Τι να κάνεις όταν είσαι στα όρια της απάτης

Η απάτη είναι το τελευταίο μεγάλο όριο που αν το περάσεις έχεις διαλύσει τα πάντα. Πως έφτασες μέχρι εδώ και τι πρέπει να κάνεις τώρα; Η απάντηση στο δίλημμα!

Όταν μία σχέση δεν πάει και τόσο καλά οι πειρασμοί είναι εντονότεροι και είναι πολύ πιο εύκολο να υποκύψεις σε αυτούς.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φτάσει στα όρια τους και προβληματίζονται για το αν πρέπει να μπουν στον απολαυστικό, αλλά ένοχο δρόμο της απάτης ή να μείνουν πιστοί στην πορεία τους.

Εάν βιώνεις κάτι αντίστοιχο ή φοβάσαι πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί τα πρώτα σύννεφα στη σχέση σου έχουν εμφανιστεί, μάθε τι πρέπει να κάνεις.

Απάτη, η ένοχη απόλαυση

Η απάτη δεν είναι κάτι άλλο από επανάκτηση του χαμένου ελέγχου στον τομέα της απόλαυσης στη ζωή σου.

Μέσα από την απάτη ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα του φύλου του προσπαθεί να ξαναβρεί το ατομικό στοιχείο που απολάμβανε το σεξ και την εξουσία που είχε μέσω αυτού.

Οι λόγοι που οδηγούν στην απάτη είναι γιατί έχεις απογοητευτεί ή έχεις χάσει τον έλεγχο της ερωτικής ζωής σου και αναζητάς ξανά κάτι που θα σου προσφέρει χαρά, ικανοποίηση και δυνατούς οργασμούς.

Μα κάνω σεξ στη σχέση μου

Ναι, αλλά δεν σε καλύπτει. Το σεξ σε μία σχέση, έναν δεσμό ή έναν γάμο αν δεν εξελιχτεί, μέσω του πειραματισμού καταντά ρουτίνα και αποτελεί αιτία χωρισμού.

Ακόμα και η απάτη από έναν άλλο άνθρωπο οδηγεί σε απάτη και το θύμα.

Όλα λοιπόν σχετίζονται με το ίδιο το σεξ και την δυναμική της σχέσης.

Πρέπει να διαβάσεις  Νέα σχέση μετά από χωρισμό. Γίνεται;

Δεν έχει σημασία λοιπόν πόσο συχνά και πόσες φορές κάνεις σεξ, αλλά τι είδους σεξ κάνεις.

Νιώθω ένα κενό

Αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα πριν δημιουργηθεί η φαντασίωση της απάτης, ως ανάγκη για εκπλήρωση.

Το κενό μεγαλώνει και σε κατατρώει καθημερινά. Όλα γίνονται πειρασμοί και πιθανοί εραστές.

Το σεξ με ουσία και νόημα, είναι αυτό που αναζητάς και θες πίσω. Έτσι είναι πολύ πιθανό στην πρώτη ευκαιρία να το κάνεις με έναν άγνωστο ή άγνωστη, για να νιώσεις ξανά την ελευθερία και να θυμηθείς τι είχες χάσει.

Υπάρχει λύση να μη φτάσω εκεί;

Οι πιο πολλοί άνθρωποι που οδηγούνται στην απάτη δεν το θέλουν. Ένα όμορφο σώμα ή ένα πολύ καλό μυαλό δεν είναι οι λόγοι για να απατήσει κάποιος ή κάποια, αλλά η μοναξιά που νιώθει όποτε αντικρίζει το άλλο άτομο.

Η λύση για να μην φτάσεις στην απάτη ποτέ είναι να ξαναβρείτε την σεξουαλική ζωή που είχατε.

Δηλαδή να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες και πράγματα. Το σεξ να πάψει να είναι ρουτίνα και να γίνει ξανά αυτό το κάτι μαγικό που υπήρχε μονάχα μεταξύ σας.

Το πρώτο πράγμα είναι η συζήτηση και η επικοινωνία. Εάν αναγνωρίσετε και οι δύο το πρόβλημα και θελήσετε να το λύσετε κανείς δεν χρειάζεται να σταθεί στο σταυροδρόμι της απάτης.

Πρέπει να διαβάσεις  Οι 4 Τεχνικές Του Eye Contact & Πως Να Τις Κατακτήσεις

Βάλτε φαντασία και όρεξη στην κάθε σας φορά και μην κυνηγάτε τους πολλούς οργασμούς.

Ακόμα και ένας αρκεί να είναι ποιοτικός και πάντα δυνατός.

 

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Τι έμαθα για την αγάπη από το διαζύγιο των γονιών μου

  Το διαζύγιο στην παιδική ψυχολογία είναι σα να σπάει η δοκό ισορροπίας την ώρα που ετοιμάζεσαι για διπλό ροντάτ. Δεν ξέρεις ούτε πως θα...

  Είναι η συχνότητα και η χρονική διάρκεια των πράξεων δείκτες καλής σεξουαλικής ζωής;

  Σε μία κοινωνία όπου το σεξ είναι ακόμα ταμπού και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σχεδόν ανύπαρκτη είναι δύσκολο να μιλήσουμε ανοιχτά για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου....

  Αυτός είναι ο αέρας που πρέπει να αποπνέεις στο online flirting

  Στο online flirting τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι όταν το κάνεις από κοντά. Αυτό συμβαίνει διότι κόβονται όλες οι μη λεκτικές αντιδράσεις...

  Γιατί είναι ωραίο να βγαίνεις με αγόρια που έχουν αδελφές

  Κυκλοφορεί στον κόσμο του dating ένα ακρωνύμιο, το RWSE. Εάν είσαι και εσύ από αυτούς που δεν το γνωρίζουν μάθε πως σημαίνει Raised with...

  Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

    Μπορεί το lockdown να συνεχίζεται και η διάθεση όλων μας να έχει επηρεαστεί σημαντικά, αλλά ο τελευταίος μήνας του χρόνου, υπόσχεται να είναι γεμάτος...

  Τι απογοητεύει το κάθε ζώδιο στην προσωπική του ζωή

  Σε κάποια στάδια της ζωής μας αισθανόμαστε ότι στην προσωπική μας ζωή τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Νιώθουμε απογοητευμένοι, δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]