Skip to main content

«Πως θα τον κάνω να κολλήσει μαζί μου;» Αυτή είναι μια σκέψη κάθε γυναίκας που προσπαθεί να διατηρήσει μια σχέση από απόσταση.

Είτε σας κρατά μακριά η δουλειά, ή έπρεπε ένας από τους δυο σας να μετακομίσει για οποιονδήποτε λόγο, το μόνο σίγουρο είναι πως αν θέλεις να διατηρήσεις αυτή την σχέση, πρέπει να γίνεις δημιουργική.

Εάν έχεις μπει πρόσφατα σε μια σχέση, αλλά ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλο, τότε πρέπει να επιδιώκεις να κολλήσει μαζί σου, ανεξάρτητα από το πόσα χιλιόμετρα σας χωρίζουν.

Πως θα το καταφέρεις αυτό;

Παρακάτω θα βρεις 4 εύκολα και πολύ χρήσιμα tips για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί του και να ανυπομονεί για την ώρα και την στιγμή που θα βρίσκεται και πάλι δίπλα σου.

1ο tip – Επικοινώνησε μαζί του

Μπορεί να σου φαίνεται αυτονόητο, αλλά είναι πολύ βασικό. Πρέπει να επικοινωνείς μαζί του και να είσαι ανοιχτή και ειλικρινής. Είτε μιλάτε στο τηλέφωνο, είτε ανταλλάσσετε μηνύματα, ακόμα κι αν κάνετε Skype ή βίντεο κλήση.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην μιλάς απλά μαζί του περί ανέμων και υδάτων, αλλά να κάνετε ουσιαστικές και όμορφες συζητήσεις. Μπορείς να του μιλήσεις για τους στόχους σου, τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σου και να μάθεις αντίστοιχα τα δικά του.

Αυτά τα πράγματα είναι καθοριστικά, για το αν ταιριάζετε μεταξύ σας και αν μπορείτε να αντέξετε την δοκιμασία της σχέσης από απόσταση. Επίσης, μην ξεχνάς, πως τέτοιες συζητήσεις είναι που θα τον κάνουν να ερωτευτεί αυτό που πραγματικά είσαι.

2ο tip – Χαλάρωσε και μην είσαι μόνιμα στην τσίτα

Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι πως το μέλλον της σχέσης σου κρίνεται από κάθε τηλεφώνημα και από κάθε συνομιλία. Εσύ τρέμεις κυριολεκτικά στην ιδέα ότι μπορεί να χάσεις μια κλήση του. Γιατί στο κεφάλι σου, αν χάσεις μια ευκαιρία να του μιλήσεις, τότε αυτόματα το μέλλον σας σαν ζευγάρι έχει καταστραφεί.

Αυτό όμως, δεν ισχύει καθόλου. Αντίθετα, ο σύντροφός σου θα εκτιμήσει το γεγονός ότι έχεις και δική σου προσωπική ζωή και θα σεβαστεί το πόσο ψύχραιμα και σωστά χειρίζεσαι καταστάσεις που δεν είναι τέλειες.

Έχε υπόψιν σου πως η ικανότητά σου να χειρίζεσαι αναποδιές και να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, είναι πολύ ελκυστική για τους άνδρες. Πόσο μάλλον σε έναν άνδρα που βρίσκεται εξ’ αποστάσεως.

3ο tip – Διασκέδασέ το

Είναι πολύ σημαντικό να το διασκεδάζεις. Δεν μπορείς σε κάθε τηλεφώνημα και σε κάθε μήνυμα, να μιλάς για τα συναισθήματά σου και πόσο σου λείπει. Μια σχέση ανθίζει επίσης μέσα από την χαρά και την διασκέδαση.

Δοκίμασε να παίξετε μαζί online παιχνίδια, να ανταλλάξετε ντροπιαστικές φωτογραφίες από την εφηβεία σας και να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα, που σας κάνουν να γελάτε. Άλλωστε, οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν και να δείξουν το χιούμορ και την προσωπικότητά τους.

4ο tip – Αποδέξου το γεγονός ότι έχετε απόσταση μεταξύ σας

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι αυτή. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως μια σχέση από απόσταση, θα πάρει περισσότερο χρόνο για να ωριμάσει.

Στις σχέσεις από απόσταση δεν υπάρχουν έντονες συγκρούσεις στα αρχικά στάδια, όπως σε μια κανονική σχέση, επειδή ο χρόνος που περνάτε μαζί δεν αλλοιώνεται από τσακωμούς και καβγάδες.

Αυτό από την μια είναι θετικό, γιατί δεν δημιουργούνται περιττές εντάσεις, από την άλλη, μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο για να δεθείτε μεταξύ σας, αφού η καθημερινή τριβή, δημιουργεί έναν πιο βαθύ συναισθηματικό δεσμό.

Ωστόσο, μην ξεχνάς ποτέ, πως αν είστε σε μια σχέση που την θέλετε και οι δυο και είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε, τότε θα φτάσετε τελικά εκεί.