ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξυ ή αντρίκιο από αυτό.

Οι κατηγορίες των τεστ

  • Εξωτερική εμφάνιση. Αν μικροδείχνετε ή έχετε ένα εμφανές χαρακτηριστικό δεν υπάρχει περίπτωση να μη σχολιαστεί. Πάρτε το χαλαρά.
  • Αρρενωπότητα. Μερικές φορές οι κοπέλες θα σας προκαλέσουν για να αποδείξετε πόσο δυνατός ή θαρραλέος είστε. Για παράδειγμα, ότι δεν μπορείτε να τις νικήσετε σε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου.
  • Χόμπι και ενδιαφέροντα. Όταν ομολογείτε ότι διαβάζετε κόμιξ και η αγαπημένη σας σειρά είναι τα πόκεμον, οι κοπέλες πιθανότατα να σας κοροϊδέψουν μέχρι εσχάτων για το ότι είστε «nerds».
  • Απόψεις. Οι αντίθετες απόψεις μπορεί να προκαλέσουν κάποιο είδος έντασης, ειδικά αν αυτές είναι σημαντικές για μια γυναίκα. Θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, συχνά προκαλούν αντιδράσεις, τις οποίες όμως εσείς καλείστε να καλμάρετε και να αποδείξετε ότι είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Πρέπει να δείξετε ότι σέβεστε τις απόψεις της, χωρίς να απαρνείστε τις δικές σας και μπορείτε να συζητήσετε ώριμα.
  • Σεξουαλικότητα. Πολλές γυναίκες έχουν ανατραφεί με το σκεπτικό ότι πρέπει να κρύβουν τις σεξουαλικές τους ορμές. Το θεωρούν ντροπή, ιδιαίτερα αν νιώσουν κάτι πολύ νωρίτερα από τον άντρα. Έτσι, όταν γίνεστε πιο ευθύς με το φλερτ σας ή με σεξουαλικές συζητήσεις, προσπαθούν να σας μπλοκάρουν.

Πώς να ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ στα τεστ των γυναικών

Όλα ξεκινούν από το μυαλό σας. Δε χρειάζεται να πάρετε προσωπικά την υπόθεση και δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι θέλει να σας απορρίψει ή να σας κάνει κακό. Αν θεωρήσετε το αντίθετο, τότε έχετε χάσει το παιχνίδι.

Σας παραθέτω τους πιο συχνούς λόγους για τους οποίους οι άντρες αποτυγχάνουν στα τεστ των γυναικών:

  • Νιώθουν ντροπιασμένοι ή τους πιάνει άρνηση. Γιατί να αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό που είστε ή γι’ αυτό που σας αρέσει? Μη λέτε ψέματα, μην κρύβεστε και μην το αρνείστε, γιατί δείχνει ότι απαρνιέστε την πραγματική σας ταυτότητα. Αν εσείς βλέπετε τον εαυτό σας με κακό μάτι, σκεφτείτε πως θα τον βλέπει εκείνη.
  • Απολογούνται συχνά. Αν δεν προσβάλλετε κάποιον συνειδητά, ή συμπεριφέρεστε άσχημα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογείστε.
  • Γίνονται αμυντικοί ή θυμώνουν. Το να θυμώνετε δεν αποτελεί λύση, καθώς θα την κάνετε να μετανιώσει που σας μίλησε. Θα την τρομάξετε δείχνοντας ότι είστε τύπος που τα χάνει κάθε φορά που συναντάει μια πρόκληση.
  • Δικαιολογούν τον εαυτό τους συνεχώς. Γιατί πρέπει να δικαιολογείστε για τον εαυτό σας, ειδικά σε ένα ξένο? Δε χρωστάτε καμία εξήγηση για το ποιος είστε. Αν το κάνετε αυτό δηλώνετε ότι δεν είστε σίγουρος για τον εαυτό σας.
  • Δε μιλούν και κατσουφιάζουν. Με το να σιωπαίνετε και να κάνετε μορφασμούς δείχνετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Σας ρίχνει και σας στεναχωρεί κάθε τι δύσκολο που μπαίνει στο δρόμο σας. Ένας αληθινός άντρας συζητάει αυτό που τον ενοχλεί και δε σταυρώνει τα χέρια του κάνοντας σα μικρό παιδί.

Πώς να περάσετε με ΕΠΙΤΥΧΙΑ τα τεστ της

Είναι πολύ απλό – υποθέστε ότι οι δοκιμασίες στις οποίες σας υποβάλλει μια κοπέλα είναι σημάδια υγειούς φλερτ. Υποθέστε ότι το κάνει αυτό γιατί κατά βάθος της αρέσετε.

  • Δείξτε ότι το κατέχετε. Δείξτε ότι είστε σίγουρος για τις προθέσεις σας, τη σεξουαλικότητά σας, τις αξίες και τα πιστεύω σας. Δεχτείτε τις προκλήσεις της και ανοιχτείτε χωρίς να ντρέπεστε ή να φοβάστε γι’ αυτό που είστε. Υποστηρίξτε τις θέσεις σας με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο.
  • Διασκεδάστε το. Το να έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ δείχνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και ότι είστε σίγουρος για τον εαυτό σας. Δείχνει ότι δεν παίρνετε τίποτα προσωπικά.
  • Ανταποδώστε την πρόκληση. Κάντε τη να γευτεί τη συνταγή της δείχνοντας ότι το απολαμβάνετε. Είναι όπως τα παιδάκια στην παιδική χαρά, όπου τα αγοράκια και τα κοριτσάκια πειράζαν αυτούς που τους άρεσαν.
  • Θέστε τα όριά σας με ευγενικό τρόπο. Αν μια γυναίκα σας μειώνει ή προσπαθεί να σας πατρονάρει δε χρειάζεται να το αποδέχεστε αθόρυβα. Πολλοί άντρες δεν αντιδρούν, φοβούμενοι μη χαλάσουν το καλό κλίμα. Δε χρειάζεται να προσβάλλετε την κοπέλα ή να της επιτεθείτε. Το θέμα είναι να της δείξετε να καταλάβει ότι δεν σας αρέσει αυτού του είδους η συμπεριφορά και αν συνεχίσει θα αποχωρήσετε.

Παραδείγματα για να αριστεύσετε στις δοκιμασίες

Η κοπέλα λέει

«Είσαι πολύ κοντός για μένα». (Εξωτερική εμφάνιση)

  • Λάθος απάντηση: «Δεν είμαι και τόσο κοντός – 1,75 είναι κανονικό ύψος». (Δικαιλογείστε) «Μπα, μου αρέσει το ύψος μου. Μια χαρά είναι». (Αμυντική Στάση)
  • Σωστή απάντηση: «Έλα τώρα, μπορείς και καλύτερα»! (πείραγμα) «Έχεις δίκιο, είσαι πολύ ψηλή για μένα» (Πρόκληση)

Η κοπέλα λέει

«Δεν είσαι αρκετά μικρός για να πίνεις στο μπαρ»?

  • Λάθος απάντηση: «Ε, μόλις έκλεισα τα 21 πέρυσι. Πάντοτε έδειχνα μικρότερος (Δικαιολογείστε)
  • Σωστή απάντηση: «Ω, με κολακεύεις τώρα» (Το κατέχεις), «Βασικά έχω ψεύτικη ταυτότητα. Μην το πείς πουθενά». (Σαρκασμός)

Η κοπέλα λέει

«Κάποιος στεναχωρήθηκε που τον νίκησα»? (Αρρενωπότητα)

  • Λάθος απάντηση: «Καλά, ότι να ‘ναι. Ούτε κάν προσπαθούσα». (Θυμωμένο πεντάχρονο παιδάκι)
  • Σωστή απάντηση: «Θα κλαίω για τις επόμενες τρείς ημέρες. Μα τι ήττα ήταν αυτή»? (Σαρκασμός) «Ναι, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ίσως χρειαστεί να με πάρεις αγκαλία και να μου δώσεις φιλάκια για να νιώσω καλύτερα» (Το κατέχετε)

Η κοπέλα λέει

«Δεν το πιστεύω ότι βλέπεις ακόμα πόκεμον». (Ενδιαφέροντα)

Λάθος απάντηση:«Δεν το βλέπω και τόσο» (άρνηση), «Ε, δεν είναι για παιδάκια. Είναι για ενήλικες» (Δικαιολογείτε τον εαυτό σας).

Σωστή απάντηση: «Τι λες, είναι υπέροχο!» (Υποστηρίζετε τα ενδιαφέροντά σας). «Δεν είσαι αρκετά nerd για να καταλάβεις πόσο ωραία σειρά είναι» (Πρόκληση).

Η κοπέλα λέει

«Είσαι τόσο αφελής που πιστεύεις ότι το σεξ είναι καλό με οποιαδήποτε κοπέλα».

Λάθος απάντηση: Σταματάτε να μιλάτε και νιώθετε ντροπή.

Σωστή απάντηση: «Μόνο όταν συμμετέχω και γω» (Χαμογελάστε και δείξτε αυτοπεποίθηση για τη σεξουαλικότητά σας), «Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Ίσως πέφτεις συνεχώς σε κακές περιπτώσεις» (Της την λέτε).

Η κοπέλα λέει

Κάνετε προσωπική ερώσηση σε μια κοπέλα και σας απαντάει, «Γιατί με ρωτάς» (Σεξουαλικότητα)

Λάθος απάντηση: «Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε ταράξω» (Απολογείστε), «Ώ, θέε μου, αυτό ακούστηκε πολύ λάθος» (Νιώθετε ντροπή).

Σωστή απάντηση: «Η σεξουαλικότητα είναι κάτι φυσικό και διασκεδαστικό» (Αυτοπεποίθηση), «Σε ρωτάω γιατί θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα» (Πρόκληση).

Η κοπέλα λέει

«Προσπαθείς να με ρίξεις»? (Σεξουαλικότητα)

Λάθος απάντηση: «Όχι, όχι, μιλάμε φιλικά» (Αρνείστε τις προθέσεις σας)

Σωστή απάντηση «Εξαρτάται, πιάνει»? (Αστεϊσμός), «Φυσικά, αλλά θα ήθελα να σε γνωρίσω καλύτερα πρώτα» (Αυτοπεποίθηση στις προθέσεις σας).

Η κοπέλα λέει

Φλερτάρετε μαζί της και σας λέει, «Δεν πιστεύω να φαντάζεσαι ότι θα κοιμηθούμε μαζί απόψε, έτσι»? (Σεξουαλικότητα)

Λάθος απάντηση: «Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άβολα» (Απολογείστε για τις προθέσεις σας).

Σωστή απάντηση «Για ηρέμησε δεσποινίς, δεν είμαι τόσο εύκολος» (Πρόκληση), «Χαχα, έτσι λες τώρα…» (Αυτοπεποίθηση στις προθέσεις σας), «Μα φυσικά και όχι. Το σεξ είναι καλύτερο στο δεύτερο ραντεβού» (Αυτοπεποίθηση στο πρόγραμμά σας).

Μήπως ήρθε λοιπόν ώρα να αρχίσετε να δίνετε τις σωστές απαντήσεις για να δείξετε στις κοπέλες τι αξίζετε; Μελετήστε προσεκτικά και πηγαίντε καλά διαβασμένοι στο επόμενο τεστ.