Skip to main content

Ο ερωτικός Μάρτιος του 2020 φέρνει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια. Μεγάλοι έρωτες, πάθη και γύρη για τις αλλεργίες, φαίνεται πως είναι αυτά που θα απασχολήσουν τα ζώδια, καθώς μυστικά, απάτες, προδοσίες και αποχωρισμοί δεν έχουν θέση.

Ανοίγει ο καιρός και φτιάχνει η διάθεση των ζωδίων μας. Για να δούμε τι επιφυλάσσει ο Μάρτιος του 2020!

Κριός

Με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο του Κριού, φαίνεται πως ο μεγάλος έρωτας έρχεται ως δώρο πριν από τα γενέθλια σου. Ο Μάρτιος του 2020 είναι η ιδανική ευκαιρία για κάθε δεσμευμένο Κριό να κάνει ανανέωση στην σχέση του ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι ή περνώντας περισσότερο χρόνο με το άλλο μισό, για να ενδυναμωθεί η σχέση, πριν έρθουν οι απαιτήσεις της σκληρής καθημερινότητας.

Για τους αδέσμευτους, ο μήνας του Μαρτίου φέρνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών για ρομαντικές στιγμές οι οποίες μπορεί να γίνουν πολύ όμορφοι και παθιασμένοι δεσμοί.

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου ζει κάτι το παράδοξο. Ενώ δεν υπάρχει καμία πλανητική επίδραση στον αστρολογικό σας χώρο, η κοσμική πορεία των αστρικών σωμάτων έχει έρθει έτσι, που εν τέλει, θα βγεις ευνοημένος. Οι ελεύθεροι Ταύροι έχουν πολλές δυνατότητες για να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που θα φέρει χαμόγελα και πολλές τρυφερές στιγμές.

Μία νέα αρχή φαίνεται πως σου χτυπήσει την πόρτα μέχρι τα μέσα του Μαρτίου και αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να φροντίσεις να είσαι κοντά για να ανοίξεις. Η πανσέληνος που γίνεται στις 10 Μαρτίου θα είναι η δυνατότερη στιγμή για δεσμευμένους και αδέσμευτους. Όμως από τις 12 έως τις 15 του μήνα, έρχονται και άλλες καλές μέρες στα ερωτικά σου, χάρη στο πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο σου.

Δίδυμος

Για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2018, θα είσαι ένα ζώδιο χωρίς πλανήτες που να επιδρούν στις σχέσεις σου. Η αστρική απουσία του 2020 όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να σε προβληματίζει.

Ο Μάρτιος του 2020 είναι η ευκαιρία να κάνεις ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου, να επανεξετάσεις σχέσεις, να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα και να θέσεις νέους στόχους. Αυτό που θα σε απασχολήσει είναι τα συναισθήματα των άλλων, όπου στο διάστημα 14-16 Μαρτίου, θα πάρεις τις απαντήσεις που τόσο καιρό περίμενες.

Καρκίνος

Από τις αρχές του έτους, έχεις 6 πλανήτες στο ζώδιο σου και καις καρδιές. Αν και τώρα έχεις μείνει με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η τύχη είναι σύμμαχός σου για έναν ισχυρό δεσμό. Όμως να θυμάσαι πως τα πράγματα στη ζωή σου είναι ακόμα σε αλλαγές που επέβαλε ο Άρης.

Αυτό το διάστημα δεν απολαμβάνεις μόνο, αλλά παράλληλα ωριμάζεις. Είναι η φάση που κάνεις τα προσωπικά σου ξεκαθαρίσματα και βλέπεις τι στόχους πέτυχες και που πρέπει να προσανατολιστείς στο μέλλον. Σταθερές κινήσεις, όχι τσακωμούς και ψυχραιμία μέχρι το τέλος του Μαρτίου!

Λέων

Οι Λέοντες συνεχίζουν την αναζήτηση της ιδανικής σχέσης, ως οι τελειομανείς που πάντα ήταν. Σίγουρα μία τόσο φιλόδοξη κατάκτηση δεν είναι δεδομένη για τον Μάρτιο του 2020, όμως κανείς δεν λέει πως είναι απίθανη!

Δεσμευμένοι, φροντίστε να περάσετε χρόνο με το άλλο σας μισό, τώρα που οι πλανήτες και ο Ήλιος εγγυώνται χαρές. Αδέσμευτοι, εσείς συνεχίστε το ξεφάντωμα, τα πάρτι και που ξέρετε, ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στην επόμενη γωνία. Να είστε σε επιφυλακή γιατί έρχονται πολύ χαρούμενες μέρες!

Παρθένος

Ένας από τους σημαντικότερους μήνες του 2020 είναι ο Μάρτιος για τα ερωτικά σου. Μετά τις 20 Μαρτίου, επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιο σου και ευνοούνται οι επικοινωνίες σου συνολικά. Έτσι φρόντισε να φλερτάρεις, να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, να λες περισσότερα “Ναι” σε προτάσεις και να βγαίνεις.

Κάτι καλό σου ετοιμάζει το σύμπαν και εσύ απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προβληματικές καταστάσεις ή να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή τους, που ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε απιστία, ενώ οι αδέσμευτοι, σίγουρα θα γνωρίσουν αυτό που ήθελαν, για να καταλάβουν πως το 2020 δεν είναι και τόσο κακό τελικά.

Ζυγός

Έρχονται καυτές εκπλήξεις. Δεν υπάρχει καλύτερη περιγραφή από αυτή, για τον Μάρτιο του 2020 που θα ζήσουν οι Ζυγοί. Πάθη, έρωτες, φλογερές στιγμές και μεγάλα λόγια θα είναι αυτά που θα έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα στον Μάρτιο.

Με την επιστροφή του Ήλιου στις 20 του μήνα και τη νέα σελήνη στις 24, οι επιθυμίες σου είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με το σύμπαν και ότι λαχταράς, αρχίζεις να το βλέπεις να πραγματοποιείται.

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τολμήσεις προτάσεις, φλερτ ή οτιδήποτε άλλο, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα είναι έγκλημα να μείνεις άπραγος σε ένα πλανητικό πεδίο που είναι σχεδιασμένο μόνο για να κερδίσεις, είτε είσαι σε σχέση ή single.

Σκορπιός

Καλά νέα για εσένα. Το 2020 σου δείχνει επιτέλους τον δρόμο για λίγο καλύτερες στιγμές στα ερωτικά σου. Ο Μάρτιος του 2020 θα είναι αυτός που θα πρέπει να δράσεις και να αποδείξεις γιατί ξεκουράστηκες τόσους μήνες. Ερμής και Αφροδίτη κάνουν βόλτες στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει κινητικότητα στα ερωτικά σου.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κάποιο ειδυλλιακό φλέρτ που περίμενες, να παίρνει σάρκα και οστά και να σοβαρεύει το παιχνίδι. Ως σωστός Σκορπιός όμως, ξέρεις από προκλήσεις και ακόμα καλύτερα, ξέρεις να τις κερδίζεις. Εμπρός λοιπόν, εκμεταλλεύσου το πλανητικό παρασκήνιο και βρες τον έρωτα!

Τοξότης

Ο Μάρτιος του 2020 σε βρίσκει με τον λαμπερό Ήλιο να φωτίζει τον ερωτικό σου τομέα. Τα χαμόγελα και τα ερωτικά παιχνίδια θα είναι πολλά μέσα στον Μάρτιο του 2020, όμως από τις 20 έως τις 24 θα έχεις ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Ένα νέο πρόσωπο στη δουλειά, μία ξαφνική αλλαγή στο δρομολόγιο σου ή νέες εμπειρίες μπορεί να είναι οι αφορμές, ώστε να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα σε αυτό το διάστημα. Φαίνεται πως συναισθηματικά, είσαι από τους πολύ κερδισμένους αυτού του μήνα.

Αιγόκερως

Ακολούθησε την καρδιά και την φωνούλα μέσα σου, Αιγόκερε. Ρομαντισμός και στιγμές τρυφερότητας σε περιμένουν, αλλά μόνο εσύ γνωρίζεις το που και με ποιον. Ο Μάρτιος του 2020 από την 5η του μέρα, ξεκινά να αλλάζει το ερωτικό σκηνικό σου.

Φρόντισε να κάνεις τις σωστές κινήσεις, γιατί τα λάθη συγχωρούνται μέχρι το τέλος του μήνα. Ο ερωτικός Μάρτιος θα έχει 3 φάσεις και εσύ αντίστοιχα, πολλές ευκαιρίες να φροντίσεις ώστε το καλοκαίρι να μην είσαι μόνος. Αφροδίτη και Ουρανός συμμαχούν και σου κλείνουν το μάτι για ερωτικές εμπειρίες.

Υδροχόος

Ανομβρία φαίνεται πως υπάρχει στο menu για έσενα στο σεξουαλικό κομμάτι, όμως δεν θα αργήσουν να έρθουν οι ανοιξιάτικες αλλεργίες, που σε κάνουν να φταρνίζεσαι καρδούλες. Ο Μάρτιος του 2020 για τον Υδροχόο, είναι η περίοδος που μαθαίνει να ερωτεύεται και αφήνει το σεξ για λίγο.

Ως ένα κατεξοχήν συντροφικό ζώδιο, αυτό θα σου κάνει καλό, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να δεις προς τα που πρέπει να πας. Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί κάτι σπάνιο πρόκειται να σου συμβεί. Ο έρωτας θα σου κινήσει το ενδιαφέρον συναισθηματικά και όχι μόνο για σαρκική ικανοποίηση. Αν και δεν θα είναι πολλές αυτές οι ευκαιρίες, κάτι πολύ έντονο και δυνατό μπορεί να έρθει.

Ιχθύς

Όλα σου πάνε καλά. Ένας ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου προβλέπεται να είναι ο Μάρτιος του 2020, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και ένας κακός μήνας. Η απουσία συγκρούσεων με το ταίρι σου, οι αδιάφοροι έρωτες και κάθε τι που σε έριχνε, όντας συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο, προμηνύουν την σταδιακή ανασυγκρότησή σου.

Ερωτικές ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά δεν είναι κάτι τόσο ενδιαφέρον για να σε βγάλει από την πολύ σημαντική πορεία που έχεις επιλέξει. Φρόντισε λοιπόν να χαρείς τον έρωτα, να περάσεις καλά, αλλά καλύτερο θα είναι να κρατάς μικρό καλάθι.