Τι είναι τα προκαταρκτικά και πώς γίνονται;

Author:

Category:

Τα προκαταρκτικά είναι ουσιαστικά το πρώτο κομμάτι του καλού σεξ. Είναι απαραίτητα για άντρες και γυναίκες, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον και ένταση στο κρεβάτι.

Σε κανέναν δεν αρέσει το βαρετό σεξ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άντρες και γυναίκες αναζητούν το παιχνιδιάρικο, έντονο και ενδιαφέρον κρεβάτι

Σίγουρα ο έρωτας και το σεξ με συναισθήματα είναι κάτι ενδιαφέρον από μόνο του, όμως τα προκαταρκτικά είναι αυτό που θα το κορυφώσουν και θα χαρίσουν και στους δύο δυνατούς οργασμούς.

Ίσως έχεις ακούσει πολλές φορές για τα προκαταρκτικά στο σεξ, γιατί είναι ένα θέμα που συζητούν αρκετά οι γυναίκες μεταξύ τους, όμως ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε; 

Εάν όχι τότε θα πρέπει να μάθεις, ώστε να δεις στη συνέχεια το πώς γίνονται σωστά, αλλά και πολλά μικρά μυστικά για το σεξ που λατρεύουν όλα τα φύλα στο κρεβάτι. 

Τι είναι τα προκαταρκτικά στο σεξ;

Συνοπτικά είναι όλες οι πράξεις πριν από τη διείσδυση. Ναι, τα προκαταρκτικά στο σεξ ξεκινούν από τα φιλιά και τα χαϊδέματα και φτάνουν μέχρι τα πολύ πονηρά παιχνίδια με τη γλώσσα σε όλα τα σημεία που απολαμβάνουν οι γυναίκες και οι άντρες.

Αν και είναι λίγο ταμπού οτιδήποτε σχετικό με τη συζήτηση για το σεξ, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό που προσφέρει, κυρίως στις γυναίκες πολύ απόλαυση.

Έτσι τα φιλιά από το στόμα στον λαιμό και το στήθος είναι προκαταρκτικά και προσφέρουν προετοιμασία για το σεξ. Οι γυναίκες μάλιστα τα χρειάζονται καθώς καμία δεν είναι υγρή και έτοιμη, όπως ένας άντρας σε στύση.

Οι γυναίκες χρειάζονται στο σεξ σταδιακά παιχνίδια σε όλο τους το σώμα με τέλος, το αιδοίο και τον πρωκτό για να νιώσουν άνεση και να συγκίνηση. Έτσι λοιπόν το στοματικό είναι ένα από τα βασικά βήματα των προκαταρκτικών για τις γυναίκες, όπως η πεολειχία για τους άντρες.

Επιπλέον το χάιδεμα των γεννητικών οργάνων και τα δάχτυλα είναι μέρος των προκαταρκτικών στο σεξ.

Ποια είναι τα όρια τους;

Αυτό είναι μία πολύ καλή κουβέντα για την ίδια τη φύση του σεξ

Για πολλές γυναίκες και άντρες το όριο είναι ο πρωκτός, όμως είναι κάτι που επικρατεί λόγω στερεοτύπων, ταμπού ή απλά τραυματικών εμπειριών. 

Για παράδειγμα σε πολλές γυναίκες στο σεξ αρέσει η αιδοιολειχία, όμως όχι η πρωκτολειχία. Αυτό συμβαίνει κατά βάση όχι γιατί δεν νιώθουν ικανοποίηση, όταν μία γλώσσα τις χαδεύει, αλλά κυρίως γιατί αυτή η ικανοποίηση είναι ενδεδυμένη από φόβο και ενοχές για την ίδια της τη φύση.

Αυτό το κοινωνικό κατασκεύασμα το έχουν διαπιστώσει και αρκετές γυναίκες κατά την πεολειχία, που πολλοί άντρες την απαιτούν στο σεξ, αλλά είναι φοβικοί ακόμα και στην ιδέα του αγγίγματος του πρωκτού τους για να μην χαρακτηριστούν ομοφυλόφιλοι, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να έχουν νιώσει μία «ένοχη» ικανοποίηση τη δεδομένη στιγμή.

Με απλά λόγια τα όρια στα σώματα των ανθρώπων και στο σεξ, έχουν μπει από την ίδια την κοινωνία, την πορνογραφία και άλλες δομές και όχι από τους ίδιους.

Μπορώ να απαλλαγώ από τα όρια;

Φυσικά και ναι και είναι εύκολο. Οι γυναίκες είναι λιγότερο προκατειλημμένες στο κομμάτι του κρεβατιού, από τους άντρες σε ότι αφορά τα προκαταρκτικά. Αντίθετα οι άντρες νιώθουν δύναμη στο σεξ κατά τη διείσδυση λόγω του πέους τους.

Έτσι οι γυναίκες είναι το πιθανότερο να τα απολαύσουν πολύ περισσότερο αν εμπιστευτούν τους άντρες και τους επιτρέψουν να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές των ερωτογενών ζωνών τους. 

Από την άλλη πλευρά, τα αρσενικά θα πρέπει να αφήσουν χωρίς περιορισμούς τις γυναίκες να εκπληρώσουν κάθε φαντασίωση τους, όπως για παράδειγμα να εξερευνήσουν σημεία που θεωρούνται απαγορευμένα.

Υπάρχουν άλλες μορφές προκαταρκτικών στο σεξ;

Ναι και μπορεί να είναι είτε διάφορα φετίχ, είτε πράξεις διείσδυσης δαχτύλων, αντικειμένων ή ερωτικών βοηθημάτων. 

Για παράδειγμα αρκετές γυναίκες έχουν ως προκαταρκτικό στο σεξ, το εγκεφαλικό παιχνίδι το οποίο εκφράζεται μέσα από την περιγραφή φαντασιώσεων ή το στριπτίζ και την απαγόρευση στον σύντροφο τους να κάνει το οτιδήποτε. Αυτό τους δίνει την αίσθηση της παντοδυναμίας και της εξουσίας.

Άλλες γυναίκες είναι πιο υποτακτικές στο σεξ και αποζητούν δεσίματα και άφεση στον σύντροφο τους για να εκπληρώσει πολλές εκπλήξεις όπως για παράδειγμα το spanking στους γλουτούς. 

Πηγαίνοντας σε πιο «σκληρά» πράγματα στο σεξ, θα δούμε τις διεισδύσεις δαχτύλων, αντικειμένων ή ερωτικών βοηθημάτων τα οποία προσφέρουν ένα οπτικό και φαντασιακό, κατά βάση θέαμα σε γυναίκες και άντρες. 

Σε πιο ακραίες μορφές υπάρχει το fisting, δηλαδή η χρήση ολόκληρης της γροθιάς ή ενός μέρους του χεριού. Πρόκειται όμως για μία αρκετά απαιτητική διαδικασία και πολλές φορές επώδυνη.

Τέλος υπάρχουν τα διάφορα φετίχ στο σεξ, κατά τα οποία οι γυναίκες απολαμβάνουν την λατρεία διάφορων σημείων του σώματος τους, όπως τα πόδια και οι άντρες ικανοποιούνται από αυτά. Επιπλέον μπορεί να εμπλέκονται διάφορα άλλα σωματικά υγρά, η εναλλαγή ρόλων, διάφορες στολές ή ακόμα και συγκεκριμένα αντικείμενα.

Τα φετίχ όμως μπορεί να φτάσουν και σε σημείο ψυχοπαθολογίας όταν επισκιάζουν το ίδιο το σεξ και γίνονται εμμονικά. 

Πώς γίνονται τα σωστά προκαταρκτικά στο σεξ;

Τα προκαταρκτικά έρχονται φυσικά στο σεξ και ποτέ μα ποτέ βεβιασμένα

Είναι διαφορετικό να ζητηθούν και διαφορετικό να απαιτηθούν. Οι γυναίκες τις περισσότερες φορές ζητούν, ενώ οι άντρες τα απαιτούν γιατί έτσι έχουν μάθει και είναι λάθος.

Για να τα απολαύσουν και οι δύο, πρέπει να γίνουν αμοιβαία, με σεβασμό στο σώμα και τις επιθυμίες του άλλου γιατί αυτό είναι στη βάση του το σεξ, μία σωματική ένωση με στόχο την απόλαυση.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο μεγαλύτερο ζητούμενο είναι η σωματική υγιεινή

Πάντα θα πρέπει να είμαστε καθαροί και περιποιημένοι πριν το σεξ, καθώς οι οσμές μπορεί να χαλάσουν την εμπειρία ή να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για κάτι που θα θέλαμε να κάνει ο ή σύντροφος μας.

Οι γυναίκες επιπλέον κατά τις δύσκολες μέρες μπορούν να αρκεστούν σε όλα τα άλλα προκαταρκτικά στο σεξ, πλην οτιδήποτε περιλαμβάνει τη γλώσσα του συντρόφου τους.

Στο σεξ το σημαντικό είναι η απόλαυση και τα προκαταρκτικά το προσφέρουν με ευκολία αυτό. Σίγουρα μπορούν να μπουν και τα διάφορα ερωτικά παιχνίδια όπως οι δονητές μέσα σε αυτό για να κάνουν ακόμα πιο έντονο και πιπεράτο το σεξ.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Γιατί δεν σου στέλνουν μηνύματα στο Facebook και το Tinder αυτοί που σου αρέσουν;

  Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

  Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το! Ένα...

  Μείνε ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση

  Μία σχέση μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να γίνεις άλλος άνθρωπος. Υπάρχει όμως τρόπος να μείνεις η ίδια. Το σημαντικό είναι...

  Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

  Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί...

  4 πράγματα για πιο δυνατή ψυχολογία

  Η καλή ψυχολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την γυναίκα σε κάθε τομέα της ζωής της. Αλλάζοντας λίγα πράγματα στην καθημερινότητα εξασφαλίζεις την ισορροπία. Η καθημερινότητα...

  Θέτοντας τα όρια του πρώτου ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά «αναγνωριστικό» ή μπορεί να καταλήξει και στο κρεβάτι; Δες πως μπαίνουν τα όρια και γιατί πρέπει να μην τα...

  Ο άντρας του 21ου αιώνα είναι συναισθηματικός και αυτό αρέσει!

  Ο ιδανικός άντρας είναι διαφορετικός σε κάθε εποχή. Στο σήμερα ο πολύ σκληρός και αδιάφορος άντρας είναι παρελθόν. Γιατί επιτυχία οι συναισθηματικοί τύποι; Όταν ακούς...
  Πρέπει να διαβάσεις  Φλερτ στον χώρο εργασίας: Οδηγός για να μείνει κρυφό
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]