Skip to main content

Το να τον ζηλέψει ένας άντρας δεν είναι δύσκολο. Εάν αναζητάς τρόπο να τον κάνεις φουγάρο από τα νεύρα του και να σε διεκδικήσει, δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Ένας άντρας μπορεί να φαίνεται διάφορος, ότι παίζει με πολλές, ότι δεν σε διεκδικεί, ότι είναι πολύ γόης και γενικά ότι σε βλέπει σαν «μία από τις πολλές». Αυτός ο άντρας κατά βάση σε υποτιμά και εκεί είναι που θα την πατήσει.

Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν διαφορετική στρατηγική προσέγγισης και φλερτ. Αν και δεν είναι όλες της τακτικής της ζήλειας, πολλές φορές αναγκάζονται να την ακολουθήσουν όταν έχουν «δύσκολους» άντρες απέναντι τους.

Για να τον κάνεις να ζηλέψει;

Ας το παραδεχτούμε θες να νιώσεις ποθητή, αλλά αυτός δεν σου δίνει σημασία ή σε βλέπει πολύ χαλαρά.

Αυτή είναι η απάντηση στο γιατί θες να τον κάνεις να ζηλέψει και πρέπει να αποδεχτείς τον γεγονός πως κόβεις φλέβα γι’ αυτόν. 

Μόλις κάνεις ξεκάθαρο μέσα σου τον λόγο που θες να ζηλέψει ο εκλεκτός της καρδιάς σου, τότε θα βρεις και τους τρόπους να τα καταφέρεις.

Πριν από αυτό όμως, είναι μία καλή ευκαιρία να καταλάβεις λίγα περισσότερα για τη ζήλεια.

Μήπως ζηλεύεις εσύ τελικά;

Το να τον κάνεις να ζηλέψει, είναι ανθρώπινο, όμως μήπως κρύβει και κάτι διαφορετικό; Η ανάγκη σου να ζηλέψει, μπορεί να μεταφραστεί σε επίπεδο ψυχολογίας ως η ανάγκη σου να τον κάνεις να μοιραστεί τα ίδια συναισθήματα με εσένα.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως η ζήλεια είναι πρώτα δική σου και θες να τη μεταθέσεις σε αυτόν, ώστε να απαλλαγείς από αυτή.

Η ζήλεια στη γυναίκα είναι που την οδηγεί σε παράτολμες κινήσεις και πολλές φορές χάνει τον έλεγχο, ενώ για τους άντρες αποτελεί πολλές φορές κλειδί στην διεκδίκηση.

Δεν είναι δύσκολο να κάνεις έναν άντρα να ζηλέψει, όταν γνωρίζεις πράγματα για τον τρόπο σκέψης του και το είναι του. Αυτό λοιπόν που πρέπει να δεις πρώτα, είναι το τι είδος άντρα έχεις εκεί απέναντι που σε κάνει να το ζηλεύεις.

Γιατί τον ζηλεύεις;

Σίγουρα γιατί τον θες και νομίζεις πως δεν σε θέλει. Αυτό είναι το προφανές που φοβάσαι να παραδεχτείς, όμως μόλις το κάνεις κτήμα σου, μπορείς να προχωρήσεις σε βαθύτερες αναλύσεις του χαρακτήρα του.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντρών και με διαφορετική δυσκολία ο καθένας για να κατακτηθεί στο μυαλό και να ξεκινήσει να σε ζηλεύει. Ακόμα και να είστε χρόνια μαζί και νιώθει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του, μερικά tips μπορούν να τον κάνουν να γίνει φουγάρο.

Όμως τι είναι αυτό που ζηλεύεις εσύ σε αυτόν;

Το πρώτο πράγμα είναι η αδιαφορία του. Δεν δέχεσαι εγωιστικά και μόνο πως δεν έχει συναισθήματα όμοια ή πιο δυνατά από τα δικά σου, για εσένα. Αυτό σε τρελαίνει γιατί θέτει υπό αμφισβήτηση τα όνειρα σου για να είστε μαζί.

Το δεύτερο τη γοητεία του. Καλού κακού κόλλησες μαζί του γιατί είναι γοητευτικός. Αυτό λοιπόν δεν θες να το απολαμβάνει καμία άλλη, πέρα από εσένα και σε ρίχνει η ιδέα πως σκέφτεται άλλες. 

Τώρα έχεις τα δύο πρώτα κλειδιά για να πας παρακάτω.

Πως θα τον κάνω να ζηλέψει;

Δες όλους τους τρόπους να τον κάνεις να ζηλέψει και να γίνει εντελώς δικό σου. 

Δείξε αδιάφορη 

Εάν βρίσκεσαι σε σχέση μαζί του, ξεκίνα να δείχνεις αδιάφορη. Ότι δεν νοιάζεσαι πλέον για το τι κάνει, καθώς ο χρόνος μαζί του είναι περισσότερο υποχρέωση παρά ανάγκη και πως θες να κάνεις νέα πράγματα. Αυτό το σπάσιμο της ρουτίνας δεν θα το κάνει μόνο καλό, αλλά θα τον δεις να αλλάζει και να ξεκινά να σε ζηλεύει για τον δυναμισμό σου.

Ξεκίνα γυμναστήριο

Ένα ωραίο γυναικείο σώμα που βρίσκεται ανάμεσα σε πολλά γυμνασμένα αντρικά κορμιά είναι απειλή για κάθε αρσενικό. Σίγουρα θα ξεκινήσει να θαυμάζει τα αποτελέσματα του γυμναστηρίου πάνω σου, όμως θα γίνει έξαλλος στη σκέψη πως σε αγγίζουν άλλοι άντρες. Όμως να ξέρεις, αυτό τον φτιάχνει κατά βάθος, γιατί του δίνει κίνητρο να είναι καλύτερος απέναντι σου στο φλερτ, στο σεξ και φυσικά στην συμπεριφορά του.

Μίλα του για άλλους άντρες

Ο καλύτερος τρόπος για να ζηλέψει κάποιος είναι να ξεκινήσεις να του μιλάς για άλλους άντρες. Να τον συγκρίνεις έμμεσα ουσιαστικά με κάποιον νεότερο, ομορφότερο, πιο πλούσιο, πιο ευγενικό, πιο φιλικό ή οτιδήποτε «πιο» από αυτός στο θέμα που χάνει. Σε πρώτη φάση μίλα του για πολλούς άντρες και σταδιακά ξεκίνα να πλάθεις το εγκώμιο του ενός που σε φλερτάρει. Τώρα ο στόχος που ζηλεύει έχει πάρει μορφή στο μυαλό του και εσύ τον κατευθύνεις.

Κάνε δυναμικές αναρτήσεις στα social media

Ανανέωνε το Facebook και το Instagram σου με δυναμικό περιεχόμενο όπως sexy φωτογραφίες σου, τραγούδια όλο νόημα. Σε παρακολουθεί και δεν το ξέρεις. Αυτά όλα θα κάνουν άλλους άντρες να σου σχολιάζουν και να σου πατούν like. Έτσι θα βλέπει τον ανταγωνισμό μπροστά στα μάτια του. Αλλά το ακόμα καλύτερο είναι να του στείλεις μέρη από τις συνομιλίες σου με άλλους περιπαιχτικά. Όχι μόνο θα τον κάνεις να ζηλέψει, αλλά θα έρθει στη στιγμή να σε βρει και να σε κάνει δική του με κάθε τρόπο.

Μπες στο Tinder

Εάν ο κύριος φλερτάρει ανοιχτά με άλλες, σίγουρα έχει Tinder. Φρόντισε να κάνεις έναν λογαριασμό και να μπεις εκεί, ώστε να σε δει. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα, ούτε να ενδώσεις στο φλερτ. Κάποια στιγμή θα στο αναφέρει αρκετά εκνευρισμένος πως σε βρήκε εκεί και θα φαντάζεται πως τον απατάς. Εσύ πες του πως σκοπός σου είναι να φλερτάρει και ρώτα τον πως το έμαθε από πρώτο χέρι. Το Tinder του θα εξαφανιστεί με την πρώτη ευκαιρία που θα βγει από το δωμάτιο, γιατί δεν θα τον ξεπλένει η ντροπή.

Πες του μία φαντασίωση με έναν άντρα που δεν του μοιάζει

Πλάσε στο μυαλό σου μία ιστορία και τοποθέτησε μέσα σε αυτή έναν άντρα που δεν του μοιάζει. Κάνε τον να πιστέψει πως χάνει τον έλεγχο και σε χάνει και θα δεις πως η ζήλεια θα τον καταφάει. Πες του όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και παίξει με το μυαλό και την λίμπιντο του. Θα δεις πως στο τέλος της αφήγησης θα είναι ερεθισμένος, εκνευρισμένος και θα σου κάνει το καλύτερο κρεβάτι, για να νικήσει τη φαντασίωση σου.

Πρόσεξε την εμφάνιση σου

Ξεκίνα να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου. Να παίρνεις νέα ρούχα, νέο αρώματα, εσώρουχα, να επιλέγεις πιο αποκαλυπτικά outfits. Θα τον κάνεις να ζηλέψει εύκολα και χωρίς κόπο. Άσε να κάνει τα σενάρια στο μυαλό του για ποιον φροντίζεις τόσο την εικόνα σου. Φυσικά δεν θα ξέρει πως το κάνεις γι’ αυτόν, οπότε φρόντισε να του πεις μία ωραία πιπεράτη ιστορία, πως έχεις δει για παράδειγμα πως σε κοιτάζουν οι άντρες όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου. Ετοιμάσου σύντομα για περισσότερες προτάσεις εξόδου από τον κύριο.