Skip to main content

Και πρέπει να το αποδεχτείς. Πρώην ήταν και πέρασε.

Τον κλάψατε μαζί με τις φίλες σου. Τον συγκρίνατε με κάθε υποψήφιο date, κάψατε τα δώρα του στο τζάκι. Σκίσατε φωτoγραφίες από ταξίδια που έδειχνες ανυποψίαστα χαρούμενη. Αλλά δεν πέτυχε τίποτα απ’ αυτή τη συνταγή.

Ο πρώην αν ριζώσει στο μυαλό σου δε βγαίνει ούτε με λοβοτομή. Χρειάζεται να μεσολαβήσει κάτι πολύ δυνατό για να γυρίσεις εντελώς την πλάτη σου στο παρελθόν. Ή απλά να δεχτείς ότι αυτός δεν σε γουστάρει πια. Να δεις οτι σε ξέχασε μπας και σε σηκωθεί απ’ το πάτωμα ο ξεχασμένος σου εγωισμός.

Ο Πρώην  σε ξέχασε get over it γιατί :

Δεν απαντάει στις βραδινές κλήσεις σου

Αυτές που φυσικά κρύβεις από τις φίλες σου. Και γίνονται κατά βάσει τη νύχτα που θυμάσαι τραγούδια και στιγμές.

Δεν σε ψάχνει πια

Ούτε για να δει τι κάνεις. Ούτε για να πάρει κάποιο ξεχασμένο φούτερ που καβάντζωσες από τη δική του ντουλάπα με πρόφαση να σε δει. Ούτε καν μπαίνει στα δικά σου social για το τυπικό stalking.

Οι φίλοι του και η αδερφή του δεν χαίρονται όταν σε βλέπουν

Όταν ο κόσμος μας αλλάζει το you re not welcome anymore το ακολουθούν πιστά και οι δικοί μας άνθρωποι. Καμιά φορά αυθόρμητα ή και όχι. Και οι φίλες σου αν τον δουν τυχαία στο δρόμο θα είναι σα να παίζουν στο kill bill κι ας είναι λιγότερες.

Σε είδε με ένα θύμα και δεν τσιμπήθηκε καθόλου

Το ξέρεις και το ξέρω το βλέμμα που δείχνει -ας την κάτω είναι δική μου- πολύ καλά. Όπως κι αυτό που δείχνει πως είτε είσαι με γκόμενο είτε με τον παππά της ενορίας το ίδιο κάνει.

Αντιθέτως ενημερώνει το διαδίκτυο για το new dates

Με φρέσκο υλικό και χωρίς φυσικά να τον νοιάζει αν θα το δεις. Αν θα σε πειράξει. Αν θα του χαράξεις καμιά καρδιά στο αμάξι (από εμάς είναι όχι).

Συναντηθήκατε στο δρόμο τυχαία (ή και όχι)και σε απέφυγε

Είχε δουλειά, γκόμενοδουλειά. Δεν είχε κέφι, χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι πως εσύ δεν είσαι προτεραιότητα.

Η οδοντόβουρτσα είναι και πάλι στο μπάνιο σου

Κι ας μην ήταν το πρώτο πράγμα που πήρες μαζί σου όταν μείνατε μαζί. Η οδοντόβουρτσα θα είναι πάντα το σημάδι κατατεθέν ότι κάτι αρχίζει ή κάτι τελειώνει. Τα μαρτυράει όλα η άτιμη.

Μοιάζει να είναι χαρούμενος

Όχι μόνο στις φωτογραφίες με τα φίλτρα αλλά και στα άφιλτρα νέα που μοιράζουν οι καλοθελητές.

Έκανε αλλαγές στη ζωή του που δεν τις γνωρίζεις

Από αριθμό τηλεφώνου μέχρι δουλειά. Αποφάσισε να σε σβήσει από παντού. Και μην ακούσω γιατί δεν μπορεί να σε διαχειριστεί. Γιατί δε σε ξεπέρασε. Δες το αποτέλεσμα. Σε έβγαλε απ’ τη ζωή του για όποιον λόγο και να το έκανε.

Για το τέλος άφησα το χειρότερο -Σου ευχήθηκε να βρεις κάποιον να σου αξίζει/ταιριάζει

Οκ κι εγώ το εύχομαι. Όπως εύχομαι σε κάθε μία που έχει κλάψει για πρώην πρώην ή πρόσφατους πρώην να τους απομυθοποιήσει και να προχωρήσει. Να γίνει ο χρόνος φίλος μία φορά και η λύπη να κρατάει στιγμούλες μόνο -όσο ένα μπουκάλι κρασί. Αλλά μέχρι τότε ας ευχηθούμε όλες μαζί να μην ξανακούσουμε ποτέ την παραπάνω φράση ούτε από πρώην ούτε από νυν. Ή έστω να γίνει μετατροπή.

Θέλω να γίνω αυτός που σου αξίζει. Ε; Καλύτερα;