Ποια είναι η τοξική γυναίκα και πως θα την αποφύγεις;

Η τοξική γυναίκα είναι ένα άτομο που καταστρέφει κάθε ερωτική σχέση της και μαζί το σύντροφο της συναισθηματικά. Μάθε πως θα προφυλαχτείς από αυτή την εμπειρία.

Τις περισσότερες φορές βγαίνεις μαζί της περνάς καλά, κάνετε σεξ και όλα είναι υπέροχα, όμως κάποια μικρά πράγματα σε προβληματίζουν.

Σκέφτεσαι πως δεν αξίζει να χαλαστείς μιας και φαίνεται πως πρόκειται για ένα σπάνιο άτομο το οποίο έχει λίγο ιδιόρρυθμο και δύσκολο χαρακτήρα. Η πορεία γνωστή, συγκρατείς τα δάκρυα σου γιατί «οι άντρες δεν κλαίνε», τουλάχιστον όχι μπροστά στους άλλους.

Αυτή η εμπειρία είναι κοινή στους περισσότερου άντρες και οφείλεται στην τοξική γυναίκα.

Ποια είναι αυτή;

Η τοξική γυναίκα είναι αυτή που θα σου πει πως η αγάπη είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή,  όμως δεν έχει μάθει να αγαπάει πραγματικά.

Είναι μία γυναίκα που δεν έχει αναπτύξει έναν αυτόνομο εαυτό, αλλά πάντα λειτουργεί σε συνάρτηση με τους άλλους. Είναι αυτή που πιστεύει πως η αγάπη είναι τα λουλούδια, τα σοκολατάκια, οι μόνιμες θυσίες στο όνομα μίας ιδέας και οτιδήποτε άλλο βλέπει στην τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα ρηχό άτομο, χωρίς σύνδεση με την πραγματικότητα το οποίο πιστεύει πως ζει σε ένα παραμύθι και ποτέ δεν διδάσκεται από την εμπειρία του.

Για την τοξική γυναίκα το παρελθόν είναι ένα δράμα και δεν παίρνει ποτέ μαθήματα από αυτό. Αντιθέτως πιστεύει πως «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι» και τους αποκαλεί υποτιμητικά.

Ενθουσιάζεται εύκολα, θέτει δοκιμασίες χωρίς να υπάρχει λόγος και αν ο σύντροφος της δεν φανεί αντάξιος δέχεται κριτική, απειλές για απάτη ή χωρισμό, υποβιβασμό ή τρώει μόνιμη γκρίνια.

Γιατί πρέπει να την αποφύγεις;

Η σχέση με μία τοξική γυναίκα είναι σαδιστική και πάντα τραυματική.

Είναι μία εμπειρία μέσα από την οποία ποτέ δεν εξελιχθείς ως άτομο, αλλά αντιθέτως θα γεμίσεις ψυχολογικά τραύματα και θα σιχαθείς κάθε θηλυκό.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς θα πάρεις το τηλέφωνο της; 4+1 τρόποι να το πετύχεις!

Ο δεσμός με την τοξική γυναίκα είναι μία μόνιμη δοκιμασία που θα χάνεις και θα πρέπει να κάνεις παράλογες θυσίες για να την ικανοποιείς, επειδή έχει τρομερές ανασφάλειες και χρειάζεται μόνιμα επιβεβαίωση.

Η άρνηση της να δεχτεί βοήθεια την οδηγεί στο να διαχέει την τοξικότητα της στα κοντινά πρόσωπα όπως οι ερωτικοί σύντροφοι και οι φίλοι της.

Έτσι πολλές φορές είναι εντελώς μόνη της σε αυτό τον κόσμο γιατί κατασπαράζει τις σχέσεις της και ποτέ δεν καταλαβαίνει πως ευθύνεται αυτή.

Πως θα μείνεις μακριά της;

Η παγίδα της τοξικής γυναίκας είναι μία, η εμφάνιση της.

Επειδή γνωρίζει πως δεν θα κερδίσει έναν άντρα με τον χαρακτήρα της, επενδύει στην εμφάνιση και την πρώτη καλή εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο να είναι ακραία σε ότι αφορά το σεξ. Είτε να θέλει τρομερές δοκιμασίες για να το κάνετε, είτε να στα προσφέρει όλα άμεσα ώστε να σε δεσμεύσει και να σε κάνει υποχείριο της μέχρι να σου πει πως δεν την άξιζες..

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις προσοχή στη συμπεριφορά της απέναντι σου.

Μην δεχτείς ποτέ να «αποδείξεις» κάτι γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο έρωτας είναι αμφίδρομος και συναισθηματικός, όχι υλικός.

Δεν χρειάζεται ούτε να προσφέρεις δώρα, ούτε να ξεκόβεις από άλλους ανθρώπους, ούτε να αντιμετωπίζεις διλλήματα, επειδή κάποια τοξική γυναίκα δεν μπορεί να διαχωρίσει την πραγματική ζωή από τη μυθοπλασία της μεγάλης οθόνης.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και απιστία: Πλήρης Οδηγός

Εάν διαπιστώσεις κάτι από τα παραπάνω σαν κύριος που είσαι απλά πες της πως δεν είναι άξια σου και πως στη ζωή σου θες άτομα τα οποία ξέρουν να αγαπούν και δεν θέτουν σε δοκιμασίες κάποιον.

Φύγε μακριά της και μην απαντήσεις ποτέ ξανά σε μήνυμα της, θα είναι το μεγαλύτερο σου λάθος!

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματα σύμφωνα με το ζώδιό του

  Κακά τα ψέματα όταν κάποιος σε ενδιαφέρει και στείλεις μήνυμα περιμένεις με αγωνία την απάντηση στα μηνύματα. Υπάρχουν σίγουρα μέρες που δεν σκέφτεσαι τίποτα...

  4 συμβουλές για να φτάσεις στο δεύτερο ραντεβού

  Για να συναντιόμαστε σε αυτό το κείμενο, προφανώς υπήρξε πρώτο ραντεβού ή ετοιμάζεσαι για ένα πρώτο ραντεβού, και προβληματίζεσαι για το πότε και κυρίως...

  Αυτός είναι ο τύπος άντρα που ψάχνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

  Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και φυσικά αυτά επηρεάζουν και την επιλογή που κάνουμε στα εν δυνάμει ταίρια μας. Ο τύπος άντρα...

  Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις μια σχέση από απόσταση

  Όσο και εάν σου φαίνεται περίεργο, ένα από τα πράγματα που κάνουν μια νέα σχέση τόσο συναρπαστική είναι και η αβεβαιότητα που την συνοδεύει. Αυτό...

  Αν θέλεις να είσαι το άτομο που δεν θα ξεχάσει μην παίξεις το παιχνίδι του

  Το παρασκήνιο του dating πλέον έχει γίνει πιο περίπλοκο από ποτέ και είναι γεμάτο με χειριστικές κινήσεις και σκωτσέζικα ντους. Αυτό συμβαίνει από τη μεριά...

  Λόγοι για τους οποίους έχεις δεύτερες σκέψεις στο να κάνεις το επόμενο βήμα με τη σχέση σου

  Έχεις γνωρίσει κάποιον και αμέσως ένιωσες τη χημεία ανάμεσά σας. Βγήκατε μερικές φορές και καταλήξατε σε σχέση. Τελικά φτάσατε στο σημείο να σκέφτεστε ότι θα...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]