Skip to main content

Θέλεις να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί παράφορα και να μην έχει μάτια για άλλη; Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχει τύχει να θέλεις έναν άντρα και να εύχεσαι να μπορούσες να τον κάνεις να σε θέλει κι αυτός.

Σου φαίνεται ονειρικός και τον λατρεύεις, τον θέλεις δικό σου, αλλά δυστυχώς δεν τον έχεις ακόμα. Είσαι όμως πρόθυμη να κάνεις ότι χρειάζεται για να τον προσελκύσεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί.

Πως θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να μην έχει μάτια για άλλη;

Σήμερα θα σου αποκαλύψω μερικά από τα βασικά αλλά και όχι τόσο βασικά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να προσελκύσεις τον άντρα που θες και μάλιστα να μην ξεκολλάει από σένα.

1. Μην χάνεις τις ελπίδες σου

Αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, θα πρέπει να είσαι πάντα αισιόδοξη. Η κατήφεια και η απαισιοδοξία, σε επηρεάζει αρνητικά, όχι μόνο όταν προσπαθείς να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα, αλλά και σε όλα τα πράγματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου.

Να ελπίζεις πάντα για το καλύτερο, αλλά μην χάνεις την πραγματικότητα και μην αιθεροβατείς. Μάθε να διαβάζεις σωστά τα σημάδια χωρίς υπερβολές ούτε προς το αρνητικό, αλλά ούτε προς το φανταστικό. Σταμάτα να αναρωτιέσαι συνέχεια “Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί”. Δες το βήμα 2.

2. Να είσαι ο εαυτός σου

Είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου όσον αφορά την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου. Εάν προσπαθείς να προσποιηθείς κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είσαι τότε το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται φυσικό και βεβαίως, κάποια στιγμή, ο αληθινός σου εαυτός θα αποκαλυφθεί, επιφέροντας αρνητικά αποτελέσματα, αφού θα νιώθει ότι τον κοροϊδεύεις.

Θέλεις να τον κάνεις να ερωτευτεί ΕΣΕΝΑ

Μίλα του ειλικρινά για τη ζωή σου, τις συνήθειες σου, τα ενδιαφέροντα σου και κάνε τον να σε αγαπήσει για αυτά. Άλλωστε ακόμα κι αφού τον κατακτήσεις δε θα μπορείς να αλλάξεις εντελώς τη ζωή σου υποκρινόμενη κάποια άλλη για να του αρέσεις.

Έτσι:
Αν είσαι έξυπνη, πρακτική, με λογική σκέψη, μην του το παίζεις χαζοβιόλα
Αν μισείς τα ψηλά τακούνια, μην φορέσεις γόβες στιλέτο στο ραντεβού.
Αν λατρεύεις τα ζώα και κοιμάσαι αγκαλιά με τις γάτες σου, είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να γνωρίζει. (κυρίως γιατί θα είναι σοκ να τις βρει εκεί όταν έρθει σπίτι σου)
Αν έχεις παιδιά είναι απαραίτητο να το γνωρίζει αυτό.
Να θυμάσαι ότι μία ειλικρινής σχέση είναι μία σχέση που θα διαρκέσει. Αν θέλεις ο άντρας να ερωτευτεί εσένα, πρέπει να του δείξεις πρώτα ποια πραγματικά είσαι.

3. Κατάλαβε και αγάπα το σώμα σου

Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια. Ούτε καν αυτές που βλέπεις στα ιλουστρασιόν περιοδικά. Επειδή λοιπόν το Photoshop δεν εφαρμόζεται στην πραγματική ζωή, θα πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι και να αγαπάς το σώμα σου όπως πραγματικά είναι.

Μάθε ποια είναι τα όμορφα στοιχεία του και πώς μπορείς να τα αναδείξεις με το ντύσιμο σου χωρίς να είσαι υπερβολική ή προκλητική. Το σοφιστικέ σέξι είναι το απόλυτο λουκ για το πρώτο ραντεβού και πρέπει να έχεις κατανοήσει πλήρως τις ομορφιές αλλά και τις ατέλειες του σώματος σου για να το αναδείξεις σωστά και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί αληθινά.

4. Μάθε να ακούς! Μην μιλάς μόνο!

Όταν θέλεις να κάνεις έναν άνδρα να σε ερωτευτεί παράφορα, είναι σημαντικό να μάθεις να ακούς. Μη μιλάς συνέχεια. Αν μιλάς ασταμάτητα όταν σε πιάνει νευρικότητα, βρες κάποιον άλλο τρόπο να διαχειριστείς το άγχος σου.

Πολλές κοπέλες (και άνδρες κάποιες φορές) κάνουν το λάθος να μιλάνε ακατάπαυστα με αποτέλεσμα να έχουν πει τα πάντα με τρομακτική λεπτομέρεια στον άλλο, αλλά στο τέλος της συζήτησης να μη γνωρίζουν ούτε το επώνυμο του καλά καλά.

Δες το Video μάθημα του Νίκου: έτσι θα τον κάνεις να σε ερωτευθεί: 

Δώσε του ευκαιρία να εκδηλωθεί.

Παρατήρησε τις αντιδράσεις και τις κινήσεις του, δώσε του έναυσμα να μιλήσει για τους φόβους και τα όνειρα του, για την καριέρα του, τις σχέσεις με την οικογένεια του και μάθε ποιον πραγματικά έχεις απέναντι σου, πριν αρχίσεις να του λες τα πάντα για σένα.

Ο Νίκος Ανδρέου Μιλάει Στην Ελένη Μενεγάκη:

 

Θέλεις να έχεις όλα τα παραπάνω από έναν άντρα;

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα 

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

Αυτό που θέλουν οι άνδρες περισσότερο και από το σεξ είναι:

 

τι πρέπει να κάνεις αν σου πει πως δεν θέλει σχέση; Δες το video: