Skip to main content

Μία παντρεμένη γυναίκα που έχει εραστή, στην πραγματικότητα είναι μία θλιμμένη γυναίκα. Είναι στενάχωρο να πρέπει να κρύβεται από τον άντρα, τα παιδιά, τις φίλες και την κοινωνία για να απολαύσει την ζωή της.

Όμως το χειρότερο είναι πως για την θλίψη της δεν φταίει η ίδια απαραίτητα, αλλά οι συνθήκες γύρω της. Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολη η απόφαση την πρώτη φορά να προχωρήσει σεξουαλικά με κάποιον άλλο άντρα πέρα του άντρα της, όμως από τη στιγμή που το έκανε θεωρεί πως πέρασε ένα όριο και πλέον δεν έχει τύψεις. Αυτό όμως είναι ψέματα.

Δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για την απάτη, αλλά ούτε και για οτιδήποτε άλλο, καθώς έχει την ευκαιρία όλα να τα αλλάξει και να ξαναβρεί την ευτυχία της αρκεί να ξέρει γιατί επίλεξε τον εραστή.

Ετοιμάσου να πάρεις απαντήσεις για τις επιλογές σου, αλλά και να βρεις τις λύσεις σύντομα. Δες για ποιους λόγους μία παντρεμένη γυναίκα επιλέγει έναν εραστή.

Γιατί δεν είναι χαρούμενη στον γάμο της

Ένας γάμος μπορεί να ξεκίνησε καλά, όμως να έχει καταλήξει ένας καθημερινός εφιάλτης. Οι ανθρώπινες σχέσεις φθείρονται, τα άτομα αλλάζουν με τον χρόνο και η καθημερινότητα πιέζει καταστάσεις και αλλοιώνει την όλη έννοια του γάμου. Ο εραστής είναι η διαφυγή μέσα απ’ όλα αυτά. Όμως είναι ένα υποκατάστατο το οποίο πολλές φορές γεμίζει ενοχές και φέρνει περισσότερα προβλήματα, παρά λύνει τις καταστάσεις.

Γιατί δεν κάνει σεξ

Δυστυχώς πολλά ζευγάρια μετά από χρόνια αρχίζουν και βαριούνται το σεξ μεταξύ τους. Αυτό κατά ένα κομμάτι είναι φυσικό, καθώς είναι τα ίδια σώματα, όμως δείχνει να κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω και αυτό είναι είτε βαρετοί άνθρωποι, είτε αδιαφορία για την ζωή. Ο εραστής είναι η ευκαιρία να κάνει μία γυναίκα όλα όσα ήθελε στο κρεβάτι, τα οποία φοβόταν να τα ζητήσει από τον άντρα της ή του τα είχε αρνηθεί η ίδια, αλλά αποφάσισε να τα εκπληρώσει με κάποιον άλλον. Αυτό δείχνει κάτι πολύ βαθύτερο, προβλήματα εμπιστοσύνης, επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης. Τα ζευγάρια που δοκιμάζουν πράγματα είναι και αυτά που δεν χρειάζονται τρίτα πρόσωπα.

Γιατί είχε φαντασιώσεις που δεν εκπληρώθηκαν

Όλες οι παντρεμένες έχουν φαντασιώσεις που πρωταγωνιστές είναι τις περισσότερες φορές ο άντρας τους. Όμως η γυναίκα που έχει εραστή, έχει βρει νέο πρωταγωνιστή. Αυτό δεν έγινε γιατί είναι νεότερος, ομορφότερος ή πιο γυμνασμένος από τον άντρα της, αλλά γιατί έχει χάσει το ενδιαφέρον γι’ αυτόν και δεν το παραδέχεται. Μπορεί να έκανε πράγματα που μείωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, όμως πόσες φορές του μίλησες πραγματικά;  Έτσι έχασε τον ρόλο αυτού που σε συγκινούσε πνευματικά και σωματικά.

Γιατί χρειάζεται επιβεβαίωση

Η εμπειρία μου έχει δείξει πως οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες που έχουν εραστές στην πραγματικότητα επιζητούν επιβεβαίωση από κάποιο άλλο πρόσωπο. Θεωρούν πως μεγαλώνουν και αισθάνονται εγκλωβισμένες σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που δεν είναι σίγουρες πως τις βλέπει ή αν τους λέει αλήθεια πως είναι όμορφες. Αυτό δυστυχώς κρύβει κάτι πολύ πιο ανησυχητικό, τον φόβο για την ηλικία, το σώμα και τη φθορά γενικότερα. Η αποδοχή του σώματος συμβαδίζει με την ζωή σε μία χαρούμενη γυναίκα και αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να βρεις ξανά το νόημα όταν κοιτάς τον καθρέφτη. Να νιώθεις ξανά όμορφη, όπως σε βλέπει πραγματικά ο άντρας σου.

Γιατί θεωρεί τον άντρα της αδύναμο

Κάποιες γυναίκες λανθασμένα περιμένουν πολλά περισσότερα από τον άντρα τους. Μία γυναίκα του σήμερα είναι ανεξάρτητη και δεν πρέπει να βασίζεται σε κανέναν. Αν ο άντρας που παντρεύτηκε δεν έγινε πλούσιος ή διευθυντής, όπως φανταζόταν, δεν σημαίνει πως είναι αποτυχημένος. Όμως αυτού του τύπου οι φιλόδοξες γυναίκες δεν αλλάζουν άποψη και βλέπουν ως αδύναμο τον σύζυγο τους. Έτσι ελκύονται είτε από τα υλικά αγαθά άλλων αντρών, είτε από τα δυναμικά σώματα τους, χωρίς όμως να βρίσκουν την ισορροπία τους. Αυτές είναι και οι γυναίκες με την λιγότερη αυτοπεποίθηση και την μηδενική πίστη στον εαυτό τους.